91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Talán a Rigán volt, hogy a Raták vulcsolták a Messereket. Nem tudtam rájuk haragudni, mert csak megakarták akadályozni hogy magasságot nyerjünk. Engem 10x egymás után szedtek le felszállás közben és után, de amikor sikerült meglógnom akkor mindent megbosszultam, és nagyon jól szórakoztam. :))) Példáúl amikor kilőtték az Emilem bal 20-asát és én így is "félkézzel" vertem le 4 Ratát egymás után azon nagyon bejött :)))

Este jövök :)))
  • Bucser
    Minek álljon le egy ratával fordulózni a messzer? Ennyi erővel mondhatnád neki azt is, hogy álljon a 12 órádra hagyja hogy meglődd aztán essen le az égből, mert a ratával fordulóban megverni a messzát kb ilyen nehéz.

Azért van azzal, mert B&Z-zni tud.
  • V Domino #26114
    Tudod,hogy van ez:a bajtársak hullanak,az ellenség meg csak gyűlik...,viszont én Petőfivel ellentétben nyomhatok refly-t.:)
    Ha ilyen jó harcok mennek,akkor én is szabaddá teszem az estéket,aztán hajrá.
    Glo,engem az szokott idegesíteni,amikor azon a kis mapon a meszerek a b&z-t erőltetik,ha én esetleg Ratával szüttyögök 200m-en,na az öli a játékot rendesen.
  • Zpogi
    Ezt konkrétan a Riga Dogfight-on,de szoktam még repülni a Kampfwerband13-on,a CZAH_dedicated-en,az Ukded3-on,a Grij_dedicado-n,a Skies of Valor-on meg,ha sikerül csatlakoznom akkor a Spitvs109 mod-on.
  • messerharcos
    Tegnapelőtt afrika mappon repülök, megyek szembe egy hurrival, f-2-vel, levágtam a szárnyát, nekem semmi bajom, el se talált. Megyek Tovább, fordulóztam egy p-40-essel, aki beült mögém, de megzavarták, vmi lehetetlen szögből eltrafáltam, és égett, utána hazafele, egy hurriba csak géppityuval belelőttem, ülsdözték mások, erre mire szélnék le, már irja ki, hogy kinyírtam őt is:D Tetszett nagyon:)
    Te am ezt a tegnapi küldidet, melyik szerón repülted, mert Valoron is láttalak néha-néha.
  • Zpogi
    Tegnap én is meglepődtem rendesen,egy felszállásból E4-es meszával leszedtem egy i-153-at,egy hurrit meg egy i-16-ost. Az i-16-ost hátulról sikerült kigyújtanom aztán visszafordulva megcsaptam egy -153-ast fordulás közben,egy sorozattól leesett két bal szárnya(ezen lepődtem meg a legjobban),ezután megfüstölt egy il-2-es szemből,kissé lemaradva jött egy hurri szembe,lőttük egymást,neki leesett a szárnya én meg leszálltam :)
  • messerharcos
    A statom persze az előtte levő sok kudarc miatt még mindig szar, de javult pár nap alatt is az egy-két hét rossz széria eredménye:)
  • messerharcos
    Sziasztok! Én az utóbbi 1 hónapban a Skies of Valoron bohóckodtam, ami külső nézetes, elég sokat nyomtam, kezdetben ott is gyakran meghaltam, de az utobbi pár napban megtáltosodtam, és napi 8-10 lövés melett 4-5 halál jutott. A zerót megutáltam nagyon, de a messert meg csak mégjobban megszerettem, kezdem megérezni az izét annak, hogy érdemes helyezkedni, mikor érdemes támadni, nem megyek már rögtön a lövések irányába, ha meglátok vmit. Lassan majd megint Ukded 3-ra is visszatérek, ott majd jó sokszor kinyiffanok megint, profibbak általában a játékosok arra:)
  • Glo
    NA majd jövő héten csatlakozok hozzátok én is. Bár nekem a múltkori Rata/P40 vs E4 kombó baromira nem jött be, de biztosan van előnyösebb planeset is.
  • Zpogi
    Szia Domino!

