91390
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Azért nincs, mert besz@rtak a repülőgépek zajától, és mindenki elbújt. 
-
Lysandus #32197 És miért nincs forgalom az utcákon? Olyan az egész, mintha vasárnap dél lenne és mindenki otthon kajálna... Vagy mindenki vámpír lett és nem merészkednek ki nappal az utcára... -
Megoldottam a problémát, akinek megáll a betöltés, és Restore-update után sem működik, az frissítse a JSGME-t, utána működni fog. -
Richtofen #32195 10 kalandos leszállás.
Jumbo a "mezőre", házi barkács repülő az autópályára, stb :)
-
Még mindig aránytalanok az emberalakok.Úgy néz ki, mintha gyerekek ülnének a fülkében. -
Valóban,sorry,torrent-en fent van. -
Richtofen #32192 Nem működik a link az oldalon. Legalábbis nálam. -
OFF
Itt egy terjedelmes film a Trianoni "Békeszerződés" Magyar vonatkozásairól és az ez által elvesztett értékeinkről.
Háború a Nemzet ellen
ON
-
Külön layeren van minden. -
Hát, ha már így kifényezték a gépeket, remélem külön map-on van a csillogás, hülyén nézne ki egy koszos, kopott, lestrapált skin, amiben borotválkozni tudsz
-
:) -
Komám én nyögdíjba megyek mire ezt kiadják 

-
De jó:) Nagyon ott van a grafikai motor a fények az árnyékok ,hihetetlen.
És a videó is pazar.
És ez jövő karácsonyig még jobb is lesz ,ebben biztos vagyok.
-
Hát igen és Oleg szavaiból is ez tükröződik sajnos.
Azt mondja,hogy megpróbál majd a jövőben is videókat csinálni a pénteki frissítésekre(tehát még lesz egy jópár
),de nem igéri.
Azoktól a hangoktól meg már úgy írtózok,amikor meghallottam a SOW alatt majdnem dobtam egy hátast. -
Richtofen #32184 Az Il az IL csak rosszul látszik -
Richtofen #32183 Szép, tetszik, biztos jó lesz szerintem. De úgy becsülöm, hogy kb 15-ször 2 hét. Hangok az Il-ből vannak még, grafikus motor nyögdécsel finoman szólva. -
Storm of War - megvilágítás és árnyékok, valamint az Igromir 2010. techvideója. -
Zair #32181
Na ilyen lett elsővéhás göpzivel. Egy igazi ász :-D
Nose artos? Simán meg lehetne csinálni, csak kicsit komolyabb "gyüjtő munka" kéne hozzá. Azt hiszem olyat is láttam az e-bayen. -
Az igazi az lenne,ha háborús noseart-ok lennének a kártyán meztelen rüfkékkel.
-
Zair #32179 Én rendeltem után-gyártottat az e-bayről, két pakli posta meg minden kölcséggel 17.50 dolcsi. 3600 HUF körül csengettem érte, kíváncsi vagyok mikor jön meg.
Amúgy eredetiek is vannak de olyan 40-50 dolcsikat kérnek egy pakliért. Én most felvettem egy nyomdával a kapcsolatot, hogy mennyiért gyártanának le egy ilyet itt belföldön, meg akkor gyártanék 1 vh-s kivitelben a ROF-os (köztük jómagamnak :-D) srácoknak is, hátha érdekel valakit. -
2:30-tól 2:35 -ig tisztára mintha a BattleofBritaint látnám az esti hirig közben. Megy a "vonat" mennek a kill-re a srácok. 
A zene alatta Rammstein. -
Nagyon jó!
Holnap reggel ezzel keltem a szomszédokat.
-
Szepy2884 #32176 privát ment -
Valami miatt nem tudok bemenni a Battle of Britain-ra 
A képen látható pozícióban megáll a betöltés, a chat ablak normálisan működik.
Update restore-t csináltam az Ultrapackon, Warbirdsofprey aktiválva, púzom sincs mi lehet a baj.
-
Ebben még repgépek is vannak:) Csak hogy bővítsem a spektrumot:)
-
Kojak23 #32173 Nem akar belépni TS-re. Volt frissítés? Másnak is van ilyen gondja, vagy csak nekem?
-

Akkor gyere, a Lobbya, mert nem látom, hogy fenn lennél.
-
Szepy2884 #32171 Akció-reakció folyt. köv.!
Én meg ezeket csak hörgős szörcsögős zenének hívom
Gyerekek! Most már fejezzük be egymás rongálását és menjünk zenél... izé akarom mondani repülni!
-
Ezeket én csak vödörrugdosó zenének hívom. 
Akció-reakció!
Tata rock...odabasz!
-
Jól megkapták a fasisztki szamoletek :)Szép gép volt a Jak is bár a púpos hátúak nem annyira.Nagyon nagy ritka filmarhívumuk van a muszkáknak úgy látom.A korai Jakokban azt hiszem felhasználtak olyan nyírfa-cellulóz anyagot borításként mint az LaGG esetében,úgyhogy lehet hogy szegelnek 0:24-nél.Mi is ez a zene a háttérben?Ismerős de nem ugrik be. -
Jesszus atya úr isten:) Bünti elérte célját,de Szepy a jó drága úr istenre és a lelki üdvödre ,mond meg őszintén (már ,hogy megnyugodjak) te nem ilyetén hanghalmazokat szoktál hallgatni ugye. 
-
Szepy2884 #32167 Katt a videó beszúrásra, majd ne írd felül az ott látható linket és mindjárt lesz nemulass! 
De hogy Scooter meghaladja az inger küszöböd, azzal nem vagy egyedül. Kivételesen egyet értünk, azonban nyílván való sértő szándékod nem marad megtorlás nélkül!
Ezért küldök neked két nagy kedvencemet. Az elsőt büntésből, a másodikat pedig hogy Westbam Atya segítségével térj meg a jó zene oltárán és hagyj fel bűnös és setét pogány Shakira lemezek hallgatásával
-
Jó videó
-
A zene kiváló és van egy két jelenet amit még nem láttam pl 2.01 nél. -
0.24 nél szögelnek? -
XD Mindig mondtam nem egyezik a zenei ízlésünk:) De ez Szepy már az én ingerküszöbömet is irritálja:) És nehogy azt mond félreütöttél ,nyomtál valamit :D ezt le nem mosod magadról többet:))
-
Szepy2884 #32162 - Scootert honnan lehetne leszedni?
- Háztetőről, távcsövessel... -
Ilyen nekem is kéne! -
Zsolt7411 #32160 Sziasztok
Szerintem nem lesz nagy durranás ez a játék csak a csomagolás lesz szép meg a reklám.Lehet még olyan se lesz mint a módolt Il-2.De ne legyen igazam. -
Glo #32159 Na ezaz.. Nem a tűzerőt kell növelni, hanem a sérülési modelleket realizálni (pl a króm-vanádium nyírfákat az orosz gépekben).