91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fájnöl káuntdávn dogfájt szcín -
Na és hol a benzinszag?
-
BoB szerveren hurrit üldöztem ami már sérült volt,inkább vízreszállt és kilépett az ellen minthogy megvárta volna míg leszedem és ekkor pirosba ment a "csík" és kivágtak-vajon miért mert nem voltam lovagias és sérült gépet lőttem vagy mi lehetett az oka? -
Mehetünk! -
Lysandus #29992 De ha már a fűcsomón is görcsöt keresésnél tartunk, akkor a fű miért áll egyenesen a forgó légcsavaros Hurri mögött? :-) Nem kellene lelapulnia? :-) -
Én annyi infót tudok, hogy két hét múlva jön ki, és ajándékba adnak hozzá egy IL2 1946 DVD-t is. 

-
megyer11 #29990 Szép videó a kedvenc gépemmel:
http://www.youtube.com/watch?v=lG22Vzr27rU&feature=related -
Lysandus #29989 Nem én kezdtem! :-) -
Emberek!
Csinálhatnánk ma este egy össznépi vadászatot valamelyik szerveren.
Mit szóltok hozzá? -
Én megyek. De Stuka legyen! -
Sajnos nem, de tudok olyat aki igen. ;) Tényleg nincs semmi új infó, csak amit ti is láttok. -
Nem sokkal a rendszeresítés után volt egy 5-6G korlátozás, de az is a korai Pratt & Whitney TF30 hajtóművek miatt. -
Sanyó. Te levelezésben állsz Oleggel? Mert megkérdezhetnéd ,hogy mikor fogja megjelentetni ezt a képregény mozgó film formában. -
Jogos
-
1,6G ???? Olvass már utána, hogy egy sima gőzkatapultos indításnál mennyivel lövi ki!!! Hülyeségeket ne írkáljunk már csak azért, hogy ki mondja a legdurvábbat
Különben jön majd a Mig 28-as, meg a negatív G
-
Rue East #29981 még szőrösebben
repülőgép-hordozó, nem anyahajó :) -
Kösz a képeket!Megérkezett Oleg Storm of War c. képregénysorozatának szeptemberi száma :) -
messerharcos #29979 szerintem sem tudja azt a super hornet amraamal mint a tomcat phoenixel.
de olyat halottam, az info nemtudom menyire reális, hgy anyira az üzemidejük végét járták 2006 környékén mikor kivonták, hogy nem volt már szabad átlépni az 1,6 g-t vele, mert balesetveszélyes volt.
Foggalmam sincs menyi a vaóságtartalma ahogy mondtam, csak olvastam.
de gyönyörű szép harcigép volt és a videó hihetetlenül tetszett
-
Storm of War - füves reptér, stb. de ami sokkal érdekesebb, az a He 111 személyzetének különböző testhelyzetei az élet és halál között. -
nincs harag
-
Ha már szőrözni akarunk, akkor leszállni egyik sem full gázzal száll le, gondolom magyarázni ezt sem kell miért... csak amikor "becsapódik" a fedélzetbe, akkor ráqrja a full gázt.
Jó, tudom, befogtam
-
Lysandus #29975 Minden anyahajós gép teljes gázzal száll le, kivéve a Hornetet. Az utánégetővel. A kettő közötti különbséget gondolom nem kell magyarázni. -
OK:) Lehet nem kellet volna legorombítanom. Sorry Mijki.
De van mikor a túlzott lelkesedés káros:) -
discreption=description
most mér Laca? legalább ő lelkes :D -
:( -
Szepy2884 #29971 Nagyon hülye 

-
Haggyá mán minket ezzel a baromsággal:) Ha kérhetném
-
Már írtam csak emlékeztetni szeretnék :)
HUNgaropa AIR RACE 1# CUP
2010.szeptember 4. 20:00-Saját HOST-on!
*Gyertek el az első HUNgaropa kupára.
