91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
perko #25635 Dr.Goebbels értette a szakmáját. -
Jó videó.Utolsó komment:Bolsevik eltalálva:) -
Tudtommal ha a rendszergazdai fiók engedélyezve van akkor a win nem szarakodik azzal, hogy mit hova enged a C-n telepíteni, és nem kell a programoknak külön engedélyt adni, hogy rendszergazdaként futtathatóak legyenek.
-
Hello. A Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Felhasználói fiókok felügyelet beállítás alatt kikapcsolható az UAC bármelyik felhasználói fiókban. Ez, hogy a rendszergazdai fiókot engedélyezed, és utána azt használod, ez mivel másabb? UAC kikapcson kívül van valami előnye? -
másik oldalon ugyanaz -
Üdv win7 felhasználók!
Akik szívnak a letiltott rendszergazda fiókkal, ITTle van írva, hogyan kell engedélyezni. -
bettly #25629 Nagyon koszonom a segitseget -
Richtofen #25628 A billentyű beállíátsoknál rendej valamit a "Quick Start/Save Track" funkcióhoz. Offline és Online is működik, quick<valamisorszám>.ntrk nevű fájlokat rak a játék \records alkönyvtárába. Ezeket a menüből Play track pont alatt tudod lejátszani.
Fontos, hogy hanyagold az offline küldetések végén elérhető "Save track" funkciót, mert az egy régebbi formátumú track (.trk) ami vacak. -
ME-109 -
Izraeli kémrepülők bezzeg lesznek
-
Látom AMD-d van.
-
spargarepa #25624 mondjuk lesz egy DC-3 as a görögöknél azzal is ide kell jönni valahogy és az is második világháborús. meg mondjuk a 300 km/h körüli utazó nem egy kellemes hosszabb távra. meg a CH-47 essel is az meg viátnám körül kezdett el repülni azzal se 2 óra ideérni. szóval lesz 1-2 régebbi de ha már annyira nagyra vannak a repnappal jolenne összeszedni egy messert meg mondjuk egy p-47 vagy bármilyen párosítást egy szövetséges-német géppel és akkor egy játszott dogot is csinálhatnának. mondjuk lehet h csak álom de szép lenne -
A Messzer mellett nekem még a P-47 a másik kedvencem,mondjuk azt errefelé nehezen tudnának keríteni(esetleg az angol példányt,nem tudom vállalnak-e még azzal ilyen hosszú utat),de jó lenne látni repülni a köcsögöt is:)
Azért a F4U Corsair és a B-25 meg szokott jelenni mostanában a Red Bulltól,az is valami.Fókát vagy Messzert viszont biztos nem lenne nehéz szervezniük,a közelben több is repül közülük,nem hiszem hogy többe kerülne ezeket idehozni mint sok más gépet. -
Igen lehet.
1. Belépsz valamly szerverre.
2. szokásos módon indítod a játékot.
3. Mikor már a kabinban ülsz, nyomsz egy "Esc" billentyűt...
4. ...ott pedig valai olyasmi van az ablak alján, hogy "Start recording track" vagy valami hasonló.
5. Adsz neki egy nevet, vagy felülírsz valamit és már elemezgetheted is, hogy hogyan lőttél le valakit. -
Lysandus #25621 Úgy nem. Máshogy. Repülés KÖZBEN tudod elindítani a felvételt (én shift+t-vel) de ezt a billentyűkombinációt már én állítottam be, nálad máshogy lehet, vagy az is elképzelhető, hogy még nincs rá kiosztva semmi. Nézd meg a controllsnál és állítsd be. -
bettly #25620 Egy 10 pontos kerdes , azIL-2-ben ,a jatekban van egy opcio lementem,visszanezhetem a repulesem tehat Offline-n, Kerdes ezt hogy tudom szerveren online-n megcsinalni tehat jatekon kivul? persze ha lehet. kkkkkkkkoszi. -
bettly #25619 Ja EDDA, kemeny gyerekek, foleg akkor voltak a magas szinten mikor Slamovits is meg veluk volt, dehat ez reg volt -
madmanic #25618
Bezzeg a zalaegerszegi repnapra ilyenek reppennek be
-
Akkor 150 ezer:))) -
Ne félj! Ha majd megunják az emberek és csak nagyon kevesen fognak elmenni ,majd akkor talán rádöbbennnek,hogy kéne valami a jó népnek.
