91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #27796 Szopacs akkor van, ha ezt He-111-gyel próbálod eljátszani... -
Lacusch69 #27795 Szívesen. -
Kojak23 #27794 Tegnap éjszaka UKded1-en repültem, és Shitfire-t szívattam 
Ardennek map, Ar-234-el bombáztam, csórikám próbált elkapni felszállás, bombázás meg leszállás közben is Mk.IX Shittel, de nem sikerült neki. Hiába, jó az a Junkers Jumo
Később átváltott Mustangra, de úgy sem ment neki, és miután kiröhögtem, feladta. Végre nem tudott mit kezdeni a Shitfire csodás képességeivel...
-
Zoli105 #27793 Oké köszi a tippet!:) -
Próbáld meg,hogy a JSGME mod-váltóban aktiválod a Stock 4.09-et. A Rigára biztos,hogy ez kell a másikat nem ismerem. -
Zoli105 #27791 Lenne egy kérdésem igaz elág késő van már ,de mi az hogy a szerverek 80%-a timeaouttal kidob(mondjuk vegyük FUN4ALL-ra vagy a Rigára!)Ez miért van és hogyan lehetne megcsinálni hogy ne dobjon ki!? -
Fürtös #27790 Köszönöm!
-
Lacusch69 #27789 Két egérgombot egyszerre nyomd meg, és már mozgathatod is a térképet. -
Fürtös #27788 Uraim kis segítség elkélne!
Il2 ben a felbontások váltogatása miatt a térkép felső széle kicsúszott a képernyőröl,és sehogy sem tudom visszahúzni.
Most 1600x1200 ban van.
Ötlet? -
Nincs mit. Oda is ért ? -
Köszönöm szépen. -
Átküldtem a cuccot. -
Sorry, most láttam, hogy küldtél privát üzit. Az e-mal címedről visszajönnek a levelek (gmailról küldöm), valami gond van vele? -
Megy az LW10 missions, meg a Bob1940 is. -
istikovacs76 #27782 Megy az lw 10?
Én xfire-t használok és ott láttam, hogy "létezik", de senkit nem láttam ott fenn. -
Jó az LW10.Valamelyik este szervezhetnénk egy küldit. -
istikovacs76 #27780 Vasárnap voltam fenn ezen a riga szerveren. Hát nem egy nagy szám szerintem. Milyen azmár, hogy kiírja már 3 kilométerről a típust. A ded3-on ilyen nincsen. Így elveszik az az élmény, hogy azonosítsd hátha baráti gép.
Régen az LW10-es bob-szerver ami tetszett még, de azon újabban nincs senki. Az amerikai szerverek a nagy pingjeik (100 fölött) nem vonzanak. Ott aztán lehet laggolni.
Messerharcos, az élet pedig ilyen. A légvédelem az már csak lő mindenre ami ellen. Nekem is volt, mikor he-111-el elvánszorgok (anno az lw10-en) a brit partokig, beállítva minden a bombacélzóban, majd egy lövéssel volt nincs pilóta (pk). -
VAGY feltöltesz magadnak olyan bannert, amibe belerajzolod.
-
Este leszek gépközelben, átküldöm a tegnapiakat majd kiválogatod amelyik kell. -
Ezt arra kapod,ha veszel emelt díjas sms-ben VIP jogokat,és ezzel támogatod az SG fórumot is. -
messerharcos #27776 jah csak kiütötte a szemem hogy ijra, micsodára:) bocsi:) -
messerharcos #27775 Pogi most nézem mi az a csillag a neved melett?:D mire kapod?! mer én is akajoooook!!!! 