Mi újság veled? Eltűntél,mint Petőfi :)
  • V Domino #26106
    Az zsír lehetett.Én az utóbbi időben,ha van egy kis időm,már csak ott repkedek.Jó planeset,a repterek optimális távolságra vannak egymástól,még taktikázni is lehet,nem vagy egyből a sűrűjében.
    Elvétve látni vulcsert is,jó kis csaták tudnak lenni rajta.
  • Zpogi
    Tegnap este a Riga Dogfight szerverén nyolc kékből heten voltunk magyarok,kib...ott jól éreztem magamat :) A végén meg még csatlakozott három 77-es az ellen soraiba.Volt ám aprítás...
  • Szepy2884
    Na, hogy én is hozzászóljak a repüléssel kapcsolatban. A zuti 1.13-hoz kell még valami hozzá? Nekem csak az 1.12 van de az már kevés az UKDED3-hoz. De olvasom, hogy UP 2.01 is kéne. Sajnos túl késő van, hogy rájöjjek, hogy az megvan-e nekem vagy sem. De mintha rémlene, hogy csak a 2.0 van

Na most is értelmes voltam mi? Mind1 megyek inkább aludni.
  • Lacusch69
    Semmi gond.

Az is lehet, hogy a "B" variáció áll fent, és KEVÉS sört ittál... :)
  • Szepy2884
    Repülőgép, mindenki alszik, sötét van. Egy férfi es egy nő suttog.
    Férfi: Jaj, gyere gyorsan, nem bírom tovább.
    Nő: De egy csomó ember van itt körülöttünk!
    Férfi: Nem baj, menjünk hátra a mellékhelyiségbe!
    [Halk, lopakodó léptek, ajtócsukódás.]
    Nő: Ülj le gyorsan. Az óvszer megvan?
    Férfi: Igen.
    [Halk nyikorgás]
    Férfi: Megvan. Á, egy kis parfüm! Te tényleg mindenre gondolsz!
    [Mély szippantás]
    Ekkor megszólal a hangosbemondó:
    Kapitány: Hölgyem és uram, a hátsó toalettben! Tudjuk, mit csinálnak,
    és ezúton hívom fel a figyelmüket, hogy légitársaságunk előírásai
    szerint ez illegális! Megkérem, vegyék le a gumióvszert a
    füstérzékelőről, fejezzék be a dohányzást és fáradjanak vissza a helyükre!
  • istikovacs76
    Amúgy koko76 néven voltam fenn. De lehet akkor istikovaccsal, mert a ded1-en nem szeretnek.
  • istikovacs76
    Hát az már jó régen volt acid. Volt vagy 3 hete:) A kérdés jogos volt nem? Végülis ketten voltatok. Te meg pogi.:)
    Akkor üldöztem a földig a 109g2-est, és mikor már nem gondolta, hogy jövök, akkor leszedtem. De nagyon bent voltam a kék bázis felett, és még egy 109-est leküldtem, és marha. Mert már voltak mögöttem ketten, acid le is szedett. A vörös kollégák meg visszafordultak, mikor látták, hogy nagyon bent vagyunk a kék zóna felett. Így egyedül lövettem le magam. Sok esélyem nem volt miután leszedtem az elsőt, mert ott forgolódtak előttem. Ígyis-úgyis valamelyik leszedett volna, próbáltam iszkolni, de nem sikerült:)
  • acidrain
    Igazad van.

Én kérek elnézést.
    Kevesebb sört kellene innom.
  • Lacusch69
    Hmmm... Te melyik fórumra irkálsz? Istikovács76 is ír ide, pl. 26025
  • acidrain
    most kevesebbet repülök, elegem van a hat-switch-ből, unom, hogy szem elől tévesztem az ellent, várom a TrackIR-t.

