91391
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #34040 Ahogy Lacus kolléga mondja, valóban kiírja az ellenfél gép típusát, de csak akkor amikor már régen beazonosítottad. Viszont a rigán már 5 km-ről is kiírja a sajátot is meg az ellent is nem? 
-
mtz 82 zts #34039 Megvolt a 2.-dik légi győzelmem online!!!! 

-
Lacusch69 #34038 Régebben közelről, feketével írta ki a baráti gép nevét ill. az ellenfél típusát.
Gyakorlatilag gyakran már hamarabb azonosítottam szabad szemmel, az ikon csak megerősítés volt. -
stock-al tudok játszani csak a modokkal jobban szeretek hangok, grafika jobb :S -
Kár,hogy a killstealing sincs pontozva,mert az is jól mutatna a statotokon.
-
Nálam, W7-nél itt: C:\Users\-név-\AppData\Roaming\HyperLobby mappában a hyperlobby.fls file tartalmazza a friend list-et (wordpaddal szerkeszthető). -
Te Szepy! Azon a War Clouds on vannak ikonok is? Szóval az olyan ikonos szerver? 
-
Zoli105 #34033 Bocsi ne haragudj hogy miattam törted össze a gépet! :S nem direkt volt csak nem figyeltem oda!:( Amúgy mindenki ilyen pont mániás ?:):D
Hát a gépben 1.50G ram van -
Szepy2884 #34032 "tovább öregbítjük a magyar pilóták hírnevét" az lemaradt, hogy: több kevesebb sikerrel...
-
Szepy2884 #34031 A tegnapi gyílkolászás nagyon jó volt. Köszönet érte Tom-nak. Viszont ezúton szeretnék elnézést kérni, hogy olyan hamar ott hagytuk, de Ata-val már régóta eldöntöttük, hogy a nemzetközi színtéren is tovább öregbítjük a magyar pilóták hírnevét.
Egy érdekesség feltünt. Már senki nem akar spitbe ülni (de a tempi is eltűnt). Helyette mindenki a D mustangot részesíti előnyben. A muszti nagyon veszélyes ellenfél ahogy eddig is, csak most jobban sebez az .50 kaliberje. Nagyon gyors nagy magasságban és már alacsonyan is fordulékony, azonban szerencsére földközel lelassúl és nem éri utol az A-9/8-at. Ennek ellenére, most már megteszik azt amit eddig szinte soha a 4.09-el: ha a Fóka lefelé menekül, akkor követik és nem maradnak fent ahogy eddig. De lehet, hogy csak ilyen rámenős pilótákkal akadtunk össze.
-
jsgme.exe-ben kiválasztani a "Stock_4.10" komponenst (és csak azt). Ezt követően akár lobbyból, akár offline indítjuk, a játék modok nélküli, alap 4.10-ként indul el. -
vagy a 4.10--val nem is lehet megoldani, hogy a modok működjenek? -
-
Szepy2884 #34027 Már vártam mikor szólsz be
-
:D Szepy! Ne mosdasd a szerecsent:)Gyakorold azt a leszállást ! És jó lesz a statod.DDDDDD -
Ezt már néztem én is, én úgy kezdtem, hogy felraktam a 4.10-et természetesen így nem indult el, aztán találtam egy olyat hogy upupdate.exe upupgrade.exet nem láttam. azzal felfrissítettem az up-t de olyan menüpont nincs benne, hogy 4.10, jsgme-ben van stock 4.1, de úgy ugyebár kikapcsol minden modot anélkül meg szimplám 4.09
-
Szepy2884 #34024 most mennyi memóriád van? min. 2-vel már simán fut a game. -
VO101 tvr #34023 A Rise of Flight-nak ez a javasolt konfigurációja:
CPU Intel® Core™ Quad 3 GHz or Intel i7 3 GHz
RAM 4 Gb or higher
Free Hard Drive space 10 Gb
Graphics Card 1024 Mb, GeForce GTX 285/Radeon ATI 5850/HD5850
Vélhetően ennél több kell majd neki, hogy valóban élvezhető legyen. Nyilván marketing okokból el fog indulni egy 3 éves gépen is valamilyen szinten.