XD
-
messerharcos #27774 Lehet hogy az a dolga de őket bezzeg nem kapta le..:)
tegnap a rigán megint pocsék voltam mintha tegnapelőtt sose lett volna, mintha nem is én lettem volna. Lehet skizo vagyok?
-
Zsír képek 
. Volt egy pár jó pillanat,jó sok magyar volt...szinte csak azok
.
Én sajna nem vettem tracket,pedig a vége felé dogoltam egy jót valamelyik hetvenhetessel La5F ellen. Esetleg áttudnád nekem küldeni mail-on(zpogikukacfreemailponthu)a tiédet Acid? -
Csapatmunka :)
-
Ez semmi..., azér kapják a fizut.... minden lelőtt fóka után egy láda sört...
AW-n most v két éve, muhhahával meg Kakukk-al mentünk recon-t fedezni, 9500-10000m-re felmentünk A8(!) fókával, nem mondom nem kis időbe telt, 10k-n körözünk a cél fölött egyszer csak eltűnik a gépem... na az mázlista légvédelem, a pamacsolós ezen a magasságon hogy a csodába találhatott el...
Ha a légvédelem elkapott akkor nem mehettél olyan magasan, vagy a repterük közelébe ólálkodtál? ejnye bejnye!!!
Nem kell 400km/h és 5000m alá menned, s akor nincs baj (igaz attól még pottyanhat a nyakadba 8000-10000 ről egy kellemetlen P47...
A9 nek a legjobb 4500-6000 m között, ha nem rángatod a gépet a spites pilóták kiverhetik a .... biztosítékot s akkor se közelítenek meg -
Mi a problema kollega? Minden tiszteletem mellett,de kit érdekel ,hogy nem mész be egy szerverre mert nem szimpi.
Azon mi a hír ,hogy meglő az AA? Az a dolga. -
messerharcos #27769 basszameg fél órán át gyüjtöm warcloudson a magaságot, keresem a prédát, megtalálom, zuhanok felé fókával, erre egy pici melérobbanásból a magaságivezérlésem elkapja a légvédelem!!!!!!!!!!!!!! 

ekkora faxságot! mindjárt ott is hagyom a warcloudsot ha ez ilyen szivatós! szemét máker légvédelem!!!!!!!!!!!!!!
-
messerharcos #27768 amugy megtudjátok mondani hogy akkor most ki hol repül? mert legalább 3 féle szerón lesztek... akk én most hova?:O olyan jó buli lenne egy ts-en minden magyar egy szerón, és apritani a shiteket:D -
messerharcos #27767 Szepy köszi a szép szavakat 

a leszálásnál mentségemre legyen, a rigán minden fehér volt és aztse tudtam mi hol, és összetévesztettem a szineket:)
fehér és fehérárnyalat...
de azért ottvolt a bénázás kétségtelen, be is xartam hogy csak 40 pontom lesz
-
Azér G10-el le lehet fordulni a tempit, a spitnél meg jobban emelkedik (meg zuhan, meg ég...
)
-
Lacusch69 #27765 Hülye voltam, T-Rex seggét akartam megmenteni... -
Szepy2884 #27764 Te Lacusch! Figyu má'! Te minek szivatod magad G10-el tempik meg shitek elleeeeen???????? -
Zsolt7411 #27763 Pedig egy 30 mm-es lövedék a farok résznél robbanva egy 4 motoros bombázót is lehozna!De bezzeg ebben a játékban még vígan repül és még manőverezik is. -
Lacusch69 #27762 Mentségemre legyen mondva: a WarCloudson volt... -
Lacusch69 #27761 Ne aggódj, van ilyen. Az előbb 0m-en fordulóharcba keveredtem G10-zel egy Shitfire és egy Tempest ellen.
A Tempest ollózott előttem, végighúztam rajta egy sorozatot. Legalább egy 30-as robbant a farokrészen, ezt biztosan láttam.
Lefordultam róla, hogy a Shittel foglalkozzak, ez meg utánam jön. Visszafordulok rá, a Shitfire meg lelőtt... -
Ok, akkor este felnézek a Lobbyra. Nekem jó a War Clouds, meg a CZ Ah is, teljesen mindegy melyik szerveren lönek le. -
Szepy2884 #27759 Én benne vagyok, de a riga ikonjai nekem nem csak gagyik, hanem zavaróak is. Ezért lehet, hogy én inkább a CZ_AH-t vagy a WC-t választom, a többieknek meg jó szórakozást a rigán. -
Szepy2884 #27758 DE! Én is úgy tudom, hogy a tirpákok sosem értek el légi győzelmet felettünk! Hát, tulajdonképpen nekem nem is tetszik a videó.
De van néhány érdekes és olyan szürreális hangulatú videója... -
Szepy2884 #27757 Hát ja, minket is lőttek. :((
De ez abból adódott, hogy kb. így folyt a rádiózás:
- mit? hogy? lövöd?
- ...
- mi, hogy téged lőnek?
- ...
- na várjál megyek segítek!
- ...
- mi? hogy hol vagy?
- ...
- kajak nem értem, szóval földközelbe??