91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az IL2 mappájában megkeresed a conf.ini fájlt,azon belül pedig a "Locale=en" sort és írd át az en-t hu-ra. -
mtz 82 zts #29315 tud valaki az il2 1946 hoz magyarosítást
ha valaki tud lécci adjon 1 linket ahol letölthetem mert google-be nem ad ki sehol -
megyer11 #29314 Van olyan küldi offline módban amiben egyedül kell felszállnom és nem kell az elöttem lévőkre várnom? Vagy van olyan része a játéknak ahol csak simán gyakorolhatnál a fel-, leszállást, repülést? -
megyer11 #29313 Nagyon köszi, kipróbálom.
Az ilyen tanácsokra lenne nagyon szükségem, mert ilyen alapnak számító fogásokat leírva nem találok a neten, pedig a training videókat is megkuksoltam, de azok is szinte csak általánosságokat mutatnak.
-
P40 vízalatti üzemmódban:) -
Sky kapitány és a holnap világa:)) -
-
Az mindegy, hogy pedállal, vagy joy forgatással vezérled az oldalkormányt. Azért kérdztem, mert felszállásnál az egyik legjellemzőbb kezdő hiba, hogy oldalkormány használat nálkül azonnal rászúrják a gázt, és a gép kitör valamelyik oldalra. Határozott, de nem hirtelen mozdulattal fokozatosan ráadod, és folyamatosan (nem pumpálva!), de egyre kevesebbet a légcsavar forgásirány elln lépsz (minnél gyorsabb, annál kisebb kormánykitéréssel is ellentarthatsz a precessziónak), akkor nem fog leszaladni a pályáról. Német gépeknél jobbra kell belépni.
A 109-esnél bekapcsolhatod a tail gear lock-ot (külön gomb van rá), ami a hátsó futóművet rögzíti egyenes irányba, az is segít stabilan futni, amíg el nem emeli. De a t.g.lock használata nélkül is feljesen jól fel lehet szállni.
Ha a joy szar, és olyan mozgást csinl, amit nem kéne (elengedsz mindent, akkor rángat-e a bot vagy a pedál ha lenézel), akkor azon nincs mit rugózni, joy csere. -
Google a barátod,csak bekarcolod,hogy Il2 skins oszt ha nem 1000 lapot hoz be akkor nem tudom mi legyek.
de mert jó a napom
Meg rendes gyerek vagyok
meg kipihent
na itt lett tele a tököm:)
A többit rád bízom:) -
valszeg I.RAF_ -ot kell majd a neved elé írni lobbyn.
-
Pl. itt: klikk -
Mért van az, hogy a legtöbb BoB-os képen az angolok lövik le a németeket??? -
mtz 82 zts #29304 sziasztok tudtok nekem egy olyan linket adni ahol sok il2-es skin van?
és le is lehet tölteni -
Nekem a contactnál kellett írnom, hogy hova rakjon be.
Ha nem a nemzetközibe akarsz menni, arról nem árt tájékoztatni a kiválasztott squadot, és ha belegyeznek írhatod is az e-mailt.
Ha pedig nem akarod/engedik akkor írd azt az e-mailbe, hogy a nemzetközibe akarsz menni.
A válasz e-mailben meg várhatóan le fogja írni, hogy milyen névvel kell szerepelned a lobbyn. -
istikovacs76 #29302 A squadsnál látom vannak 77.px-esek, lengyeelek 303-al, meg sokan mások. Esetleg az International R.A.F. Pilots-hoz fog tenni, ha tesz. De lehet neked lesz igazad, és csak squadokat fogadna el? -
istikovacs76 #29301
Köszi vo101 Tom.
Koko76 néven, és raf-hoz. Kell egy ellenséges is.
A visszaigazoló levélben, amit küldtek, azt írta, hogy köszönik a regisztrációt, meg, hogy nézegessem a calendart. Remélem elfogadta így.
Vagy nem ,és csatlakznom kéne egy századhoz? :/ -
megyer11 #29300 Nem használok, forgatható a joy. Sajnos még magával a programmal is ismerkednem kell, lehet hogy csak valamit nem állítottam be, nem tudom. Csak úgy emlékszem, hogy több éve mikor az alapjátékkal játszogattam, akkor nem volt ilyen gondom. -
Igen, lobby, coop2.
Milyen néven regeltél? Squad nélküli pilóta reget elfogadják? (Host szokta nézni, és kirakja aki engedély nélkül jönne) -
Saitek Evonak is van drivere, azzal nem ártasz, ha felteszed.
