91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • galimatika
    Segítsetek nekem abban, hogy volna egy oldal, de nem tudom, hogy hogyan kell letölteni róla. Egyáltalán lehet e?

http://www.freshwap.net/forums/hu/games/1485189-wings-prey-vitality.html
  • Zpogi
    A JSGME-ben aktiváld a Stock 4.09-et,de csak azt,és akkor befog engedni a Rigára. Már ha van hely...
  • Szepy2884
    A ma esti reppenést nem kívánom senkinek. Felmentem a rigára és lőttem pár gépet erre valami barom nekem jött. Persze hogy saját volt és én kaptam meg. Ez fel***tt és kiléptem, mert 4 lelőtt gépet vittem volna haza.

Átmentem a WC-re. Lőttem egy shitet, de úgy hogy szétrobbant. Nem sokkal később csapok egy ellent erre leugrik a szárnyam. Hát persze, hogy egy újabb majom jött nekem és persze hogy én kaptam meg a - pontot!!!
  • acidrain
    Off:

Mucsi F1

Könnyesre röhögtem magam
  • Szepy2884
    Mi az hogy nem mersz? Én úgy akartam online század tag lenni, hogy a leszállásaim 80%-osak voltak. Azaz 80% hogy nem tudtam épségben lerakni a gépet. De harcolni már akkor is jól tudtam. Magyarán lőttem mindenre ami csak kicsit is repülőre emlékeztetett. Nem néztem én hogy saját-e vagy ellenség.

Szóval senki sem úgy cseppent itt az online világba, hogy neki már semmi újat nem lehetett mondani. Nekem 15 év repszimes múltam volt mire ide keveredtem. Offline én voltam a jani, de online csak néztem ki a fejemből hogy ki kivel és merre.
  • acidrain
    Ne csak próbáld, csináld!
  • zmok
    Sziasztok!
    Köszönöm a tanácsaitokat, megfogadtam, és azóta sokkal jobban megy!Hálás vagyok Nektek:Tom,Her Laca, Székelyland,Szepy-mester!Még nem merek online repülni,de pár hét után megpróbálom! (Nem akarok szégyent hozni Rátok.)
  • GaBenc
    Nincs azzal az állással semmi baj......ezért jó a lányos szerver.
  • Her Laca
    Nem úgy van az!!! Tessék változtatni a hozzáálláson:)
  • GaBenc
    A Skies az nálam megy, de a Riga az nem enged csatlakozni. Ez van. Mondjuk nekem a lányos szerver simán jó.
  • Her Laca
    Itten leírtam pár hozzászólással odébb mi a menete az online kapcsolatnak.
  • Her Laca
    A lányok a könnyített szervereken tolják ,a tökös fiúk a nehezebbeken.
    A te döntésed ,hogy edződni tanulni akarsz ,vagy ....:)

• tothgyorgy
    Döntsd el milyen nehézség mellett akarsz játszani, és olyan szervert válassz. Külső nézetes pl Skies of valor, belsős Riga dogfight. Én ezeket használom.

Üdv : Togyo
  • galimatika
    Nagyon jól néznek ki a földi dolgok is. Én is kiváncsi vagyok minő masinán fog ez szépen futni.
    Az én gépem most nagyon sok magos, mert van egy tál szotyi a tetején
  • Szepy2884
    Melóhelyen 8 magos és 8 gigás gépeken dolgozunk. A videokártyát nem tudom milyen, de biztos az se szar. Sokszor elgondolkodtam azon, hogy hogy futna rajta pár game... Talán a SoW-hez pont jó lenne.
  • mmonster
    Sziasztok !

Nem rég kezdtem el jácani az IL-2 sturmovikkal , nagyon tetszik és ki szeretném próbálni multiban is .

Tudnátok esetleg segíteni , hol játszhatnák, hogyan , kivel ?

