91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #28636 Üdv Oleg Csodálatos Világában!
(Egyébként gyakran fordítva történik a dolog, tegnap egy kapáslövésből leszedtem egy előttem keresztező La-5FN szárnyát.) -
Lacusch69 #28635 Amikor én 10 éves voltam, még számítógépet sem láttam. (Gimiben láttam először, HT-1080Z-t)
Viszont 16-17 éves korom óta rep.szimezek. :) -
Bf-109 G6-sal repültem, amikor egy spitfire 1 lövéssel lelőtte az egész szárnyam. Mintha nem is lett volna. Na ezt hogy?
Ráadásul túl jól fordul, és egy kicsit túl strapabíró. Az archív felvételeken pár golyó a kis kaliberűből, és máris zuhant a tengerbe.
Nem túl realisztikusak a fizikája vagy mije a gépeknek. Pl. A zérónak simán aláznia kellene a wildcat-eket, sebességbe, erre nincs nagy különbség köztük.
-
Lacusch69 #28633 Nézd meg a youtube adatlapját. Földi Pál könyveken nőtt fel. -
Nem bántásként linkeltem be. Mikor én voltam 10, akkor még C64-el és mágnesszalaggal toltuk a Pac-Mant. Változik a világ:) -
Tudnátok egy linket, amin egy magyar pilóta beszél a 2.vh-ról?
Gépekről meg stb.? -
Szepy2884 #28630 Valószínűleg annyi vagy akorüli lehet. Szerintem nem kéne bántani, én is végig mosolyogtam az egészet, de elvégre egész ügyesen elmutogatta és magyarázgatta a dolgokat pláne a korához képest.
-
Lacusch69 #28629 Hány éves? 9? 10? -
Pedig hardcore gémer szinten "kielemezte" :) billentyűzettel. :D -
OFF
Egy érdekes dokumentumfilm az Á.V.H.-ról. Kik is voltak ők?
ON -
Nekem ehhez túl korán van :)
Majonur:Itt utána olvasgathatsz a 4.10-es patch-nek és sok minden másnak is. -
majonur #28625 a 4.10 es patch rol tudunk valamit?
ha akkor lesz elerheto mint a BOB, akkor felesleges volt ennyit melozni rajta. -
Zoli105 #28624 Amúgy készítettem tracket kell valakinek!?Van benne egykét jó rész!:D
Acidrain hát meg kell hagyni érdekes elemzés volt !csak kár hogy nem az 1946 mutatta be! -
Ööööö.... elemzés... -
Zoli105 #28622 A legyőzhetetlen viharmadár! Szép meg a hangok is odavágnak rendesen !!! És német gyalogosok és tisztek ez új nekem ilyen nálam nincs mikor felszállok!xD
Nálam inkább az ultrapacknál a Zuti MDS v.1.13Up aktiválásakor kell sokat várni hogy elinduljon a játék!
Amúgy neked megvan ez az UI 1.2?????
Amúgy a mai Bob élvezetes volt vagy 20-szor szálltam fel emillel de nem ment mert mindig felborultam!(földes útról nem tudok felszállni ezt jó lenne ha valaki megmutatná hogyan kell!) de mikor felszálltam a messzeremet úgy vonzotta a víz mint a mágnes a vasat!xD)
Ozt Stukával feltudtam szállni gond nélkül , vele már csak Dovernél voltak problémák mikor egyszerre rám jött 3 shitfire ozt szétrúgták a seggem!xD
Mindent összegezve és levonva a tanulságot még sokat kell tanulnom és sajnos belátom be kell szerezni egy joyt és egy pilóta fülest! -
csak egy kis realisztika, az Il-2 Sturmovik The Legends coming in 2010 November
trailer
-
http://www.youtube.com/watch?v=X_3nnjl5YTM&feature=related -
istikovacs76 #28619 Ez az aaa mod pack 2.7, már nincs. Az Allaircraftarcade oldalán volt, de az allaircraftarcade az "AAA Unified Installert" erőltette, a másik mod meg az ultrapack volt. Az AAA oldal megszűnt, és egyezményesen az ultrapack lett az "elfogadott" mod. Ott lehet a modok között váltogatni (jsgme). Az UI nagyon lassan töltött be, az ultrapackzoz képest. (legalábbis nálam)
Azért itt egy videó az utolsó AAA Unified Installerről , ez az 1.2 volt.
