91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    Frissítettem a hírt néhány képpel és videóval. Poginak pedig megköszönném a videógaléria bővítését. :)
  • Richtofen
  • Richtofen
    Szobánként 30 fő lehet a chatben (asszem a szoba alatt a játékok szobáját kell éreteni azt hiszem).

A készítő nem tudja finanszírozni a szervert, adományokat vár.
  • Sanyo
    Nem tudom megmondani, de az biztos, hogy tudják mit csinálnak. :)
  • Glo
    Gépbeszerzést tervezőknek:

http://www.pc-outlet.hu/konfig.htm

Ez egy esztergomi cég, a Prohardveren is van egy cikk róluk (igaz "kissé" marketing szagú), azonban agépekben szereplő konfigok már jobbak a ph-n tesztelt gépeknél, és olcsóbbak is :)

http://prohardver.hu/teszt/imperium_konfiguraciok_tesztje/imperium_i5_hd_pc_es_phenom_ii_hd_pc.html

A kommentek is mind pozitívak.

Mondjuk azt nem vágom, hogy az általam kinézett Imperium Phenom II HD PC-ben ha 460GTX helyett 5830-at akarnék az miért kerülne 15E-el többe, mikor a GTX mindenben veri az ATI-t. De ez legyen az ő bajuk :)
  • Zpogi
    A messzeres videónál majd kisül a szemem attól az ángélus felségjeltől
  • mijki
    Most engem beengedett már a lobby :)
  • Glo
    Sanyo, ezzel az Outerra3D-vel mi a szándékuk a fejlesztőknek? Oké. hogy hobbiból fejlesztgetik, de hozzá lehet ehhez valamikor jutni? Én még így bugosan is elrepkednék az Apache-al :)

Mondjuk a minősége alapján nem csodálnám, ha katonai kiképzőprogramok lecsapnának rá :)
  • Szepy2884
    Ugyan ebbe futottam bele tegnap én is. Nem engedett be, helyette kidobott a HL oldalára. Mondom nooooormális????

De most komolyan! Ennek mi értelme van????
  • Sanyo
    Igromir 2010 - második nap, egyelőre semmi újdonság, remélem, hogy a hivatalos trailert felteszi valaki.
  • Sanyo
    Ide gyűjtögetem a videókat, aki olyat talál ami még nincs fent, csak adja hozzá.
  • V Domino #32026
    Engem a fizika,sérülésmodell,hitbox sokkal jobban érdekel,mint a külcsíny.A felbontást tudod butítani,hogy jól fusson szar gépen is,de ha ezek nincsenek jól megcsinálva,akkor mehet a levesbe az egész.
  • szekelyland
    320*200, 16 színnel elmegy ez..... nem kell agódni. És az ellenség is jó messzíről fog láccani ezen a felbontáson, attól a pillanattól hogy megjelenik, máris kitakarja a fél revit
  • Glo
    MAjd futtatjuk 640*480-ban valami 15 colos ezeréves monitoron
  • messerharcos
    nekem ehhez nincs elég gépem
    Bár szerintem nem vagok egyedül
  • szekelyland
    ÁÁ, ezt nem veszem én be. Egy számítógép alkatrészei közül (cpu, gpu, hdd, ram)a memória a legolcsóbb, má ne ilyennel etessenek. Az a dover melletti folyamatos szaggatás az nem ram miatt van, az csak "egyszerűen alacsony fps" mert vagy a videókari vagy a proci nem bírja a tempót. Lehet a mekdumálszos hájpacni bunkó gyerekek beveszik a mesét, de én nem, messziről látszik hogy nem a memória az oka.
    Egyszerű diagnózis: a játék könnyen megy, deszaggat a joystick, stb viszont jól válaszol: videókártya. Ha szaggat de simítja a szaggatást, de mintha be lenne lasítva, a joy és a billentyűparancsoknak kicsi késése van: cpu. Ha simán megy de időnként egyszerűen megakad (akár pár másodpercig, miközben a merevlemez félkiló kávét beőröl) akkor a Ram az oka.
  • Lacusch69
    Xfire...
  • VO101Tom
    Hova nem tudsz belépni? Mit korlátoztak le?
  • Richtofen
    Azt hiszem ez fogja megpecsételni a HL sorsát. Eddig is csak azért használtam mert ez volt az pszeudo szabvány.
  • Richtofen
    ... csak ha előbb egy másik játékot választok (pl Lomac)
  • Richtofen
    Király. A HyperLobby készítője lekorlátozta az egy room-ban levő emberek számát 30-ra.

