91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #32117 Ez nagyon jó! Honnan van? -
Szepy2884 #32116 "Inkább dobna ki egy bétát Oleg a szakértők közé ,talán építő jellegű kritikát is kaphatna."
És mi van, ha nem is mi vagyunk a célközönség??? -
istikovacs76 #32115 Király:( És akkor csesztetik az embert miért használ (már aki használ letöltésre - nem csak játék/film/egyéb) torrentet. -
Lacusch69 #32114 Annyira a pénz felé tendálódik minden, hogy a prad.de-n 2.5 ojróért nézheted meg az újabb monitorteszteket. Nem kicsit baxtam fel az agyamat...
Aprópopó, használ valaki 22" monitort full HD felbontásban? -
istikovacs76 #32113 Nem tudom online fronton mik a hírek róla, de remélem nem lesz fizetős. Mostanában eléggé arra tandálódik az egész ipar, hogy vedd meg az alapot, majd a kiegészítéseket le lehet tölteni konvertibilis valutáért. Plusz még a szerver is fizetős (ol World of Warcraft, Star trek Online).
Remélem Olegék nem erre húzank. -
istikovacs76 #32112 Nekem sem tűnik annyira nagy ugrásnak főleg az ultrapackhoz képest. Olyan kicsit, mintha egy ultrapack 2.2 lenne így elsőre. Persze lehet, hogy tényleg máshogy mutat élőben de, hogy már évek óta fejlesztik ezt, és az ultrapackot összehasonlítva (főleg tényleg a lángolás), nem mutat annyit amynnit az ember várna tőle. Lehet a sérülésmodell részletesebb, de ha ezt a videót valaki belinkelte volna cím nélkül, akár még az IL-2 sturmovik birds of preyre is gondoltam volna.
Remélem tényleg ütős lesz, és csak pesszimiska vagyok:) -
Hát a videót végignézve, én lehet hogy proci meg videókari helyett inkább egy kerékpárra gyűjtök....
Ez a nagy fejlesztés 4 év alatt?? Hát kéremszépen én tojok arra hogy a csillogó tenger hullámzik vagy hogy a levéltetvek járkálnak a reptér füvén. Az az égő Hurri röhejes, a fény-árnyék játékon meg a részeg pilóta lengedezésén kívül semmi különöset nem látok és látom hogy a szerencsétlen gépek alig bírják a szimet, kurvára nem úgy tűnik hogy a Ram nem elég... Meg az a malter kombatos menü hát az kiakasztott...
Inkább csináltak volna újabb fizetős patchet az il2 höz, modolva az is van olyan mint ez. Bocsi fiúk, de ha kijön a gém, én leghamarább torrenten fogom megvenni és utána majd meglássuk..... -
Dög ez a rajz.
-
Lehet,hogy a glikolnak ilyen a színe,ha olajjal keveredik,mármint sárga. A zöld meg sima glikol lehet? -
Szepy2884 #32108 Hogy egyik se látott még szimulátort, de még joystickot se, az biztos. A gyerek bedugózik és az WASD billentyű kombináció körül matat mintha csak valami agyhalott FPS-sel játszana, ahelyett, hogy a joyt markolászná. De a csúcs, hogy iván csak rájött, hogy még is van értelme a botnak, de a HAT switchet balkézzel átnyulkálva kezeli 5:43-nál 
A gépkiválasztás meg mintha a Need For Speed-et idézné, de nem egy repülőszimulátorét. Arra is jó lenne rájönni, hogy az olaj a szélvédőre kerülve hogyan lesz rikító sárga és egyébb, a melegek zászlójáról kölcsönzött színekben pompázó.
Viszont ahogy a Hurri lángol, hát az nem egy atom villanás! Még az IL2-ben is jobban megvan oldva modok nélkül!
-
Hát eléggé árkádos vagy Il-2-ős nek látszik.De remélem hogy csak a játszhatóság miatti egyszerüsített beállítások miatt tűnik ilyennek.Én pedál nélkül eleve nem állok le repülni,ha rendesen repülhetőek a gépek pedál nélkül is akkor az már árkád.Olyan érzésem van hogy komolyabb szimulátort a nagyközönség elé kitenni annyi mint gyöngyöt dobni a disznók elé.Mert a legtöbb laikust nem igazán érdekli/nem érti mi benne a jó-unalmasnak tartja stb. -
Kojak23 #32106 Nem tudja valaki hogy mi a videó alatt hallható zene előadója és címe?
Off: a motoros, akit mondtam hogy oldalba kapta az autóst nemrég...meghalt. Ma reggel láttam a mécseseket az út mellett. :( -
No meg nekem az sem tetszik (bár ez szubjektív) ,hogy a gépválasztásnál szép kis képek vannak ,gondolom az idióták miatt . Mi lesz ha bővül a választék?
Hol vannak a gépek beállításai,skin ,fegyver benya stb? -
A sok idióta hátizsákos bolsevik meg hurrival német ,míg messzával angelus felségjelzéssel repked. Hogy szakadna rájuk a mennyezet . Inkább dobna ki egy bétát Oleg a szakértők közé ,talán építő jellegű kritikát is kaphatna. -
Pontosan ugyan ezt érzem. Volt egy másik videó, ahol egy mesza bukfencezik a vízbe. Mintha csak az il-2 sebzését láttam volna.
