91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Szia Tomcsi!

Sajnos még nem tudják,hogy mikor lesz kész,mindig csak annyit mondanak,hogy kiadják amikor kész lesz. Meg hogy ezt ők a szabadidejükben csinálják teljesen ingyen,ezért halad ilyen lassan. De már a bug-ok keresésénél tartanak,csak mire egyet megoldanának az felvet még egy párat.

Legalábbis ezt írják a fórumon,de remélem már nemsokára kész lesz.
  • GálTomi
    Pogi!

Arról van valami hír hogy még hányszor két hetet kell várni a 4.10m patchre? Egyedül a Re 2000 miatt vagyok rá kíváncsi de a miatt nagyon.
  • Zoli105
    Francba nem adja ki a képet az ördög vigye el!!!!!
  • Zoli105

Upsz!:D
  • Zoli105
    A másik hát nem tom ezt s lelehet könnyen szedni és vízhez kötött!:S de a játékból van a kép!:P
  • Zoli105
    De ha már itt tartunk az E1 is betehették volna!
    És miért vennék ki az orr ágyút, hát az akko nem lesz valami fer bár ki tudja.
    De azért egy két gépre kíváncsi voltam és a googleban megnéztem hát nem istom nem vezetném őket!:P
    egy olasz bomber(az egyetlenxD)
    Tessék az a híres bónusz gép hát nem hinném hogy beleillik a képbe :DxD

A többit már meg sem merem nézni!:S
  • Szepy2884
    Nekem csak annyi fér bele, hogy minden korhű legyen. Se több, se kevesebb.

Aztán ha majd idővel új gépeket akarnak majd belerakosgatni meg új helyszineket, felőlem tegyék. Az legyen majd a jövő zenéje. De addig is minden legyen korhű.

Amúgy meg nyugtával dicsérjük a napot. Engem már csak az érdekel hogy mikor és mit vegyek hozzá, hogy a doveri-sziklák majd ne képregény sorozat legyen.
  • Lacusch69
    Help...

Sikerült Vista alatt működésre bírni a gameportot a hangkártyámon.
    Fel is ismeri az öreg MS Sidewinder FFB-met, viszont nem tudom kicsiholni belőle az erővisszacsatolást. (Az alap "előfeszítés" megvan, és természetesen a játékban is bekapcsoltam az FFB-t. Az effekteket tartalmazó mappát sem bántottam.)

Ötlet?
  • Zpogi
    Nekem is belefért volna,(meg az MkIIb-s Spit ill Hurri is)de lenne is rinyálás a veres oldalon,helyette viszont kaptunk fos G 50-es Fiat-ot meg Csér-t. Majd meglátod előbb-utóbb kiveszik az orr ágyút is az E 3-ból,mint mostani szervereken,de legalább a szárnyágyút nem tudják korlátozni :)
  • VO101Tom
    A Hurricane két változata közül a DH 5-20 egy kéttollú fa légcsavaros, vászonborítású szárnnyal épült típus, a "Rotol" háromtollú, két állású fém légcsavaros, fémborításos szárnnyal épült. Il-2-ben a vászonborításos nem is szerepelt, ha a bobba beteszik, egészségükre. A Spiteknél a két Mk I is hasonló lehet, abból is épült fa légcsavaros változat, a legjobbnak tűnő Mk IIa az új, 1150 LE-s Merlinnel kb partiban van az 1175 LE-s DB-vel, ami az E-3, E-4 gépekben volt. Nem hiszem, hogy az Il-2-től nagyon eltérne a BOB abban, hogy melyik gép mire jó, minek mi az erőssége, gyengéje.

A Bf 108-ast én is néztem elsőre, hogy minek bele, de ha azt nézem, a Tiger Moth is fegyvertelen gyakorlógép, akkor elfér. Sőt, ha lehet multiban oktatásra használni, akkor még jó is. Inkább a kimaradt gépekkel van bajom, nemtom ez mennyire összekalapált verzió, amit csak a kiállításra csináltak, mi kerül még bele a megjelenésig. Majd megpróbálunk faggatózni :)

• repvez
    én csak azt sajnálom ebben a javitásban hogy mire kijön addigra a BOB miatt már nem nagyon fognak rákoncentrálni ,igy részben feleslegesen fektettek bele sok munkát
  • VO101Tom
    Az Angliai csatában az E-7 is csak a végén repült, az a 10 darab elő-szériás F - amit 1940 végére építettek meg - semmiképp se legyen benne, azzal átesnénk a ló túloldalára (mint a ruszkik a '42-es I-185-el). E-4, E-7 viszont még illene bele.
  • Zoli105
    értem :S pedig milyen jó lenne ha lennének ilyen gépek benne!:D
  • Zpogi
    Ezeken a korai hurikon meg spiteken,nincsen csak kiskaliber. Gondolj bele,ha Emil 4-seket kapnánk,netán F 0-ás szériát a páncélozott kabinjainkban az életben nem lőnének le,E 3-ban több az esélyük pk-t lőni.

