91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lacusch69 #31838 Megoldás: 1024x768 -
Pjotar #31837 jó a kérdés a probléma nálam is fennáll -
Glo #31836 Közvetíts Sanyo :)
Hátha előkerül valami a gépigényről.. nV250 1Gb SLI kártya, 4 magos proci.. a minimum grafikához
-
Glo #31835 NEktek hogy működik a "látás" az il2-ben? Én azzal szívok mindig, hogy messziről kiszúrom a kontaktokat, de középtávon, amikor behelyezkedek támadáshoz (olyan 1,5-5 km között) mindig elvesztem, mert belesimulnak a háttérbe. Főleg víz felett járok így, pl tegnap BoB-on. Közelről is alig kivehetőek, ha nem követem végig a gépet akkor 1-2másodperc alatt elvesztem.
A Landscape lighting fényesre, az Objects lighting Flat-re van állítva. DirectX-en futtatom, mert OpenGL-en fele annyi fps-em sincs. -
Kis próbálgatás után rájöttem, il2setup-ban át kellett állítani maximális beállításról a megfelelő kártyára -
Nahát, lehet hogy Il-2 Sturmovik: Battle of Britain lesz az új név? -
Van égő Wellington is... -
Nálam ilyen egy régi vista teszt alatt fordult elő, OpenGL-ről DirectX-re átállítva megjavult. -
semmi 5let? -
Jó a refrén 
We don't need no water, burn the motherf*cker
-
Szepy2884 #31828 Na végre!!! Már nagyon ideje volt már, mert már nagyon untam, hogy csak a Messer éghet. Ehhez a képhez van is egy kedves kis nóta ami most eszembe is jutott 

-
rák essen ebben a fórumrendszerbe, hogy nincs szerkesztési lehetőség vagy előnézet. -
-
végre látok angol gépet is lángolva -
nvidia, 8600gt hogy pontos legyek, drivert újraraktam teljesen, egyébként mikor régebben is próbálgattam, akkor laggzott a játék és ugyanez előjött másik oprendszeren, akkor ott meguntam és otthagytam.
Ha a hardware shadows-t kikapcsolom akkor viszont helyreáll 5let valakinek? -
Csak lazán kapcsolódik, a Tigerfibel ha kell valakinek (ennél jobb minőségű jpg-k) privizzen, és e-mailen elküldöm :)
-
Próbáld shaders=0 t tenni
Driverhiba. Véletlen ati kártyád van? -
http://wiki.sturmovik.de/index.php?title=Conf.ini
ez az oldal
egyébként jsgme-ben:
uranium_effects
effects_high
smaller fonts
van betéve, de ehhez a részhez nem igazán értek -
próbálgatam szebb grafot kihozni ezért elkezdtem a wikipédián található német leírás szerint csinálni, driver friss, opengl, azért ablakban, mert egyszercsak megőrült a freetrack és amint elindult fullscreenben a játék
az érzékelő pontokat elvesztette, + mivel nincs xfire, steam support így egyszerűbb az alt-tab.
config:
[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=3
TexCompress=0
TexFlags.UseDither=1
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=0
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=0
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=0
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=0
TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1
HardwareShaders=1
Shadows=2
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=2
Forest=3
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=3
TexLarge=1
TexLandQual=3
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=4
Effects=1
ForceShaders1x=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3.0
-
Richtofen #31819 Egy mit dobtál össze?
Videokártya driver friss?
OpenGl vagy DirectX-ben megy a játék?
Jól látom ablakban futtatod, nem full screenben?
csatoj egy conf.ini-t. -
Üdv!
A configolgató emberekheez volna egy kérdésem, naggyából összedobtam egyet az up alá, csak ebbe ütköztem: -
megyer11 #31817 off:
Abban egyetértünk, hogy a legtöbb baleset amiatt van, hogy sok autós kikanyarodik a motoros elé. DE! Azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ha a motoros nagy sebességgel halad, (kb. úgy mint a videón) akkor nem is láthatja előre az autós, mivel akkora távolságot fizikailag képtelenség belátni. És akkor már nagyon nem az autós a hunyó. Nemrég volt nálunk halálos motoros baleset a nagy sebesség miatt. Aki versenytempóban közlekedik közúton az viselje a következményeket is...
képek... -
istikovacs76 #31816 Talán egy Galeb G-2 és egy Jastreb J-21? -
istikovacs76 #31815 Csak, hogy valami köze legyen már a repüléshez. Ezt a videót a divecenteren találtam. A horvát háborúról van szó benne, ahol a horvátok lelőnek két galebet. Az aaa nem csak az il-2-ben hatásos:)
Horvátok lelőnek két Galebet -
Glo #31814 Nektek megy a Lobby? Nekem Runtime error-t ír. -
Rendben van, kétütemű dízel, soros motor, hat henger.
DE! tizenkét dugattyú, kettő főtengely! most nézem.
Ez még nekem is új. Pedig jó régi technika.
-
Glo #31812 Mihez van ez? Óceánjáróhoz? -
Fürtös #31811 Pista kicsit berágódott az a főtengelycsapágy,öszörüjjed mán fel egy kicsit:
Jóvan Józsikám hozzad oszt felhúzzuk kicsit!
-
zoltang #31810 Egy pár motor, többek között páncélosokba tervezve:
Az utolsó 3 oszlop: lökettérfogat [cm3], fordulatszám[1/p], teljesítmény [le]. -
Lacusch69 #31809 Ju-86P1 -
keressetek rá a jumo 204-re. Két ütemü, 6 hengeres dízel, repülőkbe volt tervezve. -
Dízel póver. Világéletemben imádtam a dízelmotrokat.
Ju-52 esben volt dízel is. Biztos húzott kondenzet, de nem fehéret hanem feketét
-
Lacusch69 #31806 A Porsche-féle "Tigrisen" diesel-elektromos meghajtás lett volna.
Végül a Henschel-féle benzines, karburátoros Maybach motoros változat lett a befutó. -
Igaza van Dominónak,a másik fórumon is írják,hogy a Tiger-ek nem Diesel-ek voltak.
Itt egy felújított Tiger tank:
-
Elég érdekesen van megoldva, két darab 6 elemből álló soros adagoló.
Rakhatták volna a hét hengersor közé is egyben, bár így is gusztusosan néz ki. Nekem Tetszik.
-
ok -
Őrült iván,ennek kötélből vannak az idegei ezt még nézni is rossz volt.Talán van egy kis öngyilkossági hajlam benne. -
Lacusch69 #31801 Látom, ismersz olyan embert, akinek az unokatesójának a barátja egyszer beszélt olyannal, aki ült motoron... -
Diesel??A német harckocsikban csak benzinmotor volt.Ez vagy elírás,vagy T-34-es motor,abban volt V12 dízel. -
messerharcos #31799 bocs caps lock