91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
2, 2 és fél órát voltam Mester-rel, nagyon jó papír repülő makettjei vannak. COOL!
-
Ja, nem. Az FMB plus komponenst nem is aktiváltam még soha, este meg is nézem majd mit tud :)
Skinek. Az Ultrapackban lévő gépeknek nincs alapból mappájuk. Nyitsd meg a következő file-t: IL-2\Files\com\maddox\il2\objects\air.ini, ebben van a teljes UP géplista. Pontosan ezeken a neveken ha létrehozol almappát a PaintSchemes\Skins -ben, akkor az UP gépeihez is tudsz betenni egyedi skineket. -
Zoli105 #31314 Meg még az lenne a kérdésem hogy mikor felettem először az ultrapackot akkor még az összes gép mappája meg volt a skineknél de újra fel kellett tennem a játékot .Ugyan úgy csináltam mindent mint először de most jó pár gép mappája nincs meg,ez mitől van és lehet e orvosolni!? -
Zoli105 #31313 Hát nem az hogy aktiválni kell a jsgmenél az FMBplus-t!? -
Zoli105 #31312 Hálás köszönet! 

-
Mit nem értesz? Hiányzik akkor, hogy magyar gépet válassz, vagy nem? Küldj egy screenshotot, mert fogalmam sincs hol keresed...
Különbség? Hát azt nem sorolom fel, töltsd be 4.09-ként, meg UP-vel is, látni fogod. Pl. az object beállításoknál több fül, több beállítási lehetőség. Alapból 2x annyi térkép, ilyesmik. UP FMB-jét nem használtam sokat, azt pl hogy mozgó AI-t hogy tehetsz be, pl még nem tudom. -
Link javítva, leszedheted. -
Zoli105 #31309 Értem kár érte mert szép skin!:S -
mer nincs ott, érvénztelen a link -
Zoli105 #31307 Amúgy Tom megkérdezném tőled hogy ezt a skint miért nem lehet leszedni a pumaszállásról:http://www.pumaszallas.hu/letoltesek-skinek/fw190/Fw190D_HUN_W+522_Sqn-102-1-Puli1.jpg
Mikor le akarom tölteni ezt írja ki: 404 Not Found
-
Zoli105 #31306 Oké köszi,igaz rajta van az ultrapack ,de akkor nem értem mert nekem gyártó évjárat stb alapján lehet rendezni!Szóval akkor Ultrás térképet mi különbözteti meg a 4.09-stől!? -
Ezzel működnie kell.
Fájl kiválasztása--->32 bit--->letöltés.
Ahogy néztem, elég sok Logitech játékvezérlő ezt a szoftvert használja. -
Nem értem a kérdést. A 4.09 térképen nem lehet országot választani, csak az ULtrapackos térképen (hogy melyik országok felségjeleit teheted a gépre). Ott viszont van Hungary. Ha viszont azon a fülön vagy (ami 4.09 térképeken is így működik) ahol a géptípusokat választod ki, ott egyszerűen ezért vannak ezek az országok, mert ezek gyártottak repülőgépet. Ott évjárat, gyártó ország szerint tudod előszűrni a listát, ha nincs kedved sokat klikkelni.
Célpontok. Az FMB-ben van ilyen object típus, hogy "Target". Ott kiválasztod, hogy target ground, inserttel ugyanúgy leteszed mint pl egy tankot, akkor látod is az ikont. Ugyanitt az object ablakban a mellette lévő fülön a csúszkával beállíthatod hogy mekkora területet figyeljen, mennyi cuccnak kell megpusztulnia, és hogy melyik oldal céljai azok. Dogfight mapokon asszem nem működik, csak coop küldikben. (Ultrapack FMB-je kicsit fejledtebb, ott lehet, hogy több mindent álligathatsz). -
holnap este nem lesz idő, fiam egyéves szülinapját ünnepeljük, de vasárnap v hétfőn rendes dedikált szerver lesz, s majd vmi statféleséget is összedobok majd -
Zoli105 #31302 Egy kérdésem lenne főleg Tomhoz!
Mikor megcsinálsz egy multispályát a full mission builderrel akkor a reptérnél a nemzetnél magyart nem tudok választani miért!??(van Ami , Orosz japó olasz finn román német szlovák de magyar nincs!:S)És ilyen pályáknál hogyan kell jelölni a bombázási célpontot(térképen ikon!)?? -
Kell hozzá? Azért kérdem, mert a Saitek Evo-hoz pl nem kellett, USB-t bedugtam, és felismerte. A gombok programozásához kellett profile editor program, de az meg nem a "driverek" között volt a weblapon... -
Po Lee #31300 Üdv Uraim !
Azt szeretném megtudakolni tőletek, használ e közületek valaki WingMan Strike Force 3D botkormányt, és megosztaná e velem a driver-ét (XP 32 bit).
