91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #27476 sajnálom a helyeirást, de hiába ütöm le a gombokat egy csomót nem ir, egy ótvar szar billentyűzetem van
-
messerharcos #27475 Ha szabad még szablyoat hoznom, javaslom csak a belsőnézetes szerókra álljon a verseny, tehát riga, spit vs 109, warclouds, stb. Lehet a külsőset is számolni, de az szerintem külön elbirálás alá essen! És lehetőleg a különböző szerókon elért teljesitményt külön lapra irjuk. és ha most van 29, (Péter napja 
), akkor monjuk aug 1 legyen a mérés zárásának az időpontja, addig számoljuk.
Javaslom még, hogy a napokat is jegyezük, szerót, és a tipusokat is, igy a legvégére 1 hónap alatt reális képet kapunk, fejlődtünk-e.
Továbbá felajánlom hogy a győztessel ha egyszer összefutok dijként egy kis sportszeletet átadok:) enyi tellik.
Akkor kezdödjék:) -
Látom telefonos segítséghez folyamodtál:)) De ez így helyes.
Ha pl a képeket is megnézed az említett könyvben(én nem onnan tudom)
akkor ott a megfejtés:) De elárulom. Erő -Hűség.
Ezt ismered?
Én úgy tudom az 1/1 es az még nem Ricsi volt de most utána nézek. -
Nono :) Akkor ez így már a dátumtól is függ. Meg hogy honnan nézzük. :)
Amikor az 1/1-et Kolozsvárra áthelyezték 1940-ben, és ott 2/3-ra átnevezték, akkor a Ricsi nevet és jelvényt "megtartotta" (Becze Csaba így írta az elfelejtett hősök-ben - 73.old). Ebből én azt olvasom ki, hogy már az 1/1 is Ricsi volt, ami így Szobránczy Aladár (szd.pk.) kutyája után kapta a nevét és a jelvényt. Hogy 1943-ban Pottyondy László a korábbi századparancsnoka iránti tiszteletből a 2/2 élére kerülve ismét felvette a Ricsi század nevét, az egy dolog, de az Ős-Ricsi az az 1/1-ben született Sz.A. parancsnoksága alatt...
1000 Ft-os kérdésre csak tippelek... "Ricsi"? :) -
Romeo One #27472 Kis furcsaság. Ha időgyorsítást használok, akkor a kikapcsolása után jóval még komoly csúszások vannak a felirat és hangfájlokban. PL. útvonalhoz gyorsítok, helyszínen kikapcsolom, dogfight, indulás haza. Már majdnem otthon voltam, mire a kötelékparancsnok szólt, hogy szép lelövés volt! Először azt hittem, egy megsorozott gép ilyen soká zuhant le, de nem, még a dog alatt lőttem le, és ilyen későn érvényesítette. Más is találkozott ilyesmivel? -
Zoli105 #27471 Van még egy vicces is az a kedvencem:D
A S.W.O.N vagyis a Secret Weapons Over Normandy nekem ez volt az első ilyen játékom a hangok kívállóak hát a grafika annyira nem de a gépek és a többi járművek szépek! meg egy kicsit bugos de nem kell sok billentyű hozzá!:D -
Blazing Angels 1-2, Wings of Prey -
Hoppá. Mit találtam -
Jelzem Pottyondy apósa kisbarnaki Farkas Ferenc tábornok a Ludovika parancsnoka volt. Légi győzelmei 13 (+2) 130 bevetést repült.
Végigrepülte a háborút és Hartmannal többször repült géppárban. -
Nono:)) Nem jó a válasz:(
A kutya Szobránczy Aladár Kutyája volt aki az 1/1 es vadász század parancsnoka volt és Pottyondy alatta szolgált mint első tiszt.
Az 1000 forintos kérdést még nyitva hagyom:) -
Ez meg hogy lehet? A Memphis Belle c. filmben pedig működött 
-
Én hasonlóan jártam még anno az AW-n , a Japán--orosz tesztpályán (hejj de szívtak a ruszkik az űber la7 meg társaiban amikor a Ki-84 meg J2m5 s zéró mind lefordulta őket) a p39 rámlőtt, kigyúlt a benzintartály, mondom magamban, szerusz világ, készülök kiugrani erre kialszik a láng. Erre vissza, P39-et lelövöm, majd haza, gurulás közben a kifutón újra meggyúlt, de már nem volt gond. -
Ez a dolog azért van, mert Olegék a tűzeket úgy modellezték le, hogy 400km/h nál nagyobb sebességnél kialszik, a szél kifújja, állítólag használták is a bombázó pilóták tűz esetén ezt az eljárást.
Mondjuk én Len Deighton "Bombázó" c könyvében olvastam (amúgy sztem rohadt jó könyv), hogy akik így próbáltak tűzet oltani, egy se ért haza hogy személyesen elújságolja, hogy ez nem a legjobb megoldás, mert a nagy menetszél nem képes kifújni. sőt lángvágó módjára még jobban fölszítja a tűzet, így hamarosan az alumínium alkatrészek is lángra kapnak, és gyönyörű szép kékesfehér vakító fénnyel szikrázva égni kezdenek. -
steweee #27463 valaki tudna felsorolni repülős játékot ami inkább árkádosabb ? nem megy nekem a szimulációs repülés. TC HAWK-ot ismerem... -
-
A Ricsi szd.pk. kutyája volt. Az 1000Ft-osat passzolom :) -
Na bazz ezt nem tudtam,hát akkor így már minden világos.Tehát ez a lucfenyő a Skynet T1000-es modeljének az alapanyaga,nem is fa,hanem folyékony fém valójában és átengedi a lövedéket.
