91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ne jusson ilyenkor már az eszedbe,ha kérhetném:)) -
gyertek coop-ra, 3-an vagyunk, 10 üres mesza még van!!! -
kérdezhetsz, max nem válaszolok :D
nem sok közöm van hozzá, csak most olyan msc-re járok, ami nem az alapszakom folytatása, és ezért ilyen pótlólagos kémiából kellett levizsgáznom, és még friss az élmény, azért keménykedek
de amúgy kérdezhetsz, majd max guglizok :P -
MÁR CSAK NEGYED ÓRA ÉS INDUL A COOP! -
messerharcos #32995 ma már nem tanulok többet mijki mindjárt hostol, de privátban majd akkor kérdezlek holnap, ha érted:) -
ionvezetés, disszosziáció, faraday egy-kettő, cellakonstans, stb, jó móka az elektrolízis
-
bocs a dupláért most vettem észre 2 szám van benne
http://www.youtube.com/watch?v=JtHM_OHSuig -
http://www.youtube.com/watch?v=DYSglLVF0Co -
messerharcos #32991 már csak június 12.-éig van, 1.82-re álok ha a hétfői tz 2-esre sikeredne átcsúsznék aztán soha többé ezzel a r....hadt tantárgyal a büdös életbe nem fogok találkozni -
Szepy2884 #32990 Hát egyszer qrwára beülnék nálatok egy kémi órára! -
Szepy2884 #32989 Hát bakker most esett csak le, hogy mit takar a nicked :) Szóval egy traktor márka.
Ami a zenét illeti sajnos passz, (nem az én stílusom) de itt talán tudnának segíteni. -
messerharcos #32988 köszi! elektrolizis. És elég sok mindent nem értek:S -
Lacusch69 #32987 Ha "kis el" nem pedig "nagy I", akkor hullámhossz. -
mtz 82 zts #32986 Valaki megtudja mondani,hogy ebben a videóban lévő két zenének mi a címe?
http://www.youtube.com/watch?v=EKFNJkzI4Wk&feature=recentlik -
istikovacs76 #32985 Sziasztok !
Hosszú idő után, újra itthon. Olvasom, hogy kijött ez az 4.10 patch. Gondoltam újrarakom az il-vel együtt. Felment a sima 4.07, arra a 4.08 és a 4.09 is. Majd a 4.10-est tettem fel, erre az ultrapackot 2.01-et. Visszaolvasva ez tűnt a legegyszerűbbnek. Lefuttatnám az update/restoret, de ezt az üzenetet kapom:
"An error occuried while trying to update the updater script. Update to proceed with the update process"
A jsgme-ben meg csak 4.09m szerepel, nem 4.10.
Hozzátartozik, hogy az asztali gépem új, windows7 van rajta. -
A (gondolom) keletkező anyag tömege arányos az eltelt idővel, és az áramerősséggel. Milyen témakör ez? -
Fürtös #32983 Jut eszembe, van egy vadi új használatlan 550 es chieftek tápom ha érdekel valakit.
Odaadom jóval áron alul mert nem tudom mibe berakni és csak porosodik. -
ha hullamvonal nelkuli, akkor sima, ha hullamvonalas, akkor az a kemiai elem modokkal megy csak... 
bocsi megkevertem ma a szilvat a szolovel.. bocs.... -
messerharcos #32981 borzasztóan off:
Ha felvan irva a kémiafüzetemben egy ilyen cucc hogy m hullámvonal t és m hullámvonal I akkor az mit jelent? az m gondolom a tömeg, a t gondolom idő, az I itt ugysejtem áramerőség(benne vn abban amivel foglalkozunk)
az egyetlen kérdés, mit jelent ezekben a hullámvonal, jobbban modva ezek közt? köszi előre is! -
Szepy2884 #32980 engem macska kergetett meg. Utáltam is mindet egy darabig... -
unlimited ammo
és végük:), -
Kojak23 #32978 Akkor felpakolhatom a WfGr.21-eket a szárnyak alá
-
G6 -
Kojak23 #32976 Milyen 109-essel fogunk repülni? G6? -
MA ESTE 20:00 HOST-->HYPERLOBBY-N NÁLAM!
