91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo #31476 Szia!
Tedd fel sztem egy kémiai fórumon :) -
Vasvödör, plusz a réz felének moláris tömegével számolj.(sztem)
Vödör+ réz fele + arany - vödör súlya = a tömegváltozás értéke.
Éppen hogy átmentem kémiából még anno, kerültem mint mókus az erdőtüzet, úgyhogy nem biztos, hogy jót mondok.
(matekot is útáltam)
-
messerharcos #31474 köszi előre is! -
messerharcos #31473 jah, és ne mondjtok hogy ott a tankönyv, miért fárasztok feleslegesen itt mindenkit mivel nem kaptunk tankönyvet, a tanár diktál mi körmölünk és utána ilyn szemét feladatokkal bombázz, amiket még nem is vettünk... 

-
messerharcos #31472 Sziasztok! OFF kérdés kémiából, házifeladathoz kellene egy kis segitsg de már nem maradtak más ismerőseim mint ti:)
Ha van mondjuk egy 1292.28 g-os vasvödröm, mit réz ionok oldatába mártok (vagy mi) akkor azt számoltam ki hogy ezután a rézzel bevont vödör tömege 1644.45 g lesz. Ezután arany ionok oldatába mártm, amitől a réz 50%-a feloldodik, menyi lesz a tömegváltozás? na ez egy feladat része ennél bonyolultabb meg nem biztos hogy jók a számitásaim, de ha az a rohadt vasveder be van már vonva rézzel, és berakom az arany-ionok oldatába, és a fele leoldodik, akkor miknek a molárs tömegével kell számoljak? azt a kb 400 gram rezet elosztom kb 200-ra, és azzzal számolok, vagy a réz alatti vas is számit és azoknak az együttesének a moláris tömege kell?
Mégegyszer bocs, csak holnapra kell, lehet osztályozzák, és az osztályból se igazán tudja a kémiát senki.... -
Tegnap Poval bementünk a magyar szárnyak szerverre, de sok bug van benne. Az egyik pályán angol csatahajók leparkoltak a német reptér mellett, lőve mindent ami megmozdul, és ezzel a frontot is betolták - ha otthon szálltam le akkor is captured lettem. Már ha sikerült két csatahajó (+1 repgéphordozó kicsit odébb) légvédelmi tűzében felszállni (állt. nem sikerült). Szpittel lehetett touch and go-t gyakorolni az Illustriouson, de csak erre nem jó építeni dogszervert 
Az utána következő pálya (horvátország) is bugos volt kicsit, kiugrás után sokáig nem lehet reflyt nyomni, a front ide-oda ugrált. Nem volt leírás, hol vannak célpontok, mit is kéne csinálni. A szlovák meszák meg külön viccesek szövi oldalon horvátországban... A radaros 110-es viszont tetszett, még nem repültem, kipróbáltam volna a Schräge Musicot, de nem voltak bombázók
Ha egy tanácsot elfogadsz, pár gépes gépkiosztás (kiegyenlített), védett repterek, esetleg pár AI vadász és bombázó bőven elég. Kis térképek legyenek, közeli repterekkel, közeli földi célokkal (kis területen legyenek a célok). Amíg csak pár játékos játszik rajta, elveszünk a nagy térképeken. A mozgó AI-kkal nincs gond, csak a haditengerészetet kellene visszább fogni, azok nagyon nagy területet fognak le... -
Romeo One #31470 Nem az ország, a műfaj jutott ide... Nagyjából ezért nem nagyon nézek tv-t.
Ata: a próbálkozásaidnak van szerepe abban, hogy este nem találtam a magyarszárnyakat? -
Glo #31469 Az az :) -
Emlékszem rá, Rekop Gyuri Grandma's Ice Cream-es fehér pólóban.
-
istikovacs76 #31467 Jó:) -
Glo #31466 A szomszédokról jutott eszembe az egyik "Comedy Central bemutatja" fellépő szövege:
"Elment nálunk a melegvíz a panelban, gondoltam átmegyek a szomszéd csajhoz, megkérdezem náluk is elment-e, vagy csak minket érint a dolog.
