91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mtz 82 zts
    Mondjátok már meg hogy az mért van amikor telepítem a 4.09m et akkor ezt írja ki.Some installation files are corrupt.Please download a Fresh copy and retry the installation.Erre mi a megoldás?
  • Lacusch69
    Privi ment.
  • Sponnyabob
    Hello Srácok!
    Nem épp ide való téma, de esetleg nincs valakinek egy eladó Saitek Evo joystickja? RoF topicban ajánlották, hogy próbálkozzak meg itt hátha lesz valami. Köszi!
  • mijki
    Ezt Rise of Flight fórumon talűltam:

• messerharcos
    Nekem kezdőbbkoromban volt egy nagy "betegségem" ami még néha a mai napig előfordul, az amikor régóta dogolunk és kétesélyes a dolog, és ugyérzem most sok múlik, elkezd remegni a kezem, meg ideges leszek nehogy hibázzak, és elkezdek össze viossza szitálva mellészórni. De hál égnek ma már ritka a dolog, talán ha havi 2-3 szor fordul elő.
    de az hogy egyszerűen egyik nap minden megy másik nap semmi az gyakori.
  • Zoli105
    upsz "bénázás" még reggel van :)
  • Zoli105
    Szép jó reggelt mindenkinek :)
    Mijki nyugi ne izgulj !:D
    Nálam is előfordul sajnos ez a fakezűség :S vagyis inkább ilyen bánázás van nálam mert közel porbálok kerülni az ellenhez és mikor lőnek tesz egy gyors fordulót és máris elvétem :S
  • mijki
    jön a cliff, jön a cliff, jön jön jön!!!!!
  • Her Laca
    Ez nem fakezűség! Öregszel:) Sajna ezzel együtt kell élni
    Én nem véletlenül hagyom abba 10 óra körül ha játszom is. Kb akkortájt jön az ,hogy akkor se találom el az ellent ha 2m re egyenesen előttem halad.
  • Zpogi
    Szerintem a telepítésnél keresendő a probléma gyökere.

Szűz 4.09-re telepítetted az UP 2.01-et és utána csináltál egy Update&Restore-t?

Esetleg nem piszkáltál hozzá az IL2-höz,pl.: valamilyen egyéb modot nem integráltál bele?
  • szekelyland
    Hát gyerekek ilyen meddő repülésem rég nem volt. Nagyjából mindíg megúsztuk többé-kevésbé a bevetést, de hogy semmit nem lőttünk az is tuti.. Ez a 4.10 sokat változtatott a repmodellen, pl az A4 -es fóka szuper lett viszont az A9 most kb úgy fordul mint egy tégla. A spitek mintha most nem forgolódának annyit meg a kelletténél több dugózó tempest van :) De hát ennyire fakezű nem lehetek, két óra repkedés alatt mindössze 1 gépet lőttem le, hát ez gáz, egyszerűen nem tudtunk lőhelyzetbe kerülni.
  • Szepy2884
    Akkor sajnos nincs több ötletem
  • mtz 82 zts
    Biztos A jobb oldali ablakban csak a 00_stock_4.10m van
  • Szepy2884
    Kedves kolléga biztos, hogy a JSGME mod aktiválóval csak a 00_stock_4.10m nevű mod van aktiválva?
  • Her Laca
    Most melyik változatról beszélünk?
    Az UP ra tetted fel?
  • mtz 82 zts
    De amikor elindítom a játékot akkor nem változik meg semmi vagyis a bal alsó sarokba ugyan úgy 4.09-van ki írva és a menü sem változott semmit.Mit ronthattam el?
  • Her Laca
    JSGME-ban aktiválod. Ott van a 4.09 után.
    Tudod az a nagy sárga G pontosabban GÉ betű még pontosabban G mint Géza a JSGME ikonja.
  • mtz 82 zts
    És hogy tudom aktiválni a 4.10-et?
  • szekelyland
    Épp restartoltama gépet. Te merre vagy????
  • Her Laca
    Dehogy üres. Most jöttem onnan ,de lehúztam mert volt szaga.
  • Szepy2884
    Mert te talán fent vagy mi??? Ne hazugyál mert kerestelek!
  • szekelyland
    Fórumozunk, fórumozunk??? a WC meg üres???!!!!
  • mtz 82 zts
    És amikor lefuttatom ezt a frissítést akkor minek kell történnie? Mert nálam ilyen fb_hfx3do-s fájlokat tölt le.
  • VO101Tom
    Egy szóban - szerintem jobb. A mellékelt doksikban elolvashatod milyen változások vannak, rádió navigáció, felületi terhelés szimulálása, repmodellek, gépek, és egyéb cuccok terén, nem sorolom fel, négy oldal csak címszavakban.
    Innen leszedheted a doksikat külön is.
  • Szepy2884
    Telepítsd fel és megtudod. Ha meg nem sikerül ird le, hogy miért nem.
  • Szepy2884
    "Tudom, hogy a nevevel kicsit ellentetben ez egy Bf-109 forum"

