91393

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Ámen! :) ( ezt javaslom én is mindenkinek! :) )
  • Her Laca
    Kollega!
    Van egy javallatom. Vegyük meg a játékot,teszteljük le,úgyis március végén jelenik meg ,megtapasztaljuk ,áprilisban jönnek az új lapok,az egy két hét ,és a tapasztalatok birtokában indulunk neki a hardver fejlesztésnek:) Vélemény? Addig is lehet gyűjtögetni.
  • Lysandus
    Tudom!!!

Köszönöm a segítséget!
  • Solt
    Pár éve még szarok voltak, de mostanában nagyon jók! PH-n is nagyon dicsérik őket... nagyon sok tuning őrült áttért...
  • Her Laca
    Asrock lapoktól én idegenkedem:) Nem tom miért.Mi az a márka?
  • Solt
    Jó a vga, de mindent a pénztárcád határoz meg! :)
  • Sir Cryalot
    utánanéztem ennek a szék + infra szub témának, egy ikea széket és egy 15" JBL öntött alukosármentesített mély hsz-t fogok használni ( leejtették :' )

• Lysandus
    Köszönöm a segítséget!
  • Lysandus
    Nem akarok mindenképpen Intelt, csak azt ajánlottak. És a videokártya? Az jó? Egyébként az iponosokkal kapcsolatban kicsit megijedtem, mert nem értették azt, hogy 3-4 évig nem akarok hozzányúlni... :-)
  • istikovacs76
    Pontosabban sehol egy lag:), akadás nincs, szaggatás kizárva (jelenleg). Persze a metro 2033-at nem próbáltam, igaz nincs is szándékomban. Kicsit megcsömörlöttem ezektől az fps játékoktól. Az rts-eknél meg nem szaggat. más szimulátort meg nem próbáltam (igaz de, a Lock on-t, flaming cliffs 2-t, de ott sem volt semmi) Bár a lock on nekem túl bonyolult, noncs időm kitapasztalni az egészet, és őszintén nem is nagyon köt le.
  • istikovacs76
    Nekem sziznte ugyanez van.
    Gb H55m alaplap, i5-760 és gb6850 OC, de az alaplapom támogatja az erősebb (nagyobb mhz-es, egészem 200-ig) memóriát, így 4gb 1600mhz hiper-x van benne.
    Ja, és nekem 400-as tápot ajánlottak, de gondolva a jövőre 500-as chieftechet vettem.
    Az alaplapot, és a memóriát kivéve ugyanez a konfig.
    Játékok tekintetében, nincs olyan ami megizzasztana. Eddig CoD BO, Need for speed most wanted, medal of honor(2010), crysis, Arma 2, F1 2010, és még a tök..öm tudja mi volt még.
    Minden maxon volt, egy lagg sehol.
  • messerharcos
    egy régi aranysas magazinomban elolvastam ismét Juutilainen 96 győzelmet aratott finn pilóta visszaemlékezéseit. A finnek 44 buffalóból vesztettek 28-at amiből 19-et lőttek le ellenséges vadászok, és ők maguk 496 ellenséges gépet szedtek le buffalókból. Többek közt van leirás ahol azt meséli, hogy meghibásodott teljesitmélnyszabályozóval hogy lőtt le egy spitet és egy miget, egy másik sztorijában pedig 6 lavor üldözte fel a repterük környékén 8000 méterig, ahonnan aztán menekülésképp zuhanásba kezdett és állítólag 1100 km-ig elment messával, és 2000 métertől trimmel kezdte felvenni a gépet és végül 150 méteren 900 km-el hozta egyenesbe. húúúh, azért durva
  • Solt
    Én inkább ezt javasolnám:

Alaplap
    Processzor

A ram inkább legyen 1600 MHz-s.

Ha mindenképpen intelt akarsz, akkor az új i5 szériát válaszd, ne a régit! Lehetőleg K jelzéssel. ( csak azt lehet húzni )

Amennyiben pedig a következő 3-4 évben nem tervezel ennél nagyobb konfigot venni, akkor elég egy minőségi 400W-s táp is.

@Laca: Áprilistól jönnek az új AMD lapok.
  • Zpogi
    Még egy kis infómorzsa a CoD-ról.

