91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #35523 Ha már intel, akkor socket 1155... i5K, vagy i7K. -
Sir Cryalot #35522 Én komolyan remélem hogy ez az utolsó x86 cpu-m ( 955BE ) szóval egy kicsit elfogult vagyok, de , eddig mindenből az jön le hogy nem lesz itt semmiféle "kihajtja-e" meg stb, úgy lefogja terhelni a gpu-kat a játék hogy csak na .
Videókon amik kijöttek olyan agresszív level of detail (LOD) van, hogy csak lestem, semmiből előbukkanó fák meg stb. Ez kőkemény GPU limit. -
Sir Cryalot #35521 A vidkártya fontosabb , ez 1000%. -
Csináltam MODS mappát, nekem úgy nem ment. Ezért beraktam jsgme-be. És működik. Király
-
Romeo One #35519 Az olaszok ennyire életbevágónak gondolták, hogy oroszul írják a napokat a naptárjukra??? -
Romeo One #35518 Egy hónap...?
Két hét Pogi, tudod, csak két hét...
:)))) -
Ha esetleg valakit érdekel IL-2 1946 Plutonium Universal Max Effects V1 Mod
-
Én ebbe az intel számozásba ,tokozásba fogok beleőrülni.
A reteknem nem lehet egyféle foglalatot csinálni.
Tegnap utána olvastam és az I5 2500K tünik a legjobb alternatívának.
4,5ghz ig mindegyik megy ,persze már nem a gyári hűtővel. -
Hogy őszinte legyek titkon én is ezt várom minden pénteken,de mind hiába. 8( -
Én egy demónak örülnék leginkább. -
AMD X6 1055T, egy hónap múlva már tudni fogom. :) -
és az 1156-os i7-es procikról mi a véleményetek?
le fogom én is cserélni a gépet...
meg ugyebár ahogy az egyik fórumban olvastam (és tökéletesen egyetértek), a komplex repszimek (pl fsx) erős procit akarnak a számítások miatt, így inkább az a fontos nem a vidkari
bocs az offért de így cod előtt nem árt megbeszélni... -
Solt #35511 Ez a modern programozás... most, hogy vga-k vinnék a rendes élsimítást, basznak rá... sok szemét konzol port fostömeg... -
Kösz Pogi, kicsit később értem haza. :) Cliffs of Dover mai. -
bicsi csak nem tudtam elköszönni mert Apa kikapcsolta a netet mert szerelt:)
egyébként le is feküdtem csak nem tudtam elaludni, és amikor kijöttem akkor pont láttam -
Pénteki adag:
Hol vannak az Oleg által beígért videók?? Ezek a képek javarészt már tök unalmasak...na mindegy majd csak kibírom ezt az alig egy hónapot valahogy. :( -
Off:
Itt egy video a kilövésről, aki nem látta volna
ON: -
fecska én meg azért mentem le TS-ről mert azt hittem elmentél... -
Spit vs 109-en jól megtévesztettek:zöldet lőtt az angol oldal úgyhogy a németre másztam rá mire észrevettem a tévedést már fölényben volt 2 angol mögöttem. -
Alkalmazás vezéreltre raktam az élsimítást és jó lett. THX
Csak így meg nincs élsimítás, a gémen belül meg nem lehet állítani, ez vicc, ill. amit lehetett azt max-ra raktam. -
Off:
Nálam jó.
XP, 1920X1080, 10.5-ös Catalyst
On: -
Romeo One #35502 Látom. Még mindig passz... Én csak azt tudom mondani, kapcsolgasd ki-be a beállításokat, hátha kiderül vmi. -
Solt #35501 Próbáld meg kikapcsolni az élsimítást! Akkor is csinálja? -
Ez csak egy bevezető videó az első pálya elején,magában a játékban kevésbé látszik,de jelen van,mintha a holdfény tükröződése lenne.
-
Romeo One #35499 Fenéket! Nézdd meg a pickup oldalán és kerekén a villámokat. Szerintem épp most érkezett meg T1000...
Pogi: passz. Nincs semmi fényforrás a játékban, amit így értelmez? Csak akkor mutatja így, ha arra fordulsz, vagy másfelé forogva is? (Nyilván amíg látszik a képernyő szélén.) Ha máshová állsz, és erre a helyre nézel, akkor milyen? A kecske után látszik egy utcai lámpa, itt nincs ilyesmi? -
Glo #35498 Bazinagy reflektor bal hátulról?
-
OFF
Szerintetek ezt mi okozza? Próbáltam már régebbi driverrel is ,de ugyan az.
MoH 2010
ON -
Bizony-bizony,volt ott Savas eső,ólom eső ja és bombazápor,nagyon király volt.
Volt olyan felszállásom,hogy három hurrit is lőttem a harmadikat ráadásul fél csűrővel
.
-
:)
Láttad volna micsoda vérengzést csináltunk tegnap este Pogival a Theatre of War-on. :)
Héjákkal voltunk, úgy hullottak a Hurrikánok, mintha muszáj lett volna.
-
pont láttam ha az volt 10 54 kor
kijöttem inni egy pohár vizet feloldottam a telefonom és pont akkor lőtték ki:)
Savas:
Rólad tanultunk az iskolában rávilágítottak hogy a savaseső milyen burutális egy jószág
Akartam mondani hogy én ismerem, csak lehet hogy hülyének néztek volna...:) -
Az 1946-ban ennél sokkal nagyobb bugok vannak. -
Glo #35492 Este otthon is plug&play van 
-
Romeo One #35491 A csík: a kilépőnél nyilván van egy segédtartó, ami a lemez szétlövése után is ott maradt. A levegőben lebegő golyónyom viszont korrekt...
:))))
A cikk: Az ilyen fordításokon mindig sírva röhögök, bár a "dugd be és játssz!" azért még nehezen überelhető. -
majonur #35490 Eleg furcsan neznek ki a serulesek a messer szarnyanak kilepo elen, az utolso kepen.
Elvileg ott hianyzik a szarnybol hiszen atlatni rajta, de akkor mi az a csik alul es mit lebeg ott az a golyonyom? -
Ez se valami szerencsés szitu....
Vagy csak simán átmegy a fák közt?? -
De ha nincs joystick, akkor elég biztonságosan repülni négy gomb és egy szóközt lőni.
Hát én megvárom az angol interjút..... -
Itt egy újabb Ilya interjú,február 21-i,meg néhány új kép is.
LINK
Csak,hogy néhányat említsek:
Képgaléria -
istikovacs76 #35486 Na, elment 
Micsoda élmény lehet egy ilyet élőben látni. -
Mostmár tényleg csak 2 perc, ha nem ugrik be valami komoly gond. -
istikovacs76 #35484 Ma indul utolsó útjára a Discovery
[Életmód] 2011.02.24 14:32
Az Egyesült Államok egyik leghíresebb űrsiklója, a Discovery végre készen áll arra, hogy végleg beírja magát a történelembe: ma indul ugyanis utolsó útjára Cape Carnevalból. Az űrrepülőgép 1984-ben indult el első útjára, és ez lesz a 39. küldetése.
A háromtagú amerikai űrrepülő-flottában a Discovery a legidősebb, azonban a NASA-nál azt tervezik, hogy még idén 'nyugdíjba' küldik a két másik tagot, az Endeavourt és az Atlantis-t is. A mai kilövés tervezett időpontja közép-európai idő szerint 22:50, és a szakemberek szerint 80 százalék az esélye annak, hogy az időjárás megfelelő lesz a kilövéshez - írja a BBC.