Nem vagyok valami profi ,bombázókat még leszedek , vadászgépeket nehezebben , a leszállás meg már egyre jobban megy ,szitává lőtt géppel is
  • Sanyo
    Azt még nem kötötték az orrunkra.
  • GaBenc
    OK, hogy szép. De milyen gép kell majd hozzá? Ez a nagy kérdés.
  • Sanyo
    Storm of War - Avro Anson, Bristol Beaufighter, Hurrican, házak, utak, folyók...
  • Zoli105
    Srácok találtam egy érdekes videót youtuben http://www.youtube.com/watch?v=EWLtHjhE79Q&feature=related
    Hát elég érdekesek a hangok meg a grafikáj !Az IL2 1946 tud ilyet csinálni vagy valamelyik modja ? Vagy esetleg ez egy új játék!?
  • Zoli105
    Na a filmből van egy jó rész igaz csak az első 1 perce tetszik!!Csak utánna kiverik őket rendessen!:(http://www.youtube.com/watch?v=RVBO61qg-kc&feature=related
  • Zoli105
    Köszi a tippet ! Igaz este bementem egy szerore ami könnyebb volt( kevesebb beállítás volt!)Viccesvolt mikor Stukával(egy D5 volt aminek kettő 20-a van!) üldöztem egy P40-est!!Halálra röhögtem magam!!!xD Csak mikor megszettem és már rendesen füsttől a semmiből előjött egy buldog és hát magyarán mondva nem szarrá lőtt de még mielőtt lelőtt volna csináltam egy kitérőt és hátsó lővésszel csűrtem de hát semmi eséjem nem volt!:( Bár amit linkeltél az jó film( meg is van!)
  • Szepy2884
    Kompjútergrafika kedves kolléga kompjútergrafika! Akár csak ez is.

Az egyetlen dolog amit szeretek ebben a túlmodernizált világban, az a kompjútergrafika
  • Lysandus
    Bocs, Hayatét, és Ki-61-t...
  • Lysandus
    Hát még ez!!

