91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Várjál! :)
Én nem vitatom,meg szerintem értelme sincs megkérdőjelezni az eredményeit.
Sokan azt mondják akik beleásták magukat a témába,hogy kicsit szerette magát előtérbe helyezni,hogy finoman fogalmazzak.
Mivel én nem ismertem:) így se pro se kontra nem tudok nyilatkozni,de az tény ,hogy sokan állítják ezt,bár mint mondtam az égegyadta semmi értelmét nem látom a dolognak. Na most hogy 350,vagy 280 az a gépmennyiség nem oszt nem szoroz. Az gombócból is sok ,nem hogy megnyert légi csatákból. -
Zoli105 #29115 Bithorlos meghívóból ahonnét letölthetsz filmet zenét játékot és mostanában jöttek be a második világháborús dokumentum filmek!Ha kell akkor szóljál küldök szívesen! -
Utána néztem
Horvát György hadnagy 102/2 es volt azaz ricsis. -
Lacusch69 #29113 Hartmann győzelmeit már a háború alatt is megkérdőjelezték néhányan, aztán a fő kétkedő Obleser fhdgy. kísérőként a saját szemével látta, hogy H. közvetlen közelről lelőtt 2 orosz gépet.
Onnantól kuss volt, egészen az utóbbi időkig (H. '93-ban meghalt, vagyis már nem védekezhet.) -
Igen olvastam róla. Már mint ,hogy a váll lapról azonosították.
De arról nem tudtam,hogy 102 es volt ,ha jól emlékszem egy rövid kis hírben olvastam róla valahol.
Biza illene elmenni és egy koszorút elhelyezni.
-
Felszállhatsz, de vannak statisztikák, amiket ilyenkor resetel, mert számol egy élet alatt elért eredményeket, és összesített eredményeket is. -
Na, ugyanarra gondoltunk 
Apropo pilóták. Arról nemtom hallottál-e - nekem tegnap mesélte az egyik roncskutatós srác - hogy egy egykori 102-es pilótát tudtak azonosítani. Horvát György hadnagy, akit szlovákiában találtak meg, és a hadnagyi vállap alapján tudták meg a pilóta személyazonosságát, ez -közvetett módon- vezetett a nemrég megtalált gép pilótájának azonosításához. Annyit tudni lehet, hogy 102-es, mert trikolort a pumák már ekkor nem festettek a gépeikre (amerikaiak miatt), a megtalált gépen viszont háromnegyedes trikolor fel volt festve. Összesen két 102-es pilóta tűnt el a térségben, így kizárásos alapon ő Varga László szakaszvezető. Ígéretet kaptam, hogy amikor hazahozzák, magyarországon lesz felravatalozva, majd jó előre szól, hogy mikor és hol. Holnap beszélek majd megint a sráccal, majd rákérdezek, hogy a helyek, és a roncs feltárásának részletei mennyire publikusak, nem akarok többet írni ide, náluk is megy a konkurenciaharc :/ -
Naszóval. Savaseső elb@szta a legutóbbi BoB waron. Death lett a vége. Ezek szerint a main már fel sem szállhatok, vagy ennyire azért nem realisztikus a War? Ha hülye a kérdés akkor bocsánatot kérek, ez az elsö war amiben részt veszek (vettem). -
Te Tom!!
Mikor születtél?:)) Időpontot!:D -
Mijki!!!!!
Egyrészt ne fárassz bennünket a hülyeségeddel (itt általában igen kiművelt
arcok vannak ez ügyben és nagy vonalakban mindent tudnak a 2.VH repüléstőrténetéről) de ha mindenképpen erről akarsz beszélni akkor
fogalmazz pontosan ,vagy a kivágott idézetet olvasd tovább ha nem fárasztó.
Ez Hartman .ról szól "1425 bevetést repült, amiből 800 légi csatával zajlott. 16-szor lőtték le és egyszer orosz fogságba is került, ahonnan megszökött és visszajutott a német vonalak mögé"
És elméletileg itt ért el 352 győzelmet,amit jelzek igen sokan megkérdőjeleznek. Bár végül is nincs jelentősége igazán a dolognak.
És mindenhol voltak jó ,kimagasló tudású pilóták ez nem német sajátosság volt:) Magyar meg pláne nem. -
Na, még írni sem tudok. Szóval Hartmann-ra vonatkozik :) -
Mijki a Hartmann Wiki oldalról másolta ezt ki, a mondat eleje a JG52-re, a repült bevetések száma viszont csak Harmannra vonatkozik. Csak így, kiragadva a szövegkörnyezetből ugye... 
"A Jagdgeschwader 52-ben – közel 11 000 légi győzelemmel a háború legeredményesebb repülőezrede volt – 1425 bevetést repült, amiből 800 légi csatával zajlott. 16-szor lőtték le és egyszer orosz fogságba is került, ahonnan megszökött és visszajutott a német vonalak mögé."
