91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glo
    Én új autóra gyűjtök..

A bankszámlaszámom: 117...

• galimatika
    Postai úton, amit viszont már az iskola számlályára bonyolítok.
    A napi csomagokkal fogom feladni jövőhét hétfőn.
    Lesz rajta elsőbbségi meg minden ami meggyorsítja a célbaérést.
    Remélhetőleg szerda este már azt halgathatjuk a TS-en, hogy
    -"anyám mennyi gomb van ezen a kütyün!!!"
  • VO101Tom
    A kezdeményezés is jó ötlet volt, remélem ata sokat használja majd :)
    Milyen módon jut majd ki a joy?
  • Zpogi
    Na ennek örülök,büszke vagyok erre a társaságra és,hogy részese lehettem ennek a "mentő-akciónak". Meglátod Ata ezzel a joy-val egész más lesz a repülés élménye.
    És tök jó érzés,hogy ekkora örömöt tudunk szerezni egy ismerősünknek.
    Használd egészséggel Ata!

Jó leszállást!
  • galimatika
    Erről eszembe jut egy pszichologiai értekezés, ami azt taglalta, hogy azon személyek akik a repülés valamilyen formájával foglalkoznak, megfigyelhető a szemléletmódjukban végbemenő változás.
    A kutatás abból indult ki, hogy az asztronauták a visszatérés után elmesélték azt az élményt amit a világűrben éltek át.
    Ez kapcsolatban volt az egységélménnyel, a problémáktól való eloldódással, es a más emberek iránti felelőséggel.

Repülni egészséges!!!
  • szekelyland
    Fúk, én köszönöm mindenkinek, igazi megtiszteltetés nekem hogy ilyesmiben részem lehet, még mindig nem jön hogy higgyem hogy létezik ilyen önzetlen lovagiasság a világon. Bárki Románia/Székelyföld közelébe jön, azonmód előtte értesítsen, legalább egy baráti kézfogás/jópár pohár saját főztű szilvórium erejéig tudjam meghálálni cselekedeteteket
  • galimatika
    STOP!!!!

Megvan a pénz. Kerek 19.000.- HUF.
    Mostmár ne utaljon senki.
    Aki postai csekken adta fel, azt kérem, hogy priviben küldje el a nevét.
    KÖSZÖNÖM MINDENKINEK Ata nevében is.
    Komolyan mondom büszke vagyok, hogy eme társaság tagja lehetek. Az ilyen emberekkel érzek igazán önazonosulást.

S!
  • Zpogi
    Akinek esetleg grafikai problémái lennének,itt egy kis segítség.
  • Zpogi
    Találtam egy kiegészítőt az IL2 Compare nevű progihoz,amiben az UP 2.01-ben lévő gépek adatai vannak.
    Íme
  • szekelyland
    ja főleg a régi verziókban volt egy pár aranymondás:
    pl x felfúvódott egy légvédelmi lövedéktől, x-et y kiűzte a világűrbe v vmi hasonló, na meg a Hangrobbanás!Élő, ami a mai napig megmaradt, ez a kedvencem.....
  • szekelyland
    A winfos keverőjében külön van bemenetek és a kimenetek szabályzása. Elsődlegesen ha duplát kattintasz a kis hangerő ikonra jobboldalt lent akkor csak a hangkimenetek/mikrofon monitor hangerőt szabályzod. A opció/tulajdonságok alatt a felvételt kell kiválasztani, az ott levő mikrofon csúszka ami számít a ts ben (meg skypeban, stb )Általában a zajt az aktív cd és vonalbemenet adja ezeket kell lenémítani, a mikrofon visszahallása alapból némítva van, hanem állandó jelleggel visszahallszana a hangszóróidból amit beszélsz
  • Glo
    Mondjuk ez a magyar verzióban érdekes, mikor kiírja a Cheating detected-re, hogy Beszélgetést észlelt :D
  • Szepy2884
    CHAT nem cheat!!! :)))))
  • Glo
    "panaszkodtam a cheat-ban"