-Szia, István vagyok a szomszédból. Nézd meg légyszives van-e nálatok melegvíz, mert nálunk elment.
Csaj bemegy, majd kis idő múlva visszajön:
- Van, csak hideg!"

-
istikovacs76 #31465 Budapesten haver. A szomszédom nem én vagyok, és csaj kicsit agyilag zokni is. Mellesleg a sógorom az rtl-nél producer és ő mondta, hogy is megy ez.
Köszönöm Glo tudom. Egyébként Willenbrock üzenetére reagáltam. -
Tegnap este Battle of Britain -on vadásztunk páran, (Pogi, Domino, Pjotar, Albert, Döme, Mester, Miki,) egyész jó kis csapatmunka alakult ki.
Összerádiózva hatékony támadásokat (pl géppárban váltott támadás)
sikerült összehozni, volt hogy háromszor szálltam le ugyanazzal a géppel lőszert, és üzemanyagot vételezni.
Nekem nagyon tetszett.
-
A volt iskolámból is elmentek a Mounikába, és megkérdezték tőlük, hogy 5000-ért nem akarnak-e szerepelni.
Előre is bocs. -
Glo #31462 Ugyan, csak bizonyos réteg jutott ide.
Ilyenek minden országban vannak, nézz csak körül bármerre. -
bakker szegény fejed, te hol laksz, hogy ilyen szomszédaid vannak????
-
istikovacs76 #31460 Gondolom te is tudod, hogy ez fizetett közönség. az öreg mammer meg azért rázza magát ennyire, mert amit kap, az kb. a negyed havi nyugdíja.
A Balázs/Mounika showban is fizetett a közönség, és a "problémások" is. A Balázsban úgy tudom 4000ft-ot kapnat (legalábbis ennyit kaptak 2 éve -az egyik szomszéd csaj is elment csápolni a műsorba- megmondták mikor mit kell csinálni, sikítani, hová nézni)
Sajnálom, hogy ide jutott ez az ország. -
Ahoz képest milyen vén jól nyomja az öreglány,nekem sem lehet sokkal jobb a mozgásom :)Persze undorító az egész de betudom annak hogy 2. gyerekkorukat élik szegények. -
Szepy2884 #31458 Ja és ezt nem a zenére értem, mert az büntet. Hanem azt a nyomorékot aki alákeverte ennek a szerencsétlenségnek azt verném pofán szívlapáttal. -
Szepy2884 #31457 Ezt nekem miért? -
Szepy2884 #31456 

Az, hogy valami über mega totál gáz, most új értelmet nyert. Ezt nem lehet felülmúlni. -
messerharcos #31455 sok nem volt, de most megnéztem offline, és ott is rendes full reálbeálitásban nagyon fordulékony madárka ez, olyn jól esik a spites népeket szivatni ilyesmivel 
Mijkit megbizom hogy csináljon még egy majdnem full reálos szervert, ahol ugyanigy lehet őket szivatni, ju 52 vs spit dogfightban:),Amugy ha tapasztlatabb és elkezd csapkodni, ugy van már sok esélye, meg a szemből jön is, de ezek nem lyanok voltak:)
És azért spit I-es legyen az a spit, mert akkor ha hibáznánk is, akkor se lehet nagy baj:)
Érzésre olyannak mondanám mint egynagy ki-27-es, sose tud átesni, 110-nél már elemelkedik, és konstansban szinte egyhelyben megfordul:) -
És ennek mi értelme?
