91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    1,15 nél az az átfordulás?:) Oszt még függőlegese sincs.
  • acidrain
    A természet csodája ez a madár.
  • acidrain
  • acidrain
    0:50-nél Tomcat-et játszik
  • Szepy2884
    Dominó, Demeter nekem egyre ment abban a késői órában.

Még 1x bocs mindkettőtől.
  • Szepy2884
    Ez mekkora csíter!

A rácsapásból 10 G-vel húzta fel és még csak bese ájúlt, pedig se G ruha se oxigen maszkja nincsen.

Az erdős résznél eszembe jutott a Csillagok háborúja egyik jelenete. Tudjátok melyik? Na az sehol sincs ehhez képest.

Hiába a természet csodája minden képzeletet túlszárnyal ezt láthattuk.
  • acidrain
    Nálam is kifelejtett vagy 3 küldetést, Bár az is lehet, hogy mikor SG1_Mino hostolt, azok a küldik nem kerültek a Stat-ba.
    Nekem sem 2 airkillem van idáig, igazából nem számoltam, úgy voltam vele, hogy úgyis vezetik rendesen. Ezek szerint nem. :(
  • Zpogi
    Valóban,az nem Domino volt,hanem 101/9_Demeter :)

Nekem meg 4 airkill-em és 3 küldim hiánycikk :(
  • V Domino #29628
    Szepy,bár ott lettem volna,de 3x is kidobott a szerver,fel se szálltam veletek.

A stattal kapcsolatban teljesen egyetértek,lássa már az ember,miért harcol.Nekem 2 küldi+1 kill nincs leriportolva,ezzel más is így lehet.Peso-t kinyírtam a múltkor,aztán vígan ficánkol stat szerint.
  • Her Laca
    Na ez az igazi repülés!

A haditechnika topickba linkelte valaki ,de ezt nektek is látni kell
  • Szepy2884
    Tegnap megkérdeztem a peso gyereket, hogy mi volt a bonus. Azt válaszolta, hogy az, hogy nem törénelem hű a mission

Azért megkérdeztem, hogy lereportolja-e. Megigérte hogy igen, de most hogy néztem a statom mégsem! Már legalább 3 küldimet sikkasztotta így el! Nem vagyok stat mániás, de azért mégis legyen már vmi célja azon kívül, hogy egy jót repkedünk. Ezt megtehetem máshol is.

Amúgy tegnap az idő pocsék volt. A végén egy humán spitet felváltva csapkodtunk nullméteren Laca, Pogi, Dominó meg én. Annyira dobált minket a szél, hogy nem voltunk képesek normálisan eltalálni, így hamar kifogytunk a 20-sokból. De mi csak folytattuk felváltva, az üzemanyaggal mitsem törődve. A mókának végül az vetett véget, hogy Dominó hősiesen nekivezette a gépét. Majd hosszas keresgélés útán csak haza értünk szinte porzó tankkal és éppségben léeszálltunk.
  • acidrain
    Holnap 21:00 kor kezdődik a hutyutyu a VBoB-on.
    Nehogy lemaradjunk!
    Üdv a kocsmából! már nem vagyok józan!:)))
  • mijki
    BoB-on belém jöttek és meghaltam. Ezt nagyon bánom, nem lett meg a 10 túlélt küldetés. Pedig már képet is csináltam
  • messerharcos
    b@szki, eddig bobon volt 3 lövésem és még mindig csak 1 van fenn:S
  • Solt
    Hát ez az! :D A három felkiáltó jel helyett egy "Sziasztok" elfért volna előre... persze lehet, hogy én vagyok túl konzervatív! ;)
  • messerharcos
    ja bocs, ON
  • messerharcos
    OFF:
    http://www.youtube.com/watch?v=SfElcjQQjCc
    http://www.youtube.com/watch?v=XAFsyGKmhb8
    http://www.youtube.com/watch?v=DchkRjv8Mck
    http://www.youtube.com/watch?v=aaxo_y06sRk
    betegek:D
  • Scottt
    Ne bántsd!Első dolga a FAQ olvasása volt,és csak utánna kérdezett.Ritka a mai internetes világban az ilyen..
  • Her Laca
    Ser beszerezve ,behűtve (fele elfogyasztva) kész vagyok az esti hirigre.
  • acidrain
    Ha itthon leszek este, akkor csatlakozom.
  • V Domino #29616
  • acidrain
    Bf 109 Emil
    Tetszik a nagykaliber füstje munka közben
  • Solt
    Szia! Mi is üdvözlünk!
  • Her Laca
    A config inibe

[rts]
    ProcessAffinityMask=1
    mouseUse=2
    joyUse=1
    trackIRUse=1
    DisableIME=0
    locale=

-a locale=Eng vagy ami ott van helyett Hun-t kell írni.
  • rob9999
    nem működik a FAQ!!! Megmondaná valaki hogyan tudom átállítani a játék nyelvezetét?
  • V Domino #29611
    Ma is lesz bevetés a Virtual BoB-on.Bónusz mission,ezt nem tudom,mit takar.
  • Sanyo
    Küld át. :)
  • mijki
    Storm of Warba, könnyebb lesz kilőni a személyzetet mint most az Il-ben ugye?
  • Matthew Baker
    Nekem a mai napon volt a legelső Online repülésem és 15* legalább meghaltam és szedtem a P40-est
  • messerharcos
    eeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj de jó volt ma!:D 6 gép megvolt és a pilcim egyszer nem halt meg, a légvédelem eltrafált egyszer, egyszer ketévágtak, egyszer Po szarrálőtt de leszáltam nyárny nélkül, és király volt :D
    éreztem most a 109-et
  • szekelyland
    Farkas-Barkas
  • Lacusch69
    Ha már Trabi... :)
  • szekelyland
    nesze nektek láng...
  • szekelyland
    Ha már hangoknál vagyunk, ey eddig semmi volt. Most figyu:
    Hangszórót be, Ide katt gyorsan szemet hunyni....
  • mijki
    Áthúzók
    áthúzók
  • Szepy2884
    Mekkora póz lenne már elmenni az öemfaubatankolni egy ilyennel

És ezzel? Aki a benzinkútnál tartózkodna az biztos ilyen fejet vágna vagy ilyet

Én a magam részéről ilyet persze 500 m-rel arrébb
  • Lacusch69
    Sanyó, vettem fel egy olyan leszállási tracket, ami stimmelne a jútyúbos videódhoz (motor döglött, szélvédő olajos, reptéren forgalom, közelben légiharc, lyukak a szárnyon, szóval minden, csak épp az asszony nem volt itthon, hogy belebeszéljen).
    Igaz, a végén kigyullad a gép és felrobban, de az nem a pilóta hibája...
  • messerharcos
    én legelőször profi szerókra jártam, de mivel kelett a siker ezért olyan 2 hónapon át aztán a Skies of Valoron toltam, zsir kis szeró szerintem, még mindig feljárok néha.
  • acidrain
    A legtöbb szerver infójában benne van, hogy mit kér a csatlakozáshoz.

Kezdésnek ajánlom a Skies of Fire-t.
  • Matthew Baker
    és nekem kezdőnek melyik szerveren érdemes próbálkozni?