Én hülye meg keresem a logikát,közben meg ez a megoldás.Mekkora
vagyok...
-
Zorro' Komolyságot'
-
Nyakörv: Le a vörös csillagot az égről!!!
-
Ricsi kutya Dán Dog volt. Ha valaki nem tudná:)
És jön a 100 forintos kérdés. Kinek a kutyája volt?
Az ezer forintos kérdés. Mi volt a nyakörvére írva? -
Nemtom azt láttad-e, bár nem túl feltűnő (lehet majd át is rakom), hogy a 109-es skinek két oldalon vannak. (És a Bf 109 G6, 4+ ,Pottyondi László gépe pl Ricsi festés) :) -
Az nem azért van:) Az azért ilyen,mert az oroszok rájöttek már akkor ,hogy a jó orosz lucfenyő megfogja az acélt és nemhogy gyengítenéd vele a szerkezetet ,hanem erősíted. Így mivel minél több lövedéket pumpálsz bele a lelövése érdekében ,az annál ellenállóbb lesz . Röviden az ellenségre bízták a sárkányszerkezet erősítését. Hiába az orosz találékonyság az elsőrendű. -
A Gy.I.K. között van az oldal amit linkelni szoktam, a letöltések közt nem találja meg (mondjuk egy hivatkozást kitehetek oda is akár... :) -
Ezek kellenek hozzá
Az UP2.01 előtti szöveget FIYGELMESEN olvasd el. Honnan és mit szedj le. Ne csak frissítést, hanem FULL verziót. Sokam megszívatják magukat ezzel, megnyitják a hivatkozást, a legelső linket leszedik, és csodálkoznak, hogy nem megy. -
Lacusch69 #27452 A pumaszállás.hu-n keresd a letöltések között az UP 2.01-t. -
Ezek a skinek .psd-i nincsenek meg. Ott van mellettük a készítő, max őket tudod megkeresni ezzel a kéréssel. :) -
Beni521 #27450 köszi bocsi csak elfelejtettem h valaha is írtam ebbe a topikba :d és honnan tudok olyan modokat leszedni amikben van B17 vagy akár B29? -
Van egy Gamebooster nevű program, ami bezárja a feleslegesen futó programokat. Mondjuk ezt manuálisan szoktam magamnak csinálni, de ez még 41 mb RAM-ot fel tud szabadítani.
Csodát ne várj, de jobb lesz. -
PS az van, meg cuccok is vannak. Csináltam már én is párat, de ezek a gyönyörű PUMA skinek úgy tetszenek, hogy kell a lelkemnek, hogy meglegyen... -
A pumaszállásos skineket nem én csináltam, ezt gyorsan hozzáteszem :)
Adj e-mail címet, és átküldöm ami nekem van kieg cucc skin készítéshez.
Photoshoppot nem adok ;) -
Gyönyörűek a skinek Tom, honnan is lehet letölteni a PSD-ket??? Az is fent van valahol??? Esetleg egy linket dobsz ide vagy priviben???
-
Itt vannak pl. skinekhez cuccok:
http://aviaskins.com/
ha adsz egy e-mail címet akkor meg átküldök mesza és Fw layerezett tempalate-et (.psd), kiegészítőket, windowsba installálható lajstromjel-betűtipust, felségjeleket, nagyobb felbontású belső cuccokat (külső nézetből kabinbelső pl).
Ha teljesítmény probléma van akkor pumaszallas / programletöltések oldalról szedd le az Il-2 Manager progit, abban lesz olyan menüpont, hogy 3D World, abban tudod szintenként állítani a program grafikai tulajdonságait. Sokkal többet, mint pl a setupban, itt lehet külön erdőt, vizet, felhőt, stb. Ugyanezt conf.ini-ben is szerkesztheted, de itt átláthatóbb. Ami nagyon lefogja a gépet, az a víz és az "effects". Ezeket vedd le első körben. Aztán azokat, amik nagy területet jelentenek. Víz, talaj, felhők. A gépek kidolgozását csak akkor, ha mondjuk akkor akad meg ha megközelítesz valakit. Akkor nem a tájjal, hanem az objektumok részletezésével van gond. A 3D Gunner sem kell, földi cuccokhoz nem rak ki kezelőszemélyzetet, ez is megfogja a gépet ha sokan rohangálnának. Ljeebb veheted a játékban használt textúrák méretét is, ne 1024-es hane 512-eseket használjon. Ez is gyorsít valamennyit. -
Én azért melléraknám a dobogóra az I-153 Csajkát.6 órából lelőhetetlen,ütközéskor egybenmarad te viszont szétszakadsz,ja és 12g-s manővereket lazán viszi.
Az előbb pofánlőttem egy Mig 3-at a Rigán:kigyulladt,utána elaludt a tűz(!),majd még kb 5 percig dogolt.Ennyit ezekről a (valóságban) repülő szemétládákról. -
Zoli105 #27443 úgy meg szar az egész összefosott minden!xDde megnézem jó-e! -
vedd le 800x600 ra -
Zoli105 #27441 1024X760-on 32 bit és 75 hz-n fut! -
Javaslom a felbontást 800X 600 vagy 1024X760 on használd az il2 ben és annak a gépnek tökéletesen kellene futtatni a játékot. Nem értem miért ugrál. -
Zoli105 #27439 oké köszi!:D -
Az egy nagyon derága progi. Ajánlom a Gimp-et, az ingyenesen letölthető, és ugyanazt meg tudod benne csinálni mint a futósoppal.
Itt lehet tőteni lefelé -
Zoli105 #27437 Jah és köszi a linket vannak kérdekes skinek!De a Fotoshoppot honnét szerváljam be!?