91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Fájnöl káuntdávn dogfájt szcín
  • TG Gida
    Na és hol a benzinszag?
  • Willenbrock
    BoB szerveren hurrit üldöztem ami már sérült volt,inkább vízreszállt és kilépett az ellen minthogy megvárta volna míg leszedem és ekkor pirosba ment a "csík" és kivágtak-vajon miért mert nem voltam lovagias és sérült gépet lőttem vagy mi lehetett az oka?
  • mijki
    Mehetünk!
  • Lysandus
    De ha már a fűcsomón is görcsöt keresésnél tartunk, akkor a fű miért áll egyenesen a forgó légcsavaros Hurri mögött? :-) Nem kellene lelapulnia? :-)
  • acidrain
    Én annyi infót tudok, hogy két hét múlva jön ki, és ajándékba adnak hozzá egy IL2 1946 DVD-t is.
  • megyer11
    Szép videó a kedvenc gépemmel:
    http://www.youtube.com/watch?v=lG22Vzr27rU&feature=related
  • Lysandus
    Nem én kezdtem! :-)
  • acidrain
    Emberek!

Csinálhatnánk ma este egy össznépi vadászatot valamelyik szerveren.

Mit szóltok hozzá?
  • acidrain
    Én megyek. De Stuka legyen!
  • Sanyo
    Sajnos nem, de tudok olyat aki igen. ;) Tényleg nincs semmi új infó, csak amit ti is láttok.
  • Sanyo
    Nem sokkal a rendszeresítés után volt egy 5-6G korlátozás, de az is a korai Pratt & Whitney TF30 hajtóművek miatt.
  • Her Laca
    Sanyó. Te levelezésben állsz Oleggel? Mert megkérdezhetnéd ,hogy mikor fogja megjelentetni ezt a képregény mozgó film formában.
  • VO101Tom
    Jogos
  • VO101Tom
    1,6G ???? Olvass már utána, hogy egy sima gőzkatapultos indításnál mennyivel lövi ki!!! Hülyeségeket ne írkáljunk már csak azért, hogy ki mondja a legdurvábbat Különben jön majd a Mig 28-as, meg a negatív G
  • Rue East
    még szőrösebben
    repülőgép-hordozó, nem anyahajó :)
  • Willenbrock
    Kösz a képeket!Megérkezett Oleg Storm of War c. képregénysorozatának szeptemberi száma :)
  • messerharcos
    szerintem sem tudja azt a super hornet amraamal mint a tomcat phoenixel.
    de olyat halottam, az info nemtudom menyire reális, hgy anyira az üzemidejük végét járták 2006 környékén mikor kivonták, hogy nem volt már szabad átlépni az 1,6 g-t vele, mert balesetveszélyes volt.
    Foggalmam sincs menyi a vaóságtartalma ahogy mondtam, csak olvastam.
    de gyönyörű szép harcigép volt és a videó hihetetlenül tetszett
  • Sanyo
    Storm of War - füves reptér, stb. de ami sokkal érdekesebb, az a He 111 személyzetének különböző testhelyzetei az élet és halál között.
  • mijki
    nincs harag
  • VO101Tom
    Ha már szőrözni akarunk, akkor leszállni egyik sem full gázzal száll le, gondolom magyarázni ezt sem kell miért... csak amikor "becsapódik" a fedélzetbe, akkor ráqrja a full gázt.
    Jó, tudom, befogtam
  • Lysandus
    Minden anyahajós gép teljes gázzal száll le, kivéve a Hornetet. Az utánégetővel. A kettő közötti különbséget gondolom nem kell magyarázni.
  • Her Laca
    OK:) Lehet nem kellet volna legorombítanom. Sorry Mijki.
    De van mikor a túlzott lelkesedés káros:)
  • PhantomAss
    discreption=description

most mér Laca? legalább ő lelkes :D
  • mijki
    :(
  • Szepy2884
    Nagyon hülye
  • Her Laca
    Haggyá mán minket ezzel a baromsággal:) Ha kérhetném
  • mijki
    Már írtam csak emlékeztetni szeretnék :)

HUNgaropa AIR RACE 1# CUP
    2010.szeptember 4. 20:00-Saját HOST-on!

