91394
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A fuel truck explosionra írta többek között, hogy csak mozikhoz. Ahogy olvastam, ezek 2D-s animációk a játékba berakva, felülnézetből ugyanezt a robbanást lejátszva kicsit bután nézne ki... ügyes munka mindenesetre, de erre a kis időre én már nem kalapálom szét az il2met :) -
Ezek nagyon jól néznek ki, de kíváncsi lennék mennyi az erőforrás igénye ennek, ha a sima füstökből sem bír el 20-40-nél többet egy-egy online pálya, ezekkel moddolva lehet hamarabb behalna... -
Feró Flex #35641 4.10-hez. -
Cinema Special FX
-
Na ma jól ment :D
-
Szepy2884 #35638 Vajon miért nem csodálkozom ezen?
-
Glo #35637 OFF:
Barátnőm megkérdezte, miért nem úgy szeretkezünk, mint a filmekben ...
Miután elvertem a fenekét, telespricceltem az arcát és a farkamat a melleibe
töröltem, kiderült, hogy nem azonos filmeket szoktunk nézni ...
ON -
Zoli105 #35636 Ez de beteg !:D -
Nehéz szülés volt:)
Biztos elég lesz ,ne nyugtalankodj. -
nah végül is vettem egy gtx560ti-t
remélem elég lesz a sow alá
most már csak egy jó proci kéne... -
Ez állat! :D -
Off:
:D
On: -
bettly #35631 ertem mar , ezer koszonet -
A mentett trackeket a játék főkönyvtárán belüli Records könyvtárban találod meg ha esetleg ki szeretnéd menteni, lejátszani a játék főmenüjén belül a Play Track gombra kattintva tudod.
Mivel a track készítésénél az IL2 csak a gépek helyzetét, a mapot, és a skineket menti el, tehát nem videót készít, a track külső médialejátszóval csak megfelelő capture programmal (pl Fraps) történő "kilopás" után játszható le. -
Egyszerűbb, ha az Options-ban, azon belül a Misc szekcióban a Quick Start/Save track-re konfigolsz egy billentyűt, és így repülés közben is el tudod indítani, és persze leállítani a track felvételét. -
Remélem,hogy elegendő lesz,grafkártyám az van remélem azzal sem lesz gond. -
Romeo One #35627 Na, mindenki onlány? -
bettly #35626 koszonom -
Szepy2884 #35625 privát ment -
bettly #35624 Tom ma este kozetek akartam allni,jelszot kert, nincs Ts-em -
bettly #35623 Ata ezeket a produkciokat,nem lehet a jatekon kivul helyezni,mondjuk ossze gyujteni egy kulon mappaba ? .....igen de milyen programmal nezed vissza? Lam ,het eleje van ilyen dolgok gyotornek engem,irok,iszom[nem vizet],lehet megyek tevet nezni,megis nagyobb mint a monitorom ami mar mint jobban szukul ossze -
Szepy2884 #35622 Fúú bakker megartam nézni, de ezt írja ki:
Player is identified, but there are no data records found
Lényeg az, hogy már van egy hónapja is minimum hogy arra jártam...
Miért?
-

Pazar ,minden esetre jó választás és megfizethető ,gondolom a Cliffs over Dover -höz kell
de ahhoz kell egy jó grafikusműszer is .
-
Szepy jut erről eszembe, ti mikor repültél utoljára a Warcloudson? -
Szepy2884 #35619 HÁT EZ EGY ÓRIÁSINAGYFELEJTHETETTLEN HEPAJ VOLT!!! 

Hihetettlen mennyien összejöttünk magyarok. Aki élt és mozgott, az ott volt. Aki nem, az sajnos nem tudhatja miről maradt le
-
bettly #35618 koszi, maris probalom -
Amikor elindítod a játékot, Esc -et nyomsz és a menüben kiválasztod a Start recording Track opciót, nevet adsz neki és save
Akkor lementi a tracket, amit a végén ugyanott a menüben a Stop recording track -el fejezel be. Ne lépj ki a felvétel leállítása előtt mert akkor nem menti le. Utána a játék menüjéből tudod visszanézni a produkciót -
Egy Phenom II X4 955 3,2GHz Black edition.
-
És mi lesz ha kérdezhetem:) -
bettly #35614 filmet akarok , sok sok enemyt leloni, meg visszanezni,csak....hogyan ? -
Bizony-bizony. :) -
Most végül akkor filmet készíteni akarsz, dogfightolni, saját bombázót 6 órából lelőni vagy csak gyerekkort akarsz élvezni?? Vagy csak Mijkinek a munkáját akartad megdicsérni? :)
-
bettly #35611 Melyen tisztelt forumozok, neztem a Mijki ide vetitett Gun camera filmjet, valoban dicseretre melto,csak azon gondolkozom,hogy a csodaba,tudnam en is ezt meg csinalni az il-2-vel,mondjuk elvezzem en is 40 eves gyerek koromat....de tenyleg klassz -
bettly #35610
Koszi de nem sikerult bemennem oda amit kuldtel mert azt irja ki hogy nincs be kapcsolnom az interneten,valami ilyensmi, de koszonom , pontosabban hogy kell ezeket mods mappaba tennem,nem nagyon vagyok jartas a gepnel......ez van , udv -
hasznalj adobe premiere-t es akor majd tudunk segiteni:) -
Csak nem:) Fejlesztgetünk ,fejlesztgetünk suttyomban?:)))) -
Videó GUNCAMII: LINK
Ui.: A videószerkesztőt 16:9-esre állítottam, a videókat is. Mégis ilyen lett. Nem tudom mit tegyek. A videó szerkesztő neve: Cyberlink PowerDirector. -
Solt #35606 Igen tudom, követem az oldalad... ezért is jutott eszembe... :) Megzavarnám azt a Tátrát azok közt a szép dombok közt! :)) -
Nem tudom, de rendszeresen írni szoktam az új képekről. :) -
Solt #35604 Bezony... brutális ez az engine... bármilyen szimhez jó lenne, ahogy látom... lecsaphatna rá valaki! :)