91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A logitech joyoknak van gyakran egy gyári hibája, éspedig a potmétert egy műanyag pöcök tartja rögzítve egy kis résben, ez a pöcök meg szokott lazulni, így a potméter mozogni kezd, ezért nem áll vissza középre.
A tekerős oldalkormány esetében is így van ez, a szerencse az, hogy nem kell szétdni a joyt, csak a markolatot kell szétvenni, és a potmétert rögzíteni (pillanatragasztó, poxypol, stb). Óvatosan összerakod és mehet is a buli! -
?
A spanyol idő ugyanaz,mint a magyar,nincs időeltolódás.Ki jön egyébként?Én tervezem,hogy repülök egy jót. -
Laca!
Drebil megkért,hogy szóljak neked,mert a Virtual BoB Spanyol idő szerint indul 22 órakkor,nem pedig magyar idő szerint. Tehát nálunk 9 órakkor fog kezdődni az Angliai csata :) -
Igen,már megkaptam én is :)
Más:
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem.
101/9_Döme vett egy Trustmaster T-Flight Hotas V2 joy-t,de az oldalkormányával van egy kis gondja,ha belépi valamerre nem áll vissza középre és így eléggé gáz vele célozni meg le ill. felszállni.
Esetleg,ha van valami ötletetek osszátok meg velem légyszi :)
Előre is köszi. -
majonur #28392 nekem a regisztracio utan fel nappal kesobb jott a valasz -
Jelentem a savas ott lesz, + még pár haver, meg az asszonnyal még megbeszélem, hogy akar-e jönni, vagy sem. 1 biztos hogy mi csak szombaton leszünk ott. Jó lenne összefutni. -
nálam a gmailos címre küldött levelet a spam mappába tette -
Hát traktorozni gondoltam:) már ha van kereslet rá ,de a reppenés is kérdés. -
Lacusch69 #28388 Hová? Traktorra vagy repülni? -
Regisztráltam én is,de nem kaptam válasz mail-t. :( -
A traktoron ilyen jól lehet keresni? 1-1 óra shopping a jelzett bevásárló egységekben?Mert azonnal megyek csak mond a címet:) Traktorra magyar!:D
Ez a megoldás .
Lacusch jössz?:)) -
na akkor holnapra elintézem a szükséges tennivalókat a felszállási negedély reményében (közös bevásárlás, 1 óra a ruhaüzletben, 1 óra a cipőrészlegen, ma este én főzök és este egy közös elbeszélgetés...... )
És még mondja valaki hogy nem vállalok áldozatot a repülésért!!!!!! -
Holnap van egy 22 órakor este. -
Már be is regiztem. Érdekesnek tűnik... -
Ez igen érdekes mi több tetszetős.
Konkrét időpontok vannak ahogy nézem,nincs várakozás,és általában napi egy két bevetés. -
Na eldőlt a döntés, jövök Kecskemétre 7-8 ikára.
Ki jön pontosan, hogy tudjam menny lityit hozzak magammal?
Lehet sátorozni a reptér környékén?
-
Zoli105 #28380 Oké köszi majd a gyakorlatban elválik -
A .psd fileokat a Photoshop kezeli, a betűtipusokat meg a Windows/Fonts mappába másold be. Vannak psd-k amik iknok meg felségjel gyűjtemények, van olyan ami elmenthető skin-sablon. Megynitod, és látod mi van benne.
Ha konkrét kérdésed van, arra tudok válaszolni, de a Photoshop sokkal bonyolultabb, hogy egy nulláról induló gyorstalpalónak itt nekiálljak. Azt tudom ajánlani, hogy itt nézz körbe: http://www.simmerspaintshop.com/forums/forum37-photoshop-tutorials/ meg itt: http://www.tutorial.hu/cimke/photoshop/ Meg youtube-on is kereshetsz tutorial videókat. Sokkal többet tanulsz meg a programból, mintha elkezdeném felsorolni melyik ikon mit csinál (és az is fél lap lenne).
Illetve van még itt: http://dvd.szoftver.hu/ az Adobe Photoshop Gyorstalpaló DVD, az is jó, használható, alapoktól indul, és magyar nyelvű - ha ez szempont.