-
Szepy2884 #34022 Hello, nincs mit, viszont amikor lelőttem azt a 3 p-38-ast és úgy tettem le a kifutóra a gépet, mintha hímes tojás lenne, erre te majdnem belémcsapódsz, úgy megijedtem, hogy kitörtem a futót. Na ekkor egy kicsit ideges lettem, mert az új szabály szerint ha töröd a futót, vagy kényszerleszállsz, nem nyomhatsz refly amig ki nem ugrasz. A bail pedig nem mutat jól a statomon és a pontokat sem kapom meg 100%-ban
-
messerharcos #34021 nincs valami ötleted, hogy tudnám mig-23-al áttörni a hangsebességet? Forzással 25 % üzemanyaggal rakéták nélkül nem tudtam tartani a lépést f-5 ösökkel, és nagy magasságból (17 ezer) zuhanva se birtam 1300-at elérni. És miért akad el állandóan az ágyú? multkor 26 lövedék után nem müködött tovább. Neked a mirage factory féle mig-21-ed van? -
Jó erős gép mindenhez kell mostanában. Nem hiszem ,hogy egy 100 ezres proci ,vagy egy full videó kártya kéne neki. De majd kiderül. -
Itten megtalálod a választ
Olvasd el figyelmesen! -
Zoli105 #34018 oké,de a fullhoz tuti kell egy jó erős gép4:) -
il-t hogy updateljem 4.10-re? most az up+409 van fent -
Ne mondj ilyet. Kb egy mai közepes konfig alatt menni fog az. Most amin a kiállításon játszottak vele ha jól rémlik gtx460,a procit nem tudom de gondolom 4 magos,de 2 maggal is jónak kell lenni,valamint ram az tuti kell 4 giga. -
Zoli105 #34015 Egy Paksi atomerőmű !:) -
Fogalmunk sincs. -
mtz 82 zts #34013 Ennek a Cliffs of Dover-nak mi a gépigénye? -
Zoli105 #34012 Hát a gép miatt van mint az kiderült :S nem baj lesz ez még máshogy is !:)
csak még a távolban levő gépek azonosítása megy nehezen :S -
Egy jó tanács. Teljesen mindegy milyen magasra mész,mindig lesz valaki aki magasabban lesz:) Én személy szerint azt a megoldást részesítem előnyben,hogy ha észreveszek egy magasabban lévő gépet bizony kitérek,és vagy máshol fölé emelkedek,vagy hagyom a fenébe.
Laggolás az nem biztos,hogy a géped miatt van. -
Zoli105 #34010 Érdekes volt a tegnap este repkedés a Waron . G10,és K4 mentem de a veresek valahogy mindig egy 1000-sel felettem jártak ! :S lett is baj bőven belőle , de valahogy mindig 3am jöttek rám :S De Szepy mester kihúzott a bajból és lelőtte azt a ronda P51-et ,ezért nagyon hálás is vagyok neki:) Bár volt egy két bánázásom :S pl : Atát ellenségnek néztem mert szembe jött velem és lőni akartam mikor az utolsó pillanatban vettem észre hogy az egy Fóka :)
tapasztalatom : mikrofon füles nélkül tilos repülni mert veszélyes ez ilyen komoly szervereken , kell egy új gép a laggolás miatt :) és meg kell szokni ezt a 4.10 :) -
nem félnek hogy belaggol és egymásnak mennek? 
vagy ki van kapcsolva a sérülés?
-
Hyperlobby hol tárolja a beállításokat, friends listát? -
A Puma fórumon találtam:
MIG-15UTI cockpit panoráma
És a balatoni IL2-es kiemeléséről néhány videó:
-
messerharcos #34006 Off: Szerintem ez is érdekes lesz:
jet thunder -
Ha már ilyen közel van a kiadás dátuma, végre megmondhatnák a CoD gépigényét. -
Én a wings Over Vietnammal szoktam néha repkedni,de moddolva persze hogy az északi oldalon is tudjak kampányt játszani.Egész élethű modellek és fülkék vannak a Mig-21 hez.A fizika nem a legjobb,manőver közben gyorsan lassulnak a gépek,közel sem érik el a 2 machot stb.Az R-13Sz-el nem könnyű leszedni egy célpontot-ha éppen fordul szinte lehetetlen.Korai 21-eseken ebből 2 db van és még gépágyú sincs,a kísérőket hamar leszedik.Azért volt hogy 2 R-13-al 3 Skyhawkot leszedtem,túl közel repültek egymáshoz.Amúgy a kampány felénél már senki nem élt a századból rajtam kívül :( OFF vége. -
messerharcos #34003 szép -
A most megjelent friss infókkal kiegészítettem és javítottam az Il-2 Sturmovik - egy fejlesztés története című írásomat. Ha elírást, vagy hibát találtok benne, szóljatok. :) -
Off:
Ez nagyon karaj :D
On: