91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
MiG man #34000 Köszi a tippeket, megnézem a servereket... -
messerharcos #33999 szó szerint ég és föld. kiakadtam a b-52-őt alig utolérő mig-23-tól meg a phantom által ledogolt mig-21-től, mint ahogy a majdhogynem antigravitációs f-18-tól.
nincs egy jó szim ebből az időszakból -
bezzeg ha orosz játék lenne akkor kb fordítva lenne, a disznó kapitalisták gépei a nyomábban se lennének a dicső kommunista repgépiparnak...
Mondjuk aerodinamikai tervezésben ez valahol igaz is volt tudtommal.... -
Amelyik neked jólesik :)
Ma este én Szepy mesterrel a WarCloudson leszünk anyaország szerinti 8 órai kezdettel, 4.10-el barátkozni -
Battle of Britain pl. -
messerharcos #33995 off: Leszedtem egy ilyen olcsó szimhez(wings over europa) ilyen külsös gépeket, mint mig-23, mig-21, f-18, f-16.
Tapasztalatok: F -18, egyhelyben megfordul és küldinként 8 gép minimum. Ha a hudon kivűl van a gép és kilövöm a rakétát az is talál sokszor. 500nál több lőszere van, ami ellő 1.4 km-ig is.
f-16: ekte ugyanez.
Mig-23: Képtelen visszintes repülésben túllépni a hangsebességen hátranyilazott szárnyal, a rakétáknak nem elég ha hudon belül van az enemy, a célkeresztnek közvetlen rajta kell lennie, és akkor is sokszor mellé, 90 lőszerem van, de vmiért mindig hamarabb kifogy repülésenként, lesz belőle 60, majd 40 db. a lővedékek pedig egy 600 méterre levő phantomtól, (amit nem érek utól forzassal mert 960 nál nem megy tovább a gép hátranyilazva se) lepotyognak, tehát nem bir 600 méterre se ellőni.
Mig-21: Ekte ugyanaz mint a 23-as csak még fordulni se lehet vele, ahogy bedöntöd, mindig magától továbbdöl, és ha huzod nem reagál, a phantom 3 szor körberepül. A flaps se segitett.
Tudtommal azért ennyire nem voltak szarok a migek, eléggé felhuzott hogy direktbe igy elkúrták, igaz külsősök, csak azt sajnálom hogy nincs olyan szim ahol végig lehet a hidegháborút repülni. -
MiG man #33994 Sziasztok!
No, fent a 4.09, az UP 2.01 frissítve, hyperlobby. Melyik szervert repüljem? -
messerharcos #33993 meg tudja nekem valaki mondani hogy a mig-23 ban tényleg csak 96 lőszer van-e, és hogy az f-16 ban tényleg van-e 520? -
messerharcos #33992 az már csak természetes!:) -
És Hiszek egyet!
-
messerharcos #33990 óh most lebuktam, bűnöztem, és három estén is p-39 el repültem, elmondok pár miatyánkot:) -
Zoli105 #33989 Én láttam anno nagyon tetszett :D csak hát nem játszák túl gyakran a tévében :S -
sokat magyarázkodsz... ez már gyanús...
-
Szepy2884 #33987 Szívből gratulálok! Ugye hogy tudsz te is ha kicsit használod a fejed és odafigyelsz arra amit mondanak neked.
A népek itt szívesen segítenek, de azt ne várd el tőlük hogy szánkón is húzzanak. -
messerharcos #33986 spittel, lavorral nem repülök, max egy körig poénból ha repülök is vörös oldalon nagyonnagy ritkán p-39-el megyek vagy vmi hasonlóban amiben van is kihivás,meg ha nincwsenek elegen a vörös oldalon akkor vagy ha vki megkér de azé' még kék maradtam:) -
Én nyugodt vagyok:)) -
ne szépítsd ,ne szépítsd. Megszűnőben vagytok:) Nem szégyen az:D
Amúgy csak aggódtam,mert akkor ugyi nincs kit lelőni.
Más. A BOB on ténfergek éppen,hogy micsoda mészárlás van ott.
Van vagy 10 igen jó kék oldali srác,csóró veresek folyamatosan panaszkodnak. Jó ezt látni:))) -
messerharcos #33983 a messzer a fav nyugi már:) -
messerharcos #33982 qattóül a kis aircobrázástól még nem leszek az:) -
messerharcos #33981 kék vagyok de olyan szép az az aircobra, nem lehet nem repülni:) -
Messengeren sem láttam fent egy ideje, már akartam is kérdezni mi van Drebillel. -
Po Lee #33979 Hali Laca !
Már nagyon látszik hogy öregszel ha, csak engem látsz fenn a 77-esek közül
.
Egyedül Drebil az aki idő hiány és gép hiba miatt nem repked.
Amúgy kösz jól és csöppet sem vagyunk szétesve. -
A lobby az más:) Ez csak a szóban való beszélgetést segíti. -
TeamSpeak a teljes neve, a 3-as verzióval lehet fellépni a szerverre. Élőszavas kommunikáció megy ezen, egyszerre csak egy valaki beszélhet, beszédhez adógombot kell beállítani. A működése ebből a szempontból nagyon hasonló a katonai-polgári rádiózásban használt készülékekhez. -
Hála az istennek:) Öröm és bódottág:) -
A Ts egy kommunikációs program Innen
tudod letölteni a TS3at. Telepíted majd csinálsz egy új csatlakozást a privátban elküldött dolgokat beírod ,ja ott adj egy nevet magadnak.
Itt belépsz valamelyik szobába ahol vannak ,köszönsz és mindenki boldog lesz.
Egy mikrofon az nem árt hozzá:) -

-
mtz 82 zts #33973 Figyeljetek még egyszer átnéztem azokat amiket válaszoltatok nekem és sikerült megcsinálni ezt a Hyperlobbyis dolgot is és átolvastam a Doksikat is és most már megértettem. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak akik segítettek és elnézéseteket kérem ha már a polafonon voltatok tőlem!!!!! Még egyszer bocs és köszi a segítséget. -
#33972 Köszönöm.Nem szeretnék tudatlannak tűnni,de mi az a Ts?Én hyperlobbiba szoktam indítani és ennyi. -
Ts3 -
#33970 Az igazán remek lenne csak aztis légyszíves,hogy melyik verzió kell. -
Ts en szoktak lenni a srácok. A 77 esek ts én.Az oldalukról beléphetsz .
Vagy privátban elküldöm egy pill -
#33968 Ezeken én is szoktam de magyarokkal ritkán találkozok pedig jó lenne "összedolgozni" néha
-
Változó. Én a Battle of Britaint-szeretem de a Spitvs 109 esen is előfordulunk,vagy még a Riga Dogfight on -
#33966 Ti hyperlobbyban melyik szerveren repültök? -
Szerbusz.
-
#33964 Sziasztok! -
Mintha szétesett volna a 77 es társaság is? Most hogy itthon voltam ,szinte nem is láttam csak Po-t jószerivel. -
Mint tudjuk, ki korpa közé keveredik ugye!!! -
nem nem, a kék oldal alá tartozom, csak mester vörösödik