91395

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Minden elismerésem a nagy emberé! Állta a pofont, pedig nem feltétlenül kellett volna hagynia. Amikor földhöz baxta a kis taknyot még üthette volna amig az életéért nem nyíg, de volt annyi önuralma, hogy leállt és otthagyta. Ezzel is a nagyságát bizonyítva.

Félek, én nem álltam volna meg, hogy ne üssem tovább, pedig fát lehetne hasogatni a hátamon.
  • Solt
    Megérdemelte a kis gyík! :D
  • Zpogi
    Ezt a videót a Pumák oldalán láttam,nagyon kemény!
  • Zpogi
    A gumi méreted az 195/65R15 lesz,most új melóhelyen vagyok,úgy hogy olcsót azt nem nagyon tudok,viszont amik vannak azok általában szépek és olyan 7500 körül mozognak. Ha nem tudsz szerezni(amit kétlek,mert elég standard méret)akkor szólj.
  • Zpogi
    Ajjaj! Most látom mit vettél Laca! Mondjuk ez már az újabb motoros változat,remélem nem lesz vele annyi problémád mint nekem(SOHA TÖBBÉ DÍZELT!!!).
    Eddig ezek mentek tönkre rajta(2004.05. havi):porlasztócsúcs egyszer egy darab,legutóbb mind a négy,magas nyomású szivattyú 2-szer,tank csere,turbó csere,bölcső csere mert nem lehet hozzá szilentet kapni,elektromos kormányzár és végül,de nem utolsó sorban elszakadt a kormány légzsák vezérlő szalag. Jaaa és nemrég kiderült,hogy kevéske a kompresszió.
    Úgy hogy jobb,ha felkötöd a felkötni valódat...
  • Szepy2884
    Nekem ebből a karóra kéne, ha eredeti lenne, de sajnos ami a képen van az fake. 3 gombos kronó, vagy ahogy akkor mondták; karstopper még nem létezett még '45-ben sem.

Abban az időben a közkatonák a Lugerért lelkesedtek, míg a kifinomultabb tisztek egy jófajta konyakért vagy szivarért cseréltették el a német pilótákkal a Schaffhausen-jüket, Glashütte-jüket, Stowa-jukat. Jobb esetben...

Persze a szovjeteket kivéve. Azoknak elég volt, ha szépen fénylett valami és máris adtak érte egy golyót vagy pofont jobb esetben...
  • Her Laca

Az a bakéró tetszik:)
  • Lacusch69
    Sajnos nem sikerült Luftwaffe karórát szereznem, de anyám valami ócskásnál vett 25Ft-ért egy Kriegsmarine (KM) Siegerint, ami tök ugyanaz, csak nem LW hanem KM felirat van benne.
    Ja, és működik...
  • Her Laca
    mit találtam
  • Lacusch69
    Ezred.
  • Her Laca
    [Német-magyar Halász-féle kéziszótár [Halász] ]
    Jagdgeschwader n repülőszázad

De te is bepötyögheted.:)
  • szekelyland
    Ezt milyen szépen megfogalmaztad....
  • szekelyland
    Hja kérem, aki az Audi-nál dolgozik, az nincs honnan ismerje a Fiat-ot....
  • Szepy2884
    Van benne valami :)) Ezek a haszongépjárművek bár nagyon praktikusak nagyon kiesnek az érdeklődési/látókörömből
  • mijki
    A jagdgeschwader vadász századot jelent?
  • acidrain
    Ez azért van, mert értesz hozzá.
  • Szepy2884
    Ja, hogy ez? Momentán azt sem állapítottam volna meg, hogy Fiat
  • Her Laca
    XD. Ha így lenne akkor nem egy 4 éves francia talicskát vennék ,abban asszem egyetérthetünk:) És nem várnék a COD megjelenésére hardverfejlesztés miatt:D
  • Her Laca
    Alant láthatod a képen
    Fiat Doblo.
  • Romeo One
    Azt hittem elírtad, és erre az autóra gondolsz.
  • Szepy2884
    Mi az a dobló?
  • Her Laca
    Itten van a minimum.
    Operációs Rendszer: Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7
    Processzor: Pentium® Dual-Core 2.0GHz / Athlon™ X2 3800+
    Memória: 2 GB RAM
    HDD: 10 GB szabad hely a merevlemezen
    Videókártya: 512 MB, Pixel shader 3.0, NVidia GeForce 8800 / ATI Radeon 4850
    Hangkártya: DirectX kompatibilis
    DirectX: 9.0c
    Hálózat: Szélessávú internet kapcsolat
    Billentyűzet
    Egér
  • Her Laca
    Mért ne futna?
    A minimumnál asszem csak kétmagos van megadva.
  • Her Laca
    Francia mindkettő.:) Ami csak elromolhatott ezen már elromlott:) Minden ki van cserélve a mociban,ezért is csaptam rá.