*Szárnyaljatok át a pályán ahol a legjobb teljesítményre van szükség!
*Nagy sebességgel száguldj a föld magasságában!
*A győztest beírom a Discreption-ba, hadd lássa majd minden versenyző!
Ha készen állsz gyere!
I/Jg_mijki fizetett hirdetését látták -
Rue East #29968 azért a phoenix-hez annyit megjegyeznék, hogy az dedikáltan a kandúrokhoz készült (illetve f-111b-hez, ami helyett aztán az f-14 lett), tulajdonképpen egy szétválaszthatatlan fegyverrendszer, ugyanolyan drága és bonyolult is mint maga a tomcat, speciális teljesítménye miatt speciális az üzemeltetése/kialakítása is, így nem olyan könnyű integrálni mondjuk a hornetekre
meg amiről sosem szól a fáma, hogy ezek a tömeges fegyverrendszerek vajon milyen hatékonysággal működnek, merthogy a szimultán 6 cél leküzdését csak egyetlen egyszer próbálták ki, mert 10 millió dolláros mulatság volt, akkor 4 találat volt -
az orosz spongya-bob:
itten -e -
Az F-14-esnek egy repült órára 10-15 javítási óra jutott. Mikor a kivonását boncolgatták, engem ez az adat fogott meg igazán. A Phoenix sem csodafegyver, ha az lenne, akkor a modernebb típusok is tudnák használni (radar, elektronika azóta csak fejlődött, az nem lehet szűk keresztmettszet). Azt főleg bombázók ellen fejlesztették, amik hajó elleni rakétákat, robotrepülőket indíthatanának viszonylag messziről. Ennek a hidegháború után már -valljuk be- nincs reális esélye, hogy nagy hatótávolságú, távolsági bombázók "hordái" özönlenének amerikai hordozók ellen, amiket az utolsó pár száz kilóméteren kelljen elfogniuk a hordozó gépeinek. Azt a 180 km pluszt, amit a Phoenix hatótáv jelentett, korábbi észleléssel/indítással simán lefedik. -
Minden anyahajós gép teljes gázzal száll le.Egyébkéne a tomcatnek se volt valami fényes a tolóerő/tömeg aránya.A manőverező képessége meg simán gyenge volt. -
Nem valószínű. -
Lysandus #29963 Persze, csak a Hornetnek volt már a végén olyan rossz a tolóerő/tömeg aránya, hogy az egyetlen gép volt, amelynek utánégetővel kellett leszállnia a hordozóra, mert ha nem kapta el a kábelt, akkor csak így tudott átstartolni. :-) Most már persze Super Hornetek vannak, amely egy erősen upgradélt változat, de akkor is! :-) -
-Az nem a hornet hibája:) Valamit benéztek nagyon ,gondolom én ha egy bármilyen repülő eszköz észrevétlenül megközelít egy hordozót. Nem lennék a radarkezelők helyében:) -
Lysandus #29961 De. Lenne egy repülőgép-hordozóról indítható változat is, többek között megerősített futóművel (ami nem a S/VTOL változat).
A Super Hornet egyelőre tényleg jól boldogul, de az például nem tud Phoenix-et indítani... De ha jól tudom, akkor körülbelül egy éve volt hír valahol, hogy egy iráni robotrepülőgép egy órája körözött egy amcsi anyahajó felett, mire kiszúrták... -
Azért az F18 as elég jól helyettesíti . Bár meg kell mondjam a kedvenc repülőm a macska.
Most ha jól rémlik nem az f35 ösöket akarják a hordozókra? -
Lysandus #29959 Csak meg ne szívják az amcsik, hogy nyugdíjazták. Lehet, hogy egyszer még hiányozni fog a gép, meg a Phoenix rakétái... Oké, hogy drága fenntartani, de egy anyahajó elvesztése még drágább... -
Ha a fóka lecsap:
fóka -
Imádom ezt a gépet!