91394

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Na erre kíváncsi leszek... ( érdekelne, hogy több év munkáját, hogy ültették át dx11-be teljesen )
  • Sir Cryalot
    *falakba ütköztek -> ami nem rajtuk múlt
  • Sir Cryalot
    Kb. azt , és hogy falakba ütköztek, azért jön később. És gyorsabban is fog futni amellett hogy szebb lesz, + compute shaderrel levehetik a terhet a processzorról, szóval nem egy felpatchelésről van szó.
  • Solt
    "Az, hogy lesznek benne directx11-s effektek még elhiszem, de, hogy az egész játék directx 11 alapon íródott volna, kizártnak tartom."

Vagy esetleg ebben a német cikkben azt állítják, hogy dx11 alapú az egész?
  • Sir Cryalot
    Na ezt meg most találtam!
  • Solt
    Állítottál valamit, úgy illik, hogy felsorakoztatod mellé az érveidet.
  • Sir Cryalot
    Nem vitatkozom, fogadjunk ha akarsz
  • Solt
    Érdekelne, hogy mire alapozod ezt a kijelentést, ugyanis amikor ezt elkezdték csinálni, még directx 10 sem volt.

Az, hogy lesznek benne directx11-s effektek még elhiszem, de, hogy az egész játék directx 11 alapon íródott volna, kizártnak tartom.
  • DummyBoy
    Fősulin (Rádióhírközlés) voltam anno Solt-on, a Kossuth rádióadójánál és antennájánál kiránduláson ...

Előre szóltak, hogy vigyünk neoncsöveket, tetszeni fog ...

Tetszett is ... a puszta közepén (az antenna mellett) állva világított a kezemben a neoncső :)
  • Sir Cryalot
    Megnyugodhattok effelől, dx11.
  • VO101Tom
    Itt semmit nem írnak arról, hogy dx11 lenne...
    Official system requirements
  • Sanyo
    Korrekt válasz, köszönöm. :)
  • TG Gida
    A szentesi tv torony környékén sem kell felkapcsolni a világítást,ott is van egy kis térerő.
  • Sir Cryalot
    100% , elvégre 5 évre előre fejlesztik , elvileg még le is lesznek tiltogatva dolgok benne amit később feloldhatnak.
  • PhantomAss
    hát remélem hogy nem hiába raktam össze új gépet nvidia kártyával és bírni fogja...
    ez amúgy tényleg dx11-es game lesz?
  • Trucker39
    Van valóság alapja a történetnek.

Lokátort fedélzetit, földi telepítésüt csak meghatározot helyen és idöben szabadott bekapcsolni, mivel a sugárterhelés (az adott frekvencián) súlyosan károsította az egészséget. Erre találták ki az oroszok - gyakorlás, tesztelés, javitás céljából - a müantennát. Az un. "müantennára történö dolgozást" alkalmazták alapesetben. "Harci" éles üzemmódra történő átkapcsolás, csak parancsra, konfliktus helyzetben szabadott.
    Azt gondolom mindenki hallotta, hogy például földi telepítésü lokátor harcterében (ott ahol a kezelők akár napi 24 órában is tartozkodnak) beviszünk egy rúd alakú "neon csövet" és csak az egyik végét tartjuk, akkor a fénycső világitani kezd. Magam is próbáltam anno, unalmunkban többször "fénykardoztunk" mikor a főnök nem látta.

OFF

Elkészült végre a H.M.S Bellona polca is, így végre a helyére került a makett. Akit esetleg érdekel, az alábbi linken talál képeket róla.

H.M.S Bellona

Sajnos az építés leírása nem elérhető, mert a weboldal üzemeltető képtelen, stb megjavitani a fórumot. :/
  • Papa01 #36147
    Itt elég drágán adják a CD Galaxis-hoz képest..
  • zsoltfireman
    Sziasztok

