91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A mozgásukból látszik, hogy mindegyik AI volt. -
Zoli105 #35362 Oké tudom ,hogy sok volt vele a baj meg a motorja sem volt a legjobb ,de csak kicsit meglepődtem , ennyi .Mert azt hittem ,hogy jön a 262 ozt annyi annak a bálnának ,de tévedtem !:) -
nekem viszont nem tetszik
profi munka a videó, de de a schwalbe-t egy amatőr vezette
aki leáll a 262-vel forgolódni, ráadásul alacsonyan az magára vessen -
Ha jól tudom, Yeager is lelőtt belőle kettőt is egy bevetésen. Igaz, P-51-es repülőgéppel. -
Ugye azt azért tudod, hogy a 262 közel sem volt a háború legjobb vadászrepülőgépe? Néhány óra üzemidő után a hajtóműveket cserélni kellett, nagyon lassan gyorsult, leszállás közben rettentően sérülékeny volt, csak rövid ideig repülhetett gyorsan és legalább annyira veszélyes volt a pilótájára, mint az ellenségre.
A korát jóval megelőző típus volt, de semmiképpen sem lelőhetetlen csodafegyver. A videó nagyjából rendben van, nem látok benne kivetni valót. -
Zoli105 #35358 Nagyon érdekes egy film ,az elején nem tudtam eldönteni hogy játék vagy tényleg valami új film , ozt látom hogy az il2 , de gyönyörű grafikával .Mit ki nem lehet hozni egy majdnem 10 éves játékból :) Na de kérem milyen film ez akarom mondani "játékfelvétel"!? Persze hogy egy kövér bálna (p47) még a 262 is lelövi ! Látszik hogy Amerikaiak csinálták -.-!
De mind1 ,ettől eltekintve jól megcsinálták :)
-
Szepy2884 #35357 -
Szepy2884 #35356 Köszönöm mindenkinek, a probléma megoldódott. Thx to Ata
-
Ez a nem játék:) Ez elrettentő . -
Talán EZ is segíthet.. :) -
Ne beszélj:) Vagy ha beszélsz ne játssz:DD
Komolyra fordítva.
Hangkártya beállítás. Valami olyat mond Gida ,hogy csak a mikrofon legyen beállítva elsődleges felvételi eszköznek. A többit kapcsold ki ,majd sakkozzál melyek maradhatnak. Na ezt jól megmondtam. -
Szepy2884 #35352 újabban belóg a motorhang a beszédembe. Valaki nem tudja, hogyan szüntessem ezt meg? -
mustangdc35 #35351 tudja valaki hol lehet letölteni?
és hogy jsgme-be lehet importálni? -
mustangdc35 #35350 pixelan effect-el megy elvileg
-
Zoli105 #35349 Szép nagyon , örülnék ha nekem is ilyen szépen menne az il2 :) -
mustangdc35 #35348
ezt láttátok már? -
Nem ír ki semmi hibaüzenetet,egyszerűen csak nem indul el a telepítés. -
IL2Stab Ugye valami dll miatt nem megy fel? Azt bárhonnan letöltöd a netről, beteszed az install mappába és menni fog. De ha nem találtod, gyere föl TS-re átküldöm. -
a kamu mappát az xp-s gépen kell utána il2 stabbal bekonfigolod és visszamásolod a gépedre -
Van még egy lehetőség:
Ha van a közelbe egy gép Winxp vel. Veszed a conf.ini fájlt, átmásolod a másik gépre, feltelepíted az Il2 stabot , megcsinálod a beállításokat, oszt utána az ini fájlt visszamásolod a win7-es gépedre.
Esetleg ha nem hagyja, csinálsz egy kamu il2 mappát, ahová bemásolod a conf.ini és az il2fb.exe fájlt. -
Ezt a futtatás rendszergazdaként és a kompatibilitás dolgot már próbáltam,de nem működik. :(
Azt hiszem nem küzdök vele inkább megszokom ezt a felbontást,de azért köszönöm mindenkinek. -
Én a 22-esemen 1024 ben tolom és már megszoktam.
Amúgy ez a wide csak kamu tld képpen levág a kép aljából és tetejéből.
Viszont visszábbacska valaki belinkelt egy Il2 wide screen modot, ami a látószög szélesítésével oldja meg a wide képet -
1. módszer: jobb katt, futtatás rendszergazdaként
2. módszer, jobb katt, tulajdonságok, középső fül valami kompatibilitásos menet, XP SP2 -t választasz utána futtatás -
Ati kártyám van és csak akkor jelentkezik ez a probléma,ha aktiválom ezt a mod-ot. -
Lacusch69 #35339 Ha Nvidiád van: a Vezérlőpultban az "Asztal méretének és helyzetének beállítása" alatt "Nvidia méretezés használatára" állítottad? -
És ha fel tennél egy virtuális XP 32-t?Az alatt müködne a Stab progi,és talán össze lehetne variálni,hogy müködjönek a beállítások Win 7 alatt is neked. -
Ata: Nem bírom installálni Win 7-re 
colbeny: Végig zongoráztam már minden lehetőséget, de egyik sem segített.
Azért köszönöm a tippeket.
Csak úgy működik, ha a "saveaspect=1" és visszaveszem a felbontást 1280x960-ra,de így meg húzott a kép. Majd megszokom valahogy. -
Próbáld Il2Stab-al beállítani -
Ez nagyon jó! :) -
colbeny #35334 Nekem is volt hasonló problémám, én ezeket az értékeket állítgattam, és egyszer csak jó lett. Sjnos nem tudom a jó kombinációt, mert már nincs fent a szim. Végülis csak 8 féle lehetőség van :) Egy próbát megér!
ChangeScreenRes=1
EnableResize=0
SaveAspect=0
-
sakkay #35333 Wow!
Nem semmi. -
messerharcos #35332
nagyon tetszik, a hangok különösen -
Nekem ki van szedve az ir szűrő a kamerából és így elég neki a monitor fénye is. -
Na mit találtam?
Rheinmetall-Borsig RZ 65 levegő-levegő rakétarendszer az F4-en.
-
Romeo One #35329 Az szép... Annyit le seggelni a bot mögött...
Oszt nincs kávé, meg pisiszünet. -
messerharcos #35328 póttartállyal jó üzemanyag beosztással, kis teljesitményen 3000 km és 10-12 óra repülési idő
-
Romeo One #35327 Ok, köszönöm. Akkor jó messzire elmennek.
Mondjuk életszerű, az 13xx km-es hatótáv 300-as utazóval 4.5 - 5 óra repidő, és akkor egy óra körül kell lennie negyed tankonként. -
messerharcos #35326 mármint ugy, hogy a kapott időt 8-al beszoroztam, nem 8 szoros gyorsitással ment ennyit -
messerharcos #35325 néha. A sima zeróról viszont tudom, (a6m2) és társai, 25% benyával nekem olyan fél órát biztosan elrepül, de több is volt. Stoperrel néztem nyolcszoros időgyorsitásban, a golyót se tartottam középen, csak ugy össze vissza repülgettem 100%-os gázon és 35 percig ment -
Glo #35324 Jah, valószínűleg olyan, mint a Stuka üzemanyag szintjelzője.