Minden szarra van pénz ebben az országban ,de erre úgy látszik nem futja. Kevesebb F16 os, oszt jöhet egy messer! FÓKA, Spit, Jak,mittudom én.
Na mind1 lehet tényleg az angelusokhoz kell menni ha akarok egy igazi dugattyús csodát látni. -
ne is mondd
nem akarom leszólni a kecskeméti repnapot, de nekem már unalmas
mindig ugyanazok a gépek, húsz év alatt egy nyamvadt su27-est nem tudtak keríteni (bár most lesz úgy tudom)
mintha a világ csak f16-ból és mig29-ből állna
tudom hogy pénz meg minden de a legutóbbi repnap után most nagyon gondolkodom hogy elmenjek-e -
Glo #25614 Heh..
És ha csak medium grafikán akarom futtatni? :D -
Hogyne.
Vedd meg a lehető leggyorsabb videó kártyát,na jó mondjuk 100 ezerért.
8 giga ramot. és egy négymagos AMD-s procit.
Kis alaplap ecetera kb 300 ezer huf:)
Szerintem várjál nyár közepéig.
Akkor sokat spórólhatsz.
-
Glo #25612 Bob-hoz tud valaki gépigényt? LAssan pc beszerzésbe kezdek, és jó lenne erre optimalizálni a vasat :) -
Glo #25611 Na, elhagyod szeretett és megbecsült közelkeleti beszállítóidat? :D -
Ugye nálunk is lesz.
Mondjuk megint az a dögunalom ahogy végignézem mik jönnek.
Egy rühes második VH-s gépet képtelenek keríteni .
Bár ott össze lehet jönni sokunknak. -
Szepy2884 #25609 Hát ja...
Csak annyit beszélgetettek itt az autókról, hogy gondoltam leszerződök egy bizonyos autógyártó céghez motorfejlesztő mérnöknek.
Már alig várom hogy halljam egy V8-as első felsírását a tesztapdon, és ha még a tesztpályán kipróbálhatom, hát akkor... hát én nem is tudom!

-
Kicsit utána néztem az áraknak 4 főre 3 éjszaka.
-
Lacusch69 #25607 "Egyszer, egy szép napon, tudom, hogy elhagyom
A várost, ahol élek.
Mindent itt hagyok, mit Miskolc adhatott,
Igen, holnap, holnap indulok."
-
Szepy2884 #25606 Valaki nem tud véletlenül valami jó de olcsó győri albérletet? -
Londonból a 11-es autópálya visz oda úgy látom.Londontól 50 mérföld.Az odajutás tényleg drága lenne:/A jegy csak 10000 HUF/nap ha jól láttam. -
Ez jó lehet,nyilván a Battle of Britain apropóján lesz felnagyítva a show.A szállás úgy olcsó lehetne ha lehetne sátrazni a helyszín környékén ahogy a kecsói repnapokon is.Kajának vinnék egy zsák konzervet...Nem ismerem ezeket a külföldi rendezvényeket,szerintetek van ilyen olcsó sátrazós lehetőség? -
Fürtös #25603 Na ja ... de ezeket a finneket már a babakocsiban is keresztbe tolják:D
-
Szepy2884 #25602 A repjegy nem lenne vészes, de a szállás már inkább, a kocsi bérlés és közlekedés meg még inkább. Bár minél többen összejönnénk annyival osztódnának a ktsg-ek... -
Glo #25601 Pár gépet eltörnek a srácok. Mondjuk van néhány szopatós hely is :) -
Egy pár Ralis crash -
húúú erre de szívesen kimennék -
bettly #25598 Ejej baratom ,ha tudnad menyire kivankozom,de sajnos egy par honapig ide ragadok Marosvasarhelyen,az az atkozott munkahely, ha 2 napot is hianyzom anelkul maradok, legfeljebb kezdeskepp beindulasra , esetleg ha ketten nem talalkozunk valahol,csapjunk egy szornyu bulit,egy kis veratomlesztest,meg egyebet.........csak olvasom a meghivasokat es.......nagyokat sohajtok A FRANC EGYE MEG -
Esetleg valaki erre? Nem tudja valaki,hogy mennyibe kerülne kijutni erre a légi bemutatóra nagyjából repjegy+szállás? -
Budapest. Csepel. gyertek mindenképpen. Szállást egy főnek én is tudok. Plusz kaja meg minden, csak gyertek.