-
Miből van négy darab?:) -
Lacusch69 #29103 Keveri még a szezont a faxommal... -
A németek&magyarok a legjobbak, mindenki fölött!
Battle of Berlin
Battle of Britain v2.0 -
Nebazz...11000??? 1425 bevetésből az majdnem 8 győzelem repülésenként. -
Valka #29100 lehet, hogy direct x van beállítva nálad. pattintsd át open gl-re. -
A legjobb német ezred:
A Jagdgeschwader 52 – közel 11 000 légi győzelemmel a háború legeredményesebb repülőezrede – 1425 bevetést repült, amiből 800 légi csatával zajlott.
Nem semmi, Erich Hartmann is itt repült 352.légigyőzelem
-
Zoli105 #29098 Oké akinek kell az szóljon!!!!:D(van még 4db) -
Kössz, már be is regiztem, ata2k6 néven -
küldtem privit. -
Off: big mac
Két rendőr bemegy a mekibe:
-Kérünk két big mac-et!
-Big mac nincs, pechetek van!
-Akkor kérünk két pecheteket!

On: -
Zoli105 #29094 ÖÖÖÖÖ lenne egy kis probléma Szekelylandnak eltudtam küldeni a meghívót de neked Tom hát nem is tudom ezt írja ki:"Ez nem néz ki úgy, mint egy érvényes email cím."nem tudom hogy mi a baja küldök szívesen van még 5db meghívó! -
Akkor ámen,öröm é bódottág.
Az 1. mondatomat fenntartom.Amúgy meg te kértél itt segítséget,aztán mikor már minden variációt lejátszottunk,akkor voltál hajlandó bejelenteni,hogy letöltötted.Ne értsd félre,nincs baj ezzel,de ár/érték arányban ez a szim az első,ez megérdemelné,hogy megvedd.Ezzel sok felesleges kérdést megtakarítasz magadnak+a fejlesztőket is támogatod,bármilyen közhelyesen hangzik is.
-
Mivel érdemeltem ki ezt a hangnemet?! Végül is megoldotta magát csak újra be kellett állítanom a grafikai beállításokat... -
Az azért van bazz,mert bohóckodsz a warez játékoddal,ahelyett hogy megvennéd kőkemény 990 HUF-ért (kb 1 Big Mac ára).
Ja,meg eszemben sincs repülni A20-al,az meg qrvára nem érdekel,milyen színű,miközben felrobbantom.
Vedd meg,telepítsd,moddold és nem lesz ilyen gond.Így meg lehet spórolni az ilyen senkit sem érdeklő,idióta kérdéseket.
-
Az miért van hogy a fehér felületek pl.: A20 "Hasa" kékes árnyalatot kaptak miután újraraktam a játékot? -
Win7 el hogy a retekbe kell dvd-t másolni? -
Valka #29088 aha. hát igazából én úgy látom, hogy véletlenszerűen generálja a kampányküldiket egymás után, szóval ha már eleve a4-est tenne bele g2 helyett, az lenne az igazi... -
Lacusch69 #29087 Nyisd meg a küldetéseket az FMB-ben, és cseréld meg a repülőket.
Ez single-ben működik, kampányban nem biztos. Talán úgy, ha minden egyes küldetést egyenként átírsz. -
még nem válaszoltatok jöttök repülni? -
Ne röhögj:)
Már vagy 10éves ,mindig bekerült az aktuális pc be:) Nejem követelte,vagyis az apeh:) Ma megpecsételődött a sorsa,bár nem ő volt a ludas:) -
Valka #29084 üdv!
lehetséges az, hogy a kampányküldetésekben kicseréljem a repülőmet?
pl. az egyik magyar kampányban a g2-t lecseréljem a4-re?
-
Én is szívtam már egy SATA kábellel,néha látta a vinyót,néha meg nem,kicseréltem azóta semmi baja :) -
Hú de jó, hogy szóba került a sör, elfelejtettem berakni a hűtőbe.
-
:)) -
ma fog valaki repűni? -
te Laca: floppy 2010-ben ? 
-
Aqua, 15 a terrás
Mondta a gyerek ,hogy azt vigyem de akkor se sör se cigi:) Na azt már nem:))Akkor vesszen a pc. -
spargarepa #29077 hol sikerült ilyen jó áron vinyókat kifognod? vagy valami ismerősi kapcsolattal? én terásat szeretnék berakni egy USB-s házba külső tárolónak, mert laptopba sokkal bonyolultabb lenne cserélni, meg 2,5" os sokkal drágább is lenni. eddig terásat 20 alatt nemigen találtam