91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nincs mit 
-
Nagyooooooooooooooooooooon köszönöm:)
Ez több mint amit reméltem:) -
Danke ,bitte meg még minden:)
-
Itt vanmnak. Nem válogattam, csak betömörítettem az egész mappát. Empéhármak -
Külső nézetben az F2-től a billentyűket nyomkodd végig, látod majd mi mit csinál. Shift-el saját, Ctrl-al az ellenséges gépeket lépkedi. (Pl. Ctrl F2 akkor végiglépkedi az összes ellenfelet, akár az ő szemszögéből is lejátszhatod a támadásod, csak megkeresed, és a sima F-ek akkor rá vonatkoznak. F6-al saját magadra lockolsz rá, vagy F3-al lejátszatod az üldözési jelenetet az ő szemszögéből. Ha külön kamerák vannak a játékba berakva, azokra is így léphetsz rá. Dogszervereken a célokhoz szoktak kitenni. De ez adja magát, csak próbálgasd végig, és egyértelmű lesz :) -
hadtjuk #28871 Engem is érdekelne. Kérlek ted fel a Pumaszállásra. -
Ctrl+F1-el (vagy Shift+F1?) szedi le a kabint, ezt nyomkodod és akkor beadja a különböző képernyőket, kis műszerekkel, azok nélkül, szövi revi, hagyományos revi, pl. "Cocpit always on" legyen kikapcsolva a nehézségi beállításoknál. -
Na és még annyit,hogy hogy lehet guncam módot előcsalni.
Szégyellem ,de külső nézetet sem használtam soha ,úgy hogy fogalmam sincs ezekről. -
Ez qrvajó minőség lenne így, akkor dobd ki a movie makert, és vedd meg torrenten a sony vegast, vagy valamit :) -
HD-ben is megpróbálhatnád feltenni, 720-asban már széles monitoron is teljesen élvezhető képet ad (nemtom kell-e ahoz spéci engedély, előfizetés, vagy valami).
Egy 5let: Láttam olyan videót, ahol pl úgy osztotta fel a képernyőt, hogy mindkét gép belső nézeti képét egyszerre mutatta. Tök érdekes volt mit kalimpált össze az egyik, mikor a másik épp lőtt
. Online warban ez persze necces, hacsak nem kéred meg őket felszálláskor, hogy vegyenek má' trekket, és akit lelősz, az küldje el :)
Zenét hova küldjem? 450MB mp3. Van benne minden, Karádi daloktól katonai indulókig, magyar, német, még egy orosz is a sokat mondó Черный Мессер (feketee messzer) címmel
. Ha másokat is érdekel, feldobom pumaszállásra, ha csak téged, akkor küldj valami címet. E-mail, ftp, skype?
-
Ilyen ha a tömörítem
Utána a Movie Maker valamit kavar -
Zoli105 #28865 A 4 gigás van fent(UP 2.01 Full) De nem indul akkor sem!:(
De láttam ezt is nem ez kell neki ?(Part 1 - UltraPack201_Client.exe,Part 2 - data2.cab,Part 3 - data3.cab) -
A 4GB-os elég. Up2.1 Full install.
Ha hibát ír ki ezek után, akkor a letöltött küldetéssel van a gond (ahogy Lacusch is írta a 28849-ben ) -
Zoli105 #28863 öööö feltettem az ultrapackot azt a 4 gigásat! Arra gondolsz nem vagy van még egy 700mb körüli is amit több részletben kell leszedni! -
Ez térkép hiba. Ultrapack 2.1 fel van téve? Abban benne van az összes, ami kellhet. -
Megvan a bibi! Rájöttem a hiba okára. -
Nem tudom mi a baj. Megcsinálom tömörítem ,a gépen lejátszom hibátlan full képernyőn is. Aztán feltőltöm oszt ez lesz. Majd még kisérletezem.
Zene minden mennyiségben:) érdekel.
Ja Buff volt szegény azt se tudta mi történik:)
A spiti is hümmögött :) alányomtam aztán fel gyertyába:) Aztán csak vártam mikor hull alá:D -
Nekem összehúzza a képet 1:1 oldalarányra. Elqrok valamit, vagy így töltöd fel?
