91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • V Domino #28596
    Na jó,ha már így kimondtad:tényleg te vagy a hunyó,te tehetsz mindenről,úgyhogy.:))

Akkor marad valamelyik dogszerver,legfeljebb gyúrunk holnapra.(vazze)
  • mijki
    mért?

Ha monden jól megy, jövőhét hétvégén kapok joyt
  • Her Laca
    Na akkor mingyá repülhetünk:) Két hét?
  • mijki
    komolyan mondom elvesznék nélkületek :)
  • Her Laca
    General rom . Rákatt és a legördülő menüben ottan van.
  • mijki
    hyperlobbymban nincs cooperativ room 2, csak coop mission 1
  • Zoli105
    hát ja!!
  • Zoli105
    Oké meglesz!
  • mijki
    Ti LUftwaffe-sok vagytok?
  • mijki
    Laca, te vagy a faxa ;)

Kösz, bajtárs
  • Her Laca
    Ja és regisztrálnod kell.
  • Her Laca
    Itt nézz körül először is.
    Kalendárnál fel vannak tüntetve az időpontok ,mikor indul egy egy küldetés.
    A lobbyn a cooperative room 2 ben gyűlik a nép olyankor.
    A lentebb említett JSGME ben ben aktiválnod kell a 00_6DOF_Tracker_2_0_sHr és a
    00_Hakenkruz_Enabler"" et.
  • mijki
    Bocs, ha már kérdeztem, de mi kell ahhoz hogy BoB(online war)-oz hassak?
  • Zpogi
    Szerintem meg én voltam a hibás,mert én voltam a rajparancsnok,te csak engem követtél. Fel akartam emelkedni a szintjükre,hogy zárkózzunk össze.
    Viszont ma sajnos nincs bevetés a BoB-on,sőt a héten már csak egy lesz szombaton.
  • Her Laca
    Nem. Olyan manővereket nem tudsz megcsinálni billentyűvel amik fontosak az eredményes légi harchoz. Ez biztos ,ne is menjünk bele a témába hidd el nekem.
    Persze alap manővereket meg tudsz vele csinálni ezt nem is kétlem. Ha veszel egyszer egy joyt rájössz magadtól is igen hamar.
  • Zoli105
    Én sem vagyok profi látnál engem mikor repülök néha még én is körberöhögöm magam! És mi a különbség joy és billentyű között mindegyikkel tudsz repülni nem!?
  • Her Laca
    Na jó de nem mindenki őstehetség ezt lásd be:)
    Annó Kakukk volt talán aki billel nyomult ,lelőhetetlen volt olyan darabosan mozgott:))
  • mijki
    köszönöm mükszik ;)
  • V Domino #28578
    Szepy!

A tegnapi dolgot átgondolva,bár track-et nem vettem,valószínűleg én voltam a hibás.Alulról emelés közben történt,neked abszolút holttérben,de én se vettem észre semmit,csak hogy szárny nélkül pörgök lefelé.:)

Úgyhogy bocs,ha elrontottam a tegnapi bevetésed,utána totál elment nekem is a kedvem az egésztől,viszont ma este nem kegyelmezek senkinek.
  • Her Laca
    Melyik szerverre akarsz csatlakozni?
    Van a főkönyvtárban egy JSGME ikon egy nagy G. Na ha azt elindítod tudsz aktiválni modokat amik éppen az adott szerverhez kellenek.
  • mijki
    Én is játszottam a forgotten battles-el. Jó game volt.

A másik, én letöltöttem az UP 2.01-et de mindig kiírja hogy:
    Connection attempt to remote host rejected. reason: Server uses different version of the game (4.09m+ MDS v1.13 for Ultr@pack)
  • Zoli105
    Én már lassan 5 öve tolom az IL2-öt ( az első Il2 a forgottan battles volt!)és még joyom nem volt!De bepótolom ozt lesz az is!És mindig sikerül valakit leradírózni az égről!
  • Her Laca
    Itten találsz árakat.

Még olcsóbb is mint gondoltam.
  • Her Laca
    SAITEK Cyborg EVO.

