91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Willenbrock
    Azért még idén kijön remélem.Legutóbb 2010 szeptemberről-októberről volt szó.Ha még akkor sem akkor Oleg monnyonlee!
  • acidrain
    -Te hallod őket?
    -Persze. Kabócák.

• Solt
    Ha már macska... elnézést, de én ezen sírtam... :D
  • Solt
    - Jelszó?
    - Egy aprócska kalapocska, benne csacska macska mocska!

• Glo
    - Mehet Safranek, és üdvözlöm a kedves feleségét!
    - Köszönöm uram, de már egy éve Önnel él :D
  • V Domino #25870
    – Szálljatok be, kölcsönöztem egy autót !
    – Úristen, mibe fog ez kerülni ?!
    – Két év börtönbe, ha nem szálltok be gyorsan
  • Glo
    Hát igen, messze még az október.. november.. 2033 (by PhantomAss)
  • Glo
    Vagy este a Maunika só közben a család tekeri a bicajt, hogy töltődjenek az akksik amiről Te repülsz 10 percet

A Skynet már átvette a hatalmat 1996-ban. Nem tudom, hogy a robotok hova lettek.. pedig aznap megnéztem, hogy a sarki játszótéren tényleg úgy égnek-e a hinták, de nem történt semmi.. :/
  • Richtofen
    A hagyományos processzor-technológia kezdi csak elérni a határait. De majd jönnek szépen az alternatív utak. Elosztott hálózati megoldások, szerveroldali hardver és a többi. :)
  • spargarepa
    ma maximum akkor tudod kihasználni a csúcskártya SLI/Crossfire-s konfigokat hogyha 3 monitorral egyenként fullhd vagy még nagyobb felbontásban játszol ami elég ritka. én már csak azt várom, hogy 10 év múlva teljes filmszerű játékokat játszhassak, a pát hete felmerült törés fizikai modellezéssel stb stb stb...
    és tényleg Moore-törvény kösziha az érettségin szükségem lesz rá, fizetek neked 1 sört a pluszpontért
  • PhantomAss
    Moore-törvény, de már érezhetően lassul a tendencia, kezd a végére érni ez a folyamat
    de akkor nézd meg a legújabb játékokat...Metro2033, avsp3, dirt2, mindegyik dx11-es, gyakorlatilag ami csúcs kártyát most megveszel,annak az erejét talán 2 év múlva ki tudod használni, de akkor már lesz újabb, jobb, tehát ezt bagóért megkapod

én úgy érzem hogy a kedves tévénéző gyerekek túlságosan félnek a bob-tól, de minek, hiszen mikor 2033-ban kijöm, a skynet már rég átvette a hatalmat
  • spargarepa
    hát nem tudom mivel a nemtudomkinek a törvénye alapján (jó h ebből lesz emelt szintű érettségizem 3 hét múlva de mindegy) az egy chipen lévő tranzisztorok száma másfél évente megduplázódik ez meg magával húzza a hardverek teljesítménynek közel duplázódását. Inkább az lehet az oka a játékok szerényebb gépigény-növekedésének, hogy a játékgyárak is belátták, hogy fölösleges a lehető legmodernebb gépekre optimalizálni a teljesítményt mivel a világon nincs túl sok olyan ember aki milliókat tudna költeni egy gépre, mert kb. annyit lehet ahhoz h a "csúcs" kategóriába belépjen valaki, így kevésbé növelik a teljesítményt inkább csak a közepes hardverek minél jobbani kihasználtságára utaznak.
    kicsit OFF volt bocs érte
  • Solt
    "Ebben az esetben nyomják meg a piros gombot, és nyugodjanak békében"
  • PhantomAss
    én igazából nem hiszem, hogy fullos erőmű kellene a bob-nak
    sztem egy jó közepes gépen med-high-on futni fog
    én úgy vettem észre, hogy manapság már annyira nem fejlődnek a hardverek mint néhány éve, szal a mostani csúcs vidkari pl jó lesz 2-3 év múlva is mindenre.
    pl a 2 évvel ezelőtt vásárolt gépemre kb 40e ft-ot költöttem és mindan vígan fut rajta
    de ez csak az én véleményem, nem kötelező egyetérteni
  • tothgyorgy
    Nem lesz gond. 4-500000 + egy mobil áramfejlesztő, h ne vágja le a villanyórát.
  • galimatika
    Igen. Pro4. Mint mondtam hibátlan állapotban.
  • bettly
    Szerintem mikor megjelenik a BOB 1-2 honap es megveszi az ember , azutan jo par honap egy fel ev kereses mig megtalalja azt a gepet amelyen fusson is
  • bettly
    apropo kerdeznek valamit :azokat a missziokat amiket aFULL MISSION BUILDER-ben csinalok en a jatekban a MISSIONS-ban mentem le es nem a single miss. vagy quick mkissionban, mondjuk jatek ujra instal.[pl windows csere] ezek lementodnek-e,vagy elmentek a pics.ba ?
  • tothgyorgy
    "Valami izével belebeszélt az izénkbe"
  • Richtofen
    Szerintem a BOB még messze nem végleges a system requirements szintjén. Látott már valaki belőle "kerek" in-game feltvételt:
    - hanggal
    - normális antialisinggal
    - fegyverhasználattal
    - AI-val

