91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    No meg belegondolva az amcsi pilóta lelkivilágába,hát nem hinném,hogy egy zabszemet a seggébe lehetett volna dugni.
  • Lacusch69
    Opsza, természetesen nem 14.10.1...
  • fecska
    Ma lesz(remélem) az én sztorim forgatása:)
    Mijki: A stáblista hosszabb mint a film.. Nem kell annyit fényezni magad:):D
    Amúgy jó lett azt hittem hogy a Ramsteint fogod beletenni(meg is őrültem volna)
    És még ált 1 féle betűtípust/stílust használj, és ilyen "régi" filmhez ne ilyen neonos betüket rakj be máskor:) de így elsőre jó:)
  • Lacusch69
    Nem, 4.09-cel megy csak (tudomásom szerint)
    Aztán lehet a JSGME-vel update-eelni 14.10.1-re, amit külön modként kezel (Vagyis vagy stock 4.09 vagy 4.09 + UP2.01 vagy stock 4.10.1 a választási lehetőség)
  • Her Laca
    Mondjuk itt se brillírozott a német céllövészetből:)
  • Her Laca
  • VO101Tom
    Hát, erre nem tudok neked biztosat mondani, mert mi nem teleptettük még 4.101-re. Csinálj egy másolatot a játék mappáról, és próbáld ki. Igazat megvallva nem veszthetsz vele sokat, mert ha nem lehet, akkor úgyis gyalulni kéne a 4.101-et...
  • Her Laca
    Erről van egy rész azt hiszem a dogfight ban is. El is kíséri a fóka a csatornáig . Na mindjárt megkeresem.
  • ColGregory
    Fontos a telepítési sorrend,vagy 4.10.1-re kapásból megpróbálhatom a 2.1es ultrapackot?
  • V Domino #35794
    Jó lett,nyugi.Elmesél egy történetet,van hangulata,jó a zene.Lehet a valóságban is körbelőtte Egon Mayer a fickót,aztán csak azért engedte el.:)Nekem tetszik,majd akkor kritizálok,ha jobbat teszek le az asztalra.
  • Lysandus
    Jogos!
  • VO101Tom
    Hello.

Ha felteszed az Ultrapack MOD csomagot, akkor lesz repülehtő B-17 is (a műszerfal B25-é). Kidolgozott kabinos B-17 is lehet valahol, de online csak ezekkel a nagyobb csomagokkal lehet repkedni.
  • Lacusch69
    Ha jól emlékszem, UP2.01 moddal repülhető a B17 is.
  • Her Laca
    Ja :) Bár a zene sem rossz:)
  • Lacusch69
    "Egyébként Morricone filmje azért mestermű"

Morriconét javítsd ki Sergio Leonéra, és igazad van... :)

(Másik kedvencem: "A jó, a rossz és a csúf" párbaj(?) jelenete a végén.
  • ColGregory
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy az IL2 Sturmovik 1946-ban meg lehet valahogy oldani,hogy quick mission builderben tudjak B-17-essel repülni?
    Ha igen,akkor hogy?

Köszi!
  • mijki
    de jó lett?
  • Lysandus
    Egyébként Morricone filmje azért mestermű, mert rengeteg információt kapunk pusztán filmes eszközökkel, anélkül, hogy valaki megszólalna. A nyolc perces jelenetben kétszer szólal meg egy-egy rövid mondatra H. Fonda, minden mást máshogyan mesél el a rendező, úgy, hogy mindenki megérti.
  • Lacusch69
    Mást is megihletett a sztori:

(3 részes)
  • Lysandus
    Nem rossz ez. Egyet nem értek. Miért nem egymással szemben szálltak fel? Ha már párbaj. A földön tök jól mutatod be a szereplőket, az egyik gépe "erre", a másiké meg "arra" áll. Ezzel is szimbolizálva a szembenállásukat. Miért nem így szállnak fel?

A filmes eszköztárban nagyon fontosak az irányok. Nézzük például ezt:

Volt egyszer egy vadnyugat, végső párbaj

Ha megfigyeled, akkor az elején Bronson van a jobb oldalon, Henry Fonda a bal oldalon. (amikor besétál a képbe, Bronson még kvázi háttal áll.) Utána Bronson átmegy a bal oldalra, Fonda pedig a kép jobb oldalán marad. Ezt a pozíciót végig tartják, még a visszaemlékezés is ebben a felállásban megy a mozi végig. A lövésnél egy pillanatra fordul a kocka, kapunk egy rövid snittet a másik felállásból is. De igazán akkor kerül át Fonda a bal oldalra és Bronson a jobbra, amikor térdre esik. Tulajdonképpen átesik a kép másik oldalára.

