91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    A fuel truck explosionra írta többek között, hogy csak mozikhoz. Ahogy olvastam, ezek 2D-s animációk a játékba berakva, felülnézetből ugyanezt a robbanást lejátszva kicsit bután nézne ki... ügyes munka mindenesetre, de erre a kis időre én már nem kalapálom szét az il2met :)
  • VO101Tom
    Ezek nagyon jól néznek ki, de kíváncsi lennék mennyi az erőforrás igénye ennek, ha a sima füstökből sem bír el 20-40-nél többet egy-egy online pálya, ezekkel moddolva lehet hamarabb behalna...
  • Feró Flex
    4.10-hez.
  • Zpogi
    Cinema Special FX

• mijki
    Na ma jól ment :D

• Szepy2884
    Vajon miért nem csodálkozom ezen?
  • Glo
    OFF:
    Barátnőm megkérdezte, miért nem úgy szeretkezünk, mint a filmekben ...

Miután elvertem a fenekét, telespricceltem az arcát és a farkamat a melleibe
    töröltem, kiderült, hogy nem azonos filmeket szoktunk nézni ...

ON
  • Zoli105
    Ez de beteg !:D
  • Her Laca
    Nehéz szülés volt:)
    Biztos elég lesz ,ne nyugtalankodj.
  • PhantomAss
    nah végül is vettem egy gtx560ti-t
    remélem elég lesz a sow alá
    most már csak egy jó proci kéne...
  • JoeDestroy
    Ez állat! :D
  • mijki
    Off:

:D

On:
  • bettly
    ertem mar , ezer koszonet
  • acidrain
    A mentett trackeket a játék főkönyvtárán belüli Records könyvtárban találod meg ha esetleg ki szeretnéd menteni, lejátszani a játék főmenüjén belül a Play Track gombra kattintva tudod.
    Mivel a track készítésénél az IL2 csak a gépek helyzetét, a mapot, és a skineket menti el, tehát nem videót készít, a track külső médialejátszóval csak megfelelő capture programmal (pl Fraps) történő "kilopás" után játszható le.
  • acidrain
    Egyszerűbb, ha az Options-ban, azon belül a Misc szekcióban a Quick Start/Save track-re konfigolsz egy billentyűt, és így repülés közben is el tudod indítani, és persze leállítani a track felvételét.
  • Zpogi
    Remélem,hogy elegendő lesz,grafkártyám az van remélem azzal sem lesz gond.
  • Romeo One
    Na, mindenki onlány?
  • bettly
    koszonom
  • Szepy2884
    privát ment
  • bettly
    Tom ma este kozetek akartam allni,jelszot kert, nincs Ts-em
  • bettly
    Ata ezeket a produkciokat,nem lehet a jatekon kivul helyezni,mondjuk ossze gyujteni egy kulon mappaba ? .....igen de milyen programmal nezed vissza? Lam ,het eleje van ilyen dolgok gyotornek engem,irok,iszom[nem vizet],lehet megyek tevet nezni,megis nagyobb mint a monitorom ami mar mint jobban szukul ossze
  • Szepy2884
    Fúú bakker megartam nézni, de ezt írja ki:

Player is identified, but there are no data records found

Lényeg az, hogy már van egy hónapja is minimum hogy arra jártam...

Miért?
  • Nesu

Pazar ,minden esetre jó választás és megfizethető ,gondolom a Cliffs over Dover -höz kell
    de ahhoz kell egy jó grafikusműszer is .
  • szekelyland
    Szepy jut erről eszembe, ti mikor repültél utoljára a Warcloudson?
  • Szepy2884
    HÁT EZ EGY ÓRIÁSINAGYFELEJTHETETTLEN HEPAJ VOLT!!!

Hihetettlen mennyien összejöttünk magyarok. Aki élt és mozgott, az ott volt. Aki nem, az sajnos nem tudhatja miről maradt le
  • bettly
    koszi, maris probalom
  • szekelyland
    Amikor elindítod a játékot, Esc -et nyomsz és a menüben kiválasztod a Start recording Track opciót, nevet adsz neki és save
    Akkor lementi a tracket, amit a végén ugyanott a menüben a Stop recording track -el fejezel be. Ne lépj ki a felvétel leállítása előtt mert akkor nem menti le. Utána a játék menüjéből tudod visszanézni a produkciót
  • Zpogi
    Egy Phenom II X4 955 3,2GHz Black edition.
  • Her Laca
    És mi lesz ha kérdezhetem:)
  • bettly
    filmet akarok , sok sok enemyt leloni, meg visszanezni,csak....hogyan ?
  • Zpogi
    Bizony-bizony. :)
  • szekelyland
    Most végül akkor filmet készíteni akarsz, dogfightolni, saját bombázót 6 órából lelőni vagy csak gyerekkort akarsz élvezni?? Vagy csak Mijkinek a munkáját akartad megdicsérni? :)
  • bettly
    Melyen tisztelt forumozok, neztem a Mijki ide vetitett Gun camera filmjet, valoban dicseretre melto,csak azon gondolkozom,hogy a csodaba,tudnam en is ezt meg csinalni az il-2-vel,mondjuk elvezzem en is 40 eves gyerek koromat....de tenyleg klassz
  • bettly

Koszi de nem sikerult bemennem oda amit kuldtel mert azt irja ki hogy nincs be kapcsolnom az interneten,valami ilyensmi, de koszonom , pontosabban hogy kell ezeket mods mappaba tennem,nem nagyon vagyok jartas a gepnel......ez van , udv
  • fecska
    hasznalj adobe premiere-t es akor majd tudunk segiteni:)
  • Her Laca
    Csak nem:) Fejlesztgetünk ,fejlesztgetünk suttyomban?:))))
  • mijki
    Videó GUNCAMII: LINK

Ui.: A videószerkesztőt 16:9-esre állítottam, a videókat is. Mégis ilyen lett. Nem tudom mit tegyek. A videó szerkesztő neve: Cyberlink PowerDirector.
  • Solt
    Igen tudom, követem az oldalad... ezért is jutott eszembe... :) Megzavarnám azt a Tátrát azok közt a szép dombok közt! :))
  • Sanyo
    Nem tudom, de rendszeresen írni szoktam az új képekről. :)
  • Solt
    Bezony... brutális ez az engine... bármilyen szimhez jó lenne, ahogy látom... lecsaphatna rá valaki! :)