91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mijki
    Focke Wolf FW-190 A-6 "Shadow"

• mijki
    ennyi? degyökér vok
  • acidrain
    vízbe áztatod
  • mijki
    A maketteken a matricákat hogy kell leszedni a papírról?
  • acidrain
    Nekem az első egy Polikarpov Po 2 volt, még Technokollal ragasztottam össze, lehettem vagy 8 éves:)
    Utána jött még sok kétfedelű, sajnos azok már nincsenek meg.
    P40-es van még, Tomcat, + az autók. Ford Failane 500, Mustang GT Fastback, Dodge Coronet, Ford Victoria, Chevy Bel Air, meg egy Trabi 601-es. Nagy becsben van tartva mind.
    Persze az Emil a kedvenc.:)
  • Her Laca
    Volt vagy száz darab. Költöztünk ujj helyre asszony kiebrudalta őket.
    Elajándékoztam mind ,de ezt a fókát megtartottam. Van még a fiókbe 4-5 darab ,készülök megcsinálni,egy Emil 1/28 as is van .Na az fergeteges lesz. Mindent megcsinálok rajta ami az eredetibe volt. A Fókicán is minden nyílik ,még az üzemanyag töltő fedele is és belül is minden meg van csinálva. A futók rugóznak:))
    Ami mozgott az ezen is mozog. Sokszor ülök és csak nézegetem:))
  • acidrain
    Látom nem csak engem kapott el a gépszíj :))
  • Her Laca
    Géppuska ! Még hogy ágyú:))))
  • Zoli105
    Miért?
    Hisz az egyik szeron leszedtem vele 1 Fiatg55 1 la7 1 shitfirét!:D ozt leszálltam lőszer és benzinért!Nem rosz gép csak nehezen lehet vele fordulni szerintem és kicsit kevés az e két gépágyú amilye van!
  • Her Laca
  • Her Laca

Saját fóka:)
  • mijki
    Messer BF-109 G-2 "NIGHTHAWK"

• Szepy2884
    Az, hogy még szerencse, hogy nem sűrűn kell vele repülni.
  • Zoli105
    Srácok a Re2000-ről(héja) mit gondoltok róla!? Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi!
  • acidrain
    Saját Emil :)

• mijki
    Itt a harmadik

BF-109 E-4

• mijki
    Második Skinem:

Messer F-4
  • mijki
    Hamár lesz századom, majd én is tudok veletek menni VBoB-ra. Addig sajna nem...
  • spargarepa
    Hello!
    hát most értem haza későn szóltam, ígymár nem láttam a beírásodat sajnos pedig szerintem tudtunk volna találkozni. Rokonoknál voltam Sepsibükkszádon első héten meg ugye a környékén a látnivalókat megnézni aztán másik rokonoknál Marosvásárhelyen. De majd legközelebb megoldjuk. :D
  • Lacusch69
    Nem kaptad még meg az egységedet.
  • Richtofen
    nincs ferek be-> nem ferek be
  • Richtofen
    Na bekaphatják a Bob-os szervezok. Regeltem, megkaptam a mailt. Belepek idoben, hely is van azt kirugdalnak a picsaba. 'Mert tul sokan regeltek, nincs ferek be'. 30 perc mulva is akadtak meg helyek, a piros oldal meg fel letszammal varakozott, pedig egy spit-be is szivesen beultem volna ha a kek oldalon ott vannak a magyarok :)

• messerharcos
    azéért engem nem überelsz bénaságban, mondjuk kevesen
    Néha elfőordul, hogy egy nap a 18-20, sőt volt hogy 25 gépet leszedek, és egymást után szedem egyik ellent a másik után, de az estek 95 %-ában amiket csinálok, az siralmas.Szerintem béna vagyok meg k.va lassan fejlődök.
  • Lacusch69
    Szórakozni, lövöldözni jó. Mint szimulátor: inkább nem mondok semmit.
  • Her Laca
    Szar.
  • mijki
    mi a véleményetek a Wings of Prey-ről?
  • mijki
    Kösz Laca, ez jól esett
  • acidrain
    Én tudásban középszar alatt vagyok 2 méterrel és ez már csak roszabb lesz...(öregszem) :)
  • Her Laca
    Igen . Mondtam ,hogy ügyes vagy de vegyél egy joyt.
    Mellesleg szépen repültél billentyűzettel.
    Szerintem pár hónap és komolyan kell venni téged,például egész jól lekövetted a palástot vagy kétszer ,meg az ollót is. Ez nem rossz. Hogy nem találtál el az nagyban joy hiánya is.
    Tudod ,hogy lehet bekerülni a Carnegie Hall-ba?
    Sok sok gyakorlással.:)
    Ez egy olyan játék ahol időt kell belefeccőlni ha sikeres akarsz lenni.
    Különben csak azért mentem veled dogolni (és hidd el ,hogy még picit sem vettem komolyan) ,hogy helyretegyem az értékítéletedet az IL2 vel kapcsolatban.
    Ez nem a könnyű sikerekről szól. Remélem nem haragszol meg ezért,pusztán jóindulatom jele a dolog.:)
  • mijki
    Angliai csata

• mijki
  • Richtofen
    Igen, egyébként Richthofen, csak arra a névre nem tudtam annak idején regisztrálni, így lett Richtofen.
  • Richtofen
    4. Kitartás! Évekbe telik...
  • mijki
    richtofen a vörös báró neve nem?
    2 órája néztem meg a filmet
  • Richtofen
    1. Joystick nélkül ne éld bele magad, hogy online sikereket érhetsz el :)
    2. Lacánál könnyebb ellenfelekkel gyakran fogsz találkozni :D
    3. Mindig van valaki az adott szerveren aki jobb nálad.
  • mijki
    kösz

fél órája dog fight-oltam Herr Laca-val, ami sajnos 3-0-ás vereségemhez vezetett. Amit eddig felépítettem magamban, hogy jó pilóta vagy legalább "viszonylag jó" kategóriába soroltam magam, ez lecsúszott a bányász béka segge alá. De az van majd talán fejlődök...de lehet, hogy az egész a joystick hiánya miatt volt
  • acidrain
    A fóka elfogó,és vadászrepülőgép, bizonyos változatai vadászbombázóként is szolgáltak. Vadászrepülőnek fejlesztették.
  • mijki
    A valóságban a Focke Wolf-190-eket a bombázók ellen fejlesztették ki, vagy minden ellen?
  • Her Laca
    OK,OK:))
    A Japók nagyon jók voltak:) Igazatok van.
    Ezen nem fogunk összeveszni.

De! Had gonoszkodjak:)

USA.
    307 halott
    1 repülőgép-hordozó
    1 romboló
    61 repülőgép

VS

Japán
    3057 halott
    4 repülőgép-hordozó
    1 cirkáló
    228 repülőgép
  • mijki
    még van 4 órám hogy beszéljek a gyerekkel. Írjon már rám, komolyan nem bírom ki.
    ÍRJ RÁM! Akarok ma menni VBoB-ra :(