91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Végül is tök mindegy kis hazánkban azt hiszem.Nézd meg mi lett a balcsiból kiemelt junkával. Ment a németekhez.
Csak azt nem tudom,hogy egy feltárást nem e kell bejelenteni,hiszen lehetnek ott éles lőszerek stb. -
Lysandus #33359 A törvényi háttérre lennék én is kíváncsi, mert ha műemléknek minősül a cucc, akkor nem lehet csak úgy adni venni. És akkor az is kérdés, hogy jutott hozzá. Tom, ha olvasod, kérdezz már rá a roncskutatóknál, hogy tudnak-e erről valamit. -
Lysandus #33358 És ki az a David Saunders? A roncskutatók tudnak ezekről a Meszákról valamit? Mert ha jól értem, akkor három roncs van, legalábbis három gyári (vagy valamilyen) számot ír a pali. A G6-os nem Győrben készült? Gyári szám: WNr 15458. És ha jól látom az F4-eshez egy DB-605-ös motort is kínál a fickó. -
Asszem keres vele egy kis aprót.
Jól titokban tarthatta a feltárását ,bár azt sem tudom,hogy erre milyen törvények vonatkoznak. -
Solt #33356 LHFM = Fertőszentmiklósi reptér -
Lysandus #33355 Hoppá!!!
Erről tud valaki valamit:
Bf-109 F4-es
Egy magyar F4-es roncsot árul valaki a neten, fertőszentmiklósi címmel.
Ez pedig egy G6-os vagy G2-es:
G6
A cím ugyanaz. Mi az az LHFM? -
messerharcos #33354 Micsoda hihetetlen fergeteges poén volt tényleg. No komment -
Lysandus #33353 Annak idején nagy divat volt, hogy mindenféle II. vh-s vadászgépet utángyártottak az amcsik. Kisebbek voltak mint az eredeti, volt 2/3-ados, 4/5-ödös, sőt talán feles méret is. Azt hiszem összeszerelhető kitben is lehetett őket kapni, motor nélkül. -
Solt #33352 Ne idegelj... nincs pénzem új fülesre! :D -
Ellenben ma volt időm szöszölni az ujj hangkártyám beállításaival,és elértem azt ,hogy a kave füles letépi a fejemet a robbanásoknál.
Nagyon jóóóóóó:) -
Solt #33350 Reméljük ez az átlag... rengeteg ilyen kártya fogy, és sajnos a nagy számok törvénye alapján... -
Solt #33349 Hmmm... nem hallottam még erről.
Mondjuk ezt a shimmering dolgot nem értem Wittman esetében... én emiatt tettem egy próbát szintén a GTX460-l... ugye RoF alatt is van ez, de nekem a 4870 után a GTX460-l is ugyanilyen... ha meg rárakom az SSAA-t, akkor meg osztódik az fps... -
Na hála az égnek:) Ez örvendetes és maradjon is így.
-
istikovacs76 #33347 Nekem GB 6850oc van, de az ég világon semmi gond nincs vele. Minden, értsd minden játék fullon simán megy hd-ben , szaggatás, sötétedés nincs. A kezdetekben volt a 10mittudoménhányas driverrel gond. Nekem már a 10.10-es volt gyárilag is, de a 10.12-vel sincs semmi gond. Mellesleg terhelés alatt is olyan halk, hogy azt hittem egyáltalán nem mennek rajta a ventillátorok. -
Itten taglalják -
Solt #33345 Komolyan nem hallottam róla... itt sg-n nem panaszkodtak ilyenre. -
Valami olyasmi,hogy elsötétedik a képernyő,oszt sanyi. Asszem black screen
a neve a hibának. Összevissza jön elő de főleg a giga tulajok panaszkodnak,lehet azért mert abból fogyott a legtöbb.
Meg valami driver nyűgjük is van (bár én ezen nem csodálkozom
)
Mindenesetre keresik a hibára a gyógyírt a gyártók. -
Solt #33343 Én nem hallottam róla... itt sg-n nem panaszkodnak, hogy gond lenne vele. Egyébként mi a panasz? -
Mi a szösz:) Repülők a földön gyakorolnak formációt?:)
Márt nem biciklivel,mint annó a pilóták ?:D -
-
Én olvasok,de az a múlthavi szám.
-
olvas vki aeromagazint? a mostani számban van egy érdekes cikk, egy ausztrál apa és fia egy eredeti méretarányú üvegszál-fa me109 g6-ost építenek
a súlya kb a negyede lesz az igazinak, de a méretei ugyanazok
később sorozatban is akarják gyártani
a youtube-on van róla videó is, majd megkeresem
-
V.árjál. Ut.ána néztem a6850 esekkel van probléma ahogy látom. -
Áh,de izgalmas!..Ja,mégsem.
-
Solt #33336 Mi nem stimmel velük? Én nem tudok ilyenről... sőt, annyira "nem stimmel" a 6950, hogy egy mezei bios frissítéssel 6970-t lehet belőle csinálni! :D
-
Szuperek a szkinek, de a gép orránál mi az a feketeség?? -
Lemaradt képek:
EZT A SKIN-t: Po és én csináltuk. Én csináltam az alapot, Po, meg istenivé tette :) -
Aranysasok:
Ui.: Nagyon, nagyon köszönöm, isteni egy repülés volt. -
Ez lett belőle ahogy nézem
meg ez
-
Már mint repülő gépet? Pontosabban BF109 et?
-
Bocsánat, én arra gondoltam amely még ma is gyárt Messerschmitt-eket. -
Apropó! Olvasgatom a radeon topikokat ,oszt látom valami nem stimmel a 6 ezres kártyákkal. Pedig kezdtem gondolkodni rajtuk. Mit tudsz ezekről a hibajelenségekről? -
Solt #33328 Nem olcsó az fix... ha valaki csak a winfost akarja gyorsítani, akkor 25ezer körül már kapni 40GB-s verziót... én egy 120GB-s OCZ Vertex2 vettem tavaly ősszel... nem bántam meg! :) -
Miért, akarsz venni messzerkabint is????? -
Köszi:)
Azért van áruk ahogy nézem. -
Solt #33325 SSD alapok
SSD Teszt -
No erre az SSD-re kíváncsi vagyok. Majd utána olvasok. -
Bayerische Flugzeugwerke AG Később Messerschmitt AG -
GOOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE a haverod. -
Solt #33321 Én is így vagyok... nekem X-FI van... más kategória mint az alaplapi zajkeltő! :) Ez is olyan mint az SSD... amíg az ember nem próbálja ki, addig gőze nincs a különbségről! :)