91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Pontosan ezt írta VCP_PESO:
sorry sircant launch at the moment.
looking for a mate to host at 22:00, if not, next launch will be at 00:00 spain hour -
00:00-kor lesz spanyol idő szerint -
Igen nekem is küldte a pagert, mit mondjak csodálatosan intézik ezeket a dolgokat :( -
most imádkozok hogy ne csapjon ki -
belépek én is :) -
:D -
Szepy2884 #29150 vagy mégsem... azt irta az aprópénz gyerek, hogy ha most nem gyűlünk össze, akkor 0:00-kor inditja majd. Mondtam az késő! Tartsa magát a 22:00-hoz. Azt válaszolta: Nem fog otthon tartózkodni ebédidőben. -
Hali! Még a tél végén sikerült újítanom egy laptopra és mivel mobilis lettem így a régi PC-n már oly' keveset ülök. Ennek is tudható be, hogy kicsit hanyagolva lett az Il-2 széria, de már nem birok magammal nagyon :D
Gondolom a Il-2: 1946 és a 4.09m patch az alap, de ezekhez még milyen csilli-villi modokat kell letölteni és milyen sorrendbe telepíteni, hogy tutiszuperhipermegabrutál Il-2-őt kapjak? Lehetőleg letöltési linkekkel együtt, mert tényleg nemvagyok már képben, hogy mi merre :( :)
Választ előre is köszönöm!
UI: és ha lehet PM-be, mert nyaralni vagyok és nem sajátról infórmálodok, így hazaérve egyszerűbb lesz nekilendűlni. -
szórakázik nálunk az áram 1 másodpercre néha kihagy, pedig panelban lakunk -
úgy néz ki, indul a mandula -
Mi az,hogy öreg?! Csak pár évvel idősebb nálam.
-
Fürtös #29145 Látom te is megtaláltad:D
Gyönyörű.
50.000 Huf de azt mondta az öreg,hogy még nincs teljesen kész.
Elfogad megrendelést is te megmondod mit szeretnél ő meg lefesti.
Ez a képet a Pumák földön és égen c. könyv ihlette.
Fantasztikus figura az öreg és szerintem óriási tehetség.
Itt a Weboldaluk:
RepArt-Studio -
Közelebbről -
Ricsi messzer Kecskeméten.Ha eladó lett volna biztos megveszem. -
Én már írtam span_wind-nek is de ő még nem is válaszolt :(
szívás -
Gondolom azért, mert az egész oldalt kézzel frissítik, és már így is sokat kell várni, hogy a statok frissüljenek. -
Hinnye, lehet, hogy 19:00 kor kezdik a mai Wart? Link -
"Nemsokkal ezután zárták a reget." Azután, hogy regeltem.
+ bocsánat a helyesírási hibáért -
Ez így van , ahogy írtad, de az I/JG "odab@szunk, ahogyan csak tudunk" repülőszázadban bennevagyok.
Magyarán az I/JG a század nélküli pilóták százada (micsoda szófordulat) :).
Nemsokkal ezután zárták a reget.
Az legalján vagyunk -
akinek nincs százada az nem veszik fel a regisztráltak közé vagy valami ilyesmi. Mert túl sokan regisztráltak. De ha tényleg annyian regisztráltak, mér kell minden indulásért 10-20 percet várni? na mind1 sok sikert ;) -
igen -
VBoB-ra? -
Köszi, akkor este megyek War-ra
-
megvan -
meg lehet valahol találni a rádió üzenetek fájljait, amit le lehet játszani média lejátszóval? -
jaja, fel fogom rakni -
Zoli105 #29130 oké szívesen de szerintem az utorrent az jobb(magyar nyelvű!) -
a free download managerrel szoktam torrentezni
köszi a meghívót :D -
Ha jól emlékszem volt egy magyar pilóta Málnássy Feri akivel egyszer együtt repült Hartmann az orosz fronton. Azt mondta neki ne foglalkozzon semmivel csak a kiszemelt célpontjával és lője le. Miután leszálltak közölte vele,hogy 3 JAK 9-est lőtt ki mögüle :) -
Mondom lesz arra jelentkező bőven,meg amúgy se torrentezek szívesen.
JA!!!Kikérem magamnak ezt a profi megnevezést!!!!
Utálom.:))
A munkámban elfogadom,mi több ! De ez játék itt semmi keresnivalója a profi szónak.Szerintem:)) -
Zoli105 #29126 Oké már ment is!!!!:D De ugye használtok Utorrentet vagy ehhez hasonló programot amivel lelehet tölteni a dolgokat!???? -
nemkem kellene egy ha nem gond
[email protected]
vagy [email protected]
köszi
-
Zoli105 #29124 Pedig adok szívesen ! És mi az hogy te lusta vagy!??? Te a nagy profi, nem hiszek a fülemnek! 
-
Hagyd a fenébe:) Lusta vagyok én ehhez. :)
Örülök ha azt az egyet kettőt megjegyzem amit használok.:)) -
Zoli105 #29122 azt sajnos nem lehet mert email cím függös és hogyha neked küldöm akkor más már nem tud rá regizni sajnos!:( -
Zoli105 #29121 Googles cucc keresőbe beírod a google.hu és a felső sorban lesz olyan hogy Gmail rámész csinálsz egy fiókot és utána priviben elküldöd nekem hogy mi a címed(gmailon) és én oda küldöm neked a meghívot majd kapsz egy linket és regisztrálod magad! -
küldd el nekem, én majd becopyzom Lacának a regelési linket. Vagy a regeléshez is gmail kell? -
Mi az a gmailos?
Olyanom nekem nincsen:(
Akkor hagyd :) Jó lesz másnak. -
Zoli105 #29118 hát akkor a gmailos email címedet kérném el mert csak arra tudok küldeni! -
ide véle:)))