91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    WOW! Köszi Sanyó!

Egy észrevétel:
    Ha már ott ül igazán foghatná azt a kormányt. :(

Ez nagyon odab@sz!
  • Zpogi
    Itt olvashatsz róla:LINK
  • Sanyo
    Ahh, mégegyszer:

Cliffs of Dover - gamer.ru ismertető.
  • Sanyo
    Cliffs of Dover - gamer.ru ismertető.
  • Zpogi
    Talán ez Szepy? Ebben is benne van az a kép,bár nem régi szám szól alatta.

• PhantomAss
    kicsit pontosítanék:
    ár/érték arányban a legjobb hotas az x52, kb 5-6 éve használom őket
    csak én sosem tudtam megszokni a joy tányéros-rugós megoldását, ezért kerestem mást
    és ez a joy kb 6-8 éves, régóta nem gyártják, de még mindig baromi pontos
    ráadásul ffb-s
    és 5e ft volt...
  • Papa01 #35397
    Érdekes, én is a ROF-ban váltottam X52-ről Cyborg EVO-ra... Engem is zavart a hosszú út, sokkal jobban megy a repülés az EVO-val, ami sokkal rövidebb úttal rendelkezik.
  • Romeo One
    Érdekes, jó sok HSZ-el ezelőtt volt egy joy-elemezgetős hullámunk, akkor mindenki halálra dicsérte az X52-t.
  • Romeo One
    Ha elsőre nem is sikerült...
  • Lysandus
    Valóban az... Minden tekintetben...
  • Romeo One
    The german:
  • Romeo One
    http://www.imdb.com/title/tt1330608/
  • Lacusch69
    Örülök, hogy elégedett vagy vele. :)
    Én se sírom vissza az X52-t, pár hónapja inkább vettem még egy gameportos MS SW FFB pro-t, már van kettő. Összesen volt a kettő 5ezer ft (+posta)...
    Ha hozzászoksz a rövidebb elmozduláshoz, nagyon meg fogod szeretni. (Az X52-n pont a kar hosszú útját nem tudtam soha teljesen megszokni.)
    Ja, a joy beállításokat érdemes "alap"-ra tenni, nem kell annyit varázsolgatni a görbékkel, mint a Saiteken.
  • mustangdc35
    ez egy 2008as rövidfilm 10 perc az egész
  • acidrain
    Berakták az Iron Sky trailer alá a Red Alert zenéjét.
    Tetszik.

• szekelyland
    Ez jó(jobbacska filmnek igérkezik)link
  • Szepy2884
    Apropó her Laca, hol is van az a COD film amiben sok szép kép van és különösen a revi-k olyan megigézőek és szép '40-es évek zenéje megy alatta? A hátered is abból a filmből van. Nincs meg valakinek? Linkelje már be pls mert valahogy nem találom a tecsövön.
  • Szepy2884
    Egy szürreális alkotás

• acidrain
    Szép képek!
    Köszi.
  • PhantomAss
    Lac megjött a microsoft ffb2 joyom
    nem gameportos, usb-s lett, de nem bánom (az amit mutattál vaterán)
    hihetetlen jó...
    a x 52 gázkarral próbáltam, tökéletesen működik win7 alatt
    nem sírom vissza az x52 joy-t :)
  • Romeo One

Én hősiesen bevallom, hogy Tőled láttam meg... Legfeljebb a fölé applikált gépet raktam hozzá, de egyelőre az is csak a fejemben....
  • Szepy2884
    Ja, a "Messer messze a legszebb"-et hadjátok már meg nekem lécci lécciiiii
  • acidrain
    Junkers Ju 88 látható a háttérben.
  • Szepy2884
    Ha tudom, hogy ilyen népszerű lesz a szójátékom, akkor levédetem...

Múltkor a Bence gyerek villogott vele a Facebook-on. Nincs ezzel semmi gond, csak szerinte ezt ő találta ki. Ja persze, mert biztos látta valahol. Talán a az aláírásomban? De mondom, semi gond, elvégre én is annó a Gösser reklám alapján fabrikáltam miközben tavaly nyáron meglátogattam Galibát és az il2-ről meg a német gépekről beszélgettünk. Akkor annyira megtetszett ez szójáték, hogy gyorsan be is raktam a hozzászólásaim alá.

Azóta is ott van levédettlenül
  • Romeo One
    Nem tudja vki, az Il2 "Canvas Knights" VH1-es modjából lett valami?
  • Sanyo
    Kösz Pogi, megint és megint. :) Hurri, Ar 196 és 109 Emil renderképek.
  • Romeo One
    Hoppá, ez tetszetős! Köszike!
  • Zpogi
    Esetleg ez?

• Romeo One
    - A Zerón a célzótól balra van egy kis fém célkereszt tüskével. Azt hittem, csak dísz a programban, de egy kabint és műszerfalat ért sorozat után magától "bekapcsolódott". Viszont sehol nem találtam nyomát, hogy azt én kézzel is be tudnám kapcsolni. A TRDimmer nem ezt kapcsolja. Vagy csak automatán működik?

- Messzer: egy pólót akarok magamnak csinálni, Gut-besser-Messer felirattal, oda keresek valami ütős képet, de egyelőre a zilkettő beállított jelenete, meg a PhotoShop tűnik használhatónak...
  • Zpogi
    Én egy Héjára tippelnék,rövid orr és tömzsi,rövid törzs,bár nem tudom,hogy használtak-e rajta fehér téli festést.

Nesu: Hát igen,már én is alig várom,számolom a napokat.
  • Nesu
    Talán egy Messer
  • Nesu
    Köszi Pogi a Képeket !!!
    Nagyon élethűek ,mar most élvezetes belegondolni ,hogy már nemsokára alattunk dübörögnek ezek a csodák

Üdv

Ui . :Felvetéli pályázatot adtam be a V-OKL -nél és remélhetőleg ,már itt kezdem a repülést Berlinben .Addig is jó szelet mindenkinek és sikeres földet érést !!!

• szekelyland
    A háttérben, a messzer légcsavarkúpja alatt vajon milyen gép lehet, ami repül?
  • szekelyland
    De a legelején az a palástorsó, amikor a messzer lelőtte az első P-47-et, az szép volt...... legyen humán vagy AI...
  • acidrain
    Hirtelen csak ezt találtam:

F4, 5/2 vadászrepülő század, V+12

• Zpogi
    Luthier küldött néhány nagy felbontású képet:

LINK
  • Romeo One
    nincs valakinek egy szép nagy felbontású képe magyar lajstromjelű Messzerről?
  • Lysandus
    Azért amikor a legutolsó Bellumon 262-esekkel mentünk, kitörölhették a La-7-esekkel... :-) Vagy amikor Do-335-el mentünk bombázni, de útközben még leálltunk harcolni a Jak-3-asokkal. :-) Vagy lekaptunk pár B-29-et. És az mk 103-al az orrában még a T-34/86-osokat is lehetett szedegetni. Megkapták a historical planstet. :-) Ha jól emlékszem, volt olyan vörös század, ami bojkottálta a wart... Bezzeg amikor Olaszországban G6-al kellett repülni Spit IX ellen, az nem zavarta őket...
  • Lysandus
    Ne húzd fel magad. A történelmet a győztesek írják.
  • PhantomAss
    akkor gratulálok magamnak :D