Mindig csak a Cheat-ek :D

Ata: És így is lesz mikrofonom? Azaz hallani fognak a többiek?
  • Szepy2884
    Én olyan 7-8% találati aránnyal lövök, de csak akkor ha biztosan tudom, hogy betalál. Minap pl éppen Nuke-nak panaszkodtam a cheat-ban, hogy 13% találati arányom van, de még nem esett le semmi, de engem bezzeg 3x is lelőttek egymás után.
  • szekelyland
    a keverőpultban némítsd le a mikrofont, cd meg vonalbemenetet.
  • Kferro
    Mostanában tértem át a századdal a zárt kabinos szerverekre. Korábban direkt a gunstatra mentem, szerettem minél nagyobb találati aránnyal lőni. Volt, hogy egy hónapon keresztül 14%-os találati arányom volt, s majdnem minden nap repültem.
    Most úgy, hogy nem földizek, általában 12-14 % közötti az arány.
  • Romeo One
    ??? Persze, hogy elméleti, hiszen ezért van a fórum, nem?
    A gyakorlat az ott van a gép előtt, joyyal a kezünkben...
    No, vitzet félretéve, ezért írtam, hogy kis sebesség, kis gép. És pont erről szólt a kérdés, hogy ez hogyan működik nagyobb gépen, nagyobb sebességnél, (ha repültem volna motorossal, netán Messzerrel, tudnám, így viszont kérdezek), és hogyan van leprogramozva.
  • VO101Tom
    A szerverek netes statisztikái csalókák azért, mert ha bombázóval mész egy küldit, a lövészek ellocsolják semmi perc alatt azt a darabszámú lőszert, amit meszában egész délutánra beosztanék :) Ha földi célt géppuskázunk, az meg még rátesz egy adaggal...
  • Glo
    Na igen.. 5% körül mozog nekem is az arányom. Lehet ha leállnék a kiskaliberrel (mint találati arány rontó lőszerpocsékolással) akkor feljebb menne :)
  • Glo
    Ha már hangproblémák: Az Asus laptopomon nem tudom beállítani a fülest, állandóan serceg, pedig az aktuális driverek fent vannak. Xp alatt is volt ilyen probléma, hogy a proci hangja átütött, és sercegett mikor pörgött a mag, de Win7-ben még nem sikerült megtalálnom. Ötlet?

Nálunk a dongóknál is van olyan pilóta, aki csak 100m-en belülről kezdi meg a tüzelést, és addig lő míg fel nem robban előtte az enemy. Fókával még kivitelezhető :)
  • PhantomAss
    hát ja, nekem a lőszer találati arányom átlag 3-4%, pocsékul lövök, de a legjobbaknak akiket én ismerek sem megy 7-8% fölé, az már sztem nagyon jó arány
    most persze lehet kísérletezni, hogy csak akkor lövök ha biztos, meg közelről, de sokkal jobb akkor sem lesz sztem
  • szekelyland
    Ha a lengőcséve ragasztása jön le akkor inkább zörög. Ha a membrán deformálódik akkor szokott morogni. Az lehet gyártási hiba,(nem egyenletes a membrán vastagsága, merevsége )
    Ha új, akkor gari----> vissza a boltba vele
  • szekelyland
    Ez most kb olyan mint amikor a székely bácsikát megkérdik, hogy hányszor szerelmeskedik hetente élete párjával, erre mondja:
    -Szinte minden nap!!!
    -Hogyhogy, szinte minden nap, 75 évesen???
    -Persze! Szinte hétfőn, szinte kedden, szinte szerdán, szinte csütörtökön, szinte pénteken, szinte szombaton, szinte vasárnap...