A filmen az irányokat az értelmezési problémákat elkerülendő tartják (tehát ne kapkodja szerencsétlen néző a fejét, hogy most miért beszél balra valaki, ha eddig jobbra beszélt, csak nem máshoz szól?). Ugyanakkor a nézetváltásnak vannak művészi okai is. Pl. valakivel nagyot fordul a világ. A egyébként jobb a "jó" oldal, a bal pedig a "rossz". Amikor Bronson az egyébként "jó" karakter átkerül a "rossz" oldalra, akkor az ember érzi, hogy itt valami nincs rendben. És a rend csak a gazember halálával áll helyre... Vagy valami ilyesmi...
  • messerharcos
    percekig ki kelett valahogy huzni a dolgot, meg amikor én voltam fókával, elég volt egy találat aztán nem folyt már tovább a harc:) ezért direkt próbált a lehető legszarabbul lőni én meg nem eltépni semmit csak orsózgatni. Próbáltuk minél Ai-sabban csinálni:D
  • Her Laca
    Körbelőtted ,mint hülye gyerek a hurkapálcát:)
  • Lysandus
    Bizony, bizony. A legveszélyesebb az "üres", azaz benzingőzzel teli tank. Nem véletlen, hogy egyes gépeknél a kiürült üzemanyagtartályt telinyomják inkább valami semleges gázzal, pl. CO2-vel.

Szóval arra kérem a kedves kollégákat, hogy kiürült benzineshordóba ne dobjanak csikket, mert annak csúnya vége lehet.
  • mijki
    Mester és Én bemutatjuk:

Knights of the Sky - Robert S. Johnson vs Egon Mayer

1943. Június 26. Angliai csatorna felett...

Alap sztori. Amerikai Robert S. Johnson elindult a küldetése előtt, egyedül Franciaország felé. Ott észrevett 16 fókát, de lejelenteni nem tudta, mivel már meglőtték. Ő volt Egon Mayer. A dogolásukat elevenítettük meg, próbáltuk minél történelem hűen előadni. Így sikerült.

LINK: Knights of the Sky - Robert S. Johnson vs. Egon Mayer

Ui.: Youtube-ra azért nem raktam fel, mert letiltotta a hangot.
  • Kferro
    Nem, nincs.
  • istikovacs76
    Igaz a jg.-re nem is kell:) Én is mostnaában szinte csak ded1 vagy jg.oldies, vagy skies of valor. A többi kiesett eléggé. Még a francia battle of britain néha, bár ott meg szinte csak bombázóval.
  • istikovacs76
    Feri, nincs is fent az ultrapackod?
  • Kferro
    A múltkor nekem is csinált ilyet pár hete, amikor ki akartam próbálni egy modot. Akkor még fent volt a JGSM, s nem működött, sőt utána el sem indult az Il2. Újra kellett pakolnom a progit, de most csak a patcheket raktam fel, a JGSM-et nem. Így már nincs vele probléma, s megy szépen a SAS-os dolog.
  • Kferro
    "Azért nem értem ezt a dolgot, de ha már évekig készítenek egy ilyen modot, akkor miért nem lehet készíteni egy olyan telepítőt, ami egy-két gombnyomással telepít, nem kell másolni, kivágni, frissíteni, trükközni?"
    Egyetértek. Egy egyszerű önkicsomagolós .exe file megcsinálása nem nagy ördöngősség, s sokkal kelendőbb is lenne a cucc valószínüleg.
  • zsoltfireman
    Itt
    írnak a CTD-ről
  • istikovacs76
    Nekem sem volt jó, sőt el sem indult már az il2. Valamit nem jól csináltam, de már az újratalapítésnél is gondok vannak. (hiába teszem a sima 1946-ot fel, ami 4.07 lenne, mikor elindítom 4.40.1-et ír ki, és kilén 5%-nál )
  • zsoltfireman
    Engem 5%-nál dob ki
  • zsoltfireman
    Hát én nem boldogulok vele!
    Jó lenne egy részletes telepítési útmutató!
  • SgtChris
    Na eljutottam addig, hogy a Sturmo mappában található jsgmemods mappába bemásolom a core, cocpits, buttons, és bugfix mappákat, amit letöltöttem. Ezután a JSGME-t elindítva, az felismeri ezeket és aktiválhatom őket a listából. Ezután elindítom a játékot, a betöltő képernyőn már az 56-os mod képernyője látszik, kiírja, hogy a 4.101+modact 2.72 fut és kb. 60%-nál kilép az asztalra...

Nah még küzdök egy picit...
  • Sanyo
    Sajnos kevés modot tudok ténylegesen kipróbálni, de este kísérletet teszek vele.
  • zsoltfireman
    A Button-t hova másoljam?

Illetve ezt a két mappát?
    - 000_F-86_Sabre_Cockpits
    - 000_MiG_Cockpits
  • zsoltfireman
    Teljesen egyetértek!
  • SgtChris
    Azért nem értem ezt a dolgot, de ha már évekig készítenek egy ilyen modot, akkor miért nem lehet készíteni egy olyan telepítőt, ami egy-két gombnyomással telepít, nem kell másolni, kivágni, frissíteni, trükközni?
  • Kferro
    Pisti!
    Lehet, hogy azért nem ment neked a mod, mert van modváltó a gépeden? Én teljesen szűz, 4.10.1-re raktam rá a modot, s szépen megy.
  • Kferro
    Ahogy nálam működik:

1. Modactivátor
    2. Button
    3. A mod gépei
    4. A kabinok
    5. Bugfix
    6. Majd az egyik szövegfile-ban található sorokat bemásolni a megadott helyekre.