91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ha jól tudom! de nem biztos a trackeket lehet fekete fehérben is megnézni. Azt hogyan kell?
  • szekelyland
    Link
  • szekelyland
    "Szemtelen hazugság, hogy a C2 -es Citroén keveset fogyaszt városban, az enyém legalább 15litret fogyaszt százon....

• Lacusch69
    Ha ráklikkelsz egy szerverre, akkor a jobb oldalon megjelenik a játékosok listája.
    Ha azt lejjebb görgeted, akkor van egy opció "Nyers szerveradatok mutatása" néven.
    Azt bontsd ki, és látod a beállításokat.
  • Lysandus
    Sikerült! Azt honnan látom, hogy a különböző szerverek milyen változattal futnak (modokkal), és hogy milyenek a nehézség beállítások? Az arcade szervereket akarom kiszűrni.
  • Zézoli
    Jó kis szervernek tűnik.
    Mikor köszöntetek és válaszolni akartam, rájöttem, nem tudom, hogy kell. Mire megtaláltam, és beállítottam a bill. kombinációt, úgy eltévedtem, hogy alig találtam meg Londont... Az Emil géppuskáival túl nagy kárt amúgy sem okoztam benne. A visszaút már "sima" volt, de a légvédelem párszor kopogtatott a gépen. Calaisban egy tökéletes hasraszállást hajtottam végre, mert a futóművet többszöri próbálkozásra sem tudtam kiengedni.
  • Her Laca
    Én most hatolok London keleti gyárterületét lerombolni:)
  • Her Laca
    Na ha valaki bobozni akar akkor a lobbyn a bob 1940 es szervert megcsinálták az lw10 esek. jól műkszik

• szekelyland
    De jó lenne ma este egy kis dögölés.... (Vagy dogolás?)
  • zmok
    Köszi!
  • Lysandus
    Danke! :-)

• Lacusch69
    igen
  • zmok
    Sziasztok!
    Az ultrapackban lévő térképeket, és gépeket offline is tudom használni?
  • Lacusch69
    Tutorial 1

