91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
mtz 82 zts #29796 hy
valaki megmondja lécci hogy a b-29-es sel mért nem lehet bombázni meg még van 1 pár amivel nem tok bombaterhet ledobni mert nem reagál az ALT-SPACE funkciókra de pl a he-111 nél meg tok bombázni
ez mért van lécci írjatok köszi -
A legkomplexebb és általánosan használt mod a tisztelt kollegák által is említett Ultrapack 2.01.A Pumaszállásról letölthető,előtte 4.09m-t telepítsd az 1946-ra.
A Bob az egy külön szim lesz,Storm of War:Battle of Britain néven fog kijönni.Jelenleg Moszkvában található meg egy páncélszekrény mélyén,még Putyin elvtárs is csak külőn engedéllyel próbálhatja ki,nekünk maradnak a "Hurri által megfüstölt német gép" címszó alatti képek kb 100-adjára. -
Hogyha online akar repkedni és jobb szerverekre is szeretne csatlakozni,akkor kénytelen feltelepíteni az UP 2.01-et.
Egyébként csak pozitívumot tudok róla mondani,rengeteg pluszt ad az alap játékhoz. -
Közvetlen tapasztalatom az Ulrapackról annyi, hogy 7GB adat aminek nincs uninstallja, módosítja az eredeti .exe fájlt és szinte az összes .SFS fájlt is, gondolom erre szüksége is van, viszont, hogy modokból milyet telepít és milyen nem nekem nem sikerült kontrollálni. Erről pontos leírást nem is találtam a honlapján. Úgy tudom alapon nincs észlelhető változás. Erre van egy modenabler, de sosem jönnék rá mi az amit feltesz.
Már az FPS harc miatt sem ajánlott mindent felrakni.
Köszi amúgy. -
Lacusch69 #29792 Tudomásom szerint itt már mindenki 4.09m + UP2.01-et használ.
A régi modoknak nincs sok értelme, mert offline alig repülünk (és oda megfelel az UP is), online meg csak az UP2.01 megy. -
A Riga statját törölték, tegnap újraindult. :/ Nemtom mióta ment, elég lassú volt már az oldal, de legalább az aktív játékosok statját megtarthatták volna... -
sakkay #29790 Hali. Segítenétek nekem melyik a legjobb mód az 1946-hoz, és (BOB2?? vagy az külön játék??))és azt hol találom. Köszönöm. -
áá megvan a Use vertex arrays-t is ki kellett kapcsolni így működik köszönöm szépen -
De -
Sziasztok! Az alábbi Capt Flushgarden-től származó FW190 A3/A8/A9 elérhető még valahol? Én csak sima SAS Mod Activatort használok(409m). Az AAA megszűnte előtt hozzáférhető volt sima 3do "dobáld be" csomagban. Valaki esetleg tud nekem segíteni?
Köszönöm!
-
Lehet,hogy a másik vertex mellől is ki kell venni a pipát.
Amikor tüzelsz,olyankor nem kékes a fény színe? -
Akkor felrakom a 10.8-as Drivert -
nem működik :( -
Ok köszi megpróbálom -
Ez az Ati hibája és azt hiszem a 10.6-os drivertől már orvosolták,de ha nem akarsz újabb drivert felrakni akkor az IL2 setupjában válaszd a grafikai beállításoknál a custom-ot és alul vedd ki a pipát a vertex array mellől ez majd megoldja a problémádat. -
Valaki találkozott már azzal a problémával hogyha bizonyos szögben áll a gép akkor valamelyik része ilyen kékes árnyalatot kap?
Tegnap volt Win reinstall de előtte is ilyen volt a ATI 4650 videókártyám van 10.5 driverrel -
A single shot inkább egy rövid sorozatot takar nem egy lövést szerintem.De akkor is volt dogfight!És Marseille volt benne a király.
-
baljós előjelek....
Mindíg csak olyan képeket raknak ki Olegék, amin német gép ég, német gépből ugranak... -
Lacusch69 #29778 Pokriskin-tanítvány lehetett: "Single shot. I do not remember a single case when there would be a “dogfight”. Speed and maneuver is everything! " -
Storm of War - radarberendezés és gépét elhagyó Ju 88 személyzet. -
Nem hiszem :)
De ezek inkább csak érdekességek, az ilyen visszaemlékezések ezért elég pontatlanok, il-2 konfigot inkább ne ezek alapján lőjjék be :) Érdekes, ugyanez a pilóta később arról magyaráz, hogy szintben minden német gépet lefordult, ott rosszabbak voltak, emelkedésben viszont mindegyik otthagyta őket. Hogy Fóka vagy mesza ellen repült neki csak annyiban volt más a két gép, hogy a fókának széles orra volt, a meszának nem. Meg írta azt is, hogy kb 20 bevetésenként új gépet kaptak, még légigyőzelmi jeleket sem festegették, mert minek. Széthajtották a hajtóműveket, mert sokat mentek full gázon. -
Lacusch69 #29775 Oleg is olvasta?
-
Már megint a saját hülyeségem miatt szívtam. Elég sanszos, hogy mást töltöttem le megfelelő driver helyett...
De köszönöm szépen ezt a sok tanácsot.
Fürtös: ezt meg külön meg is jegyzem. -
Á, megint találtam egy jó kis oldalt: VVS Research Page
Ami kifejezetten érdekes részek, és más oldalakon nem nagyon találni, azok a Pilots menü alatti interjúk, szerencsére angol nyelven.
