91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
D -
megyer11 #29715 jav:4.09 -
megyer11 #29714 Akkor lehet, hogy az ultrapack 2.1-t le kellene töltenem, mert 4.9-re nem sok ilyen servert találtam. -
Igazad van ,nincs sok fullreal szerver. De azért akad .
A legfontosabb ,mindenek fölött ,hogy folyamatosan kémleld a légteret. Nem csak előre,hanem hátra fele is ,oldalra ,lefele,fölfele.Egyenesen sose repülj hosszú ideig ,mindig iktass be kisebb jobb illetve bal fordulókat,hogy a hat órádat is figyelhesd. Egy idő után úgyis úgy repülsz,hogy előre fele csak ritkán nézel.
Ha meglepnek akkor véged van általában. Amikor észreveszel egy gépet és nem tudod még azonosítani,ne indulj azonnal felé próbálj úgy manőverezni,hogy kedvezőbb pozícióban találkozzatok,mármint neked kedvezőbben. Legjobb ha te vagy a hatjában:)vagy magasabban. -
megyer11 #29712 Tegnap hallgattam Laca tanácsára és megnéztem egy-két servert a hyperlobbin. Egészében véve részemről egy nagy szenvedés volt az egész. :DDD Párszor lelöttek mint a sz@rt, azt sem tudtam honnan (na jó, hátulról). Mindegy, kitartóan próbálkozom majd, csak a végén nehogy közröhely tárgya legyek. Viszont jól vettem észre, hogy szinte alig van realisztikus server? A legtöbb custom volt. Vagy ez változó? -
Nincs meg valakinek véletlenül ez a paródia:Gálvölgyi-Nádas Sztárcsináló.
Amit a googli talál az nem jó:( -
Nekem még sok mindent kell gyakorolni. Én amúgy máshonnan szoktam leszállni már irányból. Onnan mindig sikerül simán leszállni! -
messerharcos #29709 hááát, csináltak neked szálankénti füvet egész britaniába, hogy legyen mit nézned 4 ezer méteről nagyitóval
-
Itt egy 2006-os videó a BoB-ról. Már akkor milyen előrehaladott állapotban volt,vajon az elmúlt 4 évben még mi mindent pöcsöltek rajta? -
Zsír képek Savas! 

Hát igen szegény Mijki,túl gyorsan jött be és majdnem a reptér közepén ért földet. Esélye sem volt lelassítani. Talán ha beletapos a fékbe,ugyan fejre állt volna,de valószínűbb a túlélés.
Mijki:Szerintem tanulmányozd ezt videót amit Sanyó csinált
és gyakorolj.
-
Szép kis csendélet.:) 
De ne feledkezzünk meg Mijkiről sem,aki egy sikeres bevetés után egy kevésbé sikeres landolás után a track szerint átütötte a kb. 10m széles várfalat.
Hiába na,ezekbe a régi vasakba még beletették az anyagot.
-
Naggyon jó! 

-
A ma esti sikeres küldetés után:
Vörös 11: Domino
Vörös 12: Pogi
Vörös 10: Savas
Ua. másik oldalról zászlóval:
-
Akkor itt van a kabaré amiről beszéltem. 

