91391

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ezen nem lehet:( Sajnos. Annó nagyon rég még én is küszködtem evvel .
    Szerezd be a 46 ot asszem ott már nincs ilyen probléma. Bár avval meg nem kampányoltam.
  • Solyom2
    Helló!
    Lenne egy problémám a Forgotten battles-szal.Amikor a pilóta karrieremet csinálom véletlenszerűen mikor befejezek egy küldetést,kiírja ,hogy a DGen exe hibát észlelt és a mentés meghibásodik.A térkép eltűnik és nem ad új küldetést.Kérem valaki segítsen!
  • VO101Tom
    Vagyis kilométerben mutatja a távot ;)
  • mijki
    Köszönöm, Domino.
  • V Domino #34076
    Az oldal alján a 13-as cikk.

Nekem konkrétan minden táblázatnál és oktató videónál többet segített Laca egyik "aranyköpése" Ts-en anno:

"Ha már azt hiszed,megfelelő az elétartás,még egyszer annyit számolj rá,és akkor lesz JÓ."

És tényleg.Elnézést a plágiumért,jogdíjat majd rendezzük:)),és ahogy Lenin elvtárs mondta:tanulni,tanulni,tanulni.
  • Glo
    Hali!

Én annak idején úgy kezdtem, hogy offline-ban nyomultam a gépek ellen, és mikor lőpozícióba kerültem lecsökkentettem a sebességet 1/2-re vagy 1/4-re.

Az ikonoknál 10m az egység, szóval a 0.11 az 110 métert jelent.
  • mijki
    Lacusch, nekem is eltudnád küldeni a segédletet? megköszönöm

e-mail: [email protected]
  • Kferro
    Én maradok az FSX-nél, X-plane-nél. Igaz, azokban nem lehet harcolni, de legalább jókat repülök.
  • messerharcos
    és ha elemezted őket, onnantól egy a lényeg, gyakorlás gyakorlás és gyakorlás.
  • messerharcos
    igen de ebből a korszakból ninbcs más tudtommal:S
  • Romeo One
    Egy kicsit bonyolultabb, de ha már van gyakorlatod, nem haszontalan a trackes módszer sem. Pályaszerkesztőn beállítani 1 ellenfelet, lövöldözni rá, próbálj hasonló távolságból hasonló elétartással lőni, aztán save track, play track, a kamera az ellenfél gépét mutassa, és szépen visszanézed, hová lőttél valójában.
  • acidrain
    Segíthetnek, hogy mikor kezdj el lőni, és mennyit tarts elé:

• sajrus
    Köszi srácok,
    A videókat megnézem, gyakorolgatok, reménykedem.
  • Sanyo
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=pEt_nCiD9Ok]Pár ilyen "combat film"[/URL]-et én is csináltam anno. :)
  • Rue East
    bezony
    hiánypótló, mert sok elfeledett típussal lehet repkedni, de körülbelül ennyi pozitívumot tudok elmondani róla

a sebesség kérdéshez szeretnék azért szólni, egyrészt a műszer szerinti és valódi sebességek közötti különbségekre felhívnám a figyelmet
    másrészt tudni kell, hogy ezeket a 2 mach-on túli sebességeket csak a legideálisabb körülmények között (függesztmény például eleve kizárva) és csak igen rövid ideig képesek tartani a valóságban a gépek többsége
  • Nohab
    Szerintem az ilyesmi videó többet ér , mint bármi ebben a helyzetben. Előretartást csinálsz amúgy?
  • Lacusch69
    1. Rendes joy
    2. Gyakorlás
    3. Nem tudom, mi az a 15-30, valószínűleg annyiszor 10m. (Nem használok ikonokat)
    4. Egy egymotoros vadász, ha a szárnyvégei érintik a revikört, akkor kb. 100m-re van.(Én kb. ilyenkor lövök)
    5. Privátban küldj egy mailcímet, este elküldöm a német 2.vh-s segédletet.
  • sajrus
    Hali kedves gyilkológépek...

ÉN is csatlakoznék hozzátok lelkesen, csakhogy energiaharc ide vagy oda, akkor sem találom el azt a szemetet... (Bf-109G2 vel)Nem tudtok valami jó segédletet, hogy hol tanulhatnék meg rendesen célozni, hogy pl. 1-2 sorozatból le tudjam szedni az ellent?

A pumaszálláson is jártam, de nem értem azt a célzó xls-t. fogalmam sincs mi a szél sebesség, az irányáról nem is beszélve.

Volt, hogy elöttem ment egy LaGG-5 , nem tudott lerázni, a távolság 15-30 között ingadozott (legalábbis, amit magától kíír, tényleg az miben értendő? méter?), és kifogyasztottam az összes lőszeremet mindenhonnan, de eredmény nélkül.
    HELP
  • Kferro
    Srácok!