Pedált használsz? -
megyer11 #29297 Tegnap este próbálgattam először a gamet több év után. Siralmas volt... :/ Attól kérdem aki win7-et és saitek cyborg evo-t használ, hogy a win drivere elég hozzá, vagy a saitek oldaláról telepítsem fel a joy driverét? Konkrétan több évig nem használtam a joy-t és képtelen voltam megfelelően bekalibrálni. Már a felszálásnál gondjaim voltak, mindíg balra elkanyarodott a repülő és sokszor a felszállás sem sikerült. -
istikovacs76 #29296 Sziasztok !
Ma regisztráltam a virtualbattleofbritain-on. Látom, ma lesz küldetés 10-kor, és 11-kor is.
Az a kérdésem, hogy a lobbyn kell ugye csatlakozni, és ott a coop missionban? Csak a regisztrált nicknevemmel, és jelszóval lehet csatlakzni hozzá gondolom. -
Messer gyere 9-kor hostolok egy gamet -
lehet ;) -
messerharcos #29293 legfőbb cél hogy túléld és hazamenj, vedd ugy tényleg hogy csak egyszer halhatsz meg, a valóságba se hiszeem hogy azt mondtad volna, lelövök bármi áron valakit, és nemérdekel a a csatornajegs vizébe esek és 20 km-ert kell usznom....:)
nekem edig van egy légvédelm löveg, egy spit, meg egy megsértett beaufighter, ha jóltudom, neked egy sérült hurri, az is több a sámlinál
-
Hát akkor szerintem a felszállást gyakorolni kellene még egy kicsit.
+ a navigációt térképpel. -
VBoB összegzés:
1.kör--->belementem az előttem lévőbe, ebaxtam...:(
2.kör--->ugyan nem lőttem gépet, viszont túléltem és letettem a gépem sértetlenül...
Ui.: Köv.VBoB-on cél: ha kifogy az üzemanyag, akkor is lelövök egyet nincs mese! De eddig nem haltam meg bevetésbe:) -
messerharcos #29290 az elsőben k.baszott nagy hülyeséget csináltam vbobon és belementem egy saját gépbe földön, nem haltunk meg, de a repülésnek egy halom várakozás után a faxágomból kifolyolag kettőnknek is vége lett. A második viszont olyan volt ahogy a könyben megvan rva, ellenséges repteret támadtunk, emelte fel egy spit előttem, egy két talála és robbant az egész. huztam is haza, végre mevan az első lövésem vbobon -
most szigeteljük a lakást(már 5 órája), remélem VBoB-ra végzünk
-
Ha minden igaz a Bf-109E-4_BoB mappanév tartozik hozzá, ezen a néven hozz létre egy mappát a Skins-en belül. -
messerharcos #29287 őőőő, hogy is tudok képet berakni ide? -
messerharcos #29286 sziasztok! no nekem is megvan az első skinem. Sajnos photosopot még sose használtam és nemismerem, igy paintel készült.
remélem megjeleniti, eltudná vki mondani, hogy hogy kell átilleszteni ezt a skint a csilagozott e-4-eshez? mert nem találtam a listában. Hogy tudom megtlálni a csilagos e-4-et, hogy bemásoljam a skint hozzá? -
Próbálj azokból a szinekből építkezni, amit a játék használ. Zöld-, barna-, szürke-árnyalatok. Indítsd el quick missionban, és külső nézetben bal egérgombot nyomva tartva távolítsd el a géptől a kamerát. Úgy látod, hogy mssziről feltűnő, vagy sem.
Első skineknél érdemes valami fénykép alapján elindulni, azon lévő színeket összeszedni. Ez nem airshow, hogy figyelemfelkeltő skint rajzolj, mert az légi harcban hátrányt okoz.
Amit rajta hagyunk, bár feltűnő az is, az a trikolor (vízszintesen mindkét oldalt belül a piros), hogy online warban tudd ki a human magyar pilóta. -
Ez ne legyen rajta:))) -
ráadásul pokoli meleg van, nem győzöm inni a sört :) -
:))) -
na azzal én kora reggel (délig tartott) végeztem:) -
De ez a legjobb azt írsz rá amit akarsz. Csak a csupasz skin -
csatlakozni fogok, de kicsit később, mert nyírom azt a rohadt füvet. úgy nő mintha muszály volna. -
Vagy ezt a pumák oldaláról
Csak szebben néz ki. -
Válasz innen egy skint és kicsit alakíts rajta
Nem papagáj ez hanem repülő bakker