91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    persze csak poén, nem hiszem hogy nagy sikere lenne
  • messerharcos
    erről jut eszembe, ez nagyon nagy:)kapáló szimulátor
  • messerharcos
    nem, és te nem tudnád megmondani hogyan szaporodnak a medózák, vagy hogy nézne ki a szék ha az embereknek térdnél forditva hajlana a lábuk?:) na jó, ha nem nem, akkor beszélgessünk a hüvelygombáról
  • V Domino #30513
    Szép képek,köszönjük.

Én is sajnálom,hogy vége lett,tényleg jó buli volt.Maximális tiszteletem a spanyoloknak,hogy ezt megcsinálták.Viva Espana!:))
  • acidrain
    Kissé megkésve de itt egy pár kép a szeptember 14-ei vBoB-ról.

Az I/JG 26 fehér 5 ben: VO101_Tom
    fehér 6 ban: savas
    fehér 7 ben: V.4_Domino

Kötelék:

Tom szögeli a hurrikánt:

Domino szárnyat borotvál:

savas gépészkedik:

• mtz 82 zts
    kösz
  • Her Laca
    Esetleg Bagger simulator 2011 topikban választ kaphatsz ,már ha van olyan.
    Nem hinném,hogy itt bárki (jelzem szerintem a föld bolygón sem nagyon van) munkagépek ,markolók irányításával foglalkozna:)
  • mtz 82 zts
    Ismeri valaki a Bagger simulator 2011-et?
    ha igen akkor tudna nekem segíteni ebben
    az a bajom hogy amikor elinditom a játékot betölt és amikor már játszhatnék kék lessz a képernyő pedig elméletileg mennie kéne rajta .
    Segítsetek mi lehet a baj köszi :-( :-( :-(
  • mtz 82 zts
    jó a video de ha már Angliai csata akkor hol vannak a Spitfire-ek?
  • Szepy2884
    Hát kedveli az érdekes kamera szögeket az már biztos... Ha ez bejön neked, akkor itt egy másik is.
  • Glo
    A dogolós rész nem volt rossz, de a végén kár volt letörni a szárnyat..
  • Zpogi
    Lehet,hogy már volt,DE...
    Ilyen,jól összerakott IL2 videóval még nem igen találkoztam!
    Ámuljatok,bámuljatok :)
    LINK
  • Solt
    Mit is kell ilyenkor mondani? Ja igen... Én kérek elnézést! :D
  • Her Laca
    Jut eszembe! Oleg örömet akar nektek szerezni ti meg itt rázúdítjátok a problémáitokat:))
  • Solt
    Óóóó... kultusz film!!!! Egyszerűen zseniális! :)
  • Zsolt7411
    Tele vagyok hittel és reménnyel azért mondtam a karácsonyt.Mert eredetileg 2011 március és áprilisra gondoltam.De azért se egy béta se egy demo csak képek meg képek azért én már ugy kipróbálnám egy kicsit!Viszont a 7600gt kártyámat legalább egy 9600gt-re le kellesz cserélnem a képek alapján.
  • acidrain
    Csodabogár 0:48 -tól
  • acidrain
    "mindig ezek a negatív hullámok...hát nincs benned semmi hit? legyen hited pajtás..."
  • Zsolt7411
    Sziasztok

Szerintem ebböl a Storm of warból októberbe semmi nem lesz mert lássátok meg a karácsonyi játék dömpingre fog kijönni.Oszt jónapot:)
  • Lacusch69
    Maradj már (Pogi is), ezek idén februári videók.
    Oleg többnyire még azt sem tudja, hogy 2 hét múlva mi lesz (pontosabban tudja, hogy mi nem lesz, csak minket szívat), de azt pláne nem tudja, mi lesz fél év múlva...
  • readswift
    Szerintem én is ráérek vidkártyát venni még. Olyan évvégére tenném ha muszáj lenne , de perpill 1280*720 as projektorral nem mondanám hogy muszáj.
  • Her Laca
    Én már az idén játszok majd vele,te ráérsz jövő októberben.
    Mindig ezek a negatív hullámok!
  • mijki
    Én sok ilyet szeretnék látni előttem
  • Zpogi
    Ebben a videóban 2010 Októberéről írnak,Oleg aláírásával.Bár nem ő készítette a videót...
    LINK

Nekem ma este a melóhelyemen lesz bónusz küldim,úgy hogy,csak holnap tudok jönni :(
  • Szepy2884
    Valyon melyik év októberére gondolt?

Amúgy 2 hét múlva október...
  • mijki
    Én voltam a fogarasi havasokban gyönyörű
  • szekelyland
    Itt, romániában, a fogarasi havasokban, 2000 méter fölött
  • mijki
    Ma este 20:00 Lobby-n bonus küldi!
  • Szepy2884
    Ja. Szó szerint kipusztítottuk a vörösöket a serverről. Nekem konstans 12% volt a találati arányom.
  • szekelyland
    Na mai nap elég vegyes volt, előbb Mijki hosztolt pár szuper coop küldit, ahol mindig vízbe csobbantam. Majd Szepy-vel nyomtunk 3-3 kötelékezős küldit az uk dedicated mdsen, mint a régi szép időkben, végig kötelék, egzmás fedezése, hazajövés, egyszerre leszállás. eredmény 3 - 3 küldi, 6-6 légigyőzelem, saját veszteség nélkül, 13%-os gunstat emillel, mióta 150 méterre tettem a konvergenciát, két esetben is egyszerűen felrobbant a hurri. Hát ma este boldogan teszem fejem a párnára
  • Fürtös
    Gyerekek ahogy én ezt elnézem szerintem ebből a későbiekben valami ww2 online szerű játékot akarnak csinálni.
    Mi másért lenne ilyen részletgazdag a földi egységek kidolgozása,a táj kidolgozása,és elég fura az a 100 méteres LOD érték is...
    Mondjuk én ennek csak örülnék
  • Her Laca
    Észrevételezném,hogy nagyon jók az arányok a stuka és a teherautók közt.
  • acidrain
    Virtuális repülőszázadként majdnem indult egy kb másfél éve ugyanúgy áll a weblapja. --->Puli
  • acidrain
    Köszi a képeket!

Még a végén repülni is fogunk vele.
  • Her Laca
    AHHHHHHHHH:) Hála az istennek quick mission builder béta képernyő.
  • messerharcos
    gyerekek van egy érdekes dolog, repülés előtt gyakran nyomatok kemény szövegeket hogy "kemények leszünk" megy "nincs kegyelem", és akárhányszor kimondom azt hogy nincs kegyelem, sose viszem haza a gépet.
    és az a durva hogy ragad a dolog, Mijki hostolt előb,b, mondom "nincs kegyelem" bele is repülök a spitbe. Mondom neki is, nincs kegyelem, erre az ai őbelé repül abba a pillanatban amikor kimondom
    Ennek a mondatnak vmi spirituáis ereje van, amitő mindig meghal az ember.
  • messerharcos
    no siker, köszi a seigtséget:D
    nagyon ég bennem a harcitűz:D:D:D
  • messerharcos
  • messerharcos

• messerharcos
    köszi az infokat, volt benne hosszu ékzet, ezt kijavitottam, most megpróbálom előbb sg-ről, aztán pedig netes tárhelyről felnyomni. köszi megégyszer