LINK
  • Lysandus
    Solt, Laca: Ti milyen nagykerről beszéltek? Nekem a teljes gépet le kellene cserélnem a CoD-ig. (A jelenlegi egymagos AMD Athlon 3000, asus alaplap, és HIS Excalibur 9600XT TURBO 128 mb-és videokártya. 2 giba rammal még elvitte az Il-2-őt, de azóta az egyik 1 GB-os lap kiégett, szóval már azt se nagyon )

Az IPON-nál nekem ezt a configot ajánlották:

A cikkben szereplő processzor rossz vétel, helyette erős, fizikailag négymagossal:

Alaplap ASROCK H55DE3
    Processzor INTEL Core i5-760 2.80Ghz 1156 BOX
    Memória KINGMAX 4096Mb DDR3 1333Mhz
    Videókártya GIGABYTE GV-R687OC-1GD HD6870 1GB GDDR5 PCIE
    Merevlemez SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
    Optikai egység NEC AD-7260S Fekete
    Ház COOLERMASTER RC-370-KKN1-GP Elite 370
    Táp CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX

Vélemények róla? Tanácstalan vagyok, mert teljesen elvesztettem a fonalat hardverfronton...
  • Zpogi
    Ma már leszek.
  • acidrain
    Kafa!

Este jöhetnél repülni egyet, Domino is jön elvileg.
  • Solt
    Utána nézek neked. :)
  • Her Laca
    Ezek kb mikor jelennek meg? Mert akkor egy füst alatt lerendezném a kérdést:)
  • Solt
    Ha amd-ben gondolkozol, akkor igen. Szokás szerint ez visszafelé kompatibilis, így pár évig megoldva a lapkérdés.
  • Her Laca
    De most jönnek új lapok aszt mondod,akkor érdemes azokból venni ugye?
  • Solt
    Ebben az esetben AM3+ alaplap, ( hamarosan jönnek ) plusz egy 955BE... 1 év múlva meg mehet bele a buldózer...

( a mostani géped tuti nem hajtja ki a GTX 580-t )
  • Her Laca
    Elméletileg az Athlon II X4 em 3,1 vagy 2 GHZ en megy ,valameddig elég lesz . Az a bajom,hogy az alaplapom az már jó régi darab ,sima AM2 es Asus de bios frissítéssel belement a négymagos AM3 as is. No meg DDR2 es.
    Az I7 az bitang drága azért,bár biztos jó mondjuk ha 50 körül lehetne venni azzal 2-3 évig elkaristolnák. Intelem már nem volt jó ideje,de amikor volt az hibátlan teljesítményt nyújtott. Mondjuk az AMD vel se volt nyűgöm , főleg az a jó bennük,hogy ugye nem kell évente lapot cserélni.
  • VO101Tom
    Nálam észrevehetően gyorsult a rendszer (erről szoktam észrevenni, ha nincs betéve, a win lassabb :) ). Például az Opera sokáig várt indításkor, amióta ezt használom, azonnal elindul. De nem kell erre külön pendriveot rendszeresíteni, ha normál módon akarod használni, a tulajdonságoknál csak kiveszed a readyboost használat elől a pipát és kész. Egyre kell figyelni, USB 2 slotba tedd, ne hubra, mert az lassabb lehet (Max. 4 GB-ot kezel a rendszer).
  • Sir Cryalot
    jajj vigyétek innét ezt a hardwear talkot. *

Énmeg ezeket a buttkicker szubokat nézem , szék sarkára lehet rátenni és rezegtet . Erősítőm van hozzá, nincs ennek alternativája?

* GTX460 SLI (usa: 35 ezer ft)is ugyanannyit megy mint a GTX580 (USA: 90 ezer ft) , ésha eléred a 60fps-t akkor mindegy is.
  • Solt
    Oké... :)

A buldózer majd csak májusban. Ha nagyon kevés a procid a GTX580 mellé, és teljesen új konfigot akarsz, vagy i7k, vagy pár hét múlva jönnek már a buldózer kompatibilis új amd lapok, amik visszafelé kompatibilisek. Egy új amd lap, plusz egy 4 vagy 6 magos phenomII... ha meg jön a buldózer, és kicsit normalizálódik az ára, akkor már csak cpu-t kell cserélni.

Az i7k mondjuk brutálisan bírja a tuningot. Jó részük simán viszi a 4.8GHz-t... azért ez nyomós érv.
  • DummyBoy
    X-52 tulajok: Ugye tudjátok, hogy az X-52 középtájon lévő holtjátékáért leginkább nem a tányér, hanem a joyban a mágnesek felfogatása a felelős?

X-52 kenésére pedig tudom ajánlani a Ballistol fegyverolajat, csillagosötös :) (Általában fegyverboltokban lehet kapni ...)

X-52 magnet mod (Érdemes megcsinálni!!!)