Ugye azt tudjátok, hogy a Wings over... sorozat inkább játék, mint szimulátor? Így ha a valódi repülési paramétereket nem hozza, ne csodálkozzatok.
  • messerharcos
    biztos hogy nem, a légféket gyakran használom. Rendben, ott fogok irni akkor, meg lesz kérdésem letölteni való gépekről, nemtudom hogy rakjam be őket a gémbe ha nem exe a formájuk. Akkor várom majd a válaszod a másik topikba, kösz előre is
  • Willenbrock
    A combatace.com-ról szedtem le a north vietnam aces modot,abban csak a mig-21 MF van.Ugyanezen az oldalon van még olyan 21-es csomag is ami az összes 21-es változatot tartalmazza.Regelj fel az oldalra és ott nézz körül.A sebesség nekem sem megy 1700 fölé,nem tudom miért ilyen,amúgy nem lehet hogy nyitott féklappal repülsz?Azt hiszem felszállás előtt alapból nyitott fékkel adja be a gépet.A gépágyúkhoz nincs sok lőszer-pontosan kell lőni rövid sorozatokkal.Ezután a Wings Over topikba írjunk erről mert itt ez off téma.
  • acidrain
    Sztem még várok a videókártya vásárlással, kíváncsi leszek mit mutat talajon a Gigabyte HD4850 OC 1G a Cliffs of Dover-el.
    Összehasonlítás:
    HD4850 vs HD5850
  • messerharcos
    a p-39 az ász persze a messza után. És nem vagyok kettősügynök!
  • Szepy2884
    Na éppen most beszéljük Tom-mal, hogy hostol egy ösznépit ezzel a gépkiosztással. Gyertek, ha tudtok.
  • VO101Tom
    9 felé akkor hostolok egyet, olyan 1-2 órát leszek sztem.
  • Lacusch69
    Az előbb reppentem egyet egy Xfire-szerveren (kubannet).
    Lelőttem egy MiG-et (F2-vel) és egy Ratát (F4-gyel).
    Távolról figyelve feltűnt, hogy a veresek UFO-szerű sarkon fordulásai megszűntek.
    A Rata egy rácsapásból kigyulladt, a MiG-gel rövid közelharc is volt. Meg sem próbált vízszintes manővert csinálni, csak billegtetett jobbra-balra ill. hullámvasutazott.
    Pedig nem lőttem el egyik kontrollját sem (vagy a szerver nem írta ki).
    Tetszik online is a 4.10... :)
  • szekelyland
    Offline lefekvés előtt kipróbáltam a P-51-et.
    Melepőene jól fordul, ha lassan kezded húzni, persze bedugózik, mint az atom ha megrántod, de jól emelkedik, viszont az AI Fóka leemelkedi újabban meg nem is nagyon érem utol a fókát. Ha nagyon megtépem, 650-nél kettétörik, viszont 800-al is elég jól orsózik és a G warning elég későre gyúl ki, a Fókánál egy átlagos kanyar feketedés nélkül 500-al és végig ég a G betű és el is görbül a cucc. Nekem a lőszer nem fekszik, rájöttem hogy egyáltalán nem tudok célozni, 2-3 % a rekord a találati arányban
  • Szepy2884
    Dumbóék valamiért kerülik ezeket az évjáratokat, amit én sosem értek, mert itt azért elég táposak a veres gépek...
  • Szepy2884
    Na ez jó ötlet! A gépkiosztás a következő ha '44-es a map: G-6-tól G-14-ig és a K-4 Messer. Fóka: A-8-tól D-9-ig. Van még különféle zubó meg bombázó de az mind1. Legalább is nekem.

A veres oldal kiosztása: P-51D-20-NA, Spitfire MkIXeCLP, Spitfire MkIXeHF (jéé nem is tudtam, hogy ilyenek is vannak), Mustang III (na ez nagyon veszélyes), P-51D-5NT (erről is most hallok először. Épp most nézem jelenleg ki mivel repül) P-38 late. Kb. ennyi.
  • VO101Tom
    Ha megvan a pontos planeset, lehet tartani pontosan ilyen gépekkel dogolást, ennél jobb módszer nincs kitapasztalni az új dolgokat... 1-2 trekk még jó lenne, amin látni mit is csinálnak online amikor nem tudod megfogni őket...
  • Her Laca
    Ezt kifelejtettem:) Azért van ez így ,mert a kéz természetes (öregedésből származó) remegését megszünteti:D
  • Her Laca
    Kevés volt a célzó folyadék!!!!
    Tudom magamról. Ha megfelelően kalibrálom a szintet ,hihetetlenül nő a pontosságom:)))
  • szekelyland
    Hát ém vagy öregedek, vagy bénulom vagy mindkettő. Utolsó 3 repkedés alkalmából gyakorlatilag semmi eredmény nem lett, kivétel a Savas mesterrel való bob-os menet, az jól bejött.
    Nem merem húzni semmiképp a fókát, félek hogy kettétörik, és ahogy Szepy kollega is mondta, érdekességképp mindeki P-51 el nyomul Spit csak elvétve volt, mondjuk azt el is fogyasztottam egészséggel, de a P-51 eseket valahogy nem tudom lelőni....
  • Her Laca
    Jó:) nem sajnálunk:)))
    Milyen források? Had halljuk! Ingyen van a hardver? Mert akkor adom a rendelést én is:)
  • Szepy2884
    Én is szívesen mennék a bobra vagy a spit vs. 109-re, csak ha ott van valaki, akkor min. 60-an vannak. Nekem meg 30 játékos felett erősen lagol a gépem. Sajnálni azért nem kell. Amint meglesz a cod gépigénye első utam a bolt lesz. Hála Savas és Pogi kollégáknak a beszerzési forrás is megvan.
  • Zpogi
    És a többi új kolléga?
  • Her Laca
    Nem tudom :) Én már régóta nem reppenek ikonos szervereken. Az olyan ciki tudod:))
    Csak Spit vs meg BOB. Ez a kettő maradt sajnos ami használható komoly embereknek:))
    No de majd jön a Cliffs of Dover . Vagy ott is lehet könnyíteni?
  • mtz 82 zts
    bence95
  • VO101Tom
    Már régóta nem.
  • Zpogi
    Milyen néven repülsz?