91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Gratula. 4 volt az a három:))
  • mijki
    Most VRVB-n 3 TB-3-nak vettem el a repülési engedélyét(egy humán volt, 2 AI) és Lacának a TB-3-át ami az ő érdeme, de én kaptam meg kicsit, mert kiugrott levegőzni ;)
  • Nohab
    Akkor én is beadom a listám:
    Dvorak - Új világ szimfónia
    Amazing Grace, szigorúan benne kell lennie a skót dudának.
    Il Silencio Távoli rokonom temetés végén hallottam. Még mindig megfog...
  • Her Laca
    Nos mit vártál tőle?:)Bár a későbbi verziók legalább jól fel vannak fegyverezve,asszem Maggi mondta egyszer ,hogy egy repülő lőszeres láda. Amúgy értem a célzást ám:D
  • V Domino #30632
    Off

Ezzel a fostalicska Iar 80-al nagyon észnél kell lenni.Gyakorlatilag az összes ruszki gép jobb nála minden vonatkozásban,fegyverzet egy vicc,a Yak-ot fél percig kell kalapálni,hogy ne csak a benzint folyassa.Ja,az I-16-nál valamivel gyorsabb,ezzel ki is fújt.:)

On
  • Her Laca
    Kérdés! Hogy éreznéd magad ha egy olyan kötelék közeledne feléd mint az alábbi videóban 1,40 nél ,ja és nem békés szándékkal?
  • Her Laca
    és ezt is:)
  • Her Laca
    Ezt is imádom.
  • Her Laca
    Ez így igaz! De akikről szót ejtettünk (meg akik kimaradtak ) kortalanok.
    Ezer év múlva is hallgatni fogják ,mert ez az emberiség egyetemes öröksége. Persze lehet csatlakozni hozzájuk ez nem vitás. Ahogy a Queen is odakerült a hallhatatlanok közé például. Szerintem.
  • mijki
    !20:00!
  • galimatika
    A komolyzenével is lehet haladni a korral. személyes kedvencem Ryuchi Sakamoto. Íme!
  • Willenbrock
    Azt is szeretem,bár a 4 évszakon kívül nem ismerem több művét de az nagyon jó.Chopint csak nemrég "fedeztem fel" és nagyon tetszenek a darabjai,főleg a balladák és a noktürnök.
  • Solt
    Vivaldi a bevezetés a komolyzenébe... én általa kedveltem meg a műfajt.
  • Her Laca
    Igazság az ,hogy Chopin-tol Beethoven -en át Mozart ig bezárólag én mindent hallgatok. Megnyugtat,elgondolkodtat.
    Vivaldi?
  • Willenbrock
    Chopintól ez is jó kis darab.
  • Her Laca
    Na ez ide való. Hurrival voltunk MK I el , volt rata ,meg Mig ellenünk.
    A ratával még csak csak ,de szar érzés volt a mig ellen vitézkedni.
    Savas kollegával rámentünk egy Mig re ,de okos volt a ficak és jóóóóól állva hagyott bennünket. Már messze járt amikor enyhe jobbosba kezdett ,mondtam is mérgező eső kollegának,hogy mi menjünk balra emelkedve és tartsuk szemmel hátha visszajön.
    Úgy is lett ,de irtózatos intelligenciánknak hála szépen szembe tudtunk fordulni oszt spréztünk neki,meg is unta oszt hazament. Nem mondom,hogy nem esett le egy szikla a szívemről. Gyakorlatilag azt csinált amit akart .
  • Her Laca
    Igen igen:) Ismerős jelenetek ,én is szoktam ilyeneket csinálni
    Tegnap is háborúba volt kettős győzelmem,a bibi az volt csak,hogy az egyik saját volt Hülye AI belerepült a lövésembe:)
  • Solt
  • Her Laca
  • Lacusch69
    Kettős légigyőzelem Bf-110-zel: ITT

Légiharc, 1944 dec. : ITT

Légiharc a csatorna felett 1941, okt. (in der Hauptrolle: maj. W. Oesau): ITT
  • Willenbrock
    A komolyzene témához szólva néhány kedvencem:
    Holdfény szonáta
    Chopin egyik noktürnje a sok jó közül.
  • mijki
    Jertek COOPra 20:00

Üdv Galiba újra itten e :)
  • galimatika
    Sziasztok Sziasztok!!! letelt a szabi. szét nyaraltam az arcom, végreKét hónapig még sose sikerült meg pattannom otthonról.
    Veletek mizu?
    Remélem mindenki jól van. kicsit visszaolvastam és látom, hogy még mindenki itt van aki számít helyes!!!!!
    Már nézegetem a joy-okat. lassan visszapattanok a kabinba
  • mijki
    GYERTEK MA 20:00-KOR 4.PÁLYÁS CAMPAIGN HOST, UTÁNA SZABADON VÁLASZTHATÓ MISSION GYERTEK PLS
  • szekelyland
    Nándi, a szerzője évfolyamtársam volt a gimiben.
  • acidrain
    Könnyfakasztó, az biztos.

Én kemény embernek tartom magam, de ettől nekem is kicsordult a könnyem.
  • Her Laca
    Ha még nem láttad volna:)

Imádom őket.
  • Her Laca
    Jól van naaaaaaa:) Ne má izéjél itt engem:D Mindjárt port vetek:D
  • szekelyland
    bocsmá, nem mindig tudok jól olvasni, biztos te is voltál így ezzel....
  • Her Laca
    Itten írtam! Te is szelektíven olvasol?:)
    Most beszéltem vele most jött haza egy világ körüli útról ,visszakapcsoltatja a netet és jelentkezni fog:)
  • acidrain
    Észrevettem, írtam is neki,hogy ha van kedve kukkantson be ide. Én is kezdem hiányolni.
  • szekelyland
    Ez a legjobb gazdasági szimulátor amit eddig láttam
  • szekelyland
    Másképp fogalmazom, hogy felhívjam a figyelmet:

A tegnap este fel akartam csatlakozni egy szerverre, miközben jó kis hazafias verseket szavaltam hangosan a gép előtt, miközben eszembe jutott hogy Galibát már több mint 2 hónapja nem láttam sem az SG fórumon se online. Tud vki vmit róla?
  • szekelyland
    Mondjuk én már 2 napja érdeklődök Galiba után de senki nem vette még észre.
  • Solt
    Ez így van Uram... én pár éve kóstoltam bele ezekbe az értékekbe, és az ember előtt új, szinte kimeríthetetlen világ tárul fel... öregszem! :)

• Her Laca

Nagyot csalódnék ,ha itt bárki neheztelne ezért:) ismervén már annyira az itt lévőket.
    Mondjuk tudnánk linkelni napestig jobbnál ,jobb műveket ,hála istennek. Van bőven belőlük,no meg utolérhetetlen művészekből is.

Ha meg Il 2 es kérdés van ,azt úgyis felteszik,nem szokás visszaolvasni:) mi meg válaszolunk.
  • Solt
    Nekem ez az egyik nagy kedvenc!

Szét offoljuk a topikot... kezd lelkiismeret furdalásom lenni, hogy megakasztom valaki IL2-s karrierjét! :D
  • Her Laca
    Na ha már itt tartunk [URL=http://www.youtube.com/watch?v=mgDPZ_zrpG4]""egyik kedvenc versem""[/URL]
  • Solt
    Na igen... ezeket nem is lehet könny nélkül meghallgatni!

Nekem a Székely Himnuszhoz volt szerencsém Csíksomlyón... nem tudom hány százezren énekeltük, de valami döbbenetes volt...
  • Her Laca
    Ez nem képezheti vita tárgyát:)
    Ezt is most hallgattam.
    Mondjuk eleredt a könnyem.

Apropó. Volt szerencsém élőben hallgatni Pavarottit.
    Az a hang leírhatatlan. Most is beleborzongok ,ha gondolok rá.