Asszem a legfejlettem ingame felvétel a spit volt ami csinált egy hurkot.
  • bettly
    En is innen tettem fel az up 2.01-et es elneztem hogy 3 reszben van mind a harom szukseges ,csak az elsot vettem fel kezdtem instalalni hat termeszetesen kerte a cab2,meg cab3 -at, kileptem es elkezdtem ezt a kettot is vetelezni, mig ez folyt visszanentem a jatekhoz hat basszki oroszul irt mindent akarmit csinaltam nem szabadultam meg ettol a gyonyoru szep nyelvtol .Ujra inst. az up2.01 majd cab2 cab3 es most megy minden annyi hogy ketszer jelenik meg a JSGME ikom meg megjelent ket ujabb ikon valami ultrapack switcher meg ultrap.update de ez nem zavar, lehet hogy en is elszurtam valamit.....en igy jartam evel a szornyu nyelvel
  • Glo
    Monnyuk ha Olegtől jön ilyen előzetes, akkor azt felszorozva 1,2-vel már azt mondom közel járunk :)

De lehet azért nem árulja el, mert még nem tudja milyen lesz a csúcsgép 2012-ben, amin majd elfut
  • madmanic
    Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, Asszonyom!

• VO101Tom
    Bárhol bármilyen infó lenne, te elhinnéd azt? :)
  • Glo
    Van valami infó a BoB várható gépigényéről? Vagy oldal ahol lehet szemezgetni a Required és a Minimum igények között?
  • V Domino #25850
    Nagyon köszönöm a segítséget.

CC cleaner-el próbálkoztam,de a fasorba sincs az általad ajánlott mögött,települ felfele szépen a cucc.Már csak fel kell peccselni+modok
  • janikaml
    Sziasztok. Valaki hozzá tudna segíteni egy jó kis su-26 skinhez?
    Nem rendelkezem PS al. És a google se talált semmi értelmeset.
    Még 1 void is elég lenne. Előlre is köszi.
  • Her Laca
    Elgondolkoztam rajta. lehet a BOB hoz jó lenne. Ez TR4 es?
  • Amery
    Sziasztok

Galiba, engem érdekelne az a TrackIR.
  • madmanic
    próbáld a registry bejegyzéseit kirörölni uninstall után, ( regcleaner ) aztán telepítsd újra.

nem tudom uninstallnál hagy-e fent könyvtárat, ha igen, azt is töröld.
  • V Domino #25845
    Sziasztok

Pár napja fel akartam tenni az UP2.01-et,de valamit el@rhattam,mert orosz nyelvű lett a játék.Hiába csináltam bármit,ezért uninstall,a mods mappákat kitöröltem.
    Újratelepítésnél kiválasztom a nyelvet,feljön a telepítő képernyő,rányomva az install-ra nem csinál semmit,nem pörgeti a lemezt.
    A meghajtó jó,vettem kemény 990-ért egy origi lemezt,hátha,de ugyanaz,vagyis semmi.
    Valakinek volt már ilyen problémája?Mi lehet a gebasz?
  • Glo
    Ne giggy neki Laca. Galiba az sg.hu tulajdonosa
  • galimatika
    A legrosszabb hozzászolásaimért kaptam. Egyből négyet:))))
    amúgy Vip tag lettem. Pusztán kiváncsiságból, mert még sose voltam sehol.
    Lacám, TrackIR? Bár tudom te nem vagy nagy híve.
  • Her Laca
    Már azt hittem valami rang vagy mifene. Vezéralezredes vagy ilyesmi.
  • Glo
    Ő egyenlőbb az egyenlők között :)

Amúgy kő-őaőír-ollóban bemondtam volna a 2Tűz" megfejtést.. az mindent visz by Joey Triviani :D
  • Her Laca
    Mi ez a sok csillag a neved mellett?
  • Her Laca
    Már megbeszéltem Gló val:) Ugyan felajánlotta a kő papir ollót de "nagylelkűen" lemondtam a javára. :)
  • galimatika
    Gloval már az átadást is lebeszéltük :((( Tényleg sajnálom.
    Ami meg a szakszit illeti, vitorlázok. Nincsen pénzem mocisra.
    Amúgy szinte sehol nem tartok, mármint hivatalosan. Meteorológiai alapismeretek, stb stb + van kemény 16 reppent órám. Amíg még fiatal vagyok megpróbálom letenni. A lóvé most igazábol az orvosira kell.
  • Her Laca
    No no:) Miért is? stipi stopi:D
  • Glo
    Az már az enyimé'