91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #26996 De hát láttam egy csomó dokufilmet ahol mindig pakoltak a gépekre +ágyúkat és könyvekben is olvastam hogy ezzel megnövelték a tűzerőt igaz a sebesség rovására!De a G2-nek akko kevés az esélye mert van neki 2 7.90mm ágyúja meg egy 20-as az orrban szal ez nem ér sokat szerintem Mondjuk a a musztángok és és Migek ellen! -
Hát ahogy Virág elvtárs mondta az élet nem habos torta.
Megkérsz valakit a lobbyn hogy segítsen.
Én is mondtam,hogy csinálok egy hostot és megmutatok ezt azt.
Meg pl ne cipelj gunpadot a messerrel:))) így tuti kilőnek az űrbe.
Olvass a pumaszálláson lévő oktató anyagokból és azt hasznosítsd.
Ofline ban meg állíts be három ,négy ai veterant és azok ellen gyakorolj. Ott nem lehet vacakolni mert azok is leszednek. -
Glo #26994 Hát, pedig erre csak a dogfight jó.
Régebben én online war-okon kezdtem repülni, de akkor még főiskolás időmilliomos voltam. Ma már nem ülnék ott egy órát a slotban, hogy aztán 20 perc múlva leszedjenek :) -
Zoli105 #26993 De hadd kérdezzem meg hogy hol tudnám edzeni magam a multi csatákhoz!?
Mert a quick missionok erre nem alkalmasak mert AI ellen könnyebb repülni mint ember ellen!Mert multi mire felszállok és rárepülnék valakire engem meg szétszednek így nehezebb tanulni!:( -
Zoli105 #26992 Oké köszi! -
Ez egy elég jó összefoglaló. :) -
Nincs előttem, de a Nakajima Ki-84 lesz az. -
Zoli105 #26989 Köszi a tippeket!Majd hasznosítani fogom de a Hayate melyik gépcsalád neve!??? -
ez a csapágydolog engem is érdekelne
nehéz szétszedni a joyt? milyen csapágy? -
Lacusch69 #26987 Alapvető: német gépekkel angol és orosz gépek ellen nincs fordulóharc! (Oleg Csodálatos Világa miatt)
Valamint:
- Mindig a (leg)távolabbi reptérre települj
- Ha közel van a buli a repteredhez: az ellentétes irányba emelkedj, majd ha elegendő a magasságod, akkor fordulj vissza
- Gyűjts elég mozgási és/vagy helyzeti energiát
- Egy rácsapás, egy sorozat, ha talál, ha nem, ne fordulj a cél után! (Nehéz szívvel teszi az ember, de ez az eredményes)
- Bónusz: kerülj egy nagyot, és az ellenséges reptérről felszálló ill. megközelítő repülőkre támadj nagy sebesség és magasság különbséggel.
Nem túl eredményes, de biztonságos (és nem fair, de a Shitfire-k, Lavórok, Jakabok repmodellje sem fair...)
Zeró: bele a sűrűjébe, fordulóharc minden mennyiségben!
Hayate: mindegy, fordulóharcra is és BnZ-re is alkalmas.
A többivel (egyelőre) ne foglalkozz... -
Zoli105 #26986 Hű srácok nem tudjátok hogyan lehetne vagy hol lehetne új trükköket vagy vadásztechnikákat megtanulni!?Mert multiba nagyon jól jönne mert ma délután fent voltam a Skies of fire szeron és csak néztem kb 20 szálltam fel abból 8 sikertelen volt mert az elején elszúrtam ,vagy mire felszálltam jött egy sunyi spitfire és leszedett!!!
És itt az idő sebességet nem lehetne valahogy beállítani mert nekem nagyon gyors!Vagy ezt is meglehet vagy kell szokni!? -
Fürtös #26985 Ja és V_4Fürti -
Fürtös #26984 Laca bácsi dobjad csak annak a csapágynak a számát amiböl kiberhelted a kosarat!
Nekem is fel van kötve de ugyanezek a gondjaim. -
Semmi végtelen üzemanyag. Már olyan gyönyörűen pályára állok az űrsiklóval, hogy az csuda. és már az ISS-t megközelítettem egyszer úgy 100 km-re

-
Lysandus #26982 Az AI nem esik szét olyan könnyen. A röhej az, hogy ez akkor is így van, ha offline bekapcsolod az automatikát. Gyakoroltam egyszer, és az egyik AI-t elvesztettem. Nyomtam egy robotpilótát, hogy vezessen el a reptérig, erre elkezdett zuhanni a G2-vel (mint kiderült: a sérült orosz alattam sunnyogott hazafelé). 1000 km/h-ig begyorsultam, de nem esett szét a szekér. -
kokos #26981 Értem!Tehát a HSFX az az ultrapackban van benne.
Viszont van egy olyan progi, ultrapack Switcher amivel lehet váltogatni,hogy enable ultrapack vagy enable HSFX.Az enable ultrapackal megy a játék de ha a HSFX-re kattintok akkor nem indúl el!
Kéne a megoldás mert vannak olyan módok amik "only HSFX".
Nem nagyon vágom ezt a témát, de jó lenne mert tetszenek ezek a módok! -
Útközben beugrottam a Mig űrállomásra tankolni meg kávézni.
