91393
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
És jut eszembe! Ezek a vállfán lévő csipeszek tök jók,mert a belsejük valami filccel van bevonva,így nem karcolja szét a fülest pl:)
No meg erősek is. -
Kösz:) Fesse be a radai:) Már rájöttem,hogy kell jól meghajlítani a műanyag csövet. Mivel ez kemény anyag,ledugóztam az egyik végét majd só val megtöltöttem,és a másik végét is lezártam. Melegítettem és úgy hajlítgattam ahogy akartam. A köv még jobb lesz,csak asszony már hőbörög,mert egy csomó tollat szétkaptam:) Az illesztéseknél csapolást ,majd meleg ragasztást alkalmaztam,egyszerűen elő fúrtam ,majd odaragasztottam a másik darabot. Stabil lett mint a telefon fülke.
-
majonur #34400
Nagyon kiraly lett, ha befested feketere a csiptetot olyan mint az eredeti.
-
Miki ?) Én nem haragszom rád! Tegnap rád szóltam ,és kb el is felejtettem. Ha el olvasod és értelmezed mit írtam ,akkor egyértelmű mit tettem szóvá. Nem kell vörösözni,kékezni, stb.
Tegnap Szepy re is rászóltam amikor elragadta a hév.
Együtt repkedünk ,együtt játszunk ,tiszteljük egymást ,és ennyi. -
messerharcos #34398 bocs valszeg a tegnapi idegbeteg hangulatom tükröződött vissza. nem szótam -
Laca, TS-en vagyunk mesterrel, és amikor mondta ír rólam, én is írtam róla. És én csak hülyéskedtem, nem kell rögtön leharapni a fejem.
Ha meg a tegnapi, álló motoros "hajszámért" haragszol rám, akkor bocsi, elragadott a hév, azt hittem te kapcsoltad ki a motort. Én meg gondoltam "ennyivel nem úszod meg", persze magamban. Sajnálom. -
jó látni hogy az ifjabb nemzedék milyen tettrekész :) -
Na azt magyarázd meg,hogy miért érezted szükségét eme bejelentésednek?
A reptéri kóbor ebet sem érdekli,hogy momentán mivel és ,hogy repkedsz, az meg pláne nem,hogy nem ültél spitbe. Megjegyzem avval sem egyszerű.
Sőt semmivel sem. Tudjuk,hogy ügyi vagy ,majd később még ügyesebb leszel,de ne bizonygasd ezt,no meg azt sem,hogy te nem vagy veres szimpatizáns. Az se érdekel senkit. Ha azokkal szeretsz repülni akkor azokkal repülj. Na ennyi.
Miki te meg ne baksztasd mestert ,inkább tanulj tőle ha együtt repültök. Van mit! -
[IMG] [/IMG]
Oké Gló. Jöhetsz érte kész lett:) -
-
messerharcos #34392 este csak aircobrával, pe-3-al meg hurrival repültem és ehez hasonlókkal, egyszer nem ültem spitbe vagy lavorba, mijki meg a superratából megmondja nekem hogy vörös vagyok, és egyesek szerint én csak reszelék vagyok... -
MESTER IS A RED HEAD :D -
Glo #34390 Ezen a pár napon nem múlik Laca. Csak hát fogy a nedű :) -
Jól néz ki, ügyesen összeraktad. Este reppenhetnénk valamit, egész héten nem voltam fent.
u.i.: ékezetes betű ne legyen a fájlnévben, és jó lesz a link :)
-
Most olyat készítek amit lehet két tengely mentén állítani. Néztem az eredetit az olyan. Bár sok értelme asszem nincs.
Mindegy Gló nak jó lesz:) Lehet a béta verzsönt szétkapom az úgy sincs összeragasztva,és átépítem . De jó móka,elmókol vele az ember:) -
Gratula, spóroltál 40 ojrót :) -
Na nem küszködöm.
A béta fényképe valamiért nem műkszik,ez a kb végleges.
Most töprengtem még finomítok a dolgon.
De ez könnyű,és csíptethető ,szerintem egész tűrhető lett. -
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
-
majonur #34382 Na, erre most mar mukodik.
Uraim, koszonom szepen segitseget.
-
majonur #34381 A beallitasok ugyanazok nekem is, a tolto kepernyo is, de a jatek kepernyo is kozepen marad. Mindegy, eddig is 1280x960 ban hasznaltam teljes kepernyon, mostmar kibirom tavaszig. -
Így néz ki betöltés közben:
És így a játék alatt:
-
A beállításaim ugyanazok, amit Solt írt a #34369-es hsz ben. -
Nálam is így működik. Repüléskor van csak teljes képernyő. -
majonur #34377 Bar igy lenne nekem is, de nincs. Azert koszi. -
Amery #34376 Az indítóképernyő, sőt, utána a menü is a képernyő közepén lesz, de a repülés már teljes képernyőn fog futni. -
Egy két héten belül megcsinálom . ma megcsináltam az 1.1 es vázát. Jó lett.
Jövő héten megveszem ami kell és összerakok neked 2 őt,de melózom is,így nem ígérem azonnal . -
Glo #34374 Megdumáltuk!
Szólj, hogy mikor és hova vigyem a rentábilis terméket:) -
Solt #34373 Nincs mit... nem értem mi lehet, jónak kéne lennie... -
majonur #34372 nem mentem be az opciokba, de latom hogy nem jo mert a kepernyo kozepen van osszehuzva 640*480 ban, rogton az indito kepernyo. -
az átirás után belementél játékon belül az opciokba ?
Mert tudtommal azt nem szabad,mert felülirja a változtatásokat.
Tehát ird át wordpadba az értékeket és mentsd el, de a játékon belül ne nyisd meg az opciot ezután -
majonur #34370 Most mar nalam is ilyen a config.ini, sajna nem akarja, mindegy ezt a par napot mar kibirom COD ig. Koszi! -
Solt #34369 Nálam így néz ki:
[window]
width=1920
height=1080
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
( az előbb rosszul írtam! :S ) -
majonur #34368 hm, nem akarja igy se, 640x480 ba inditja -
Solt #34367 Pedig működnie kell... a save aspect-t írd át 1-re... -
majonur #34366 szia!az il-2 1920x1080 ban futtatasa engem is erdekelne.
pls, meseld el a technikad?
(mert ez az atirom a config. ini ben, sajna nekem nem mukodik) -
Kiegyezünk egy kis házi páleszban:) -
Glo #34364 Mennyiért raknál össze 2-t? :D -
mustangdc35 #34363 én vetten egy canyon wcam 913 ast és tökéletesen megy vele világos szobában is
ahogy mondtam biciklilámpás ledes megoldás
de lámpafény sem zavarja de a gép emeleten van és a tetőablakon nappal annyi fény jön be hogy az már sok volt neki azt elsötételve perfekt ez az első verzó elég ratyin néz ki de már én is azt nézem h csináljam meg szebbre
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]