Most ép be sem tudok lépni.
  • Zpogi
    "A képek szerint 2.8GHz-es Intel i5 processzor, nVidia 460GTX videókártya és 2 GB ram van a gépben és 1920x1080-as felbontáson megy"
    Hát akkor talán nincs is mitől félnünk,nekem csak 1680x1050-et bír a moncsim,talán nem lesz problémám full beállításoknál.
  • Zpogi
    Naná! Benne vagyok.
  • acidrain
    Én benne vagyok.
  • VO101Tom
    Holnap este van kedvetek kis 1v1 gyakorláshoz?
    Úgysem sokáig il2-zünk már...
  • Papa01 #32012
    Nem értem, miért nem tudtak belevarázsolni még két gigát.. :))) Félek ez csak mese habbal.. :(
  • messerharcos
    köszi:D
  • Sanyo
    Ilja hozzászólása szerint: Intel i7, nvidia 460, az akadás oka a 2 giga ram.
  • mijki
    És nem hiszem, hogy gyenge gépek lennének ott...
  • istikovacs76
    Ahogy nézem, a harmadik videón amikor 110-essel megy a csóka, kicsit beszaggat földközelben. (nem is kicsit)
  • Sanyo
    Köszi, összeszedtem a képeket és a videókat: Igromir 2010 - első nap.
  • Nohab
    A legalsó kommentben a linkek videók a játékból.
  • VO101Tom
    Ne a fejhallgatót ragaszd bele, lehet kapni hangerőszabályozós hosszabítót fejhallgatókhoz (mikrofonokhoz), kis jack-dugósat nézz. Ha a füles tönkremegy, nem kell kibarkácsolni, ráadásul messzebb is teheted a csomagod.
    Leszigetelni sok mindennel lehet, gél állagú tömítőtől kezdve a beragasztózásig csomó módszer, próbálgasd. Az mp4 lejátszót külön nejlon zacskóba, aminek legumizod a nyakát - az is védi azt, ha a hordó esetleg eresztené a vizet.
    Az áram boruláskor nem ráz meg, még ha közvetlen az akksit nyalogatnád, az sem, amit a füles kap, az még kevesebb. Vízhatlan füles biztos létezik, hopp google dobott is egyet: füles. De ennyi pénzért már inkább belefér az az évi 3-4 ha borulásnál tönkremegy.
  • messerharcos
    Na gen nem olaan mintha a kis gézengúzokat nagyon lenyűgözné, bezzeg ha é lehetnék ott, egész nap sugárzó arcal kockulnék, nem lehetne onnan elinni, állhatnáak sorba, akkor se mozdulnék és minden egyes lövésnél másiákusan felröhögnék MUHAHAHAHAHAHA!:D
    én szerintem tökéletes "reklámarc" lenék ehez a gtémhez:D
    És mikor karácsonykor meg fogom kapni és fogok örülni neki:

• messerharcos
    Értem, tehát elileg a hodó fedelét amivel rácsavarom a hordóra, arra egy lyukat, amibe belerögzitek állandóan egy fühalgatót viszhatlanul. A fülhalgató ha tegyük fel borulok ami évente 2-3szor meg is esik, viszont mindenképp tönkremegy nem? Vagy van vizhatlan fülhalgató is? ja és ha épp rajtam van és gy boruok nem b@szhat meg az áram? És a hordóra ha furok lyukat a fedelére, körülötte mivel lehet vizhatlanul és erősenn leszigetelni-odaragasztani a fülest?
  • VO101Tom
    Fejhallgató nem jó? Ha megtartod a vízhatlan hordód, abból biztos ki lehet vezetni egy vékony kábelt, mondjuk egy fejhallgató hosszabbítót (MM-ben párszáz Ft) úgy, hogy normálisan le van szigetelve, és akár messzebb is rakhatod. Légmentesen lezárt dobozból, főleg ha távolabb van tőled, és még egy erős hangfal is szarul hallatszódna. Kis aksiról meghajtva a teljesítmény amúgy sem lehetne nagy.
  • Szepy2884
    Ha csak a "jóképességű" gyerekek arcát mutatnák, a játékot nem, akkor azt mondanám: biztos nem lehet valami nagy durranás, nézd meg mennyire unják már csak a kipróbálást is

• Glo
    Ez a hangszóró tudásától függ, nem az mp4-től. Jobban jársz, ha veszel egy hosszabb fülest :)
  • messerharcos
    ehehehe! ezek a kocka gyerekek előbb próbálhatják ki? ez nem ér!
  • messerharcos
    Sziasztok! Nagyon nagyon nagyon OFF kérdés. Ha veszek mp-4-hez kis hangszórót, bedugósat az menyi hangerőt tud? Ugyanis az mp-4em kihangostiható, és gondoltam mostmár kipróbálom evezés közben hogy berakom a száraz ruhám mellé egy műanyag vizhatlan hordóba és azt berakom magam mögé, de rájttem, abszolút szigeteli a hordó a hngot és szószerint semmit s halok. Ha szerzek egy hangfalat amit hozá lehet dugni az jóval hangosabb mint az mp-4 alap hangszórójának ax ereje? Tudtok mondani decibelt? vagy értéket kb hányszor tud többet?
    Égető kérdés mivel rájtttem, sport teljesitményem és a kitartásom sokszorosára növeli a zene=)
    köszi!