Nem tudom, hogy csinálják, (pl. 7:56-nál, amikor áttöri a füstfelhőt) de nagyon profi. Honnan a fenéből vettek ennyi Hayabusát, meg Ki-61-et? De ha megtudom, hogy tényleg széttörték őket, akkor én nyírom ki az összes kis sárga ördögöt! :-)
  • Her Laca
    Ezek a japok tudnak valamit. király
  • Her Laca
    Például a gyerekeknek ilyen rajzfilmeket kéne adni a tv ben:))
  • Her Laca
    Ja és neked is tanulságul:)Ne legyél Simon.
  • Her Laca
    Battle of Britani
    6 részes ,vannak benne igazán jó jelenetek,bár nem kicsit propaganda a dolog:)
  • Her Laca
    Na egy kis okítás mert ráérek.
    Én tegnap figyeltelek ,és ha szabad rávilágítok pár momentumra.
    Először is soha ne repülj egyenesen hosszú ideig. Képzeld el ,hogy egy gömbbe vagy és bárhonnan érhet támadás. Nos ezt csak úgy tudod kivédeni ,ha folyamatosan figyelemmel kíséred a téged körbevevő légteret.
    Akik már hosszú ideje játszanak kb többet néznek hátrafelé (általában onnan jönnek a támadások) mint előre úgy is vezetik a gépet. Döntögetik ,billegnek,forognak ,köröket iktatnak be ,szóval folyamatosan keresik az ellenfelet. Ez nagyon fontos. Ha észreveszel egy pontot a távolban sose közeledj rögtön felé,hanem próbálj fölé emelkedni ez még akkor is igaz ha netalán baráti gép lesz az ,messziről úgysem tudhatod. ha rácsapsz ,és kifordul,ne próbáld lekövetni ,legalábbis egyelőre hanem a sebességed megtartva szépen húzzál vissza a magasba. Fontos,hogy ha megvan az előnyöd ne hagyd veszni ,igenis te szabd meg ,hogy mikor ,milyen körülmények között támadhass. Ha elveszted a kezdeményezést akkor már gáz van,ilyenkor ha van lehetőséged vonulj vissza . Ezek nagyon elcsépelt igazságok ,de sajnos mindig bebizonyosodik ,hogy helytállóak. Az első pár győzelmed után rá fogsz érezni az ízére.
    A tipikus dogfightot kerüld ,szerintem ott semmi esélyed egyelőre. Azt külön meg kell tanulni,erre jó ha megkérsz valakit ,hogy gyakoroljon veled. vannak akik mesterei a közelharcnak,azok ellen egy élet tanulása is kevésnek tűnik:( Persze ha van hozzá érzéked el lehet azt a harcmodort is sajátítani. Nem tudom például mennyi üzemanyagot viszel,de a dog szervereken 50% nál többet nem szoktak cipelni,erre is figyelj oda.Sokat számít ez is ,mert csurig töltve igen lomha tud lenni a géped. És még valami. Nézd meg a szerveren pl ahol tegnap voltunk nagyon nagyok voltak a pingek átlag 2-300 ak voltak. Az nem a legjobb lévén laggolnak a gépek ez hervasztó tud lenni ugye amikor tuti helyzetben vagy és elcsúszik előled. Olyat keress ahol max 100 a ping de minél kevesebb annál jobb.Ha megnyomod az S betűt a nevek mellett láthatod kinek mekkorák .
  • Glo
    Lehet, felteszed a modokat akkor még B29-essel is.
  • Glo
    Ha tűzerő kell a fordulékonyság rovására menj Fókával :)
    A sebességed jobb lesz, emelkedni is tud, és a gunpodhoz képest van még benne 1 cső MG is (2 kiskala, + 4 x 20mm) :)
  • Beni521
    hi all! vhogy vmilyen módon lehet repülni B-17-essel a játékban?
  • VO101Tom
    Ez nem feltétlen igaz, háromszoros tűzerő az testvérek között is háromszoros tűzerő. Én ma is jól elvoltam gunpoddal pár fölszállás erejéig, de jobban oda kell figyelni hol van ellenfél, mert ha meglepnek, gunpoddal nincs 'B' terv, hogy "ok, akkor harcoljunk", ezzel pucolás van haza (remélve hogy nem I185 jön utánad, mert az utolér) :)
  • Zoli105
    Igen!:)De látom multiban felesleges használni!
  • VO101Tom
    Nemtom már ki kérdezte:
    Riga Dogfight stat page
  • VO101Tom
    Akkor amit tegnap írtál, hogy 1 sorozat - 1 la5, azt úgy értetted, hogy G-2 Gunpoddal? :)
  • szekelyland
    Na gyerekek, a mai napi repülés fenomenálisan jó volt. Jó lenne minden héten egy ilyent szervezni, és szorgalmazni a kezdőket is hogy lépjenek fel ts re és repüljünk együtt.
    Még én is lelőttem 8 gépet, igaz 1% os találati aránnyal, de hát ez van, legalább egy jópár ellenséget megijesztettem a tűzijátékkal, amint körbelőttem őket. Jó volt a kommunikáció, ezen úton is köszönöm Tomnak a számunkra létrehozott TS szervert.

Kár hogy relatíve kevés map van itt a Riga-n...
  • Zoli105
    valakinek nincs kedve jönni egy pulykavadászatra!???A pulyka persze én lennék!!!Mert szerintem tök mókás mások ellen játszani!A Skies of fire szeron leszek fent vagy szóljatok ha csináltok egyet!
  • Sanyo
    A gunpod iszonyúan lerontja bármelyik messzer repülési jellemzőit (végsebesség, fordulóképesség, mozgékonyság, hogy csak a lényegesebbet említsem). Csak egyetlen esetben szoktunk gunpodot vinni. Ha mondjuk azt a 2 gépet másik 6 fedezi, miközben az a kettő szétcincálja a bombázókat. Vadászgép ellen semmilyen körülmények között nem indokolt a gunpod. Persze tűzerő, de mit sem ér ha a revit képtelen vagy rávinni az ellenfél gépére, mert egyfolytában a 6 órádban vannak. :)