Ez olyan 6-7 ezer. Tökéletes hosszú távra is.
  • Her Laca
    Tőltds le az Ultrapack2.01 et,abban minden ott van ami kell neked.
    Nincs favorit gép ki ezt ki azt szereti.Egy idő után mindent szeret az ember.
    Mért ne jöhetnél. De javallom vegyél egy joyt ,saitek valamit .Vannak olcsók is ,nem kell feltétlenül drágát venned.
  • mijki
    Mien joyt javasoltok kezdésnek, ami hosszabb időre is jó lesz?
  • mijki
    Ezt olvastam a 77px honlapján hogy

Battle of Britannian
    (BoB MOD-al feltöltve)<--- Ezt külön kell letölteni?
  • DummyBoy
    Joy nélkül nem lehet repülőszimulátorozni (Ez nem vonatkozik az öreg rutinokra, akik Xbox kontorllerrel ledogolnak ...)

Ha szimulátorozni szeretnél akkor a joy minimum és alapkövetelmény.

Nem kell soktízezres HOTAS, csak egy normális joy, gázkarral és oldalkormány-al ...
  • Her Laca
    Ez jó kérdés.
    Véleményem az,hogy visszatérnek a "NAGY ÖREGEK" de nem tartom valószínűnek,hogy tömeges tagfelvétel lenne. Én azt veszem észre,hogy ezek az egységek már inkább haveri körökké alakultak,és nem nagyon akaródzik senkinek ujj emberekkel összeszoknia. Persze vannak kivételek,de ez nem repülés tudás kérdése,hanem szimpátia. Nálunk legalábbis ez a tendencia.
  • mijki
    Most néztem utána ennek a Storm of War-nak és elég ütős játék lesz.
    Ezt is az IL-2 sorozathoz fog tartozni?

Majd egyszer mehetek veletek online warra, van füles+ mikrofon, csak joy nincs.
  • mijki
    Köszönöm ;)

Az MDS v1.13-at hogyan lehet felrakni?

És ezen a fórumon a favorit gép a Messerschmidt?
    Csak mert szerintem a Focke wulf is jó
  • Sanyo
    Storm of War - fák megjelenítése, Hawker Hurricane, Bf 109 Emil, Ju 88 és He 111.
  • DummyBoy
    Mit gondoltok, a nagy a századok a BOB megjelenése után fognak majd toborozni?

Sajnos ez engem nem érint, nekem nincs annyi időm, hogy teljesíteni tudjam azokat a kötelezettségeket, amik egy ilyen századba tartozással járnak ... csak érdekel :)
  • Her Laca
    Jut eszembe. Javaslom neked a 77PXrepülő századot.Ők foglalkoznak mindenféle okítással és nagyon toleránsak.
    Keresd Drebil nagyfőnököt,ő az egyetlen kis hazánkban aki elhivatottan segít a repülés szerelmeseinek. De kérdésekre itt is bármikor választ kapsz.
    A dongók ,pumák,102 esek nem vesznek fel tagokat. Szemét egy banda mind, ideges ,gonosz,agresszív ,beképzelt arcok:D ,azoknál ne is próbálkozzál.
    Ja meg van még a Béka század ők nem tudom ,hogy állnak a kérdéshez.
    És még vannak az egyharmados srácok .
  • Her Laca
    Szerbusz.
    1. Pontosítsd mit értesz BOB alatt,lévén amikről szó van itt a fórumon az két dolgot is takar.
    Az egyik egy online war ami az angliai csata időszakát öleli fel ,a másik az az ősszel megjelenő ujj szimulátor rövidítése.Az is a fentebb említett időszakot dolgozza fel .Remélem érthető volt.
    2.Igen.
    3.Az tőled függ.
  • szekelyland
    kicsit off de könnyesre röhögtem magam
  • szekelyland

• mijki
    Sziasztok!

Teljesen kezdő pilóta vagyok, hangyányi tapasztalatom van még csak.
    Joy-om még sajna nincs, de remélem hamarosan lesz.

1. Azt szeretném kérdezni, hogy mi az a BoB és milyen programok kellenek hozzá?
    2. És esetleg lehetne, este együtt repülni?
    3. És majd ha lesz joyom, csatlakozhatok az egyik virtuális repülő századhoz?

Köszönöm...
  • Zpogi
    Ja,ezt akkor benéztem :)
  • szekelyland
    Azt kérdeztem, repképes Emil maradt-e, gusztávot tudom van vagy 3 darab ami repképes, illetve 2 mert egy G10 a tavaly berádlizott