A mostani BoB szervereken az a tapasztalatom,hogyha 1940-es gépkiosztás van eléggé kiürül a szever vörös oldalon,nem úgy mint amikor MK 5-ös spiti van F 4-es meszák ellen.

De ez csak az én meglátásom.
  • Zpogi
    Itt van még két jó videó:

• Zoli105
    Ez mi!? nagyon nem fer hogy a britteknél van egy határ vadászgép a németeknél meg 1 vadász és egy romboló van Bf108 mit keres itt!? azt sportrepülőnek tervezték nem!?Hát elég vicces lesz a multija hogy csak bombázókkal tudsz majd "vadászni" ha korlátozva lesz a messzerek száma!
    És hol vannak az olasz bombázok!? P108,SM36,CR32 stb!xD De az elmondható hogy nagyon szépek a gépek!:D( de azért is még lehetett volna egy két Emil variáns meg a Bf109/F0 széria és már mindjárt élvezetesebb de majd kiderül !:D)
  • Zpogi
    Szívesen Sanyó.

0:52-nél van benne egy spit aminek ugyanolyan hűtője van a szárny alatt, mint a messzernek. Érdekes lesz hátulról azonosítani.
  • Sanyo
    Köszönöm, ki is híreztem gyorsan. :)
  • Zpogi
    A Daidalosteam megörvendeztetett minket egy videóval:

Itt az oldal linkje.
  • Sanyo
    Tom kigyűjtötte a repülhető gépeket, amelyek az altípusokkal együtt 31-en vannak.
  • Glo
    Ha behisztizik akkor meg csak csinál egy orsót.. ha kapaszkodik akkor egy negatív dobott orsót
  • Szepy2884
    Ja tudom már! Biztos majd a királylányt kell kiszabadítani a főellenség markaiból, ala Super MArio Bros.
  • Sanyo
    Jó kérdés. :)
  • Szepy2884
    Annak a leány szöktetéses képnek meg mi értelme????
  • acidrain
    "Ha alszom, és nem kellő tapintattal ébresztenek fel, elsírom magam.
    A sírással felizgatom magam...és izgalmamban fel kell kelnem...." :)))

Nagyonnagy ------>A hagymás bab napja
  • Sanyo
    Igromir 2010 - harmadik nap. Amint elkészül a SimHQ interjú Oleggel, azonnal nekiállok a fordításának.
  • Richtofen
    Jó bizony, kár hogy ritkán tudok zavartalanul TS-re menni
  • Szepy2884
    Mi köszönjük :)) Ugye hogy nem volt rossz egy kicsit összedolgozni a TS-en :))))
  • Richtofen
    Hát jó volt ez a kis reppenés, uraltuk a szervert. S~ mindenkinek :)
  • Zpogi
    Igazán nincs mit
  • Szepy2884
    A skywalker Lájos méltó utódja :)))
  • VO101Tom
    A darabszámmal nincs gondom, valszeg a kidolgozottsággal sem lesz ;). Én aztnemértem, ha meszából elég az az egy (E-4 azért még beférne az angliai csatába), akkor miért van annyi variáns a hurriból meg a spitből? Ja, mert az alap azokból annyira fosch? Hát remélem az is marad
  • Szepy2884
    És mennyire szaggat így?
  • Nohab
    Eddig mindig azt mondtátok, hogy legyen sokkal kevesebb gép, de jóval kidolgozottabbnak.:D
    Amúgy tényleg átestek ezzel a ló túloldalára, de idővel gyűlni fognak a gépek. Célzok itt a moszkvai csatára.
  • VO101Tom
    A planesetet nézegettem végig az egyik videón, 31 repülhető gép, 15-15 oldalak szerint, plusz Su-26M, viszont ebből vadászok:
    Angol: Gladiator MkII, Hurri MkI (két altípus), Spitfire MkI (négy altípus)
    Német: Bf 109 E-3
    Olasz: Cr-42, G.50

A többi vagy bombázó, vagy csatagép, vagy alibi (Bf 108-as mire jó?)...
  • Her Laca
    Itten ülök Egerben ,lopom a netet :) és megrökönyödve olvasom,hogy válságban van a lobby. Ez már a vég!
  • VO101Tom
    Amikor írtad, felmentem lobbyra, de akkor nem volt csatlakozási gondom, most sincs. Ezért kérdeztem, mert nem tudtam milyen szobára gondolsz a 30-as limittel. Most 300-nál többen vannak lobbyn, ezek szerint vagy kapott támogatást, vagy lazított a limiten.
  • TG Gida
    Talán memória hiba lehet.
  • VO101Tom
    Fent vagyok TS-en, ha majd jöttök.
  • Romeo One
    OFF:
    Samsung DVD író, olvasni gond nélkül bármit, írást félúton eldobja DMA hibával. Vkinek ötlet?
    ON