Ezek jafaem videói. Találsz még a videói között egész jó repülőgép hangokat. Ezek sajna néha ütköznek az ultrapackkal,de vannak itt a fórumon, akik ügyesen össze tudták hozni a kettőt. (a hangokat, és az ultrapackot)UI 1.2 -
Valaki használ ilyen joy-t:Thrustmaster T-Flight Hotas X? -
kilenckor indul. most mondták -
Na, mi van nem kutyázik senki :)? -
Zoli105 #28615 Hát ez nagyon szép videó a hanghatások odavágnak meg a ágyúzás!:D Amúgy ezt a AAA mod pack v2.7 hol találom mert a jsgemnél ilyen nincs!:( Meg ahogy látom Frapsot is használ csak nekem a 3.0.1 van az is jó ilyen művelethez!?
Mijki szép skin látom megy a fotoshop mi!:D -
Dog szerver lesz! Beférsz . -
Remélem mire vissza érek még befogok férni :) -
Ma 20 órától dog szervert indítanak a BOB os arcok. A naptárban ez van.
Asszem meg kéne mutatni,mi a magyar virtus. -
Juhé! Van riga lehet gyilkolászni kollegák:))
-
Szepy! Gyere lőjé le 1vs1 ben. Nem veszem a szívemre hogy ha fusztrált maradsz. -
Itt van életem első 2 skine csak fun ;)
-
Szepy2884 #28608 Van egy mondásom: billentyűzettel repülni olyan, mint pálcikával levest enni. Elég szemléletes? -
Szepy2884 #28607 Ugyan Dominó kedves kolléga ne hibáztasd magad mert nem a te hibád. Végül is az enyém se, de már jeleztem akkor is, hogy nem haragszom rád. vegyük úgy, hogy egy tapasztalattal gazdagabbak lettük és majd a jövőben jobban figyelünk. Fő, hogy mindketten túléltük és saját terület felett történt az ütközés.
Amúgy aznap este már alaposan felbaxták az agyam és mire lenyugodtam, már semmi sem tudott kibillenteni a visszanyert lelkibékémből
Viszont azt a 1vs1 egyet meg kell hogy ismételjük valamikor, mert nem hagyom annyiban. És már ügyelni fogok rá hogy semmilyen zavaró tényező ne zökkenthessen ki úgy, mint tegnap.
-
istikovacs76 #28606 Kis kedvcsinálónak egy videó. Érdemes jokkersx többi videóját is megnézni. Hd-ben marha jól mutatnak.
Battle of Britain 1940 -
Bob-on milyen gépekkel lehet repülni? -
Már nem tudom melyikkel FW-190 A-9-el vagy 8-al repültem, amikor beálltam a B-24-essel vízszintbe. Megküldtem neki a küldeni valót, kapott olmot karácsonyra, majd amikor elsuhantam mellette 1 vagy 2 géppuskája úgy megszórt, amit szerintem egy messer nem élt volna túl. Egy golyó nyom nem volt a gépemen, aztán hirtelen pár mp múlva, amikor feleszmétem, már olyan volt a gépem mint egy szita. De sikerült letenni keréktöréssel
-
Én megyek. Meg ma este is leszek valamelyik kutyaharcszerón. -
Ha elolvasod a hozzászólás alatti jobb sarokban azt a kis mondatod ,láthatod,hogy kinek szól. Legalábbis legtöbbször.
Ha valakinek a hozzászólására reagálni akarsz akkor a reagálandó hozzászólás jobb felső sarkában található VÁLASZ ERRE betűhalmazra kattintva a te üzeneted jobb alsó sarkában is megjelenik kinek szánod a mondandódat.
Na most elfáradtam. -
Szia!
Nekem játék közben 40-60 fps között szokott mozogni az fps-em,lehet ahogy a fraps-al csinálom a képet akkor esik lejjebb,de nem szokott szaggatni,pedig freetracket is használok. Maximum ha 30-assal lövöm a földet közelről,de akkor meg lemegy ilyen 15 körülre,de ez sem minden szerveren igaz. -
kik jönnek holnap BoB-ra? -
Lacusch69 #28599 Valóban így van, de az 5 perc nagyon sok. Persze a gépedtől is függ. -
Zoli105 #28598 Nekem lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban mikor aktiválom a Zuti MDS v.1.13Up-ot akkor a játék betöltési képe 5 perc múlva jelenik meg mikor azt deaktiválom és aktiválom a Stock 4.09m-et akkor egyből elindul a játék! Ezzel mit lehet csinálni, vagy csak nálam jelenik meg ez a probléma!? -
Zsolt7411 #28597 Szia Pogi Szia mindenki.
Léttam a képeket most a fórumon és néztem rajta hogy 36-37 az fps-ed,neked olyankor nem darabos egy kicsit?Mert nekem is le szokott menni annyira mint neked és olyankor akadozik.Vagy van valami csodaszer ami ezt korrigálja?