Pár napja UKDED3-on, voltam fenn olyan jól ment a vadászat, hogy gyorsan 4 gépet lőttem.
    Az egyik: Pogi mögé beült egy istikovacs nevű magyar srác, rácsaptam, kb 4 skúlót eresztettem el a messzer nagykaliberből, már pottyant is le az LA5-ös szárnya.
    Erre istikovacs beírta chat-be: "ketten voltatok?" :D
    Tegnapelőtt a vörösök megdicsérték, hogy milyen szépen lőttem le az egyik Spitet.
    Úgyhogy megijedtem, hogy túl jól megy,(mivel szerintem béna vok) ezért most pihentetem a dolgot.
  • Sanyo
    Storm of War eheti, sajnos megint harckocsi: Pz.Kpfw.II Ausf.C.
  • Sanyo
    Ha jól emlékszem, akkor 11000 méter alatt nem is léphetik át. Egy pilóta mondta, hogy a huszonkilences "remeg", a Gripen pedig csak simán átlépi, szóval nem árt figyelni a sebességmérőt. :)
  • PhantomAss
    küldtem privit :)
  • Her Laca
    Én arra gondoltam,hogy a hajtómű tervezésénél nincs e megkötés,mint az utasszállító gépeknél. Bár itt elsőrendű szempot a megfelelő teljesítmény ha jobban belegondolok. Biztos nem pakolnak bele felesleges súlyt csak azért ,hogy a pógár ne kapjon halláskárosodást:)
  • Willenbrock
    Kis magasságban nem léphetik át a hangsebességet lakott terület felett.Valami ilyesmi van.
    Az mekkora látvány lenne ha pl. egy Mig-25 2 Machal áthúzna földközelben:)Repülőnapon kb 600-700-al szoktak a beton felett áthúzni legfeljebb úgy tudom.
  • Her Laca
    Akkor csak nem romlott a hallásom:))
    Sanyó ,hogy rákérdezett az F16 osra akkor ugrott be,hogy egy ott repült ,de hirtelen el is hesegettem a gondolatot,azt hittem rosszul látok. Aztán a második körben már egyértelmű volt. De a grippen valóban zajos egy szerkezet,volt olyan menydörgés ,hogy egymás hangját se hallottuk . Ismerősöm a kérdésemre , miszerint ,hogy bírják csak annyit mondott ,már megszoktuk:)
    Egyébként ,hogy van ez? Harci gépeknél nincs semmi a hangerőre vonatkozó szabály?
  • VO101Papi
    A Gripen valóban hangosabb a 29-nél, ez az egyik gondja a svájci tenderen is, az L-29 után ez lesz az új Ordítóegér:). Kecsón pedig rácsapásokat gyakorolnak a reptérre telepített lérakosokra
  • VO101Papi
    nekem van egy eladó ötvenkettesem
  • madmanic
    Akkor Zegen is ezért őrjöngenek már két napja pont a házam felett a repcsik..?

• PhantomAss
    uraim, ha van vkinek x52 elfekvőben, ne tartsa vissza magát
    én megvenném
  • Her Laca
    De ,még csodálkoztam is és megjegyeztem az ismerősömnek,hogy mi ez itt talán Nató gyakorlat. És tudod mi volt érdekes? Hogy a 29 -es mintha hallkabb lett volna mint a Grippen. Legalábbis ez volt az érzésem. Bár lehet nem kapcsolt utánégetőt .
  • Sanyo
    Gyakorlat van, F-16-t nem láttál? :)
  • Her Laca
    Én tegnap előtt jártam kecsón,három grippen meg egy 29 es duhajkodott a város felett:)) Csináltak némi hangzavart,rittyentettek egy kis bemutatót.
    Lehet megtudták ,hogy megyek:))) ?
    Bántam is ,hogy nem volt nálam a fotóapparát.
  • tothgyorgy
    Hm a link talán nem túl jó, de Ferihegy is idén 60 éves. Öregszik minden.
  • tothgyorgy
    Idén 100 éves a magyar repülés.
    100 éves
  • szekelyland
    Nahát két nap alatt semmi il2-vel kapcsolatos élmény?
    Az idén úgy látszik el tudok jönni Kecskemétre (ez jó hír). Kik jönnek még? Bettly, ha elkéreztetlek, nem jöszz? Apropó, messenger v Skype van neked, nem?
  • Szepy2884
    Én kb. 1/2 4-kor bementem Galibához, de mondták a csajok, hogy pont elkerültük egymást. Végül is mind1, úgy is csak azt mondtam volna, hogy a holnapi nap jobb lenne.

Galiba, az megoldható, hogy holnap is olyan 4 körül mennék? Megkajálnék előtte, hogy ne úgy járjak mint ez szegény mókus.

Muhaha, téged nehéz is lenne túldumálni, de nem is baj. Beszéljenek helyettem az MK108-asok
  • Zpogi
    Jutottatok valamire Szepyvel?
  • galimatika
    arról nem is beszélve, hogy nők mindenhol vannak.
  • Szepy2884
    Ja, csakhogy zugló Poginak messze van. Na mind1 addig elütjük valahogy az időt.

Pl: itt zugnak el a nagy vasak is :)))