91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
WOW! Köszi Sanyó!
Egy észrevétel:
Ha már ott ül igazán foghatná azt a kormányt. :(
Ez nagyon odab@sz!
-
Itt olvashatsz róla:LINK -
Ahh, mégegyszer:
Cliffs of Dover - gamer.ru ismertető. -
Cliffs of Dover - gamer.ru ismertető. -
Talán ez Szepy? Ebben is benne van az a kép,bár nem régi szám szól alatta.
-
kicsit pontosítanék:
ár/érték arányban a legjobb hotas az x52, kb 5-6 éve használom őket
csak én sosem tudtam megszokni a joy tányéros-rugós megoldását, ezért kerestem mást
és ez a joy kb 6-8 éves, régóta nem gyártják, de még mindig baromi pontos
ráadásul ffb-s
és 5e ft volt...
-
Érdekes, én is a ROF-ban váltottam X52-ről Cyborg EVO-ra... Engem is zavart a hosszú út, sokkal jobban megy a repülés az EVO-val, ami sokkal rövidebb úttal rendelkezik. -
Romeo One #35396 Érdekes, jó sok HSZ-el ezelőtt volt egy joy-elemezgetős hullámunk, akkor mindenki halálra dicsérte az X52-t. -
Romeo One #35395 Ha elsőre nem is sikerült... -
Lysandus #35394 Valóban az... Minden tekintetben... -
Romeo One #35393 The german: -
Romeo One #35392 http://www.imdb.com/title/tt1330608/ -
Lacusch69 #35391 Örülök, hogy elégedett vagy vele. :)
Én se sírom vissza az X52-t, pár hónapja inkább vettem még egy gameportos MS SW FFB pro-t, már van kettő. Összesen volt a kettő 5ezer ft (+posta)...
Ha hozzászoksz a rövidebb elmozduláshoz, nagyon meg fogod szeretni. (Az X52-n pont a kar hosszú útját nem tudtam soha teljesen megszokni.)
Ja, a joy beállításokat érdemes "alap"-ra tenni, nem kell annyit varázsolgatni a görbékkel, mint a Saiteken. -
mustangdc35 #35390 ez egy 2008as rövidfilm 10 perc az egész -
Berakták az Iron Sky trailer alá a Red Alert zenéjét.
Tetszik.
-
Ez jó(jobbacska filmnek igérkezik)link -
Szepy2884 #35387 Apropó her Laca, hol is van az a COD film amiben sok szép kép van és különösen a revi-k olyan megigézőek és szép '40-es évek zenéje megy alatta? A hátered is abból a filmből van. Nincs meg valakinek? Linkelje már be pls mert valahogy nem találom a tecsövön. -
Szepy2884 #35386 Egy szürreális alkotás
-
Szép képek!
Köszi.

-
Lac megjött a microsoft ffb2 joyom
nem gameportos, usb-s lett, de nem bánom (az amit mutattál vaterán)
hihetetlen jó...
a x 52 gázkarral próbáltam, tökéletesen működik win7 alatt
nem sírom vissza az x52 joy-t :) -
Romeo One #35383 

Én hősiesen bevallom, hogy Tőled láttam meg... Legfeljebb a fölé applikált gépet raktam hozzá, de egyelőre az is csak a fejemben.... -
Szepy2884 #35382 Ja, a "Messer messze a legszebb"-et hadjátok már meg nekem lécci lécciiiii 
-
Junkers Ju 88 látható a háttérben. -
Szepy2884 #35380 Ha tudom, hogy ilyen népszerű lesz a szójátékom, akkor levédetem...
Múltkor a Bence gyerek villogott vele a Facebook-on. Nincs ezzel semmi gond, csak szerinte ezt ő találta ki. Ja persze, mert biztos látta valahol. Talán a az aláírásomban? De mondom, semi gond, elvégre én is annó a Gösser reklám alapján fabrikáltam miközben tavaly nyáron meglátogattam Galibát és az il2-ről meg a német gépekről beszélgettünk. Akkor annyira megtetszett ez szójáték, hogy gyorsan be is raktam a hozzászólásaim alá.
Azóta is ott van levédettlenül
-
Romeo One #35379 Nem tudja vki, az Il2 "Canvas Knights" VH1-es modjából lett valami? -
Kösz Pogi, megint és megint. :) Hurri, Ar 196 és 109 Emil renderképek. -
Romeo One #35377 Hoppá, ez tetszetős! Köszike! -
Esetleg ez?
-
Romeo One #35375 - A Zerón a célzótól balra van egy kis fém célkereszt tüskével. Azt hittem, csak dísz a programban, de egy kabint és műszerfalat ért sorozat után magától "bekapcsolódott". Viszont sehol nem találtam nyomát, hogy azt én kézzel is be tudnám kapcsolni. A TRDimmer nem ezt kapcsolja. Vagy csak automatán működik?
- Messzer: egy pólót akarok magamnak csinálni, Gut-besser-Messer felirattal, oda keresek valami ütős képet, de egyelőre a zilkettő beállított jelenete, meg a PhotoShop tűnik használhatónak... -
Én egy Héjára tippelnék,rövid orr és tömzsi,rövid törzs,bár nem tudom,hogy használtak-e rajta fehér téli festést.
Nesu: Hát igen,már én is alig várom,számolom a napokat.
-
Talán egy Messer -
Köszi Pogi a Képeket !!!
Nagyon élethűek ,mar most élvezetes belegondolni ,hogy már nemsokára alattunk dübörögnek ezek a csodák
Üdv
Ui . :Felvetéli pályázatot adtam be a V-OKL -nél és remélhetőleg ,már itt kezdem a repülést Berlinben .Addig is jó szelet mindenkinek és sikeres földet érést !!!
-
A háttérben, a messzer légcsavarkúpja alatt vajon milyen gép lehet, ami repül? -
De a legelején az a palástorsó, amikor a messzer lelőtte az első P-47-et, az szép volt...... legyen humán vagy AI... -
Hirtelen csak ezt találtam:
F4, 5/2 vadászrepülő század, V+12
-
Luthier küldött néhány nagy felbontású képet:
LINK -
Romeo One #35367 nincs valakinek egy szép nagy felbontású képe magyar lajstromjelű Messzerről? -
Lysandus #35366 Azért amikor a legutolsó Bellumon 262-esekkel mentünk, kitörölhették a La-7-esekkel... :-) Vagy amikor Do-335-el mentünk bombázni, de útközben még leálltunk harcolni a Jak-3-asokkal. :-) Vagy lekaptunk pár B-29-et. És az mk 103-al az orrában még a T-34/86-osokat is lehetett szedegetni. Megkapták a historical planstet. :-) Ha jól emlékszem, volt olyan vörös század, ami bojkottálta a wart... Bezzeg amikor Olaszországban G6-al kellett repülni Spit IX ellen, az nem zavarta őket... -
Lysandus #35365 Ne húzd fel magad. A történelmet a győztesek írják. -
akkor gratulálok magamnak :D