A jó elvtársak még a kabintetőt is lemosták.:) -
Glo #26979 Jaja, én pl az Esc megnyomásával szoktam ezt az emelkedő automatikát kihasználni :) -
Ja és erre a nyakadba esik 1 fényév magasági előnnyel egy orosz felségjelű ufó...... -
Gondolom végtelen üzemanyaggal.... -
Privátban elküldtem a címem. -
Én egyszer az Il2-ben az Ördögtojással 52000-re mentem fel.Nem is fostam,hogy megcsapnak.:)
Kraft még lett volna tovább is,de 52k-n átestem.
-
Sikerült igen komoly magassági fölényt kieszközölnöm a szimulátorban amivel mostanság játszok.
3600 Km és 25.447Km/h ...na most kapjatok el veresek

(Orbiter Spaceflight Simulator) -
Leszimuláltam az esetet IL2 be: 5000m-en 4 gépes G6-os messzer kötelék, 3000 m-en 8 db La-7 AI veterán, 1000m-en 8db Il2.
Átzuhantunk a vadászok közt, rácsaptunk az Il-ekre és továbbhúztunk, de az AI-k azonmód beértek minket és majd mindenkit sz*rrá lőttek. Ezt még 2x megismételtem, ugyanaz az eredmény. Ha ez így lett volna valójában is, akkor sok pilóta visszaemlékezést nem olvasnánk.....
Egyetlen bevált taktika, ha 6-7000 ről mentem le 850-el de csak bekapcsolt ikonok mellett, ú h előbb megcsaptuk a Lavórokat, így lett egy kis kavarodás és azt kihasználve mentünk rá az IL-ekre -
Régebben Saitek Evo, most X45 -
Romeo One #26971 Ok, köszi, megnézem. Milyen joyod van? -
Én teljesen alap konfiggal repülök. Nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítani neki. Ha a max kitérést leveszed, vagy a grafikon kis kitérítésre vonatkozó részén ellaposítod, az "nyugodtabbá" teheti a vezetést, de a vadászoknál ez ritkán cél :)
A filter viszont fel van téve 1 vagy 2-re. Az apróbb rezgéseket, joy hibát, rángást kisimítja, de a mozgékonyságot nem befolásolja észrevehetően. -
Microsoft Sidewinder FFB 2-je van még itt valakinek?
kíváncsi leszek, hogy életet tudok-e lehelni bele win 7 64 bit alatt. olvastam pozitív-negatív kommenteket egyaránt, na majd kiderül...
-
Romeo One #26968 Hát, nálam ez mindig missönfüggő. Vadászok ellen már annak is örülök, ha végigsorozom őket, a Sturmovikokból is majdnem mindig van zsákmány, a PO-2 meg statisztikajavító. Tegnap este a 4 gépes kötelékből 3 az enyém volt. -
A HSFX újabban az ultrapack egy kisebb része. A többit kitalálhatod.....
Romeo - nálam csak a sör+két deci konyak között vált be, akkor 9 légiszőzelem volt 4 felszállásból, más kombináció mind gyengébb volt.....
-
Romeo One #26966 Régebbi hsz-eknél többször jelentkezett, hogy a joy kalibrációjának beállítása mennyire fontos. Mármint nem win alatt, hanem a játék CONTROL menüjében. Külön táblázatok voltak, melyik értéket hová érdemes. És gondolom joy típusonként is változik. Ha nagyon rászánom magam, lehet, hogy állítgatom egy kicsinyt este. -
Romeo One #26965 Sajnos már régen olvastam Tobak Cica bácsi könyvét a Pumákról, de ha jól emlékszem Fábián "Koponya" volt, aki bevetés előtt megitta egy kétdekás rum egyik felét, visszajövet után meg a másik felét.
Lehet, hogy ezt kellene kipróbálnom...? -
Van egy olyan trükk, hogy Shift+TAB -ra bejön egy szöveges szerkesztő mód, akkor a komány kitérésének változásait nem érzékeli. Ezzel lehet "kitrimmelni" arra az időre, míg otthagyod a gépet mondjuk. -
kokos #26963 Szevasztok!
Szerintetek melyik módok jobbak az ultrapack-ban lévők vagy a HSFX-ben lévők?
Nekem eddig csak az ultrapackos dolgok indultak el...ha átváltok HSFX-be akkor nem idúl el a program!Ez mitől lehet?A választ előre is kösz!
-
Ezt én is szoktam érezni amikor több sört megiszok és pár pohár fröccsel kiegészítem.... -
Romeo One #26961 Nekem nincs FFB joyom. A kezemen nincs semmi hatás, de a gépet éppúgy rázza, az orra kóvályog, hosszabb sorozatoknál éppúgy körbelövök mindent, és egyáltalán, minden ugyanaz, mint azoknál, akik FFBznek. Csak ők a kezükön is érzik, mi meg nem. -
Én kivettem egyszer a rugót. Nagyon jó. Csak nem tudok kimenni wc re ,nem tudok gépelni,nem tudok tv-t nézni közben,stb stb:) Rugó vissza.
Én betettem egy csapágykosarat a tányér alá és NEM akad:D Meg nem is kopik. -
az nem ip cím hanem verziószám..... -
A tegnapi eső miatt pl. volt egy csomó defekt,úgy éjfélig szoktak jönni,de teljesen változó a mennyiség. -
Szepy2884 #26957 FFB rulez