91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    nincs mit
  • Her Laca
    Nagyooooooooooooooooooooon köszönöm:)
    Ez több mint amit reméltem:)
  • Her Laca
    Danke ,bitte meg még minden:)

• VO101Tom
    Itt vanmnak. Nem válogattam, csak betömörítettem az egész mappát. Empéhármak
  • VO101Tom
    Külső nézetben az F2-től a billentyűket nyomkodd végig, látod majd mi mit csinál. Shift-el saját, Ctrl-al az ellenséges gépeket lépkedi. (Pl. Ctrl F2 akkor végiglépkedi az összes ellenfelet, akár az ő szemszögéből is lejátszhatod a támadásod, csak megkeresed, és a sima F-ek akkor rá vonatkoznak. F6-al saját magadra lockolsz rá, vagy F3-al lejátszatod az üldözési jelenetet az ő szemszögéből. Ha külön kamerák vannak a játékba berakva, azokra is így léphetsz rá. Dogszervereken a célokhoz szoktak kitenni. De ez adja magát, csak próbálgasd végig, és egyértelmű lesz :)
  • hadtjuk
    Engem is érdekelne. Kérlek ted fel a Pumaszállásra.
  • VO101Tom
    Ctrl+F1-el (vagy Shift+F1?) szedi le a kabint, ezt nyomkodod és akkor beadja a különböző képernyőket, kis műszerekkel, azok nélkül, szövi revi, hagyományos revi, pl. "Cocpit always on" legyen kikapcsolva a nehézségi beállításoknál.
  • Her Laca
    Na és még annyit,hogy hogy lehet guncam módot előcsalni.
    Szégyellem ,de külső nézetet sem használtam soha ,úgy hogy fogalmam sincs ezekről.
  • VO101Tom
    Ez qrvajó minőség lenne így, akkor dobd ki a movie makert, és vedd meg torrenten a sony vegast, vagy valamit :)
  • VO101Tom
    HD-ben is megpróbálhatnád feltenni, 720-asban már széles monitoron is teljesen élvezhető képet ad (nemtom kell-e ahoz spéci engedély, előfizetés, vagy valami).

Egy 5let: Láttam olyan videót, ahol pl úgy osztotta fel a képernyőt, hogy mindkét gép belső nézeti képét egyszerre mutatta. Tök érdekes volt mit kalimpált össze az egyik, mikor a másik épp lőtt . Online warban ez persze necces, hacsak nem kéred meg őket felszálláskor, hogy vegyenek má' trekket, és akit lelősz, az küldje el :)

Zenét hova küldjem? 450MB mp3. Van benne minden, Karádi daloktól katonai indulókig, magyar, német, még egy orosz is a sokat mondó Черный Мессер (feketee messzer) címmel . Ha másokat is érdekel, feldobom pumaszállásra, ha csak téged, akkor küldj valami címet. E-mail, ftp, skype?
  • Her Laca
    Ilyen ha a tömörítem

Utána a Movie Maker valamit kavar
  • Zoli105
    A 4 gigás van fent(UP 2.01 Full) De nem indul akkor sem!:(
    De láttam ezt is nem ez kell neki ?(Part 1 - UltraPack201_Client.exe,Part 2 - data2.cab,Part 3 - data3.cab)
  • VO101Tom
    A 4GB-os elég. Up2.1 Full install.
    Ha hibát ír ki ezek után, akkor a letöltött küldetéssel van a gond (ahogy Lacusch is írta a 28849-ben )
  • Zoli105
    öööö feltettem az ultrapackot azt a 4 gigásat! Arra gondolsz nem vagy van még egy 700mb körüli is amit több részletben kell leszedni!
  • VO101Tom
    Ez térkép hiba. Ultrapack 2.1 fel van téve? Abban benne van az összes, ami kellhet.
  • Her Laca
    Megvan a bibi! Rájöttem a hiba okára.
  • Her Laca
    Nem tudom mi a baj. Megcsinálom tömörítem ,a gépen lejátszom hibátlan full képernyőn is. Aztán feltőltöm oszt ez lesz. Majd még kisérletezem.
    Zene minden mennyiségben:) érdekel.
    Ja Buff volt szegény azt se tudta mi történik:)
    A spiti is hümmögött :) alányomtam aztán fel gyertyába:) Aztán csak vártam mikor hull alá:D
  • VO101Tom
    Nekem összehúzza a képet 1:1 oldalarányra. Elqrok valamit, vagy így töltöd fel?
    A második gép, amit nem csak elrontottál, de szét is szerelted , az valami buffalo volt nem?
    Ilyesmi mp3-ak (indulók, korabeli zenék) ha kellenek, tudok küldeni párat.
  • Zoli105
    oké köszi!
  • Her Laca
    Ja bakker véletlenül rátettem valamit a ts gombjára:) Nem is vettem észre.
  • Romeo One
    A mostani játékoknak a sok MOD, Expansion Pack, és egyebek miatt több verziója is létezhet. "Vanilla" néven az eredeti, első, mod, pack, és egyéb nyalánkságok nélküli verziót szokták hívni.
    Ha holnap megfelel, írj privibe.
  • acidrain
    0:57 nél köszörülöd a torkod?
  • Her Laca
    ez ku...va jó ezt még nem láttam
  • Valka
    mi az a vanilla?
  • Her Laca
    Spit felidegesítése.
  • Romeo One
    http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=10176&page=32
    Az oldal közepe táján egy gyűjteményben ott van a főcímzene. Ha az egész fórum a filmzenékről szól, hátha valakinek megvan.
  • acidrain
    Privát ment
  • Lacusch69
    Ez offline küldetés, és nekem is ezt csinálja. Valószínűleg térkép-probléma.