Lehet az újítások a videók nem mutatják. Komplex vezérlést, és a "rejtett" sebzések, gondolok itt a hidraulikára és társaira. -
3.percnél a hurri ahogy ég ,hát nem estem tőle hanyatt.Mi több ! Kezdek kiábrándulni. -
Richtofen #32101
-
Az a zöld takony mi a hurri szélvédőjén? Meg az a sárga az olasz csodán?
A vízre szállás tiszta il 2 ő. Kicsit az az érzésem ez semmi más mint egy felturbózott il,szebb kabinokkal. -
Glo #32099 Azt is rántotta az elején dugóba, na.. 6 sör után már vannak gondok
-
Glo #32098 Az E3 is repülhető
-
Nem is mondtad, hogy ennyire szereted a Hurricane-t...
-
Glo #32096 Gondolom a "Realistic gunnery" ki van kapcsolva. Szegény gyerekek mennyire utálnák fél óráig szegelni a bombereket egy vékony füstcsíkért :)
Viszont az látszik mennyire nincsenek képben. A gyerek 5mp alatt laposdugóba rántotta a Hurrit :) Viszont szépek a napsütés effektjei
Naés azok a motorleállítások..
Tuti vettem volna egy minden napra szóló bérletet, leültem volna 5 liter kólával meg 40 szendviccsel az egyik gép elé, aztán toltam volna neki zárásig minden nap
-
Itt egy újabb videó a BoB-ról Igromir-ból,van benne egy Hurri,sorra gyújtja ki a bombereket. Lehet,hogy Olegék így felturbózták a kis kalibert?
-
Nem tudom ,most egy AMD athlon II X4 3Ghz esem van ,ha jó hozzá akkor marad ez,majd meglátom. Videó kártya biztos nagyon erős kell ,de majd ez is elválik. Ahogy nézem van még időm töprengeni:) -
Feléleszteni gameportot nem vészes, ffb-t viszont nekem sem sikerült előcsalnom, nincs rendesen megírt driver vista/win7 alá -
Glo #32092 Nekem 4 magos AMD Phenom II lesz benne. De még gondolkodom a 6 magoson, csak 15E-el lenne több. De szerintem a 6 magosok még nem olyan kiforrottak, úgyhogy marad a 4-es. -
Glo #32091 Melyik fele Ata? Lepárolni akarnak belőle, vagy beletenni valakibe?
-
Jaja, már nekem is visszajeleztek egy kaliforniai egyetemről hogy stimmel a vércsoport jöhet az a bal vese, tüdő meg fél máj..... -
Szepy2884 #32089 Milyen lesz majd az a 4 magos Intel vagy AMD?
-
Veszek egy ,nem kettő valami brutál videó kártyát ,meg alácsapok egy 4-5gigás 4magosat 10 giga rammal,az csak elviszi. -
Aztán másnap reggel hammerhead-el indítanék, és a hölgy csinálná a boom&zoom-ot.
-
Glo #32086 Igen igen, lehet, hogy tényleg arra pályáznak, hogy lejjebb menjen a vga kártyák ára, és többen meg tudják venni.
"- Oleg, mikor adjuk ki a játékot? Már egy éve nem is nyúltunk hozzá..
- Várj Jurij, megnézem az Nvidia - ATI kártyák árindexét.. Nem, még nem elég alacsony, még mindig csak a NASA gépein menne el full grafikán. De majd ha elterjedt lesz az ATI 6xxx széria, akkor kiadjuk! Szerintem 2 hét.." -
Ez is olyan lesz mint anno amikor befutott az il2: még nem volt nagyon olyan gép amin full grafikán menjen, radeon 7000 esek és Riva Tnt2 idejében. De rá két évre már jöttek a jobb kártyák....
Ez is tuti úgy lesz, a köznép a kétkórós gépein a reletíve jó 7600-asokkkal meg hg 3xxx 4xxx kártyával minim grafikán elnavigál, élvezve a fizikai modellt és a sérüléseket, pár kifagyással, miközbe nyálcsorgatva nézi a fullgrafikás screenshotokat az 1c fórumán.... DE még 2 (hét) év, és elég olcsó lesz a vas hogy mindenki futtathassa a Bobot,,, -
Ugy-e ugy-e?
Kezdenéd egy kis fordulóharccal, majd egy jó boom and zoom után levulcholnád rendesen, mi???
-
Jajaja!
Én is attackolnám őket!
-
IL-2 Flight manual:
-
Én meg csak gyűjtögetek, gyűjtögetek:) mire megjelenik ne azon keljen idegelnem magam,hogy akad mint a veszedelem:D -
Én szívesebben játszanék velük az életben inkább 
,főleg az első képen lévőkkel!
-
Zoli105 #32079 Hmmm szép csajok meg kellenek is a képbe de mi közük van az Storm of Warhoz!? Semmi bajom velük csak érdekélen, lehet hogy majd szerepelnek a játékban!? 

-
Storm of War - Igromir 2010, negyedik nap.