91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Erről lehet már olvasni valahol, CoD hány magot használ majd ki? -
Solt #34962 Biztos, hogy nem... nagyon gyenge a procid! :( Ahhoz, hogy egy közepesnek mondható i5 + HD6870-n ilyen szépen fusson, tuti, hogy több magra optimalizált, vagyis a 4 magos 3GHz felett, plusz egy 4850 ( vagy NV-s párja ) szerintem minimum kelleni fog ahhoz, hogy megfelelően fusson kompromisszumokkal. -
E5300 , 4 giga Ram és en210 videókártyának nevezett valami a Pciex slotban - még az il2 se megy fullon.... De lehet h 10000 m-en majd simán megy nekem majd,....
Amúgy lehet hogy a videókari csere elég lesz hogy minimális graffal menegessen, meglehet.... -
Szepy2884 #34960 Jah, kérem én este 9 után második gyerekkoromat élem :)) Csak a képeket nézegetem, a betűket nem 
-
A Pcpilot-on Sanyó leírta. :) -
Nekem is nagyon tetszik talán egy kicsit lehetne ritkább és világosabb a fekete füst amit a gép huz maga után mert igy nem lehet látni belöle semmit. -
Szepy2884 #34957 Basszus! Kezd vissza térni az életkedvem a COD-al kapcsolatban! Ez a videó nagyon jó! Jók a hang, nem akad, és nyomjelző is nagyon fasza! Vajon milyen gépen futtatták? -
Szepy2884 #34956 

Gratilálok!
-
Szepy2884 #34955 Na végre egy normális videó ráadásul hanggal! Ez már nekem is nagyon tetszik! Ugyan még nem akartam leesni a székről, de már lejjebb csúsztam rajta :)))) -
Nem akarok izélni, de én szabályosan megijedtem mikor elkezdte osztani az áldást.
Előre várom már a mk 108-at :D
-

-
OFF:
Lacusch-nak.
Öreg motorosok. (szerintem nagyon jó)
On: -
Solt #34951 Sírok... nálam TOP 10-s film!!! :D -
Ezaaz! Ezaazz!
Nagyon jóó!
-
Legyen hited pajtás:)) -
Solt #34948 Vanvéjtiket félútig! :D -
Fene se akar elrepülni Londonig,jó lesz nekem elpatkolni a kanális közepén is.
-
Köszönöm pajtás!
-
A bal alsó sarokban a gázadást nem százalékban hanem egy kis csúszkával jelzik. -
Én azt hiszem ,gondolom,hogy el lehet felejteni az alacsony magasságon kis sebességgel való harcot. Legalábbis ezt szűrtem le az olvasottakból.
Olyan életszagú a dolog nekem,a nehéz észlelhetőség ha szint különbségek vannak vagy a víz felett. Az nyer aki előbb észreveszi a másikat,ez kb az életben is így volt. Na és persze nem lesznek pikk pakk széteső gépek.
Tetszik ez nekem na. -
Solt #34943 No igen... az 580 mellé dukál egy négymagos 4GHz környékén. Meglássuk... :) -
Ugyan már:) Orosz nagyvárosok felett mit csinál az Il2 ha zummolsz?
Úgy is a magasban harcolunk ,alacsonyra nem megyünk:) -
Ok
Most megnyugodtam. Eddig feltem hogy a gepemen nem fog menni. Most mar tudom biztosra hogy nem fog menni....
I5 proci, 4 G ram es levett grafikaval London felett elfogadhatatlan fps...
En maradok az il2-nel. -
Igazán nincs mit :) -
Csak béna vagyok, bocsánat a felesleges hozzászólások miatt. -
Bf 109 E3 és Hurricane. -
Miért nem jelenik meg a link? -
Mégegyszer, szóval kösz Pogi, rövidhír. :) -
A videó alapján fordul ez gond nélkül,de majd,ha ollózni akarunk legfeljebb akkor levett gázzal tesszük azt jobbra váltásnál.
-
Kösz Pogi, rövidhír. :) -
Lehet:) Biztos ami ziher ,de megkockáztatom ,hogy lehet proci is kéne.
4 magos 3GHZ es van az meg nem tom elég e az 580 alá. Még az 560 at elvinné a 460 alá jó is de ehhez nem értek. Volt már olyanom,hogy bitang videó kártya gyengus procival majd amikor procit cseréltem leesett az állam,hogy mennyivel jobban ment . -
Solt #34932 GTX 580 lesz ebből!!! :D -
Azt a betyár:) De jók a nyomjelzők,no meg a hangok.
Különben meg nem érdekel ,hogy fordul:) majd B&Z lesz ,forgolódjon a hurri meg a spit.:) -
Elég simán fut,nem nagyon láttam röcögést.Jó lesz ez!!
Hangok is faszák.
-
Solt #34929 Ahhh... jöjjön mááááán... :)) -
De durva ez a grafika....
-
CoD:E3-as messzer-videó hanggal
:
-
- right turn is not really different from left turn on hurricane. Opposite for Bf-109 E3 - its almost dont do right turn
ez nekem azt jelenti a hurrinál nincs különbség, az E3 viszont "majdnem nem fordul jobbra". Kérdés pedállal játszott-e vagy autorudder-el, mekkora sebességen próbálta, egyáltalán mit csinált előtte. Egy video sokkal többet jelentene, mint ilyen noname akárkik fórumra dobott listája. Csak felqrják az ember agyát vele.
Kíváncsi leszek erre, mert lehet elméleteket gyártani, hogy a légcsavar forgásiránya és a légellenállása mit és mennyit befolyásol az orsózási sebességeken, de akkor ezt csinálja is meg minden gépen. -
Solt #34925 Én is nagyon várom már! :) Az biztos, hogy lesznek bosszantó hibák, de remélem, hogy majd az első 1-2 tapasz orvosolja ezeket. :) -
Akkor megnyugszok. :)
Olyan rég óta várjuk már ezt a szimulátort, és minél közelebb van a kiadás dátuma, annál türelmetlenebb vagyok. :)