Romeo:)

A csomagoknak van hely bőven:)
    [IMG][/IMG]
  • szekelyland
    haha, ugyanaz a moci mint a Dacia-ban, kicsit felpaprikázva.... meg a Dusterbe...
    Ha 120000-en túl van, akor jó, mert már ki vannak cserélve a porlasztók...
    Amúgy ezt mindenkinek mondom, használt autóban ne márkát hanem állapotot nézz!!

• Attiska
    Most ez azt jelenti, hogy egy korábbi négymagoson nem biztos, hogy normálisan futna? :(
  • Romeo One
    hopsssz....

Helyesen:
    Diablo
  • Romeo One
    Elírtál egy betűt: D<b>ia</b>blo. Hát igen abba csak nagyon szűk család fér el. És a csomagoknak is kevés a hely...
  • Her Laca
    Ja és ,hogy milyen kéne.
    Nyári 15 colos . Nem is tudom a paramétereket pontosan csak azt ,hogy 15 colos a felni.
  • Her Laca
    Ez egy Renault Megane 1,5 D, kombi 110 lovas. 4 éves.
    Pont Pogi óva intett ettől:)Neki is ez van .
    De cimbimé,és mostanában költött a motorra közel 900 ezret,(elege is lett belőle)
    nekem meg kellett egy személyautó,mert most csak a Doblóm van.Avval meg a családdal nehezen megyünk bárhová is. Szóval jó áron megszereztem ,szerintem nem lesz vele bajom,a fogyasztása az nagyon jó. Sok éve már dízelt használok,nekem bejönnek,nem mindegy ,hogy 8liter vagy 4,5-5.
  • szekelyland
    Ha jól emlékszem, Pogi utazik gumiban....
    Milyen kellene?
    Ja és milyen verda lett?
  • Her Laca
    Én is hasonlón agyalok,de megvárom amíg megjelenik.
    Nem akarok utána csereberélni,ha mégis más kell a tökéletes futtatáshoz.
    Mondjuk az amit te vettél egy gtx580-570 vagy hd6970 el megfejelve már biztos jó lenne de a pénztárcám ellensége sem vagyok.
    Pont most kell kocsit cserélnem.
    Pontosabban holnap vagy utána itt a jármű.
    Apropó.
    Valaki mintha Gumis lenne. Kéne gumi:)) Ócson természetesen:D
  • PhantomAss
    én azért cseréltem gépet, most kb 3 évig megint nem akarok hozzányúlni
    ez lett végül:
    i52500k~4ghz
    gtx560ti
    4gb ram
    64bites win7
    remélem ezzel azért elmegy :D
  • Szepy2884
    Aki persze nem francia volt, hanem korzikai.
  • szekelyland
    prop pitch-et leveszed amennyire csak lehet, radiátort meg ne nyisd ki teljesen
  • Lacusch69
    Én meg elolvastam a hozzászólásokat. Mit mondjak, egy-két kivételtől eltekintve ritka gyökerek...
  • Her Laca
    Beütöttem a Googliba ,hogy IL2 Sturmovik: Cliffs of Dover
    és a legfrissebbeknél a gépigényt taglaló oldalak jöttek elő.
    Az ajánlott az bőven megvan Lehet nem is kell hardver csere?
    Operációs Rendszer: Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7
    Processzor: Intel Core i5 2.66GHz / AMD Phenom II X4 2.6GHz
    Memória: 4 GB RAM
    HDD: 10 GB szabad hely a merevlemezen
    Videókártya: 1 GB, Pixel shader 3.0, NVidia GeForce 460 / ATI Radeon 5830
    Hangkártya: DirectX kompatibilis
    DirectX: DirectX® 9.0c / DirectX® 10
    Hálózat: Szélessávú internet kapcsolat
    Billentyűzet
    Egér
    Na már csak pár nap.
  • Romeo One
    Kampánynál nem nagyon ajánl felszereltséget, nem választhatok sem fegyverzetet, sem póttankot. A többieknek sincs póttank. A gázt meg muszály magasabbra állítani, hogy ne maradjak le a köteléktől. Végülis a csobbanás ellenére továbbenged a következő küldire, úgyhogy lehet, hogy szándékosan van így generálva. Max az idegesít, hogy az AI gépek ezek szerint nem fogyasztanak üzemanyagot?
  • Her Laca
    Állítsd 30-40 % ra a gázt utazás közben.
    Pót tankot nem lehet tenni?
  • Romeo One
    - Offlányban nyomta valaki a japán anyahajós kampányt? Pearlt bombázó Valokat kell kísérni, de akármit csinálok, nem elég a nafta a csónakig. Már lerepültettem autopilottal is, hátha én csinálok valamit rosszul, de úgyis csobbanás lett a vége. A többiek hazaértek.
    - Én már kimaradtam a légcsavarállászög állítgatásából, de a japán gépeken ez még manuális. Némi segítséget szeretnék lelni, úgy nagyjából mikor hová érdemes állítgatni.