• Her Laca
    Nekem nincs ilyen problemám.
    Megoldás. Bicikli bolt. Veszel egy kormánycsapágyat,az olyan mint egy gyűrű sok golyóval. Ha nagyon jót akarsz műanyag tányért leveszed esztergáltatsz egy ugyan olyat aluból,vagy vasból. Bezsírozod emberesen:)
    Mint a vaj:))
  • PhantomAss
    nem tudom pontosan leírni mi a baj a rugóval, de megpróbálom :D
    középállásban centimétereket kell mozgatni ahhoz hogy valami történjen, akárhogy is állítod a joyt szoftverben
    amikor pl egy fordulóban visszaengeded középre, és mondjuk nagyon picit kellene felfelé célozni, akkor az a sz*r tányér nem egyenletesen engedi hanem akadva és nehéz finoman mozgatni(mert akkor nem akadna ha pl egy félgömb mozogna egy másik félgömbben)
    szal itt egy kúp mozog egy lyukban, és ezért nem mozog finoman
    remélem nagyjából érthető...
  • Her Laca
    Mondom a COD megjelenéséig ráér:) Mondjuk azért minimum 2-3 nappal korábban szeretném behegeszteni a kütyüt:)
    Mikor jelennek meg az új procik? Vagy most mit érdemes venni szerinted?
  • DummyBoy
    @PhantomAss: Szerintem tökéletesen működnének együtt, de én is úgy vagyok vele, hogy érdemesebb lehetne átállni a Logitechére, főleg mivel azon van a profilváltó gomb is pl.

Ráadásul bár az X52 trim "tekerői"-nek van detent-je, a Logitech útja nagyobb, elvileg lényegesen pontosabb pozicionálást enged ...

(Amint lejár a gari, szedem szét azonnal és kerülnek bele a detentek :) )

@VO101Tom: Ez a ReadyBoost ennyire sokat segít? Még nem próbáltam soha, de lehet annyit megér, hogy rádobjak egy pendrájvot a gépre állandóra ...
  • Solt
    Nekem most az lenne a legjobb, ha minél tovább húznánk. ( természetesen amíg neked ráér )

A pénztárcám állapota fog dönteni... ha nem lesz túl rózsás, akkor 6950, ha jobban állok, akkor GTX580, ( a monitorom is NV-re lett kalibrálva ) ha meg rám szakad az otp, akkor meg 6990. :))
  • Her Laca
    Kérlek szépen február vége március eleje. Végül is a COD ig ráér.
    Nagykerbe bármikor bemehetek,ha áll még neked is nekem mindegy az időpont amikor neked jó.
    Te mit tervezel? NV vs AMD Ati?
  • Solt

Mikorra tervezed?
  • Her Laca
    Na eldőlt:) Utána néztem,kacérkodtam az 560 al,de az a 30 % ami teljesítményben köztük van asszem nem predesztinálja a cserét rá,főleg hogy a 460 at húzhatom mint ha kötelező lenne.Persze a másikat is.
    Úgy hogy 580 lesz. Proci ,ram alaplap az meg majd akkor ha kijönnek az általad említett újdonságok.
  • Zoli105
    Júj ez hülye kérdés volt :) nem néztem végig a videót most már tudom hogy hol van :)
  • Zoli105
    Tyű hát ez odavág :) amúgy ez benne van az Upban !? vagy honnét lehet letölteni !?:)
  • Her Laca
    Azért annó mikor kijött a G940 voltak félelmeim. A logi joyok nálam nem szerepeltek jól és fenntartásokkal kezeltem a dolgot.
    És biza mint Dummy is írta nem teljesen kerek a dolog,Solt -nál is bibis lett. Szóval egy 60-70 ezres kütyütől elvárnánk ,hogy működjön tökéletesen. Remélem tanultak a loginál ebből és a köv generációjukat már a kormányaik szintjén csinálják.
    Jelzem én is töprengek rajta azért:)
  • Her Laca
    A csapágy kosár finom futást biztosít a joy mozgásának,nem kopik a műanyag ,nincs akadás.A tányér alá van behekkelve,én a tányért is kicseréltem egy esztergáltra.A rugós dologgal mi a bajod? Minden joy -t rugó tart középen ,kivéve az FFB-seket ,csak itt egy rugóval oldották meg amit mások néggyel. Tegyél be még egy rugót ,erősebb lesz . Mondjuk nekem bőven jó ahogy van estére így is elfárad a kezem nem szeretek birkózni a bottal:)
  • Solt
    A megszokás nagy úr... :))

Elképzelhető, hogy mennének együtt, bár nem tudom a saitek meg a logi profiler mennyire szeretik egymást... :)