91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Kifejtenéd bővebben ,hol található az az UP amiben benne van a 4.10.
  • messerharcos
    az up 2.01-et nem tudom felrakni, mert klönben visszaminősiti a játékot 4.09-é.Ezért máér 3-szor uninstaláltam-instaláltam.
    Tudsz is online játszani?
  • V Domino #32797
    Mit nem tudsz feltenni?Nekem simán felment UpUpdate-l,benne van a listában.
  • messerharcos
    nekem a 4.10 az ajándék.
  • Her Laca
    Várjál nyugalommal. Most karácsony van ünnepeljél ne azt a nyüves IL2 baxtasd. Két hét és kész lesz az is.
  • messerharcos
    jé ez az ai egy fokkal értelmesebb lett
  • messerharcos
    és mégegy kérdés,az up hogy smint lesz akkor, mert én nembirom fltennni, mert visszavált 4.09-re, és nem akarok mégegyszer reinstalálni.
    Tehát, akkor most s szerverek meg az up meg mindenség hogy lesz?napok múlva jó lesz az up, vagy m
    már most letudok hozzá szedni vmit?
  • messerharcos
    köszönöm! megint egy kérdés, beálitottam az egérgörgőre a zoomot, és mükszik az a bajd csak hogy marha lassan egy halomszor körbetekerem mire felnagyit eléggé, ezt tudom vhol állitani?
  • Her Laca
    Hát ez oda.asz! Micsoda képek. Az áldóját neki:)
  • Sanyo
    Sérült, hiányzó motorburkolattal repülő Bf 110, Dornier/Wellington/Hurricane kötelékek, beguruló Tiger Moth.
  • Her Laca
    Mi?
  • Her Laca
    SaveAspect=0
  • messerharcos
    No sikerült felraknom. Lenne eg kérdésem, amit már elfelejtettem, ahoz hogy tudjam a nagyképernyős monitoromon nézni, álitsam át a conf inibe a beálitást 1920 és 1080-ra, ez meg is volt, de mit kelett még csinálni? mert ennek ellenére keskeny. Köszi előre is!
  • V Domino #32786
    Már benne van.
  • VO101Tom
    Mijki. Linket itt is nézted?
  • VO101Tom
    Mindenkinek boldog, békés karácsonyt kívánok!
  • Her Laca
    Megoldottam:)
  • Rue East
    az up auto updatere már azt írja, hogy benne van, igaz most meg is állt az update
  • Her Laca
    A joy beállítások hol tárolódnak. Különben a falco tök jó kis gép lett csak ne lenne az az olasz fegyverzete:)
  • PhantomAss
    békés, boldog karácsonyt mindenkinek :)
    én a 4.10-zel várok, amíg a srácok az up-ba belerakják
  • messerharcos
    Boldog karácsonyt mindenkinek!
    én ugy jártam hogy még játszani se tudok mert nem lehet elinditani a 4-1 óta a zil-2-őt. Hihetetlen boldog vagyok.....
  • mijki
    BOLDOG KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Egy-két kép...(nehogy így járjátok)

• Sanyo
    A felbontás a conf.ini-ben, a személyes cuccok pedig az "Users" könyvtárban.
  • Lysandus
    Boldog Karácsonyt minden kedves szobapilótának és családjának!

• Her Laca
    Na feltelepítettem:)
    Elfelejtettem már,hogy mit kell átírni a config inibe ,hogy széles képernyőm legyen a játékban. Meg mely könyvtárak tartalmazzák a személyes beállításaimat.
  • Sanyo
    Hogy aztán megint elhasaljon... Azt hiszem kissé alábecsültem az érdeklődést. :)
  • Sanyo
    Visszajött az oldal. :)
  • Sanyo
    Link csak itt:

www.pumaszallas.hu/letoltesek-patch/Il2_410.exe
    www.pumaszallas.hu/letoltesek-patch/4.10m_Documentation.rar
  • mijki
    nem tudom sehonnan leszedni a 4.09m-et...kész vagyok
  • mijki
    Nem hidtem hogy a nyugdíjam előtt meglesz ez a patch. Nagyon megleptek! BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN MAGYAR PILÓTÁNAK!

Ui.: Sajnálom hogy nem voltam, csak rosszalkodott a gém, és nem tudtam megoldani...
  • Sanyo
    A webszerver megadta magát, de itt vannak még letöltési linkek. A tiszta, mod nélküli 4.09m-re szépen felment és minden működik.
  • Her Laca
    Kezdődik megint a több Il2 egy gépen mizéria:)
  • Sanyo
    Nah már össze is borult az oldal? :)
  • Sanyo
    Be volt állítva az időzítés, de jobbnak láttam őrizni a szervert, hogy minden rendben megy-e.

Egy moddolt Il-2-re telepítve nem tudtam kipróbálni a Héját, ezért most telepítem újra az egészet.
  • Her Laca
    Köszke:)
    Én is Boldog ,Békés, st,stb karácsonyt kívánok mindenkinek:)
  • Her Laca
    Gondolom akkor ennek kell egy tiszta 4.09?
  • Zpogi
    Békés Boldog Karácsonyt kívánok nektek és családtagjaitoknak!
  • Zpogi

Csak este tudom kipróbálni. Megöl a kíváncsiság...
  • Sanyo
    Megjelent a 4.10 patch. :)
  • Her Laca
    Mi van itt kérem? Senki sem tud aludni?:))
    Én nekiálltam halászlét főzni,pedig bográcsban akartam de esik ez a rohadt eső. Maradt a konyha :) de az asszony nyolctól töltött káposztát akar csinálni így nekiálltam még hajnal négykor:)
    Na most azért kíváncsivá tettél Sanyó mester:D