Sajnos a Google nem segített és a Logitech honlapján sincs hozzá semmi.
-
Lacusch69 #31299 Ata, mail ment mapokkal együtt. -
Ha jól emlékszem ezt valamelyik cikkben le is írták, hogy ezt tervezik (ha jól emlékszem még a tengeralattjárót is). Szép is lenne, már előre látom a videókat, hogy meszával alacsony repülés közben az angol gyalogságot gázolja el. -
Fürtös #31297 "A földön látható részletesség a Storm of War későbbi bővítései miatt érdekes"
Ugye-ugye mondom én de nem hiszitek
Elbírnék nagyon egy ww2 stílust ilyenben.
Amúgy is nagyon kedvelem az OFP-Arma vonalat,és nincs nagyobb élmény mint
csapatban összedolgozva, egyszerre támadni gyalogsággal,légierővel,és páncélosokkal.
Mint anno az OFP idején.
Mindenki felvette a pozíciót,kiadtam a parancsot,a helikopterek megszórták az ellenséges páncélosokat,majd a gyalogság ment nekik rpg-vel, végül az össze-vissza forgolódó tankokat lerohantuk a saját tankjainkkal az erdőn keresztül,hullottak mint a legyek
Innentől kezdve a saját gyalogságunknak erdei túra volt elfoglalni az ellenséges szektorokat a tankok fedezete mellett.
Nos akkor ezt képzeljük csak el az il2 hangulatával megspékelve
Ennél már csak az lenne jobb ha lehetne tengeralattjárókkal sunyiskodni.
Scapa Flow rémlik valakinek?
Na jó belelóg a kezem a bilibe... -
messerharcos #31296 Most beszéltünk nemrég ts-en, csak félreértettük egymást:) -
apropó, ha az il2 dvd telepítésre (4,07 esem van) rátelepítem a 4.08 dedicated-et majd a 4.09 deidcated-et fog -e meni? -
messerharcos #31294 a ":D" lehet én értem félre, de nálam ált ha jó kedvem van van örülök akkor irom, msn-ben is a szélesebben vigyorgő arc.
2.Ugy tünt elsőre, de ha nincs harag nincs harag:)
ezt remélem nem érted félre -
gyerekek, ne flémeljetek, hanem uzsgyi álljatok neki mapot csinálni inkább -
1:
Igen, egy betűt ütöttél el, ebben igazad van.
a ":D" ha jól tudom a kinevetést jelenti.
2:
Ellenséges hangnem? Csak kérdeztem valamit.
-
messerharcos #31291 1. egy azaz egy betűt ütöttem el.
2. nem csak nevetségként lehet szerintem ezt a szmájlit értelmezni hanem örömnek is. Örülnék ha lenne egy olyan állandó magyar szerver, ahol mondjuk full reálban történelmi témájú küldik mennének.
3. nem hiszem hogy rosszat sértőt irtam volna bárkire nézve is, és nem hiszem hogy bármivel ezt az ellenséges hangulatú hangnemet kiérdemeltem volna. -
Hát állandó szervert szerettem volna de nem megy a dolog remote-on keresztül, az il2 kurzorja totál más irányba megy mint ahogy én akarom. Valami más megoldást kell kitaláljak :( -
1:
Tanulj meg helyesen írni! (szarok rá, ha rossz a billentyűzeted, vissza lehet olvasni azt amit írtál, mielőtt elküldöd)
2:
Mi azon olyan nagyon nevetséges, hogy állandó szervert csinál valaki? -
Mondjuk kezdem elérni azt a kort amikor a képeskönyvek újra tetszeni fognak. :) -
A válaszom is. :)) -
Kérdésem a régi:)) -
messerharcos #31285 állandó szwervert csinálsz?:D -
messerharcos #31284 stipistopi elsőnek láttam meg:D -
Storm of War - pilóta testhelyzeteinek változása, gyakorló céltáblák, radarállomás, vonatok, szinte élő környezet. -
Kipróbáltam, tudok csatlakozni, repülni is, de kb 5 másodpercenként sárgába megy a csík, utána pirosba, aztán visszaáll kettő zöldre.
Folyamatosan csinálja.
93-as pinget mutat.
Megyek, mert nyírom a füvet. Este. -
Bakker ott üldögélek már egy jó tíz perce:) -
fenn vagyok lobbyn a szerverrel, kéne vki tesztelni a csatlakozast -
Lacusch69 #31279 Akkor ez új nekem... -
A SkiesofValor támogatja a modokat a Zuti-t kivéve. -
Lacusch69 #31277 Küldök estefelé egy csomó mapot (saját készítésűek az egykori flyonline.hu-nak, illetve még néhány), és szelektálj belőlük amennyi jól esik...