91393
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Még nincs,de lesz,azt írják hamarosan. -
mtz 82 zts #34841 Tudtok valamit arról,hogy a m4.10-es peccshez van e már javítás vagy egyáltalán lesz e ? -
Fürtös #34840 Jók a fegyverhangok!
Amit én személy szerint hiányolok az az ,hogy miért nincs pilóta a gépben?
Tudjátok mikor lenézünk a kabinban és látjuk a botot meg a pedálokat...
Sokkal életszerűbb lenne ha látszanának a lábak ahogy "tapossuk" a pedált,meg rángatjuk a botot,sérülésnél meg jó kis véres texturákat rakna be... -
Fürtös #34839 Gratulálok én is! -
Nekem ezen a videón jobbnak tűnik grafikailag a Wings of Prey mint a Cliff's of Dover. Lehet,hogy jobban jártunk volna,ha Olegék egyszerűen átültetik a fizikát? Akkor talán hamarabb hozzájuthattunk volna.
Ezek persze csak álmok...
-
Nem, és nem is fogok váltani erre az időre. Hallottam már róla, de nem éreztem késztetést, hogy felrakjam. -
Na ja :) Nem vagyunk egyformák:)) Az általad felsoroltak közül talán csak az automatikus csatlakozás ami számomra is érdekes lenne.
A többi dolog miatt még nem volt hiányérzetem.
Van TS, akivel értekezni akarok ott megteszem ,repkedés közben nem nagyon érdekel ,hogy ki ,hol és mikor mit csinál.Pagert meg majd elolvasom ha kiléptem a játékból.
Persze lehet én vagyok az igénytelen:D -
bettly #34835 Koszonom a vallaszokat de nem tudom hogy kell modba tenni a 4.10 jatekot vagyis be tudjak lepni a BOB-ba , ultra pack restoret adtam annak idejen de nem tudom mit kell tennem a JSGME-be, lehet tul faradt vagyok , ma filmet neztem a ;Szesz arnyekaban' kosz -
Tényleg jó volt
, ezek szerint nem sokkal előttetek léptem le.
-
Lysandus #34833 Gratulálok! Első gyerek? -
Gratulálok én is.
"Ez jó mulatság,férfi munka volt.":) -
Lacusch69 #34831 Uraim, köszönjük szépen a jókívánságokat!
Szepy: KLIKK ;) -
Kferro #34830 S te az Xfire használod? -
Hirtelen ez pár dolog jutott eszembe, ami engem zavar engem:
- Csak a hyperlobbyn keresztül csatlakozók létszámát mutatja. Nehezebb így (pl) egy négy fős csapatnak szervert keresni.
- Tele szervernél nincs sorbanállás (lásd: Battlefield bc2), vagy automata csatlakozás üresedés esetén (steam). Kevésbé idegőrlő várni, elmenni a gép elől 2 percre, mint nyomkodni egy gombot.
- Amint csatlakozol egy szerverre, a többit nem tudod megnézni. Ha jól emlékszem még a barátlistát se.
- Üzenetek csak a játékon kívül látszanak, így nehézkes a kommunikáció a máshol repülő társaddal.
- Perpillanat nem nagyon akarja megtalálni az il-2.exe-t az új gépemen, bár itt szerintem user error van, majd később megoldom.
Lehet, hogy csak az én "pecsám" van elkényelmesedve, de ezeket hiányolom. -
A tegnapi dög-ölés nagyon "überalles" volt 3v3-aztunk,hajnal 1/2 2-ig toltuk,alíg bírtuk abbahagyni.
-
A Béka fórumon folyt egy kis eszmecsere egy magyar fejlesztésű gázturbinás hajtóműről. Az Aero magazinban vagy az Aranysasban olvastam róla én is,de teljesen kiment a fejemből
.
Jendrassik féle gázturbina
Kár,hogy megsemmisült
Ami számomra még új dolog,hogy a csepeli Weiss Manfréd Műveknél készült DB 605-ös motor. -
Nem hinném hogy kihagyják ... már az FC2-ben és a ROF-ban is benne van (valamilyen szinten) ... legalábbis remélem nem marad ki :) -
Jó lenne,ha ezeket a visszapattanó,gellert kapó lövedékeket is betennék effect-nek(mármint a CoD-ba).Szerintem nem kis mértékben dobná meg az alacsonytámadás fílingjét vizuálisan,nem beszélve az esetleges sérülésekről belerepüléskor. -
Ez nem igaz. Van a számító gép házamon egy szép piros Ati matrica valamelyik 4 ezres dobozában volt. Tényleg ezt nem vittem vissza:) mondjuk nem is kérték számon rajtam:) NV matrica nincs is a gépemen.