Hopp ennek biztos az aláírásom lehet az oka

Pedig hidd el kedves kolléga ha gyorsan és kíméletlenül akarom szétrobbantani a shitiket a levegőben, akkor Fókába ülök és felcsatolok egy pár büntetőt is Ha van egy kis kedvem eljátszadozni a shiteikkel akkor tényleg bepattanok a Messer-be is

Mert bár igaz, hogy a Messer messze a legszebb, de ahova a Fóka lő, ott fű nem nő, vagy ahova a Fóka betalál ott arat a halálááááál Biiiizooony
  • mtz 82 zts
    A 4.10-es peccsbe van változás az update-hez képest mármint úgy értem,hogy új pályák vagy gépek vagy jobb grafika?
  • VO101Tom
    hmm... mit ír ki?
  • VO101Tom
    Frissítés előtt a jsgme.exe-ben minden komponenst vegyél ki az aktív ablakból, majd az Il-2/UPUPDATE/upupdate.exe-t elindítod. Feljön egy dos ablak, abban kiválasztod, hogy 4.10-et tegye föl (1-es asszem), enter, és a többit elintézi.
  • mtz 82 zts
    mert ha bele megyek az UPUpdat-ébe és ott rámegyek,hogy update/restore akkor nekem hibát ír ki.
  • mtz 82 zts
    és hogy tudom frissíteni?
  • VO101Tom
    Bocs Lacusch, ezen pontosítanék.
    Ha nincs feltelepítve UP MOD, akkor a 4.09-re tedd fel a 4.10-et.
    Ha fel van telepítve az UP, akkor CSAK az UP frissítését választhatod, különben a játék nem fog elindulni. Frissítés után lesz egy Stock 4.10 komponens, és kész is.
  • Lacusch69
    Igen. Érdemes egy újat telepíteni. 4.07-4.08-4.09 és erre a 4.10.
    De meg lehet oldani UP 2.01 alatt is, akkor a 4.10 külön mod lesz.
  • mtz 82 zts
    A 4.10 peccset csak a 4.9-re lehet rakni?
  • Lacusch69
    "Tudom, hogy a nevevel kicsit ellentetben ez egy Bf-109 forum"

Nana, szeretjük a Focke-Wulfokat is! (Sőt a Stukát, Nagystukát és a 111-est is.)
  • majonur
    aha igaz, koszi. mar rajottem en is, hogy kicsit eltevedtem a szamegyenesen.
    a csatorna felett a hurricane vitte a primet (jo, igazabol a me-109) a spitfire volt a huzonev, utana ramentek a spitfire fejlesztesre durvabban.
  • VO101Tom
    Amikor a legelső videó kijött a BOBot is bemutató orosz rendezvényről, akkor kockáztam ki a repülhető típusokat, amit a videókból el lehetett lesni.
    Repulheto tipusok
    Nagyon korai gépek vannak benne, még E-4 Mesza sincs, két tollú, fa légcsavaros Hurri és Spit is lehet benne, V viszont biztos nem. Egy-két gép még bekerülhet, plusz egy évnyi cucc viszont kizárt.

(ui. az Angliai-csata 1940-ben volt, nem 1941-ben)
  • majonur
    "lovok rad szivesen, de igerem en nem le es felszallas kozben :)"
    ja, hogy ezt ertetedd felre
    itt arra gondoltam, amit neheny hozzaszolassal ezelott olvastam nehany kocsog szovetseges pilotarol
    tenyleg felre ertheto voltam
  • majonur
    haha, bocs, hogy nem erted a trefat.
    eszem agaba se volt tuzet szitani, inkabb eppen, hogy oltanam
    de nincs is mit szerencsere.
  • acidrain
    Majonur ne húzd ki a gyufát, nem kell itt flémelni!.