20:00--> "A Pumák első bevetése"-COOP(játék idő: kb. 30-45 perc)
Utána--> MEGLEPETÉS COOP! NEM FOGJÁTOK MEGBÁNNI! (JÁTÉK IDŐ: kb. 10 perc)
Légyszíves gyertek el. Előre is köszönöm...
-
Kojak23 #32974 Az esti repülésre megpróbálok én is jönni. Kíváncsi vagyok rá. Ha szervezetten, rajokban repülünk, és támadáskor sem oszlunk szét géppároknál jobban, akkor sikerülhet... 
-
Solt #32973 Ettől kész vagyok! :D A könnyeim potyognak a röhögéstől... :D Lehet azért, mert kölök koromban engem is kergetett meg kakas... :D -
Hamarosan:IL-2 1956 The Jet Era (lehet,hogy már volt róla szó).
LINK -
* 8 gépet vesztettek -
Pogi: 1, olyan vadászatot rendezünk, hogy nem fognak feleszmélni
2, esetleg mk 108-at is rakhattok bele ha akartok, ami azért...nem játék
3, a valóságban is csak 9 gépet vesztettek, mi ennyit se fogunk, mert szoba pilóták büszke nemzedéke a mienk :)
Richtofen: stock_4.10, azaz sima 4.10 -
Richtofen #32969 4.10m-es coop lesz? Vagy modos? -
Ha ezeket mind berakod a küldibe akkor az nem jó vadászat lesz,hanem mészárlás,de iszonyatos.
-
A küldi kész van, este 20:00-kor jöhettek, vagy amikor alakul. 13 mesza várja hogy beüljünk, ne hagyjuk cserben őket :) -
Glo #32966 Jobban jártál, mintha behalt volna a kártyád, és cserélni kellett volna. Legalább a bizalmad se rendült meg a kártyában :) -
messerharcos #32965 Köszönöm az infót:) Nem tudtam, és a hivatalos oldalt se ismerem:) Mindenesetre én nagyon féltem a mostani manőverező képességét a német gépeknek, félek hogy az up vagy vmi más miatt ez elmúlik. Felőlem elmúlhat de csak akkor, ha hivatalos adatokkal pontos valós gépek lemodelezésével teszik ezt, akkor azt mondom, ha igy volt a valóságban, legyen itt is igy.
De a 4.10-es óta, sokkal jobban megy a repülés, természetesen most is csak egy.......... vagyok, de talán kevésbé vagyok ............ És ezt a patchnek tulajdonítom csak úgy magától nem menne jobban.
-
Jól látod:))
-
na mind1, most berakok, kb. 60 B-17-est és Liberatort+ 30 db P-51-est. Ellenük meg 13 messzert. Jó vadászat lesz, annyi szent...GYERTEK EL... -
GálTomi #32962 Pataky.Rozsos.Sárhidai: Légi háború Magyarország felett 1-2 kötet,M.Szabó Miklós: A Magyar királyi honvéd légierő Nagyváradi S.,M.Szabó Miklós,Winkler László: Fejezetek a magyar katonai repülés történetéből Bernád Dénes, Mujzer Péter, Hangya János : HORRIDO -Légicsaták a keleti fronton Punka György:A MESSER- Bf 109-ek a Magyar Királyi Honvéd légierőben Magyar Sasok A Maygar Királyi honvéd Légierő 1920-1945 Hungarian Air Force (squadron signal)stb stb stb rengetek könyv, kiadvéyn van amely a témával foglalkozik. Próbáld meg ezek némelyikét beszerezni és elolvasni. -
A Pumák első harci bevetésüket május 24-én repülték, de csak a 101/1. (Zongora) század szállt szembe az amerikaiakkal, 13 géppel. A kezdet nem nevezhető éppen sikeresnek, 5 igazolt és 1 valószínű győzelem (1 B–17, 3 B–24 és egy P–51) ellenében a század 1 hősi halottat, 1 súlyos sebesültet és 8 gépet vesztett.
Esetleg tudjátok hogy mely várost bombázták ekkor az amerikaiak, és nagyjából mennyien lehettek? -
Solt #32960 Duma... GTX580-ra készülsz tudat alatt!!! :D