-
megyer11 #29702 köszi
-
Toogle Chocks -
megyer11 #29700 Sziasztok, egy nagyon kezdő kérdésem lenne... A kerekeket kitámasztó bakokat hogy hívják angolul, ill. melyik gombal lehet ki be kapcsolni alapbeállításnál? Már sok mindent kipróbáltam de még nem jöttem rá. -
istikovacs76 #29699 Igen, anno ez egy x akta volt. Volt akinek semmi gondja nem volt, de volt akinek az egész könyvtárat át kellett rendezni, hogy jó legyen. Csak utána meg egyes szerverek dobáltak ki csítre hivatkozva. Volt akinek jó volt, és akinek nem:) Nekem nem, de poginak sem volt ezek szerint tökéletes. -
nekem v2 van meg és van a P-Knek hangja, és a 108-as is durva hangja van.
Pogi: thx. sikerült megoldani a problémát -
istikovacs76 #29697 Nálam is gondok voltak anno ezzel a soundmoddal. Volt gép, aminek fordulaton ugyanolyan hangja volt, mint alapjáraton. (azt hiszem p-51/47/38, és még néhány amerikai) A fegyvereknél meg az mk108-asnak csak pukkanós hangja volt. A 7.9-esnek sokkal vadabb hangja volt mint az mk108-nak. Leszedni nem is tudtam, mert nem csináltam másolatot az eredeti fájlokról, így reinstall lett. -
NA! Bakker mire megtaláltam...a75. oldalon írtam róla.
Szóval a suond mod-ból a "aircraft.common.prs"-nevű fájlt kell törölni és akkor nem lesz olyan hangos a menetszél.
Viszont,én csináltam magamnak egy másolatot amiből kivettem az összes motor hangot meg ezt a fájlt,mert ha jól emlékszem volt valami gond,talán néha elhalgatott a motor vagy ilyesmi,de próbáld meg hátha. -
elnézést, most látom, Pogi már belinkelte egyszer -
Storm of War: Battle of Britain - Bomber Attack -
rendben...
DE külső nézetből nem hallom a fegyókat messernél és amikor megnyomom f3-at akkor egyáltalán a gépet sem hallom amikor elsuhan -
igen, észrevettem én is -
A Fly-by mod-ot nem használtam,mert a földön öttel gurulva is olyan hangot adott,mintha legalább háromszázzal suhantam volna el.
Mijki:Csak este tudom megmondani,mert dolgozom és fejből nem megy. -
sikerült letölteni, de melyik két fájlt kell kitörölni?
mert a spit hangja nagyon cool -
Mijki, már nem tudom, honnan szedtem le, valószínű az AAA oldaláról, de még valamikor januárban.
Felraktam, először 60% nál fagyott ki, utána sikerült elindítanom.
Háát a motorindítás hangja az tényleg jó, a fly-by nézetnél is jó a hang, az ívelő, és a futó is máshogyan szól.
Ahogy Pogi mondja tényleg nagy a szélzaj, nem görcsöltem vele tovább, visszaállítottam mindent az eredetire. -
Pogi, honnan tudom letölteni? -
Én már raktam fel ilyen soundmod-ot,nagyon jó hangok vannak benne,de pl. nem működik vele a Spitvs109mod szerver. És kérdéses,hogy a VBoB működne-e?
Ha megfigyeled a szélzaj elnyom minden egyéb hangot,én két fájlt töröltem belőle és jó lett,ha mégis felrakod,este megmondom melyik fájlokat kell törölni,hogy jó legyen. -
Szia savas!
ha működik honnan lehet letölteni? -
Sziasztok!
Rakta már fel valaki UP2.01 alá?Ultimate Soundmod
-
Milyen balhét? Én megengedtem oszt kész. Ha betartod amit kértem a kutya sem fog szólni érte. Kb nem is érdekli őket:)) De majd szólok nekik . -
messerharcos #29683 hálás köszönet és csak természetes hogy csak itt használnám fel. Mindenesetre hogy a balhét elkerüljük mindenképp szerintem konzultálj hogy a többi 102-es is egyetért-e ezzel.
de tényleg a 77-esek közül valaki tud spanyolul nem tudom melyikük őt kérjük meg hátha tud még beszélni velük.
amikor wind spandnak itam angolul pagerben semmit se reagált anno.
Mondjuk ha többen vannak rajta az a tegnapi francia britaniás szerver klasz volt lehet ott fogok lógni, a lehetőséget viszont mindeképp köszönöm s természetesen tiszteletben tartom. -
Repülés előtt de csak akkor!!!! tedd a neved elé a 102.VO-t ahogy nekem.
De csak a BOB repülésekkor használhatod. Aztán szólunk Drebilnek,hogy intézkedjen és vagy nem is tudom ,hogy kell a spanyoloknál ezt intézni.
De ismétlem csak a BOB idejére és a lobbyn se akarom látni a neved előtt csak max fél órával a repülés kezdete előtt. Ha így jó akkor részemről rendben. -
messerharcos #29681 tegnap az alábi levelet kaptam span vindtol vagy kitől peso haverjától:
Dear,
Thank you very much for contacting Virtual Battle of Britain 70th
Anniversary 1940-2010
Due to various problems we had in the past with pilots who were not
registered into a squad, we no longer accept registrations of pilots who do
not belong to groups of virtual air combat and always fly in IL-2 simulator
in a realistic way. So sorry to inform you that we can not accept more
registrations of pilots who are not members of virtual squadrons formed.
To register you need to enroll or belonging to a flight squadron who have
website, forum or blog and that have flown so assiduous in one of the most
prestigious competitions, such as FEV, VOW, Bellum, CAD or Air Force War.
You can find a squad of your country in these links:
VOW Reloaded
http://www.vowreloaded.de/index.php?page=home§ion=squads
AirForce WAR II
http://war.by-airforce.com/all_sqds.php?key=rating&order=DESC&army=0&minmis=0&offset=0&ver=normal
Best regards
Team Virtual BoB
www.virtualbattleofbritain.org
magyarán ahogy én ezt értem a továbiakban nem hagynak repülni ha nem vagyok egy században benne és peso meg azt mondta az I/jg betelt már.
ugyhogy ugy tünik számomra valószinű itt ért véget a battle of brittain
-
BattleofBritain francia szerver, ma este:
Ennyire szétlyuggatott szárnyat még nem láttam. Fürdés lett a vége.
-
Szepy:
Kérdezted, hogy miért Cafe racer, kicsit utánaolvastam:
Café Racer, angliából indult ez az irányzat valamikor a 60'-as évek környékén. Azért café racer, mert a kávézóknál gyülekeztek a városban versenyző és versengő motorosok (egyik leghíresebb a Londoni Ace Café, ami ma is a motorosok kedvelt helye). A café racer motor általában félidomos, kereklámpás, együléses gépezet, mindenféle könnyítéssel (lyukacsos idomok, stb).
Wiki -
Kojak23 #29678 Bocs hogy hirdetésre használom a fórumot, de gondolom itt lesz akit érdekelhet:
Eladó Red Bull Air Race kártyák, a pilóták aláírásaival.
Besenyei Péter, Nigel Lamb, Steve Jones, Mike Mangold, Paul Bonhomme. 2006 augusztus 20-i Air Race-ről származnak, a vihar miatt a legtöbb kártya megsemmisült, így elég nagy ritkaságnak számítanak.
Kérésre küldök képeket. -
Zoli105 #29677 Üdv Srácok !!!
Újra repül a viharmadár!
http://www.youtube.com/watch?v=RYXd60D_kgQ&feature=related
Sírva fakadtam mikor megláttam
,mondom én is akarok egy ilyet!!
És ha jól alakul minden akkor lesz is egy ilyen viharmadaram!