Az ő veteránjaiknak is vannak érdekes történeteik, és kb ugyanazt mondják mint a mi veteránjaink, csak a másik szemszögből
pl.:
Interview with Ivan Lukich Zvyagin, pilot from 43 IAP.
...
Q: Could you describe ordinary dogfight?
I can’t understand the question… There were no dogfights. You saw an airplane, approach it from behind, attack and leave. Bombers were not advised to attack from straight behind – the gunner would get you. Better attack it from behind-low, with an angle 20-30 degrees. Take lead and fire your weapons.
On the other hand over Kuban it was always cloudy, enemy would suddenly appear out of the clouds in front of you… And you just press the button… Single shot. I do not remember a single case when there would be a “dogfight”. Speed and maneuver is everything!
Q: Basically You see, you approach, you shoot and leave?
Yes, maximum 30 seconds. The attack itself lasts no more than 10 seconds. Still, you have to identify the plane, and this can only be done at close distance. Over frontline there always someone shouting over radio “Messer on your tail!” “Let’s do them!”. There were a lot of planes from both sides…
Q: in your personal opinion, what was our best fighter?
We had I-16 and I-153 from the start. They were by far too slow. Then Yaks and Las appeared. Which one was better… Speed was the same… Except that in La pilot was better covered from the front…
Q: Speaking of Yaks, which modification was easier for flying?
All the same…
Q: The one with 45mm cannon wasn’t heavier?
No, the engine was 1700 hp. Maybe speed was lower by 5 km\h. But when you are flying you cruise with 300-320 km\h, otherwise you would burn the fuel too soon. At maximum speed you would have empty tanks in 30-40 minutes, or you can fly slower, but for 2 hours.
...na, nem másolom be az egészet, nem is férne ki, olvassátok bele. Qrvajó.
-
Jaja-az adj előnyt!(elsőbbségadás táblánál)meg a hajtási...:)A virsli az párki minden más hengeres alakú hentesáru az általában szalámi,a májkrém pástétom,a mustár horcsica.Udvarol,legyeskedik = kisánkodik,üdítő = málna,az úgyvan vagy aha = na na na!Mit tudom én! = Mit én tudjam! Zavar,útban van = galibázik,rendetlenség = bordel.Off vége :) -

Ezt a qrva éjszakai pályát remélem elfelejtik, semmit nem láttam egész küldiben. Ahol nyomjelző volt mire odaértem már vége is volt. Megfüstöltem egy spitet, de majdnem belementem, mert annyira vakít a revi, hogy nem láttam semmit :(
Arra meg plusz kíváncsi lennék, hogy milyen küldit repültünk ma, mert Aug.26-án Berlint bombázták az angolok. Lehetett volna a Berlin pályán valami full human Halifax köteléket elfogni :) Tele human lövészekkel, nem ám éjjellátós AI-kkal :) -
Az még jobb lenne,írok is Pesonak.:) -
Vagy legalább egy söröspultot a zászló elé :)
khmm...bocsánat a képzavarért:)
Tehát:
Tom, Pogi, Savas, Domino . -
:))Az Pogi,én jobb szélen vagyok szép csálén beállva.:)
Lassan betehetnék a zászló tövébe a Reichsmarschall Hermann Göring-et,urunkat és parancsolónkat,hogy ő fogadjon minket.
-
Az esti küldetés végkifejlete:
Balról-jobbra:
Tom, Domino, Savas, Pogi (és az elmaradhatatlan zászló)
Domino, jól kicentizted :)
-
Én balkezes vagyok és tökéletesen megvagyok elégedve a job kezes Cyborg X-emmel -
megyer11 #29765 Sziasztok, joy kérdés.
Bal kezes lévén nem mindegy, hogy milyen a kialakítása. Erről várnék véleményt esetleg használ-e valaki ilyet:
http://www.pixmania.hu/hu/hu/03354427/art/thrustmaster/t-flight-hotas-x-joystick.html?srcid=1846&Partenaire=argep&CodePromo=oui
Illetve létezik-e a Saitek vagy Logitech drágább modelljének bal kezes változata? -
Videó -
Három napig gólyatáborba leszek, vasárnap jövök. Addig is jó repülést! -
Lacusch69 #29762 Titeket is kidobál a BoB szerver?
Bepirosodik a pingem, és kidob, pedig a listában stabil 45ms-om van.
Ötlet?
-
Fürtös #29761 Nem okoskodni akarok de csak egy észrevétel:
Ha bármi usb cuccot akarsz telepíteni soha ne csatlakoztasd amíg nem raktad fel a drivert hozzá,mert a Win hajlamos ismeretlen hardwerként kezelni és utánna már hiába telepíted a drivert nem fog menni.
Én már párszor szívtam ezzel,a megoldás:
Eszközkezelőben keresd meg az ismeretlen hardvert majd eltávolítás.
Csatlakoztasd le,telepítsd a drivert,és csak utána csatlakoztasd az usb-t.
Régebben minden usb cucc dobozán felhívták erre a figyelmet,egy próbát megér remélem sikerül. -
20:00-kor Wings over Hungary gyertek el ;) -
Ezt is megpróbálom majd. -
Lacusch nak van igazsága. Enyém is csak egy USB-n használható. Meg ne kérdezd miért. -
Lacusch69 #29757 Próbáld meg másik USB-be dugni.