-
Solt #34823 Ja-ja... tudom a diagnózist... gyógyíthatatlan zöld hályog! :D:D:D
Persze a te szemszögedből érthető... ;)
-
Tökéletes a monitorom:)Az említett hardvereket minden tiszteletem mellett kerülném:) Szeretek nyugiban élni:)Biztos ami biztos.Van az a mondás ,hogy járt utat a járatlanért:D De tudod te az álláspontom:) -
Solt #34821 Csak az 5970, meg a nemsokára érkező 6990... :D
Persze, ha van mani akkor mehet az 580... azzal nagyot nem tudsz hibázni az tény! :D
( lassan nézhetnél valami fasza monitort is... xd ) -
Milyen hiányosságokra gondolsz? Lehet én vagyok maradi ,de amire kell azt maradéktalanul elvégzi. Legalábbis szerintem. -
Hoho, gratula!
Sok egeszseget a csaladnak!!!! -
Gratulálok!
Herr Laca: Erősen kétlem, hogy a hyperlobby működni fog vele. Sokat köszönhetünk neki, de már eljárt felette az idő. Számomra vannak olyan hiányosságai, amik miatt inkább a beépített keresőt preferálom. -
messerharcos #34817 Gratulálok, erőt egészséget nektek!
-
Gratulálok Lacusch, aztán pilótát nevelj belőle :)
Szepykém, tedd fel az anysoft keyboardot a magyar kieggel :) -
Jól van :) Bár az 580 nál nincs ami erősebb :) ezért avval nem nagyon lehet mellélőni:D -
bettly #34814 Gratulalok , sok boldogsagot, egeszseget, es csak igy tovabb -
Solt #34813 Az 560 kb 20%-l, az 580 kb 50-55%-l gyorsabb a 460-nál ezen a felbontáson. Ha a BoB-nak kevés lesz a 460-s, akkor az 560-s is... az a 20% minimum fps-ben nagyon karcsú...
Én azt javasolnám Uram, hogy várd meg amíg megjelenik, és a gyakorlati használat után jobban fogjuk látni, hogy mit és mennyire érdemes fejleszteni...
Vedd meg a pedált, mert az tuti jól fog jönni... a vga-t meg majd meglátjuk. A BoB megjelenéséig én sem válok meg a 460-tól. :)
Elég jó áron van most...
Tesztek... nagyobb felbontásban jobban kijön az erőkülönbség. -
Zoli105 #34812 Gratulálok :) és sok boldogságot !:) -
Szepy2884 #34811 Szivbol gratulalok! :)))) mar a neve is nagyon aranyos :)))
Bocs az ekezetert, telefonrol irok. -
Látom, sikerült elrontanom a HSZT-t, Lacusch69-nek szerettem volna írni.. :)) -
Gratulálok! :) -
Apropó! Solt mester!
Szerinted 1680x1050 hez kell e a gtx580? Mivel monitort nem akarok cserélni erősen gondolkozom a gtx560 on. Azért csak olcsóbb ,a maradékon veszek pedált. Sok jót olvastam az 560 ról ezért töprengek. -
Teljes szívemből gratulálok és sok boldogságot! -
Solt #34806 Gratulálok!! Jó egészséget nektek!
-
Richtofen #34805 Ha Ultrapackot használsz, abban be van építve a verzió kapcsolgatás (JSGME.exe programmal pakolgathatod a modokat)
Egyébként akárhány külön könyvtárad lehet, mindegyik külön verzióval.
Egyszerűen csinálsz egy másolatot az egész IL-2 könyvtárról, majd mindegyiket külön felpatcheled amilyenre szeretnéd (a patchek mindig kérik, hogy melyik könyvtárba menjenek).
A HyperLobby-val trükközni kell kicsit ha több verzióval is nyomulsz online. -
Gratulálok!! -
nem muszály külön feltenni, ha felteszed jsgme-ben a 4.10-et akkor tusz váltani az up és az alap 4.10 között