-
messerharcos #31453 gyerekek megvan az il-2 legjobb dogfihtere easymodban!
spitfire?! dehogy!!! lavor?! soha!!! yak? nemenem:) Vmi jappán?nemnem:)
a ju-52 úszótalpakkal!!!!!!Mijki hostolt egy semmiféle nehezitést nem tatalmazó szerót hülyülni, ahol nincs átesés, stb. jöttek küföldiek, mi ketten úszótalpas junkával, vs ők, spitben, kinyitottuk a flapset és a trimmet, és ketten köröztünk a spit körül, szinte sose birt ránklőni,esélye se olt követni, de semmi!
egyszer egyszer megtalált, de sebezhetetlenség is volt ben, meg se éreztük, ellenben mikor ő földrekerült,belementem és többször is megkaptam
mind a lavort mind a fókát mind a spitet laposra lehet dogfightban easyben verni vele, csináltunk tracket, könyn lehet hogy fel is rakjuk a "tecsövedre":) szakadtunk a röhögéstől ahogy a spit v-ben kétségbeesetten huzza-tépi eredménytelenül:D -
Ma a melóban rájöttem, hogy le lehet lőni egy darab Emillel 12 darab Pe-8-at egyetlen rácsapásból.
egyszerű: 3 darab 4 -es kötelék, mindegyik FAB-5000-el, 100 m magasan. A töbit sejtitek...
A középső csoport vezétrgépét szemből megtrafáltam, ledobta a bombáját. A középső csoport elpárolgott, továbbá a jobb és baloldali csoport szélső gépe megsérült, ezek is ledobták a bombájukat...
3 x röhögtem végig a tracket.... -
Majdnem ugyanúgy dobolnak ebben is
-
Lacusch69 #31450 Hogy könnyebben menjen az ivás: LINK
Valamint Szepynek: LINK
-
Nem volt meg, de ehhez még innom kell.

-
Basszus, ilyet nem láttam még ,azta kuva áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá bocs, de még nem tértem magamhoz. Ez fáj. -
Ha már BPTV, ez megvan?
http://www.youtube.com/watch?v=6DUZgPXE11g
-
Solt #31446 Már buszos vállalkozó korában is egy pénzéhes, pitiáner figura volt... hiteltelen paprikajancsi... -
Glo #31445 Megnéztem pár videóját az öregnek. Úgy gyógyít meg műt, hogy full az az érzésem támadt mintha magában valami fasza rétes receptjét mormolná, és a levegőben meg is gyúrja :D -
Glo #31444 A végén mindketten röhögnek :) Azért rájöttek mindketten, hogy hülye kérdés volt, a mammer meg reflexből igent válaszolt :)
Mondjuk aki Bp TV-t néz, az meg is érdemli a sorsát :) -
Tihanyi bácsi... Kellemesen elbeszélgetnék vele, persze szemtől szemben.
Értem én, hogy a tudatlan emberekkel mindent meg lehet etetni, de hogy a f.szomba bír utána nyugodt lelkiismerettel aludni?
És még hozzáteszi, hogy ő őszinte ember.
Az a baj, hogy kb a harmadik mondat után amit váltanék vele, már potyognának a fogai.
Gusztustalan féreg.
Jó napot! Gerincműtét? Nyannyernak a prosztatája? Már rúgnám is szájba. -
Glo #31442 A fiatalabb korosztály a Maunika sóba megy, az öregek meg felhívják jópénzér ezt a manuszt :) -
Tudod kik képesek ilyet felhívni? Itt egy remek példa: tudatlan... (végén van a lényeg)
Ilyenekkel mindent meg tudsz etetni. -
Hát igen,Tihanyi mester és az ő legendás mosógép-fűtőcsöve az már klasszikus. -
szia mester -
messerharcos #31438 gyerekek, ez Rise of Flight fórumra került fe tegnap, szakadtam rajta, ezt egyszerűen látni kell:D
Képes vki ezért a percenkénti sokszáz Ft-ot fizetni, hoiy megfatomműtsék:D
Istenem de fáj!
nézzétek:
köszönet érte Papa kollégának:) -
Fel tudna vki próbaképpne lépni a szerverre most?
Elvileg most zuti modok fent lennének. Elindul a szerver, de egy nagyhalom warning, error, fatál error, stb is kijön a terminálba...