Tutorial 2

A valóságban nem ennyire bonyolult, ha csak online játszani akarsz.
  • Lacusch69
    Telepíted, elindítod, felderíti, hogy milyen játékok vannak a gépeden, a bal oldalon ráklikkelsz a két monitor ábrára (szerverek), aztán az Il-2-re, és örülsz a rengeteg szervernek...
    A felül levő "játékosok" gombbal be lehet állítani, hogy aszerint rendezze, hányan vannak a szerveren.
    Én többnyire az Il2.kubannet.ru-n szoktam lenni délutánonként.
  • Lysandus
    Életemben nem használtam még Xfire-t. Az hogy műxik?
  • Romeo One
    Oh, az a csodálatos monokróm, 480x320, ha jól emlékszem....
    A beépített kazettás egység luxusával, és egy szép piros leddel, hogy a szalagon van-e jel...
  • Lacusch69
    XFire-n hatalmas orosz dogfight szerverek vannak, többnyire normális gépekkel.
    Inkább oda szoktam menni, mint a Lobbyra.
  • Zpogi
    Tegnap Savas belinkelt ezekből a videókból egyet,beszarok rajtuk a röhögéstől. Nagyon kemény,ajánlom mindenkinek :D
  • Szepy2884
    Gyerekek ez a Bob egy vicc! A peso gyerek több mint félóra várakozás után elindítja a mission-t. A játék, amikor fly-t nyomunk, kiírja, hogy a gépeink nincsenek elkészítve. Ilyen üzenetet sem láttam még, de mind1. Szóval ki a lobbyra. A peso gyerek eltünik, a haverja foglalja addig a hostot. Még 20 perc várakozás után a peso gyerek végre visszajön, visszaveszi a hostot, majd bejelenti, hogy megjavította a küldit. Szerintetek elindította? A f*szt! Beírta, hogy még 30 perc az indulásig! Noooooormális?
  • Richtofen
    Úgy ahogy Lacusch mondja. Másik szerver managert raktak fel. A stat-oldal szerintem egyáltalán nem működik, de talán valamit letárol adatbázisba a folyó eredményekből. A nyitó oldalon is csak azt látni ki van online, de se gép se pontszám nem látszik. Gondolom majd javítják az oldalt is.
  • messerharcos
    most már szarok erre az egész kib@szott bobra, csak felhuz.
    nem fogok könyörögni se többet érvelni se hogy törölje az első regim, ami azért nem ment mert hosszu a nevem és várn se fogok 1 órát 20 perc repülésért.
    szivesen mennék de ugy néz ki nekem ez elérhetetlen.
    lehetetlennel meg nem próbálkozom. van spit vs 109 ott is néha van ilyen map majd tolom ott
  • majonur
    Na hasznald ki ezt a kis idot, mert nemsoka mar csak a csajok szamitanak es legkozelebb csaj 30 eves korod utan fogsz komolyabb skineket kesziteni ;)
  • Lacusch69
    Átállás van az FBDj rendszerre. (BlueLion írta júl.22-én a fórumban)
  • mijki
    1 hónap és 15 leszek!
  • mijki
    Amúgy 14 vagyok
  • Szepy2884
    Te figyu mán! A WC honlapjával mi van? Nem látom a statot és úgy általában az egész server félgőzzel üzemel.
  • Szepy2884
    Mijki: majonur válasza kemény volt, de őszinte. De ez ne szegje kedvedet a próbálkozástól és főként ne veszítsd el a lelkesedésedet. Látom kedvedet leled az új ismeretedben, de egyenlőre ezt ne nagyon erőltesd nyílvánosan még. Ha megtartod ezt a lendületedet és kitartó leszel, egy nap te lehetsz a legjobb skin készítő pixelesztergályoskisiparos. Szóval fel a fejjel.
  • majonur
    Szerintem jo hogy probalkozol a skinek keszitesevel, de meg nagyon amator vagy es otleteid sincsenek, egyelore. Ne eroltesd ezt a rogton feltoltom a netre dolgot, majd ha lesznek ertekelheto munkaid.
    Gondolom kb. 10-12 eves lehetsz, kesobb szegyelni fogod ezeket a kepeket, jobb ha egyelore csak a gepeden maradnak.
    Olvass tobbet a skin keszitesrol, es keress video tuorialokat a youtube-on.
    Mert az amikor a void.bmp-t befested feketere, majd rateszel 1 zaszlot, az meg nem skin keszites.
  • Lacusch69
    Tegnap 22.49-kor indult. 40% üza-t kaptunk... 20 perc volt az egész mission.
  • Richtofen
    Lehet, kogy csak squados nevet kéne regisztrálni, de én mégegyszer nem szarakodok vele, csak hogy küldetés előtt minimum fél óráig malmozzak a lobbyn, mire elindul a játék...
  • Richtofen
    uganezt kaptam én is, leszarom azt a szervert.
  • mijki
    kösz ;)
  • Kojak23
    Őszintén? Nem.
  • mijki
    Én is kimaradtam<--- Peso (a spanyol)
  • mijki
    Tetszenek nektek a skineim?

1. FW-190 A-6 Shadow
    2. Bf-109 E-4 Hun
    3. Bf-109 F-4 Nighthawk I.
    4. Bf-109 G-2 Nighthawk II.
  • messerharcos
    szar nap a mai:S :S :S
  • messerharcos
    kaptam a spanyol sráctól freemailon egy üzenetet pirossal:
    SORRY REGISTRATION IS CLOSED FOR SINGLE PILOTS, ONLY SQUADS

vagyis én már nem tudtam felregisztrálni?
    ezt nem hiszem el, hogy azt a leborult....k.b@szott r.hadt.k.va...........
    ilyen nincs! egyedül én maradok ki
    jellemző, mint mindig.....
  • messerharcos
    első hallásra bénaságnak tünik, de aki kételkedne, javaslom látogasson el a papirmakett index fórumra, és nézen meg pár befejezett makettet;)
  • messerharcos
    nekem teljesen kész repcsi makett egy mig-31-es van, meg egy 1/48-as spit IX.
    De mostanság kostolgatom erősen a apapirmakettezést, ugyhogy azzal fogom folytatni:D egy 109-est mán ki is nyomtatam meg fogom épiteni, csak k.vasokminden feljavitani való rajta, pl nincs futoműakna, gagyi a fülke, de ez mind megoldhaztó, és ami a legjobb benne nekem, jól néz ki és ingyé van:D:D:D:D