91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kifejtenéd bővebben ,hol található az az UP amiben benne van a 4.10.
-
messerharcos #32798 az up 2.01-et nem tudom felrakni, mert klönben visszaminősiti a játékot 4.09-é.Ezért máér 3-szor uninstaláltam-instaláltam.
Tudsz is online játszani? -
Mit nem tudsz feltenni?Nekem simán felment UpUpdate-l,benne van a listában. -
messerharcos #32796 nekem a 4.10 az ajándék. -
Várjál nyugalommal. Most karácsony van ünnepeljél ne azt a nyüves IL2 baxtasd. Két hét és kész lesz az is.
-
messerharcos #32794 jé ez az ai egy fokkal értelmesebb lett
-
messerharcos #32793 és mégegy kérdés,az up hogy smint lesz akkor, mert én nembirom fltennni, mert visszavált 4.09-re, és nem akarok mégegyszer reinstalálni.
Tehát, akkor most s szerverek meg az up meg mindenség hogy lesz?napok múlva jó lesz az up, vagy m
már most letudok hozzá szedni vmit? -
messerharcos #32792 köszönöm! megint egy kérdés, beálitottam az egérgörgőre a zoomot, és mükszik az a bajd csak hogy marha lassan egy halomszor körbetekerem mire felnagyit eléggé, ezt tudom vhol állitani? -
Hát ez oda.asz! Micsoda képek. Az áldóját neki:) -
Sérült, hiányzó motorburkolattal repülő Bf 110, Dornier/Wellington/Hurricane kötelékek, beguruló Tiger Moth. -
Mi? -
SaveAspect=0
-
messerharcos #32787 No sikerült felraknom. Lenne eg kérdésem, amit már elfelejtettem, ahoz hogy tudjam a nagyképernyős monitoromon nézni, álitsam át a conf inibe a beálitást 1920 és 1080-ra, ez meg is volt, de mit kelett még csinálni? mert ennek ellenére keskeny. Köszi előre is! -
Már benne van. -
Mijki. Linket itt is nézted? -
Mindenkinek boldog, békés karácsonyt kívánok! -
Megoldottam:) -
Rue East #32782 az up auto updatere már azt írja, hogy benne van, igaz most meg is állt az update -
A joy beállítások hol tárolódnak. Különben a falco tök jó kis gép lett csak ne lenne az az olasz fegyverzete:) -
békés, boldog karácsonyt mindenkinek :)
én a 4.10-zel várok, amíg a srácok az up-ba belerakják -
messerharcos #32779 Boldog karácsonyt mindenkinek!
én ugy jártam hogy még játszani se tudok mert nem lehet elinditani a 4-1 óta a zil-2-őt. Hihetetlen boldog vagyok..... -
BOLDOG KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Egy-két kép...(nehogy így járjátok)
-
A felbontás a conf.ini-ben, a személyes cuccok pedig az "Users" könyvtárban. -
Lysandus #32776 Boldog Karácsonyt minden kedves szobapilótának és családjának!
-
Na feltelepítettem:)
Elfelejtettem már,hogy mit kell átírni a config inibe ,hogy széles képernyőm legyen a játékban. Meg mely könyvtárak tartalmazzák a személyes beállításaimat. -
Hogy aztán megint elhasaljon... Azt hiszem kissé alábecsültem az érdeklődést. :) -
Visszajött az oldal. :) -
Link csak itt:
www.pumaszallas.hu/letoltesek-patch/Il2_410.exe
www.pumaszallas.hu/letoltesek-patch/4.10m_Documentation.rar -
nem tudom sehonnan leszedni a 4.09m-et...kész vagyok -
Nem hidtem hogy a nyugdíjam előtt meglesz ez a patch. Nagyon megleptek! BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN MAGYAR PILÓTÁNAK!
Ui.: Sajnálom hogy nem voltam, csak rosszalkodott a gém, és nem tudtam megoldani... -
A webszerver megadta magát, de itt vannak még letöltési linkek. A tiszta, mod nélküli 4.09m-re szépen felment és minden működik. -
Kezdődik megint a több Il2 egy gépen mizéria:)
-
Nah már össze is borult az oldal? :) -
Be volt állítva az időzítés, de jobbnak láttam őrizni a szervert, hogy minden rendben megy-e.
Egy moddolt Il-2-re telepítve nem tudtam kipróbálni a Héját, ezért most telepítem újra az egészet. -
Köszke:)
Én is Boldog ,Békés, st,stb karácsonyt kívánok mindenkinek:)
-
Gondolom akkor ennek kell egy tiszta 4.09? -
Békés Boldog Karácsonyt kívánok nektek és családtagjaitoknak!
-

Csak este tudom kipróbálni. Megöl a kíváncsiság... -
Megjelent a 4.10 patch. :) -
Mi van itt kérem? Senki sem tud aludni?:))
Én nekiálltam halászlét főzni,pedig bográcsban akartam de esik ez a rohadt eső. Maradt a konyha :) de az asszony nyolctól töltött káposztát akar csinálni így nekiálltam még hajnal négykor:)
Na most azért kíváncsivá tettél Sanyó mester:D