91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • MiG man #34000
    Köszi a tippeket, megnézem a servereket...
  • messerharcos
    szó szerint ég és föld. kiakadtam a b-52-őt alig utolérő mig-23-tól meg a phantom által ledogolt mig-21-től, mint ahogy a majdhogynem antigravitációs f-18-tól.
    nincs egy jó szim ebből az időszakból
  • szekelyland
    bezzeg ha orosz játék lenne akkor kb fordítva lenne, a disznó kapitalisták gépei a nyomábban se lennének a dicső kommunista repgépiparnak...
    Mondjuk aerodinamikai tervezésben ez valahol igaz is volt tudtommal....
  • szekelyland
    Amelyik neked jólesik :)

Ma este én Szepy mesterrel a WarCloudson leszünk anyaország szerinti 8 órai kezdettel, 4.10-el barátkozni
  • Her Laca
    Battle of Britain pl.
  • messerharcos
    off: Leszedtem egy ilyen olcsó szimhez(wings over europa) ilyen külsös gépeket, mint mig-23, mig-21, f-18, f-16.
    Tapasztalatok: F -18, egyhelyben megfordul és küldinként 8 gép minimum. Ha a hudon kivűl van a gép és kilövöm a rakétát az is talál sokszor. 500nál több lőszere van, ami ellő 1.4 km-ig is.
    f-16: ekte ugyanez.
    Mig-23: Képtelen visszintes repülésben túllépni a hangsebességen hátranyilazott szárnyal, a rakétáknak nem elég ha hudon belül van az enemy, a célkeresztnek közvetlen rajta kell lennie, és akkor is sokszor mellé, 90 lőszerem van, de vmiért mindig hamarabb kifogy repülésenként, lesz belőle 60, majd 40 db. a lővedékek pedig egy 600 méterre levő phantomtól, (amit nem érek utól forzassal mert 960 nál nem megy tovább a gép hátranyilazva se) lepotyognak, tehát nem bir 600 méterre se ellőni.
    Mig-21: Ekte ugyanaz mint a 23-as csak még fordulni se lehet vele, ahogy bedöntöd, mindig magától továbbdöl, és ha huzod nem reagál, a phantom 3 szor körberepül. A flaps se segitett.
    Tudtommal azért ennyire nem voltak szarok a migek, eléggé felhuzott hogy direktbe igy elkúrták, igaz külsősök, csak azt sajnálom hogy nincs olyan szim ahol végig lehet a hidegháborút repülni.
  • MiG man #33994
    Sziasztok!
    No, fent a 4.09, az UP 2.01 frissítve, hyperlobby. Melyik szervert repüljem?
  • messerharcos
    meg tudja nekem valaki mondani hogy a mig-23 ban tényleg csak 96 lőszer van-e, és hogy az f-16 ban tényleg van-e 520?
  • messerharcos
    az már csak természetes!:)
  • Zpogi
    És Hiszek egyet!
  • messerharcos
    óh most lebuktam, bűnöztem, és három estén is p-39 el repültem, elmondok pár miatyánkot:)
  • Zoli105
    Én láttam anno nagyon tetszett :D csak hát nem játszák túl gyakran a tévében :S
  • VO101Tom
    sokat magyarázkodsz... ez már gyanús...
  • Szepy2884
    Szívből gratulálok! Ugye hogy tudsz te is ha kicsit használod a fejed és odafigyelsz arra amit mondanak neked.

A népek itt szívesen segítenek, de azt ne várd el tőlük hogy szánkón is húzzanak.
  • messerharcos
    spittel, lavorral nem repülök, max egy körig poénból ha repülök is vörös oldalon nagyonnagy ritkán p-39-el megyek vagy vmi hasonlóban amiben van is kihivás,meg ha nincwsenek elegen a vörös oldalon akkor vagy ha vki megkér de azé' még kék maradtam:)
  • Her Laca
    Én nyugodt vagyok:))
  • Her Laca
    ne szépítsd ,ne szépítsd. Megszűnőben vagytok:) Nem szégyen az:D
    Amúgy csak aggódtam,mert akkor ugyi nincs kit lelőni.

Más. A BOB on ténfergek éppen,hogy micsoda mészárlás van ott.
    Van vagy 10 igen jó kék oldali srác,csóró veresek folyamatosan panaszkodnak. Jó ezt látni:)))
  • messerharcos
    a messzer a fav nyugi már:)
  • messerharcos
    qattóül a kis aircobrázástól még nem leszek az:)
  • messerharcos
    kék vagyok de olyan szép az az aircobra, nem lehet nem repülni:)
  • VO101Tom
    Messengeren sem láttam fent egy ideje, már akartam is kérdezni mi van Drebillel.
  • Po Lee
    Hali Laca !
    Már nagyon látszik hogy öregszel ha, csak engem látsz fenn a 77-esek közül .
    Egyedül Drebil az aki idő hiány és gép hiba miatt nem repked.
    Amúgy kösz jól és csöppet sem vagyunk szétesve.
  • Her Laca
    A lobby az más:) Ez csak a szóban való beszélgetést segíti.
  • VO101Tom
    TeamSpeak a teljes neve, a 3-as verzióval lehet fellépni a szerverre. Élőszavas kommunikáció megy ezen, egyszerre csak egy valaki beszélhet, beszédhez adógombot kell beállítani. A működése ebből a szempontból nagyon hasonló a katonai-polgári rádiózásban használt készülékekhez.
  • Her Laca
    Hála az istennek:) Öröm és bódottág:)
  • Her Laca
    A Ts egy kommunikációs program Innen
    tudod letölteni a TS3at. Telepíted majd csinálsz egy új csatlakozást a privátban elküldött dolgokat beírod ,ja ott adj egy nevet magadnak.
    Itt belépsz valamelyik szobába ahol vannak ,köszönsz és mindenki boldog lesz.
    Egy mikrofon az nem árt hozzá:)
  • VO101Tom
  • mtz 82 zts
    Figyeljetek még egyszer átnéztem azokat amiket válaszoltatok nekem és sikerült megcsinálni ezt a Hyperlobbyis dolgot is és átolvastam a Doksikat is és most már megértettem. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak akik segítettek és elnézéseteket kérem ha már a polafonon voltatok tőlem!!!!! Még egyszer bocs és köszi a segítséget.
    Köszönöm.Nem szeretnék tudatlannak tűnni,de mi az a Ts?Én hyperlobbiba szoktam indítani és ennyi.
  • Her Laca
    Ts3
    Az igazán remek lenne csak aztis légyszíves,hogy melyik verzió kell.
  • Her Laca
    Ts en szoktak lenni a srácok. A 77 esek ts én.Az oldalukról beléphetsz .
    Vagy privátban elküldöm egy pill
    Ezeken én is szoktam de magyarokkal ritkán találkozok pedig jó lenne "összedolgozni" néha
  • Her Laca
    Változó. Én a Battle of Britaint-szeretem de a Spitvs 109 esen is előfordulunk,vagy még a Riga Dogfight on
    Ti hyperlobbyban melyik szerveren repültök?
  • Her Laca
    Szerbusz.
    Sziasztok!
  • Her Laca
    Mintha szétesett volna a 77 es társaság is? Most hogy itthon voltam ,szinte nem is láttam csak Po-t jószerivel.
  • Her Laca
    Mint tudjuk, ki korpa közé keveredik ugye!!!
  • mijki
    nem nem, a kék oldal alá tartozom, csak mester vörösödik