Amik a Skinezéshez kell, hogy képben legyél (csak címszavakban), vagy egyátalán tudd mire való:
- Layerek (alapelvek, layer ablak tetején, alján lévő ikonok, csúszkák)
- Kijelölések (Típusok, Magic Wand, Cut, Copy, Edit > Copy Merged, Free Transform, Warp)
- Ecsetek (tulajdonságok, használati módok, import, ecset készítés) - itt amivel szívás lehet, és ez nem PS miatt, az az egér. Ceruzával (mármint digit tábla) rajzolt dolgokat nem fogsz tudni egérrel utánozni, ezen segíthetnek a saját gyártású, vagy letöltött ecsetek (Brush)
- Image > Adjustments menüpontjai, ezek a szinek kontraszt, szaturációs beállításaihoz kellenek (layer ablak alján is vannak ilyen gombok, elvileg azokkal rugalmasabban lehet ezeket álligatni, viszont elsőre bonyolultabb lehet a layerek miatt). Ha nulláról kezdesz skint, akkor ezekkel elvileg nem lesz dolgod.
- vannak oylan eszközök, amik nem (csak) szinekkel dolgoznak, hanem elmosnak, összemosnak, fényt vagy árnyékot erősít, szaturációt viszi fel-le, stb. Bal eszköztár Blur, Sharped, Smudge és a Dodge, Burn, Sponge eszközök
- Persze a szövegek írása is fontos lehet, T mint Type eszköz.
- Néhol szükség lehet a Clone Stamp toolra (bal eszköztár ez is), de ez a nagyobb felbontású, foto minőségű textúráknál jön inkább jól, ha te rajzolod a festést, ott kb mindegy.
Ezekben a tutorialokban az Il-2re vonatkozó rész persze nincs benne, ami spéci dolog van, az annyi, hogy mikor elkészültél az 1024 x 1024 vagy 512 x 512 pixel méretű képpel, utána menüben (nem baj ha nem érted most, amikor csinálod, egyértelmű lesz
): Image > Mode > Indexed Color > OK > OK, majd Save As, .BMP > OK > 8bit. Ezt a képet másold be a paint shemes mappa megfelelő mappájába.
-
Sok női pilóta repült a szovjet légierőben, köztük vadászpilóták is. Anna Jegorováról némi infó. -
"A Sturmovik egyik leghíresebb pilótája Anna Jegorova, aki lelövéséig 260 bevetést teljesített a típussal."
Hoppá,ez egy hölgy??260 bevetéssel?Ez nagyon komoly,ha igaz és nem csak propaganda. -
Zoli105 #28376 köszi!
:D -
Zoli105 #28375 Oké már megvan!!!!!sorry -
Fürtös #28374 MH 59 Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis. -
Csak olvasd végig, benne van. :) -
Zoli105 #28372 Kiről nevezték el a kecskeméti harci repülőteret?
Ezt a nevet valaki megtudná mondani nekem!?Mert szégyen gyalázat de Magyar létemre nem tudom!:( vagyis nem ugrik be!:( -
Zoli105 #28371 ööö hát az elején!:( beszereztem a fotoshop11 haveromtól de nem tudom hogyan lehet egyátalán a felségjelzéseket leszedni és mást tenni a helyébe! Meg amit gmailre küldtél nekem hova tudnám betenni!??? -
Akit érdekel egy eredeti Wings of Prey... :) -
Hol vesztetted el? :) -
Szepy2884 #28368 Hát, az lehet... na de a Fóka értékén az sem ronthat
-
Lacusch69 #28367 Kikapcsolt "realistic gunnery"-vel rookie AI ellen... -
Szepy2884 #28366 Fóka az Isten Csak keményen. 

-
Urak egy órája kipróbáltam az X65 öt.
A gázkar parádés!!! Azon elélveztem . A joy érdekes. Az hogy nem mozog igen szokatlan, mondjuk csak pár percig tesztelgettem,de assszem meg tudnám szokni. -
Zoli105 #28364 Hát valaki tudna segíteni fotoshopban skin készítésnél!? Kicsit elvesztettem a fonalat!:( -
Lysandus #28363 Putyinnak én se mernék nemet mondani. :-)))) -
Azé nem halad a BOB mert Olegéknak ilyeneket kell csinálni:) -
ez valami sorozat vagy mi -
miket találok!! -
Ennek így kell történnie -
Ha valaki tud elérhetöséget ehhez a filmhez angol feliratal az ne tartsa magába. -
Szepy2884 #28357 Az az este nekem is érdekesen alakult (de itt már valszeg elmentem aludni, nem vagyok a listán). Minden egyes légigyőzelmemnél felrobbantottam az áldozatomat. Hogy ez előfordúl 10-ből 2x azon nem lepődök meg, de hogy 5-ből 5x??? Lehet az az oka, hogy amióta nem rángatja az ffb a joyom, sokkal jobban célzok.