Érdeklődnék,hogy közületek használja e valaki a HistMod v4.0-át?
  • messerharcos
    bocs rossz hsz-re ment
  • messerharcos
    van egy kiváló és hosszú irás erről, hogy a pilótának milyen volt az élete, meg hogy nyomorgott. A rendszere minden hibáját látta és a töke tele volt. http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/aranysas_060905/
    remélem beadja jól
  • messerharcos
    a mig-23-ról is hasonlót olvastam, meg hogyha mégis be volt földön kapcsolva, senki sem mert elmeni előtte mert az volt terjesztve, aki átmegy előtte, nem lesz gyereke...
  • Rue East
    mondjuk nem tudom miért kapcsolnának földön lokátort, meg amúgy is olyan urban legend szaga van az egésznek, át is dobom a haditechnika topicba, hátha ott tudnak valamit az okosok :)
  • acidrain
    A Mig 25 lokátora elektroncsöves volt, és böhömnagy, 600kW-os teljesítménnyel, felderítési távolsága 100km, és 50 km-ről tudott célt követni.
    Azért használtak elektroncsöveket, mert egyszerűbb volt cserélni, mint a tranzisztort, jól bírta a hőmérsékleti változásokat, és a félvezetők nem mindenütt voltak elérhetőek.
    A nagy teljesítmény miatt átlátott a lokátor zavarásokon, csak a kifutó körül kinyiffantak a nyulak, meg a pockok (a vakond is ha éppen feljött levegőzni), ezért nem kapcsolták be a földön.

Hogy mi igaz belőle, azt nem tudom, csak google-ztam kicsit. :)
  • Romeo One
    komolyan mondom, nem értem az embereket. Ahová a refly kiadja a gépét, "I", aztán teligáz, ahol, amerre éppen van. Pattog a földön, mint a hülyegyerek gumilabdája, kétszer összetöri a gépet, mire egyszer felszáll... Minek építették azt a repteret?
  • Sir Cryalot
    1976. szeptember 6-án Viktor Ivanovics Belenko szovjet pilóta egy MiG–25P repülőgéppel Csugujevka katonai repülőtérről Japánba szökött és repülőgépével sikeresen leszállt Hakodate nemzetközi repülőterére. A repülőgépet a Szovjetunió visszakövetelte, de csak 67 nap után adták vissza, szétszerelve, így azt az amerikai hírszerzés alaposan megismerhette. http://hu.wikipedia.org/wiki/MiG%E2%80%9325

próbáltam puhatolózni nvidia fórumon CoD miatt (elvileg ők csinálják hozzá a dx11-et), nem ment . Mindenesetre odaírtam hogy 5 éve várok és meglehetősen sok pénzem fogja bánni a dolgot.
  • Sanyo
    Ezt már hallottam MiG-21 és 23-al is, melyik lehet a valós, ha egyátalán az? :)
  • Lysandus
    A MiG-25 radarját még az oroszok sem engedték bekapcsolni a földön! :-)
  • Willenbrock
    Az mekkora árulás volt már.Átadni az ellenségnek a haza egyik legkomolyabb magassági elfogóvadászát.
  • Her Laca
    Aki emellett a monstrum mellett lakott ,azt sem az öregkori végelgyengülés vitte a sírba annyi szent.
  • Lysandus
    Amikor az 1976-ban Japánba disszidált MiG-25-öst bevizsgálták az amcsik, seggreültek, mert a mikrohullámú sugárzása 100 méterről kinyírt egy nyulat. :-)
  • VO101Tom
    És hogy kerül lövésnyom a tengerre ilyen magasból...? :)
  • VO101Tom
    Ezek gyakorlatilag is "náci dolgok".
  • Romeo One
    Igen, erre a képre merült fel, hogy milyen furcsa a füst, mert kikerüli a dekket.
  • Sanyo
    A két hét legalább még mindig áll. :DDD
  • mijki
    Ez a tűz, már szerintem szép:
  • acidrain
    Ennyi késés már belefér.
    Fél lábon is kihúzzuk addig. :)
  • acidrain
    Off:

Megtaláltam, hogy mi volt az a kattogó hang a rádióban amikor még kölyök voltam.
    Rövidhullámon lehetett hallani, a VEF 206-oson.
    A DUGA-3 nagyhatótávolságú szovjet radar.
    Eszméletlen méretű építmény!

On:

• sakkay
    Amúgy mondasz valamit.
  • sakkay
    Csak jelenjen meg...máááá!
  • Solt
    Remélem nem célzásnak szánják, hogy bolondok napján jelenik meg! :D