91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Focke Wolf FW-190 A-6 "Shadow"
-
ennyi? degyökér vok
-
vízbe áztatod -
A maketteken a matricákat hogy kell leszedni a papírról? -
Nekem az első egy Polikarpov Po 2 volt, még Technokollal ragasztottam össze, lehettem vagy 8 éves:)
Utána jött még sok kétfedelű, sajnos azok már nincsenek meg.
P40-es van még, Tomcat, + az autók. Ford Failane 500, Mustang GT Fastback, Dodge Coronet, Ford Victoria, Chevy Bel Air, meg egy Trabi 601-es. Nagy becsben van tartva mind.
Persze az Emil a kedvenc.:) -
Volt vagy száz darab. Költöztünk ujj helyre asszony kiebrudalta őket.
Elajándékoztam mind ,de ezt a fókát megtartottam. Van még a fiókbe 4-5 darab ,készülök megcsinálni,egy Emil 1/28 as is van .Na az fergeteges lesz. Mindent megcsinálok rajta ami az eredetibe volt. A Fókicán is minden nyílik ,még az üzemanyag töltő fedele is és belül is minden meg van csinálva. A futók rugóznak:))
Ami mozgott az ezen is mozog. Sokszor ülök és csak nézegetem:)) -
Látom nem csak engem kapott el a gépszíj :)) -
Géppuska ! Még hogy ágyú:)))) -
Zoli105 #28708 Miért?
Hisz az egyik szeron leszedtem vele 1 Fiatg55 1 la7 1 shitfirét!:D ozt leszálltam lőszer és benzinért!Nem rosz gép csak nehezen lehet vele fordulni szerintem és kicsit kevés az e két gépágyú amilye van! -
-
Saját fóka:) -
Messer BF-109 G-2 "NIGHTHAWK"
-
Szepy2884 #28704 Az, hogy még szerencse, hogy nem sűrűn kell vele repülni. -
Zoli105 #28703 Srácok a Re2000-ről(héja) mit gondoltok róla!? Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi! -
Saját Emil :)
-
Itt a harmadik
BF-109 E-4
-
Második Skinem:
Messer F-4
-
Hamár lesz századom, majd én is tudok veletek menni VBoB-ra. Addig sajna nem... -
spargarepa #28698 Hello!
hát most értem haza későn szóltam, ígymár nem láttam a beírásodat sajnos pedig szerintem tudtunk volna találkozni. Rokonoknál voltam Sepsibükkszádon első héten meg ugye a környékén a látnivalókat megnézni aztán másik rokonoknál Marosvásárhelyen. De majd legközelebb megoldjuk. :D -
Lacusch69 #28697 Nem kaptad még meg az egységedet. -
Richtofen #28696 nincs ferek be-> nem ferek be -
Richtofen #28695 Na bekaphatják a Bob-os szervezok. Regeltem, megkaptam a mailt. Belepek idoben, hely is van azt kirugdalnak a picsaba. 'Mert tul sokan regeltek, nincs ferek be'. 30 perc mulva is akadtak meg helyek, a piros oldal meg fel letszammal varakozott, pedig egy spit-be is szivesen beultem volna ha a kek oldalon ott vannak a magyarok :)
-
messerharcos #28694 azéért engem nem überelsz bénaságban, mondjuk kevesen 
Néha elfőordul, hogy egy nap a 18-20, sőt volt hogy 25 gépet leszedek, és egymást után szedem egyik ellent a másik után, de az estek 95 %-ában amiket csinálok, az siralmas.Szerintem béna vagyok meg k.va lassan fejlődök. -
Lacusch69 #28693 Szórakozni, lövöldözni jó. Mint szimulátor: inkább nem mondok semmit. -
Szar. -
mi a véleményetek a Wings of Prey-ről? -
Kösz Laca, ez jól esett
-
Én tudásban középszar alatt vagyok 2 méterrel és ez már csak roszabb lesz...(öregszem) :) -
Igen . Mondtam ,hogy ügyes vagy de vegyél egy joyt.
Mellesleg szépen repültél billentyűzettel.
Szerintem pár hónap és komolyan kell venni téged,például egész jól lekövetted a palástot vagy kétszer ,meg az ollót is. Ez nem rossz. Hogy nem találtál el az nagyban joy hiánya is.
Tudod ,hogy lehet bekerülni a Carnegie Hall-ba?
Sok sok gyakorlással.:)
Ez egy olyan játék ahol időt kell belefeccőlni ha sikeres akarsz lenni.
Különben csak azért mentem veled dogolni (és hidd el ,hogy még picit sem vettem komolyan) ,hogy helyretegyem az értékítéletedet az IL2 vel kapcsolatban.
Ez nem a könnyű sikerekről szól. Remélem nem haragszol meg ezért,pusztán jóindulatom jele a dolog.:)
-
Angliai csata
-
-
Richtofen #28685 Igen, egyébként Richthofen, csak arra a névre nem tudtam annak idején regisztrálni, így lett Richtofen. -
Richtofen #28684 4. Kitartás! Évekbe telik... -
richtofen a vörös báró neve nem?
2 órája néztem meg a filmet -
Richtofen #28682 1. Joystick nélkül ne éld bele magad, hogy online sikereket érhetsz el :)
2. Lacánál könnyebb ellenfelekkel gyakran fogsz találkozni :D
3. Mindig van valaki az adott szerveren aki jobb nálad. -
kösz
fél órája dog fight-oltam Herr Laca-val, ami sajnos 3-0-ás vereségemhez vezetett. Amit eddig felépítettem magamban, hogy jó pilóta vagy legalább "viszonylag jó" kategóriába soroltam magam, ez lecsúszott a bányász béka segge alá. De az van majd talán fejlődök...de lehet, hogy az egész a joystick hiánya miatt volt
-
A fóka elfogó,és vadászrepülőgép, bizonyos változatai vadászbombázóként is szolgáltak. Vadászrepülőnek fejlesztették. -
A valóságban a Focke Wolf-190-eket a bombázók ellen fejlesztették ki, vagy minden ellen? -
OK,OK:))
A Japók nagyon jók voltak:) Igazatok van.
Ezen nem fogunk összeveszni.
De! Had gonoszkodjak:)
USA.
307 halott
1 repülőgép-hordozó
1 romboló
61 repülőgép
VS
Japán
3057 halott
4 repülőgép-hordozó
1 cirkáló
228 repülőgép -
még van 4 órám hogy beszéljek a gyerekkel. Írjon már rám, komolyan nem bírom ki.
ÍRJ RÁM! Akarok ma menni VBoB-ra :(
(Custom)(Custom).jpg)