A második gép, amit nem csak elrontottál, de szét is szerelted
, az valami buffalo volt nem?
Ilyesmi mp3-ak (indulók, korabeli zenék) ha kellenek, tudok küldeni párat. -
Zoli105 #28858 oké köszi! -
Ja bakker véletlenül rátettem valamit a ts gombjára:) Nem is vettem észre. -
Romeo One #28856 A mostani játékoknak a sok MOD, Expansion Pack, és egyebek miatt több verziója is létezhet. "Vanilla" néven az eredeti, első, mod, pack, és egyéb nyalánkságok nélküli verziót szokták hívni.
Ha holnap megfelel, írj privibe. -
0:57 nél köszörülöd a torkod?
-
ez ku...va jó ezt még nem láttam -
Valka #28853 mi az a vanilla? -
Spit felidegesítése. -
Romeo One #28851 http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=10176&page=32
Az oldal közepe táján egy gyűjteményben ott van a főcímzene. Ha az egész fórum a filmzenékről szól, hátha valakinek megvan. -
Privát ment -
Lacusch69 #28849 Ez offline küldetés, és nekem is ezt csinálja. Valószínűleg térkép-probléma.
Felejtsd el, keress másikat a neten. -
Gyerekek ,nincs meg valakinek az Angliai csata film összes zenéje.
Ron-Goodwin szerezte a többségét ,sehonnan nem tudom letölteni:( -
Romeo One #28847 Mondom, ha nem regelsz, letölteni sem tudsz. Majd próbáldd ki holnap is, mert sok szerver műxik úgy, hogy reg nélkül napi 1 letöltés a limit. -
Romeo One #28846 Nekem otthon megvan a vanilla, ha kell. -
Sajnos halvány lila pukim sincs mik kellenek ahhoz. Komolyan nem emlékszem már ,igencsak régen volt,pedig szívesen segítenék.
Talán crackeld meg a gyárit ,lehet ,hogy segít. -
Valka #28844 az a baj, hogy kinyiffant a videokarim és most egy geforce2 mx440 64 mb viccelődik benne, szóval ezért kellene a régebbi verziójú játék, mert annak jóval kisebb a gépigénye. -
Zoli105 #28843 van olyan is amit csak regisztráció után lehet leszedni!
Mert ezt szedtem le: Battle of Britain 1940 RAF & LW mission pack for MODS
De ehhez már regisztrálni kell:Battle of France 1940 campaign v1.1-UPDATED
Gondolom ez valami frissítés lehet nem!? -
Lehet már elavultak ám. Nézd meg a dátumokat. -
Romeo One #28841 Ok, azt tudod, hogy nálad mi van fent, de azt már nem, hogy a csávónál mi volt fent! És azt se felejtsd el, hogy vannak modok, amik már nem elérhetőek, pl aaa2.7, stb.
Emiatt a szöveget kiadja, mert az egy egyszerű text, de ahol már map, meg egyéb van, ott elveszti a fonalat...
De ismétlem, ez csak tipp.
A regisztrációt nem hiszem, hogy probléma, mert akkor már letölteni sem tudtad volna. -
Zoli105 #28840 A verzió számom 4.09-es van fent mod közül csak a Hankenkruz van fent!
a hiba üzenet pedig ez: Mission Loading failed : Landspace ' fly_zo_BoB/fly_z_normA_load.ini' Loading error
Ahonnét meg leszedtem (ezt Laca linkelte !):http://www.vpmedia.eu/il2/
és a campaings menünél vannak ilyen küldetések na onnét szedtem ezt le!(de van pár darab ) vagy az lehet a baj hogy nem regisztráltam fel magam az oldalra!??
-
1946! Minden problem megoldódik. -
Romeo One #28838 Így látatlanba arra tippelnék, hogy ne stimmol a verziószám, vagy valamilyen mod. -
Romeo One #28837 Szerintem a foci veszélyesebb. Nekem már a második részleges izomszakadásomat okozta. Mivel nem feküdtem ki, trombózis... Úgyhogy most csak bánatosan nézegetem a ZZR-t. A gyergyói talira is kocsival mentünk...
És az alaplapom megdöglend, oszt most játszani sem tudok...