Én is szinte minden rácsapásnál lelövök vkit....
  • Lacusch69
    Nagy valószínűséggel csévés a hangszóró.
  • VO101Tom
    Erről eszembe jutott, nálunk mondta még a nagy warozások idején az egyik pumás, hogy az ő találati aránya légiharcban 20%-os. UU, bakker, az qrvajó, akkor jöjjön repülni, és lőjjön sok gépet. - Ja, nem úgy értette, hanem 5 rácsapásból egyszer találja el a célt :D Nemmindegy :D
  • Szepy2884
    nagyobb hangerőnél inkább, de a swat 4 mélyebb hangjait nagyon rüheli még kis hangerőnél is.
  • szekelyland
    szét lehet-e bontani? Ha igen ellenőrizd benne a ki hangszórócskát, egyes modelleken a mágnesen van egy kiegyenlítő lyuk, amin a legtöbb esetben (a minőségi fejhallgatóknál) egy szövet van ráragasztva. Nincs-e fellazulva esetleg egyártalán van-e. Esetleg leragaszthatod a lyukat egy kevés szigetelőszalaggal, picit gyengébb lesz a basszus de nem fog akkor rotyogni. Amit még tehetsz, ha zárt rendszerű akkor próbáld meg vattával megpakolni a hangszórócska mögött, van amikor ez is segít.
    Minden hangerőnél csinálja vagy csak nagyobb hangerőnél?
  • Szepy2884
    A 100 éves Philips fülesem bezzeg még mindig tökéletes, csak nincs rajta miki és hangerő szabályozó...
  • Szepy2884
    A fülesem bal oldala morog ha olyan frekvenciát kap ami nem tetszik neki. Pl némely basszus hangnál. Ez csak azért fáj, mert nem rég vettem
  • szekelyland
    Egyszerű, azért kapunk csak képeket, mert még az ők gépeik is csak állóképek sorozatát tudja produkálni, ők csak kiválogatják, melyik képkockát publikálják. Ez ilyen egyszerű....
  • Lacusch69
    Legutóbbi tapasztalatom szerint (tegnapelőtt a Rigán) egy MIG-et telepumpáltam az A6-os Fókából 8 és 20 millisekkel, de alig füstölt, és földközelben ellépett (560-nal mentem 0m-en)...
  • Her Laca
    Elhisszük:)
    Vagy inkább reméljük:D
    De van egy gyanúm. Ez idén nem fog megjelenni. Ha az év végére ki akarnák hozni ,már tesztelni kéne ,arról meg hallanánk. De csak képek,apró videók láthatóak,úgyhogy (bár én maximálisan optimista vagyok) ebből örüljünk ha jövő karácsonyra lesz valami.
  • samsung123
    Higyjtek el egy erős 4 magos gép(köépkatos dx11 vidikari/5830) elég lesz hozzá hiszen ez nem szaros konzolportlesz ahol kb a 4 magból 1-2 ki se használnak! ráadásul CSAK pc re jelenik meg. szerintem megint olyan minőségi munkát kapunk mint az IL2, az is mikor kijött a legszebb volt és kellet gép alá rendesen, de volt is miért, és az akkor jó gépek azért elfutatták szépen! meg kell érteni hogy ezzel kb 10 évre terveznek és lehet csak 1-2 év mulva miután kijött tudjuk futattni maxon, ami nem baj, mert ugyis skálázható lesz rendesen!!! nem ugy mint az FSX ami még 4 év után se megy maxon, és ha butítod mintha 20évvel ezelötti játékkal játzsanál mai gépigénnyel.
    Én hihetetlenül várom! a BOB-ot.
  • szekelyland
    Hát azzal már nem ment messze....
  • Her Laca
    Akkor te mesterlövész vagy. Gyere a lobbyra mert kellenek az ügyes kezű kollegák. Ha egy sorozat egy gép ,akkor minden tiszteletem a tied ,ne hagyd parlagon eme tehetséget aszondom.
    Teljesen komolyan gondolom.
  • acidrain
    A harmincas VS Spit Mk.II szárny. Mk.108
  • VO101Tom
    a német és pláne az olasz kiskaliber soha nem volt erős, ez sztem nem verzió függő ("realistic gunnery" kapcsoló már inkább :)

Homokszórás... ez jó :D
  • Szepy2884
    Van egy gépészeti eljárás. Sörétezésnek hívják, vagy angolul "shot peening". Az a lényege, hogy olyan mint a homok szórás, csak ennél apró acélgolyókat vagy huzal nyesedéket szórnak adott erővel fém felületekre és ezzel verik le a rozsdát, festéket vagy éppen a revét. Amellett, hogy tisztít, a felületet is keményíti azaz kopásállóbá teszi. Nos, Oleg valamit nagyon összekevert, amikor a Messerek kiskaliberét modellezte...
  • Szepy2884
    melyik verzióval játszol? Lehet, hogy itt van a félreértés.