91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
readswift #31557 Elvileg a dx10-es képeken már ott figyel az AA, az a kérdés hogy kerül-e erőforrásba az az AA , vagy ingyért van (lehetne).
Ha ingyenes AA van, akkor lehet skálázni felbontást (kisebbet állítasz be mint a monitorodé) , és az nagy hasznot hajt. Ha nincs, akkor én is megszívom. -
Nah,sikerült.Az UPUpdate mappában volt legalul az exe,sikerült elindítanom.
-
Igen.Nekem ez van:"E:\Program Files\Ubisoft\Il2-Sturmovik 1946\rsync\",de nem találja a mappát. -
erre gondolsz?
C:\GAMES\IL-2\UPUpdate\UPUpdate.exe -
off

on -
Valaki nézze már majd meg nekem az Ultr@pack Update&Restore-nek mi az indítási helye.Hiába írom be neki,nem találja a mappát.
Kösz -
Így látatlanban azt mondom, hogy az szerintem elég lesz. A proci lesz a fő dilemma. -
Zoli105 #31550 ÖÖÖ hát kezdem ott öreg gépem van és nem hinném hogy passzol bele egy új technológia!Holnap leírom mit tartalmaz a masina, de szerintem nem fog bele passzolni!:S Amúgy egy Geforge Fx 5500am van! -
Mennyi a postaköltség Romániából odáig?
A héten jön meg az alkatrész egy videókarcsinak (kondik kicsit elhíztak) ha megvagyok vele, a jelenlegi kártyám szabad marad (EN210 GT, nem egy nagy durr, mert inkább multimédiás kártya, de Il2 elég jól megy, csak a shaderes vizet nem szereti)
Amúgy ha dögledezik, lehet h a kondik puffadnak fel rajta, ha van kézügyességed, küldök neked direkt videókártyára való kondikat kicserélheted őket, most is van egy 9600GT-m amin meg is van repedve kettő, ha meg tudom javítani, kis ideig nem veszek videókártyát asszem, ez csak elbírja majd a BOB-ot (kis optimista) -
Zoli105 #31548 Sziasztok!
Nagy kéréssel fordulnék hozzátok , persze senki se vegye tolakodásnak vagy ilyesmi. Csak azt szeretném kérdezni nincs e valakinek egy főlős videó kártyája? Két okom van a kérésre : 1. az enyém kezd dögledezni , és karácsony előtt nem kapok új gépet!
2: az Il2 is normálisan menne és ki tudnám próbálni a R.U.S.E nevű játékot
itt egy link a gameról szerintem mindent visz!
http://www.youtube.com/watch?v=qTTiiCYVpgQ (játékból)
http://www.youtube.com/watch?v=5ohNzHWL7FI&feature=related (Trailer )
Persze amit megkapnám az új gépet vissza is adnám ,vagyis csak kölcsönbe kéne! A másik pedig hogy Geforge Fx 6600tól lenne jó mert ez a game minimális videó kártya igénye!
Ha valaki tudna adni kölcsönbe annak nagyon hálás lennék! -
Pogi, acid, Szepy, meg akit érdekel. Ha este van kedvetek kicsit 1v1-et gyakorolni, fent vagyok TS-en, szóljatok, ha nem is vagyok épp lobbyn, úgy néz ki itthon leszek este. -
Ez is gyönyörű.
Sőt, már történelem. -
spargarepa #31545 főleg amikor már a szárny belépőéleinél áramlásleválás van..:D az az amit G ruha nélkül nem lehetne már túlélni kb. :D nem csak a gépeknek vannak határai hanem az őt vezető pilótáknak is ami már hosszú ideje a leggyengébb láncszem. nem véletlenül folynak kisérletek a pilóta nélküli harci gépekre is nemcsak a felderítőkre amik már vannak. -
Ha a tűzoltóautó annak számít, akkor van. :) -
Zoli105 #31543 Hát ez a videó beteg! Azért a messzerrel is lelehetett szedni a P51-est!
És szerintem mindkét oldalnak kijár a tisztelet!Jah és nem csak a németeknek voltak veszteségeik hanem a jenkiknek is! -
Inkább csak idézek:
"Poor Germans never get any kills in Hollywood." -
messerharcos #31541
gyönyörű
-
Glo #31540 Ez egy videó amit amerikaiak csináltak amerikaiaknak.
Ha a németek nyertek volna akkor az animációban 20 másodpercenként vált volna ásszá minden újonc a német oldalon :)
A történelmet a győztesek írják. -
NÉZZÉTEK MEG:vélemény?link -
Egy ilyet elfogadnék :)LINK -
Ez durvaLINK -
Arma 2-ben is vannak civil cuccok, igaz, városi tömegközlekedés nincs. Ikarusz busz, Lada, pár más kocsi, Enduro motor, Terepjárók, SUV-k, sőt még traktor is. An-2 is van benne (Arrowhead kieg). Van egy olyan online játék/pálya típus, hogy resistance (lehet ofp-ből ered), ott civilként kell ellenállásosdit játszani. A CTI, Evo játékokban nincsenek civilek, de így is elég sok objektumot kell számolnia, mozgatnia. -
Glo #31535 Sanyo, arról nem tudsz, hogy lesznek-e benne civil kocsik, buszok?
Engem az zavar az ilyen játékokban (ARMA, il2), hogy olyan, mintha egy hadgyakorlaton lenne az ember. Sehol egy civil autó, egy busz, villamos.. Max statikus.
Az Operation Flashpointnak is nagy hangulatot adott, mikor a Resistance kiegben egy Skodával zúzhattál a városban :)
Annyi erőforrás kell majd ehhez a játékhoz, hogy az a pár dinamikus modell már nem oszt nem szoroz. A valósághűségen viszont sokat dobna. -
Értem, köszi a választ! :) -
Glo #31533 500.000 munkaóra. Kb fél percnél mondja a narrátor.
Jól néz ki, akinek ez a hobbija az szerintem a mennyország helyett ezt az épületet választaná :) -
Nem rossz gép, bár engem nem nagyon nyűgöznek le a papír repcsik :)
úgy az alapokat elsajátítottam, haverral repkedtem kb 100 órát, minimális dogfight tapasztalat :) egy kis elindulási tanács kéne, pl ukdedicateden vagyok néha van valami obijective vagy csak lőjjük egymást, mert a térképen nincsenek célok -
Gyengepontom
-
Szepy2884 #31530 Én speciel szóhoz sem jutok... Vagy mit szeretnél hallani? :))) -
igen :) -
Látom a háttérben fater is fúrfaragot játszott az akkus fúróval :) -
messerharcos #31527 hogy Dukál mellé majd egy szabadtéri flyvideó ahol az f-16 majd bemutatja a valódi képességeit:)
-
Zoli105 #31526 nekünk otthon van ebből a TT-ből rahedli sok csak a terepasztal túl nagy így nem tudunk vele játszani!:( -
TT méretű Nohab-ok 
-
Mik a véleményetek a videómról? LINK -
JÓ A CICA MII? -
messerharcos #31522 Mijki nem gondoltam volna hogy máis videót készitesz:)a zene nagyon durva alatta:D
azért nem ártana egy jó szabadtéri videót se késziteni:) S! -
Úristen, mennyi munkaóra lehet benne...
-
Nekem tetszik :) -
Nem semmi, meg minden, de számomra ez is olyan, mint egy átlagos 20-ai tűzijáték. Néhol túlságosan is sok dolog van együtt, és nem látod át.
Amúgy a semmeringi vonal miatt magyar mozdony is megy rajta. -
Off:
Ezt látnotok kell
On: