91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #28996 Én is elsírtam volna magam! Bezony ez van !!Tyű amindenit a Stuka is kimaradt!:( Pedig annak ozt lenne hangja!!! -
istikovacs76 #28995 Tényleg szépek, még ha spitfire is van ott:) Viccet félretéve, az összes nagyon szép. A fóka replika szerintem, de ez legyen a legnagyobb gond:) -
Zoli105 #28994 Gyönyörű repülök (hihetetlen még van működőképes Fokker DrI
)de egy valamit hiányoltam nagyon a viharmadarat(Me262) meg a Bf110-est!Igaz még a Magyar repnapra sem tudtam elmenni:(
-
Én sírva is fakadnék (nem vicc) ha élőben láthattam volna.
Nem is tudom lesz e még ilyen ,hogy ennyi veterán gépmadár összejön .
-
istikovacs76 #28992 Csak egy kicsit jobb mint a magyar. Erre még én is elmentem volna. -
istikovacs76 #28991 Duxford 2010
Ez a duxfordi légiparádé hivatalos trailere:) -
Hoppá hoppá! mit találtam -
Egy srác linkelte a haditechnikai topikba.
Ő készítette a videót.
Már csak az a kérdésem,mikor repkednek kecsón is ilyenek?:) -
Én innen IS bogarászok. -
kéne a zenéje, hol tudom ezeket az isteni indulókat megszerezni?
-
Királyság
-
Hátha valakit érdekel -
okés majd megpróbálom de az azureus csinált valami hülyeséget és elkezdte újra letölteni az UP2.01-et és így most nem tudom felrakni csak ha újra leszedem :/ -
Meglesz:)
De igazából most bogarászom a zenéket,és a koncepció az az ,hogy 40-41 es rádió adások mennének közbe. Találtam egy két ígéretes darabot,van magyar is de talán az nem menne hozzá,azt majd hazai témára tartogatom.
Amikor a németeket vannak előtérben akkor német adás,ha az angolok akkor az ő rádiójuk. Abban az a jó,hogy kedvére vagdoshatja az ember ,a klipnek megfelelően. -
Tudom ,mert azt még avval a nyüves movie makerral csináltam.
A lementett trackeket bedobáltam csak össze vissza.De molyoltam egy csöppet utána oszt megvan a nyerő progi mivel én is elboldogulok. -
Hál istennek megvan a progi amivel megtudom csinálni az egészet ,úgy hogy szép legyen. Innentől már élvezhető lesz a dolog.
Ilyesmi .
Majd törlöm ám őket. -
Jó lesz ez, de nekem még mindíg összehúzza, és a külső nézetes részeknél alig látni valamit a dologból. -
Nekem tetszik. 
A Creeping Death is illik hozzá.
Csak egy ötlet a zenei aláfestéshez nagyon zárójelben, nem beleszólni akarok: ((((Seek and Destroy /esetleg/)))).
-
Hazaértem:)
Gyorsan összedobtam a múltkori bevetésből
Nem végleges ,csak kedvcsináló:)
-
Ha minden jól megy holnap lesz SAITEK Cyborg X joystickom. Adjon isten erőt az iPonnak, a futárnak, nekem, a villamosnak, a busznak, a pénzemnek, az ellenőrnek hogy elérjem a célom 

Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse. -
Kecskemét 2010 v1.2
-
Előbb rákérdeztem az egyik lehetséges hibára, de nem válasoltál, ezért most ecsetelősen leírom. Nálam is ez volt a probléma és ez megoldotta.
Sajnos csak XP-re tudom ezt, mivel Vista és 7 még nem volt a kezem alatt.
1.: Tálcán megnézed a két kék monitort, hogy mi a neve. (Vezetékes netnél Helyi kapcsolat)
2.: Jobb klikk rá "Hálózati kapcsolatok megnyitása" katt.
3.: Az ablaknak van az a sora, hogy Fájl, Szerkesztés stb.
4.: Ott katt a speciálisra.
5.: Ott a Speciális beállítások...-ra
6.: A kapcsolatoknál legfelül legyen az, amit az 1. pontnál kiírt.
7.: Ok-ra katt.
8.: Mehetsz célt repülni.
Másnál ilyen problémát a Blutooth okozott, megint másnál a tűzfal. Nehéz segítséget találni erre a problémára. -
Nincs joyom.
Ma elmentem a Westend Médiamárktba joyért, melyet találtam is, egy saitek Cyborg evo Wireless-et, de elemes ami szar, és 13 ezerért túl sok nekem. Majd elmentünk a 10 percre lévő Ls Computer boltba, ahol nem volt Saitek, azt mondták nehéz beszerezni magyarországon, és minimum 2-3 hét.

Hát itt még joyt se lehet kapni??
Aki tud boltba Saitek Evo Joystick USB-et, az létszíves írjon ide egy linket. Köszönöm.

-
a c27 nagyon nagy show-t nyomott, orsó, bukfenc...le a kalappal előttük :) -
Ez melyik mod???!!! -
Az nem csinál ilyet. Nekem is ki van cserélve az exe, hogy ne kérje mindíg a lemezt. -
Épp ekkor lépett ki az utolsó pár ember is, de olyan ritkán jut az ember 262-eshez, hogy nem léptünk ki. AI Jakokat lőttük, meg repteret. De 700-al kötelékezni volt a legjobb :) -
azt hiszem rájöttem mi a baj... elnézést kérek mindenkitől tényleg sajnálom de én nem vettem meg a játékot :( de ígérem nyaralás után beszerzem -
Nem fog segíteni. -
Én is akartam jönni,de úgy lezsibbadtam a repnapon,hogy mikor lefektettem a gyereket én is elaludtam. Éjfél körül riadtam fel,de akkor már mindegy volt :)
Itt egy pár kép,de nem vagyok valami jó fotós.
C-24 palástorsó közben :)
Li-2
Mi-24
Breitling Team
F-16
C-17
Rafael -
oszt valamit lőttetek-e?
Vagy csak a Führer kerozinját pazaroltátok kötelékezésre ilyen nehéz időkben?
-
Kötelékezés Tommal, az UKded_3-on: 
-
kivételesen nem kellett sokat ülni a slotban :) -
Richtofen #28963 Azaz 22:50-kor és 00:00-kor
-
akkor nincs más hátra újrarakom az IL-2-t -
Srácok, esti BoB War-ra jön valaki? 2 kör is lesz, 10-kor, és 11-kor. -
de hülye vagyok azt hittem valami külön mód
most jut eszembe HL=HyperLobby 
-
most akkor újra kéne raknom az IL-2-őt meg mindent? :S -
HL 4.2.7 az nincs meg :X -
Tehát:
fenn van:
-HL 4.2.7
-Il2 1946 4.09m
-UP 2.01 full install telepítve
-JSGME -ben beállítva a Stock 4.09 (csak példa)
-il2setup.exe -ben a Network-nél beállítva a kapcsolat, port 21000-n
-Lobby, és az Il2 kiengedve a netre, tűzfal nem blokkolja
Ha ezek után sem tudsz például a Rigára felmenni, akkor passzolom a kérdést