91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyo
    A mozgásukból látszik, hogy mindegyik AI volt.
  • Zoli105
    Oké tudom ,hogy sok volt vele a baj meg a motorja sem volt a legjobb ,de csak kicsit meglepődtem , ennyi .Mert azt hittem ,hogy jön a 262 ozt annyi annak a bálnának ,de tévedtem !:)
  • PhantomAss
    nekem viszont nem tetszik
    profi munka a videó, de de a schwalbe-t egy amatőr vezette
    aki leáll a 262-vel forgolódni, ráadásul alacsonyan az magára vessen
  • Papa01 #35360
    Ha jól tudom, Yeager is lelőtt belőle kettőt is egy bevetésen. Igaz, P-51-es repülőgéppel.
  • Sanyo
    Ugye azt azért tudod, hogy a 262 közel sem volt a háború legjobb vadászrepülőgépe? Néhány óra üzemidő után a hajtóműveket cserélni kellett, nagyon lassan gyorsult, leszállás közben rettentően sérülékeny volt, csak rövid ideig repülhetett gyorsan és legalább annyira veszélyes volt a pilótájára, mint az ellenségre.

A korát jóval megelőző típus volt, de semmiképpen sem lelőhetetlen csodafegyver. A videó nagyjából rendben van, nem látok benne kivetni valót.
  • Zoli105
    Nagyon érdekes egy film ,az elején nem tudtam eldönteni hogy játék vagy tényleg valami új film , ozt látom hogy az il2 , de gyönyörű grafikával .Mit ki nem lehet hozni egy majdnem 10 éves játékból :) Na de kérem milyen film ez akarom mondani "játékfelvétel"!? Persze hogy egy kövér bálna (p47) még a 262 is lelövi ! Látszik hogy Amerikaiak csinálták -.-!
    De mind1 ,ettől eltekintve jól megcsinálták :)
  • Szepy2884
  • Szepy2884
    Köszönöm mindenkinek, a probléma megoldódott. Thx to Ata
  • Her Laca

Ez a nem játék:) Ez elrettentő .
  • Papa01 #35354
    Talán EZ is segíthet.. :)
  • Her Laca
    Ne beszélj:) Vagy ha beszélsz ne játssz:DD
    Komolyra fordítva.
    Hangkártya beállítás. Valami olyat mond Gida ,hogy csak a mikrofon legyen beállítva elsődleges felvételi eszköznek. A többit kapcsold ki ,majd sakkozzál melyek maradhatnak. Na ezt jól megmondtam.
  • Szepy2884
    újabban belóg a motorhang a beszédembe. Valaki nem tudja, hogyan szüntessem ezt meg?
  • mustangdc35
    tudja valaki hol lehet letölteni?
    és hogy jsgme-be lehet importálni?
  • mustangdc35
    pixelan effect-el megy elvileg
  • Zoli105
    Szép nagyon , örülnék ha nekem is ilyen szépen menne az il2 :)
  • mustangdc35

ezt láttátok már?
  • Zpogi
    Nem ír ki semmi hibaüzenetet,egyszerűen csak nem indul el a telepítés.
  • VO101Tom
    IL2Stab Ugye valami dll miatt nem megy fel? Azt bárhonnan letöltöd a netről, beteszed az install mappába és menni fog. De ha nem találtod, gyere föl TS-re átküldöm.
  • szekelyland
    a kamu mappát az xp-s gépen kell utána il2 stabbal bekonfigolod és visszamásolod a gépedre
  • szekelyland
    Van még egy lehetőség:
    Ha van a közelbe egy gép Winxp vel. Veszed a conf.ini fájlt, átmásolod a másik gépre, feltelepíted az Il2 stabot , megcsinálod a beállításokat, oszt utána az ini fájlt visszamásolod a win7-es gépedre.
    Esetleg ha nem hagyja, csinálsz egy kamu il2 mappát, ahová bemásolod a conf.ini és az il2fb.exe fájlt.
  • Zpogi
    Ezt a futtatás rendszergazdaként és a kompatibilitás dolgot már próbáltam,de nem működik. :(

Azt hiszem nem küzdök vele inkább megszokom ezt a felbontást,de azért köszönöm mindenkinek.
  • szekelyland
    Én a 22-esemen 1024 ben tolom és már megszoktam.
    Amúgy ez a wide csak kamu tld képpen levág a kép aljából és tetejéből.
    Viszont visszábbacska valaki belinkelt egy Il2 wide screen modot, ami a látószög szélesítésével oldja meg a wide képet
  • szekelyland
    1. módszer: jobb katt, futtatás rendszergazdaként
    2. módszer, jobb katt, tulajdonságok, középső fül valami kompatibilitásos menet, XP SP2 -t választasz utána futtatás
  • Zpogi
    Ati kártyám van és csak akkor jelentkezik ez a probléma,ha aktiválom ezt a mod-ot.
  • Lacusch69
    Ha Nvidiád van: a Vezérlőpultban az "Asztal méretének és helyzetének beállítása" alatt "Nvidia méretezés használatára" állítottad?
  • V Domino #35338
    És ha fel tennél egy virtuális XP 32-t?Az alatt müködne a Stab progi,és talán össze lehetne variálni,hogy müködjönek a beállítások Win 7 alatt is neked.
  • Zpogi
    Ata: Nem bírom installálni Win 7-re

colbeny: Végig zongoráztam már minden lehetőséget, de egyik sem segített.

Azért köszönöm a tippeket.

Csak úgy működik, ha a "saveaspect=1" és visszaveszem a felbontást 1280x960-ra,de így meg húzott a kép. Majd megszokom valahogy.
  • szekelyland
    Próbáld Il2Stab-al beállítani
  • whiteskull
    Ez nagyon jó! :)
  • colbeny
    Nekem is volt hasonló problémám, én ezeket az értékeket állítgattam, és egyszer csak jó lett. Sjnos nem tudom a jó kombinációt, mert már nincs fent a szim. Végülis csak 8 féle lehetőség van :) Egy próbát megér!

ChangeScreenRes=1
    EnableResize=0
    SaveAspect=0
  • sakkay
    Wow!
    Nem semmi.
  • messerharcos

nagyon tetszik, a hangok különösen
  • TG Gida
    Nekem ki van szedve az ir szűrő a kamerából és így elég neki a monitor fénye is.
  • acidrain
    Na mit találtam?

Rheinmetall-Borsig RZ 65 levegő-levegő rakétarendszer az F4-en.

• Romeo One
    Az szép... Annyit le seggelni a bot mögött...
    Oszt nincs kávé, meg pisiszünet.
  • messerharcos
    póttartállyal jó üzemanyag beosztással, kis teljesitményen 3000 km és 10-12 óra repülési idő
  • Romeo One
    Ok, köszönöm. Akkor jó messzire elmennek.
    Mondjuk életszerű, az 13xx km-es hatótáv 300-as utazóval 4.5 - 5 óra repidő, és akkor egy óra körül kell lennie negyed tankonként.
  • messerharcos
    mármint ugy, hogy a kapott időt 8-al beszoroztam, nem 8 szoros gyorsitással ment ennyit
  • messerharcos
    néha. A sima zeróról viszont tudom, (a6m2) és társai, 25% benyával nekem olyan fél órát biztosan elrepül, de több is volt. Stoperrel néztem nyolcszoros időgyorsitásban, a golyót se tartottam középen, csak ugy össze vissza repülgettem 100%-os gázon és 35 percig ment
  • Glo
    Jah, valószínűleg olyan, mint a Stuka üzemanyag szintjelzője.