*Gyertek el az első HUNgaropa kupára.
    *Szárnyaljatok át a pályán ahol a legjobb teljesítményre van szükség!
    *Nagy sebességgel száguldj a föld magasságában!
    *A győztest beírom a Discreption-ba, hadd lássa majd minden versenyző!

Ha készen állsz gyere!

I/Jg_mijki fizetett hirdetését látták
  • Rue East
    azért a phoenix-hez annyit megjegyeznék, hogy az dedikáltan a kandúrokhoz készült (illetve f-111b-hez, ami helyett aztán az f-14 lett), tulajdonképpen egy szétválaszthatatlan fegyverrendszer, ugyanolyan drága és bonyolult is mint maga a tomcat, speciális teljesítménye miatt speciális az üzemeltetése/kialakítása is, így nem olyan könnyű integrálni mondjuk a hornetekre
    meg amiről sosem szól a fáma, hogy ezek a tömeges fegyverrendszerek vajon milyen hatékonysággal működnek, merthogy a szimultán 6 cél leküzdését csak egyetlen egyszer próbálták ki, mert 10 millió dolláros mulatság volt, akkor 4 találat volt
  • PhantomAss
    az orosz spongya-bob:

itten -e
  • VO101Tom
    Az F-14-esnek egy repült órára 10-15 javítási óra jutott. Mikor a kivonását boncolgatták, engem ez az adat fogott meg igazán. A Phoenix sem csodafegyver, ha az lenne, akkor a modernebb típusok is tudnák használni (radar, elektronika azóta csak fejlődött, az nem lehet szűk keresztmettszet). Azt főleg bombázók ellen fejlesztették, amik hajó elleni rakétákat, robotrepülőket indíthatanának viszonylag messziről. Ennek a hidegháború után már -valljuk be- nincs reális esélye, hogy nagy hatótávolságú, távolsági bombázók "hordái" özönlenének amerikai hordozók ellen, amiket az utolsó pár száz kilóméteren kelljen elfogniuk a hordozó gépeinek. Azt a 180 km pluszt, amit a Phoenix hatótáv jelentett, korábbi észleléssel/indítással simán lefedik.
  • TG Gida
    Minden anyahajós gép teljes gázzal száll le.Egyébkéne a tomcatnek se volt valami fényes a tolóerő/tömeg aránya.A manőverező képessége meg simán gyenge volt.
  • TG Gida
    Nem valószínű.
  • Lysandus
    Persze, csak a Hornetnek volt már a végén olyan rossz a tolóerő/tömeg aránya, hogy az egyetlen gép volt, amelynek utánégetővel kellett leszállnia a hordozóra, mert ha nem kapta el a kábelt, akkor csak így tudott átstartolni. :-) Most már persze Super Hornetek vannak, amely egy erősen upgradélt változat, de akkor is! :-)
  • Her Laca
    -Az nem a hornet hibája:) Valamit benéztek nagyon ,gondolom én ha egy bármilyen repülő eszköz észrevétlenül megközelít egy hordozót. Nem lennék a radarkezelők helyében:)
  • Lysandus
    De. Lenne egy repülőgép-hordozóról indítható változat is, többek között megerősített futóművel (ami nem a S/VTOL változat).

A Super Hornet egyelőre tényleg jól boldogul, de az például nem tud Phoenix-et indítani... De ha jól tudom, akkor körülbelül egy éve volt hír valahol, hogy egy iráni robotrepülőgép egy órája körözött egy amcsi anyahajó felett, mire kiszúrták...
  • Her Laca
    Azért az F18 as elég jól helyettesíti . Bár meg kell mondjam a kedvenc repülőm a macska.
    Most ha jól rémlik nem az f35 ösöket akarják a hordozókra?
  • Lysandus
    Csak meg ne szívják az amcsik, hogy nyugdíjazták. Lehet, hogy egyszer még hiányozni fog a gép, meg a Phoenix rakétái... Oké, hogy drága fenntartani, de egy anyahajó elvesztése még drágább...
  • mijki
    Ha a fóka lecsap:
    fóka
  • acidrain
    Imádom ezt a gépet!