Felejtsd el, keress másikat a neten.
  • Her Laca
    Gyerekek ,nincs meg valakinek az Angliai csata film összes zenéje.
    Ron-Goodwin szerezte a többségét ,sehonnan nem tudom letölteni:(
  • Romeo One
    Mondom, ha nem regelsz, letölteni sem tudsz. Majd próbáldd ki holnap is, mert sok szerver műxik úgy, hogy reg nélkül napi 1 letöltés a limit.
  • Romeo One
    Nekem otthon megvan a vanilla, ha kell.
  • Her Laca
    Sajnos halvány lila pukim sincs mik kellenek ahhoz. Komolyan nem emlékszem már ,igencsak régen volt,pedig szívesen segítenék.
    Talán crackeld meg a gyárit ,lehet ,hogy segít.
  • Valka
    az a baj, hogy kinyiffant a videokarim és most egy geforce2 mx440 64 mb viccelődik benne, szóval ezért kellene a régebbi verziójú játék, mert annak jóval kisebb a gépigénye.
  • Zoli105
    van olyan is amit csak regisztráció után lehet leszedni!
    Mert ezt szedtem le: Battle of Britain 1940 RAF & LW mission pack for MODS
    De ehhez már regisztrálni kell:Battle of France 1940 campaign v1.1-UPDATED
    Gondolom ez valami frissítés lehet nem!?
  • Her Laca
    Lehet már elavultak ám. Nézd meg a dátumokat.
  • Romeo One
    Ok, azt tudod, hogy nálad mi van fent, de azt már nem, hogy a csávónál mi volt fent! És azt se felejtsd el, hogy vannak modok, amik már nem elérhetőek, pl aaa2.7, stb.
    Emiatt a szöveget kiadja, mert az egy egyszerű text, de ahol már map, meg egyéb van, ott elveszti a fonalat...
    De ismétlem, ez csak tipp.
    A regisztrációt nem hiszem, hogy probléma, mert akkor már letölteni sem tudtad volna.
  • Zoli105
    A verzió számom 4.09-es van fent mod közül csak a Hankenkruz van fent!
    a hiba üzenet pedig ez: Mission Loading failed : Landspace ' fly_zo_BoB/fly_z_normA_load.ini' Loading error
    Ahonnét meg leszedtem (ezt Laca linkelte !):http://www.vpmedia.eu/il2/
    és a campaings menünél vannak ilyen küldetések na onnét szedtem ezt le!(de van pár darab ) vagy az lehet a baj hogy nem regisztráltam fel magam az oldalra!??
  • Her Laca
    1946! Minden problem megoldódik.
  • Romeo One
    Így látatlanba arra tippelnék, hogy ne stimmol a verziószám, vagy valamilyen mod.
  • Romeo One
    Szerintem a foci veszélyesebb. Nekem már a második részleges izomszakadásomat okozta. Mivel nem feküdtem ki, trombózis... Úgyhogy most csak bánatosan nézegetem a ZZR-t. A gyergyói talira is kocsival mentünk...

És az alaplapom megdöglend, oszt most játszani sem tudok...